Αυτό το triple crown όμως ήταν πιο γλυκό,αφού και στα 3 το πήρα με σένα αντίπαλο(σχεδόν,αφού στο F4 σε βρήκα στον ημιτελικό)Τρεμπλ φυσικά, αφού έχω να το πάρω απο το '97.
Κι αυτό ήταν το νόημα της ερώτησης, άμα προτιμούσες να πάρεις το νταμπλ που έχεις χρόνια να το δεις ή να πάρεις το τρεμπλ που το ξαναπήρες 2 χρόνια πριν.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
μα εσύ είσαι γνωστός κομπλεξικός.... Καμάρωσε τώρα το τρέμπλ της μπάρτσα και κλάαααααααααααααααααψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΘα σου πω την αλήθεια : νταμπλ στο ποδόσφαιρο. Άμα σου πω καλή πορεία δλδ στους 4 του τσάμπιονς λιγκ περισσότερο από όλα αυτό θα το ήθελα περισσότερο από νταμπλ.
komodino001
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Το ερωτημα ειναι: Στην αρχη της χρονιας αν σου ελεγαν τι θες:Τριπλ στο μπασκετ η νταμπλ στο ποδοσφαιρο?ποιο είναι το ερώτημα ακριβώς; πες το και θα απαντήσω με ειλικρίνεια
komodino001
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Δεν διαφωνω για τα πετρινα χρονια του ΟΣΦΠ....Αντιθετως, αυτο ακριβως λεω....Επισης και τοτε υπηρχαν μπασκετικοι κ τωρα και στις 2 ομαδες τι να λεμε τωρα.Ασχετα αν εγω παντα προτιμουσα το ποδοσφαιρο αχσετα αν επαιζα πιο πολυ μπασκετ.Στην αρχή της χρονιάς είχα σίγουρο το μπάσκετ φίλε μου,οπότε ήθελα το άλλο τόπι(και εξακολουθώ να το θέλω,όπως θέλω και το βόλλεϋ και γενικά όπου παίζει η ομάδα μου θέλω να είμαι πρώτος)
Εσύ τα πέτρινα χρόνια της ομάδας σου,δεν έλεγες για το μπάσκετ;Δεν μας τα είχατε κάνει τσουρέκια για την "σπυριάρα";
Τότε είχατε μπασκετικούς ενώ τώρα όχι;
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
τίποτα από το δύο...Το ερωτημα ειναι: Στην αρχη της χρονιας αν σου ελεγαν τι θες:Τριπλ στο μπασκετ η νταμπλ στο ποδοσφαιρο?
Τσου λου στο ποδόσφαιρο θα απαντούσα.
CL μόνο η Μπάρτσατίποτα από το δύο...
Τσου λου στο ποδόσφαιρο θα απαντούσα.
Ελληνικές ομάδες το πολύ Ουέφα.
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 390
- Πόντοι
- 6.055
Επειδη τα post ειναι στο γνωστο οπαδικοφανατικοτυφλοποντικέ κλίμα μια αντικειμενικη θεώρηση απο Παναθηναϊκό μεν αλλα ουχί φανατικό δε.
Το μπάσκετ στην Ευρώπη είναι άγνωστο sport πλην νότου. Εχω βρεθεί σε Eurobasket σε πολλές χώρες. Στην Ισπανία στα bar μου εκαναν ανάλυση του παιχνιδιού του Παπαλουκά π.χ. στην Γαλλία/Γερμανία δεν έβρισκα καν τηλεποτική μετάδοση σ ελεύθερο κανάλι. Ο κόσμος δεν ήξερε καν γιατί πράγμα μιλούσα.
Βασιλιας είναι η μπάλα, τελεία.
Προσωπικά βαριέμαι το Ελληνικό 'ποδόσφαιρο', θα πάω σ ελάχιστα παιχνίδια, παρακολουθώ όμως αρκετά basket και μου αρέσει πολύ περισσότερο ως θέαμα, στρατηγική (πλην του αίσχους των φάουλ) ποιότητα εμπλεκομένων κλπ. οπότε μου είναι παντελώς αδιάφορο πόσοι ασχολούνται ποιούς νικάμε πόσα κύπελα παίρνουμε. Απλά χαίρομαι όταν γίνεται. Στο παιχνίδι προχτές η διατησία ήταν αστεία και για τις 2 πλευρές και απορώ πως οι Αγγελόπουλοι ανέχονται αυτον τον απαράδεκτα γελοίο Μπαναώτη. Θα είχαν ποτέ τέτοιο μαλάκα στις επιχειρήσεις τους? Οποιος τους έζησε απο κοντά είδε ότι δεν υπήρχε η παραμικρή περίπτωση να πάρει σειρά αγώνων από τον Ομπράντοβιτς. μεμονωμένα παιχνίδια ναι. Δεν μπορεί ο Ομπράντοβιτς να βάζει τα σουτ σε άστοχη βραδιά.
Οσον αφορά τίτλους οι Παναθηναϊκοι θελουν με την εξής σειρά, Ευρωπαϊκό τελικό, μετά πρωτάθλημα στην μπάλα φυσικά, και στ αρχίδια μας πια αν χάσουμε ένα πρωτάθλημα στο Basket αν και με αυτην την ομαδα, με Γιαννακοπουλο, Ομπράντοβιτς, Καλάθη δεν είναι εύκολο.
Το μπάσκετ στην Ευρώπη είναι άγνωστο sport πλην νότου. Εχω βρεθεί σε Eurobasket σε πολλές χώρες. Στην Ισπανία στα bar μου εκαναν ανάλυση του παιχνιδιού του Παπαλουκά π.χ. στην Γαλλία/Γερμανία δεν έβρισκα καν τηλεποτική μετάδοση σ ελεύθερο κανάλι. Ο κόσμος δεν ήξερε καν γιατί πράγμα μιλούσα.
Προσωπικά βαριέμαι το Ελληνικό 'ποδόσφαιρο', θα πάω σ ελάχιστα παιχνίδια, παρακολουθώ όμως αρκετά basket και μου αρέσει πολύ περισσότερο ως θέαμα, στρατηγική (πλην του αίσχους των φάουλ) ποιότητα εμπλεκομένων κλπ. οπότε μου είναι παντελώς αδιάφορο πόσοι ασχολούνται ποιούς νικάμε πόσα κύπελα παίρνουμε. Απλά χαίρομαι όταν γίνεται. Στο παιχνίδι προχτές η διατησία ήταν αστεία και για τις 2 πλευρές και απορώ πως οι Αγγελόπουλοι ανέχονται αυτον τον απαράδεκτα γελοίο Μπαναώτη. Θα είχαν ποτέ τέτοιο μαλάκα στις επιχειρήσεις τους? Οποιος τους έζησε απο κοντά είδε ότι δεν υπήρχε η παραμικρή περίπτωση να πάρει σειρά αγώνων από τον Ομπράντοβιτς. μεμονωμένα παιχνίδια ναι. Δεν μπορεί ο Ομπράντοβιτς να βάζει τα σουτ σε άστοχη βραδιά.
Οσον αφορά τίτλους οι Παναθηναϊκοι θελουν με την εξής σειρά, Ευρωπαϊκό τελικό, μετά πρωτάθλημα στην μπάλα φυσικά, και στ αρχίδια μας πια αν χάσουμε ένα πρωτάθλημα στο Basket αν και με αυτην την ομαδα, με Γιαννακοπουλο, Ομπράντοβιτς, Καλάθη δεν είναι εύκολο.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
μα εσύ είσαι γνωστός κομπλεξικός.... Καμάρωσε τώρα το τρέμπλ της μπάρτσα και κλάαααααααααααααααααψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
έφτασε ασθμαίνοντας τα 3 κύπελλα πρωταθλητριών! Έχει πολύυυ δρόμο ακόμη...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
CL μόνο η Μπάρτσα
Ελληνικές ομάδες το πολύ Ουέφα.
τι θέλω με ρώτησε, όχι τι είναι εφικτό.....
και ποιά γκόμενα θες να γαμήσεις εάν με ρωτούσε την Μπελλούτσι θα έλεγα. Οχι την Πετρούλα του Σταρ...........
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
έφτασε ασθμαίνοντας τα 3 κύπελλα πρωταθλητριών! Έχει πολύυυ δρόμο ακόμη...
κλάαααααααααααααααααααααψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
κλάαααααααααααααααααααααψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Εγώ να κλάψω? Να τα πάρουμε με τη σειρά? Με προκαλείς αλλά θα σπαμάρω! 9 Ρεάλ, 7 Μίλαν, 5 Λίβερπουλ, 4 Μπάγερν,4 Άγιαξ. Ε πήρατε μόλις το 3ο. 2 έχει η Μάνστετερ ( δεν αποκλείεται να σας φτάσει σύντομα) και ως πέρυσι είχατε όσα η αιωνίως λόζερ και κομπλεξική Ίντερ, η Πόρτο και η Νότιγχαμ Φόρεστ. Με τόσα δισεκατομμύρια προβολή και εύνοια διαιτησίας τους ξεπεράσατε!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
μήπως εισαι κρυφογάβρος;Με τόσα δισεκατομμύρια προβολή και εύνοια διαιτησίας τους ξεπεράσατε!
Τσου λου μέτρα μου...
Οχι απο την εποχή της χούντας του φράνκο και του μουσολίνι...........
για τις βόρειες χώρες ασχολούνται ελάχιστοι με μπάσκετ κυρίως οικονομικά ανώτεροι.Το μπάσκετ στην Ευρώπη είναι άγνωστο sport πλην νότου. Εχω βρεθεί σε Eurobasket σε πολλές χώρες. Στην Ισπανία στα bar μου εκαναν ανάλυση του παιχνιδιού του Παπαλουκά π.χ. στην Γαλλία/Γερμανία δεν έβρισκα καν τηλεποτική μετάδοση σ ελεύθερο κανάλι. Ο κόσμος δεν ήξερε καν γιατί πράγμα μιλούσα.
Ο μέσος κόσμος δεν το ξέρει.
Για τους Αγγελόπουλους αναρωτιέμαι κι εγώ..
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
μήπως εισαι κρυφογάβρος;
Τσου λου μέτρα μου...
Οχι απο την εποχή της χούντας του φράνκο και του μουσολίνι...........
Πρωταθλητριών! Όλα τα μετράμε. Γιατί δε συμμετείχε η Μπαρτσελόνα στα πρωταθλητριών? Α Ο Φράνκο έφταιγε. Δεν υπήρχε φράνκο όμως μετά το 74!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Πρωταθλητριών! Όλα τα μετράμε. Γιατί δε συμμετείχε η Μπαρτσελόνα στα πρωταθλητριών? Α Ο Φράνκο έφταιγε. Δεν υπήρχε φράνκο όμως μετά το 74!
τελικά είσαι κρυφογάβρος...
που μετράνε και τα ερασιτεχνικά του Πειραιά πριν τον παγκόσμιο πόλεμο......
Για να μιλάμε για ουσία, μόνο τα επαγγελματικά θα μου αναφέρεις στην Ελλάδα όπως και μόνο του Τσου Λου που έχει πάρει μορφή μίνι πρωταθλήματος και πλει οφ. Τα άλλα μπορείς να μου τα παραθέτεις ξεχωριστά..... αλλη διοργάνωση, άλλες συνθήκες.....
νεξτ κομπλεξντ μαν πλιζ.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
η δεν ξέρεις να μετράς σωστά, ή δεν ξέρεις πότε άρχισε το τσου λου με τη σημερινή του μορφή.
Και η Μιλαν 4
To 92 άρχισε!η δεν ξέρεις να μετράς σωστά, ή δεν ξέρεις πότε άρχισε το τσου λου με τη σημερινή του μορφή.
Nαι σωστά,η Ρεαλ έχει 3!
Η Μιλαν σίγουρα έχει 4!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K