Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ιδιαίτερα καυστικός για τη διαιτησία ήταν ο Τζος Τσίλντρες μετά το τέλος του τέταρτου τελικού.

Αναλυτικά δήλωσε: “Συγχαρητήρια στην ομάδα, στους παίκτες, στους προπονητές, σε όσους απαρτίζουν το τιμ. Παίξαμε πολύ καλά στη σεζόν, καταφέραμε να αναπτυχθούμε ως ομάδα. Σέβομαι και τον αντίπαλο, ο οποίος είναι πολύ καλή ομάδα ειδικά όταν στο παρκέ αυτός είναι με 8 και εμείς με 5. Αυτό δεν είναι αποδεκτό. Είναι φτηνό! Δεν πρέπει να παίρνουν τον έλεγχο και να καθορίζουν το ματς. Είχα πει ότι δεν θέλω να μιλήσω με τη διαιτησία, αλλά αυτό είναι πολύ φτηνό. Το παιχνίδι πρέπει να είναι αγνό. Νιώθω αηδία!

Μάλιστα καταλαβαίνω ότι δεν μπορώ να πάρω όλα τα σφυρίγματα, αλλά άκουσα έναν διαιτητή να λέει σε έναν συμπαίκτη μου ότι επειδή μου είμαι πολύ γρήγορος δεν θα μου δώσουν τα σφυρίγματα. Νιώθω σαν ρούκι στο ΝΒΑ. Αυτό δεν είναι μπάσκετ! Οι συγκεκριμένοι δεν θα με απογοητεύσουν. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι βρούμε τρόπο να ξεπεράσουμε και αυτό το εμπόδιο. Η πρώτη σκέψη είναι να μείνω, θέλω να τιμήσω το συμβόλαιό μου, θα καθίσουμε με τον πρόεδρο και θα συζητήσουμε. Αυτή τη στιγμή νιώθω ότι θέλω να μείνω”.

Νίκολα Βούισιτς: "Δεν κρατάω τίποτα από τη σεζόν. Η δεύτερη θέση είναι ένα τίποτα. Την κρατάμε στα αποδυτήρια. Είμαστε απογοητευμένοι που δεν πετύχαμε. Το πρωτάθλημα το χάσαμε στο πρώτο ματς. Αν και θα μπορούσα, δεν μου αρέσει να μιλάω για τη διαιτησία. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερη ομάδα, κέρδισε τρία τρόπαια. Είναι δύσκολο να πω τι πρέπει να αλλάξει. Φυσικά και θέλω να μείνω. Εμείς θέλουμε να παίζουμε μπάσκετ, οι περισσότεροι φίλαθλοι στα γήπεδα στην Ελλάδα είναι ποδοσφαιρικοί. Είναι λυπηρό αυτό που συμβαίνει".

***O Boύισιτς ενημέρωσε ότι θα δώσει κανονικά το "παρών" στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας.

Σ.Σ.
Εσείς με πόσους παίζετε;
Ερωτώ μετά τη διαρροή της πληροφορίας ότι ο Σχορσιανίτης έχει φάει όλο το Σκλαβενίτη......
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.524
Πόντοι
17.885
Το ότι η διαιτησία ήταν κάπως ήταν..! Σε καμία περίπτωση όμως δεν άλλαξε/αλλοίωσε το χτεσινό παιχνίδι (να πούμε ότι θα ταν 6-8πόντοι διαφορά?). Το πρωτάθλημα για το Γαύρο χάθηκε στο 1ο  παιχνίδι.

biggest

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2007
Like
332
Πόντοι
21
εχθές εάν είχει ομάδα να κερδίσει δεν έγινε αλλοίωση αποτελέσματος...
χώρια του ότι μας έχουν ζαλίσει τα πελέ με τη φάση του Στόγιαν και ότι είναι κάλπικο.... ΤΟ ότι το χρονομετρο βέβαια μετά την πτώση του κλαψομούνη είχε κολλήσει για 4 δεύτερα ούτε λόγος....
Κλάψτε ρε πουστηδες. Ακόμα και το κάλπικο μόνο για πάρτη σας είναι. Για την ιστορία και τη θεία δίκη είναι ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ.

Μόνο ΚΑΣΑΤΑ μπορείτε να πανηγυρίσετε.
Αντρίκια να κερδίσετε όπως ο χθεσινόςε βάζελος.
Υ.Γ.
Για το εκπρόθεσμο 3ποντο του Α ημιχρόνου ΔΕΝ διαμαρτυρόμεθα........
Σας ευχαριστούμε που η διαφορά έκλεισε στο μαγικό

[move][size=72pt]+13[/size][/move]

Τους πονάει πολύ persona και αυτά δε τα θυμούντε. Ούτε βέβαια τα βήματα του παπαλουκά πριν το φάουλ του Σάρας στο τέλος του 1ου παιχνιδιού. Μίζεροι και μαλάκες σαν τον προπονητή τους. Εδώ μέχρι και ο Τσιρλίντερς , ο και καλά αέρινος του ΝΒΑ, στο τέλος μας είπε ότι έπαιζαν εναντίον 8 , ο ΜΑΛΑΚΑΣ ο αχώνευτος.
Το ότι του έβγαλαν την Παναγία και δεν μπορούσε να πάρει ανάσα στην επίθεση το μαλακηστήρι δεν το είδε , οι διατητές του έφταιγαν.

Εκεί κλαψτε μες την μιζέρια σας κλαψομούνηδες , είναι μπολιασμένη η μιζέρια μέσα στην νοοτροπία σας και μια ζωή πάντα δεύτεροι θα είστε. Ακόμα και παίχτες που πίστευα πως είναι υπεράνω και τους είχα σε εκτίμηση , όπως τον Παπαλουκά , μετά τις δηλώσεις του ύστερα από την ήττα τους στο final four , ούτε να τον φτύσω δεν θέλω.

Υποτίθεται πως είναι και αρχηγός της Εθνικής ο παπάρας. Πως θα πάει τώρα το μαλακιστήρι να μιλήσει στον Μήτσο , τον Βασίλη και τους άλλους; Με τι μούτρα ο μαλάκας;

Μόνοι τους όμως βγάλανε τα μάτια τους. Με τις δηλώσεις τους μετά το final four , πείσμωσαν τους δικούς μας και γυάλιζε το μάτι τους. Τους γάμησαν με μεγαλύτερο μίσος τους γάβρους και άστους τώρα να κλαίνε. Από τον μαλάκα τον προπονητή τους μέχρι τον τελευταίο φροντιστή τους.  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :pipa1: :pipa1: :pipa1:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το ότι η διαιτησία ήταν κάπως ήταν..! Σε καμία περίπτωση όμως δεν άλλαξε/αλλοίωσε το χτεσινό παιχνίδι (να πούμε ότι θα ταν 6-8πόντοι διαφορά?). Το πρωτάθλημα για το Γαύρο χάθηκε στο 1ο  παιχνίδι.

τι να κάτσω να λέω;
ότι έπαιζε χωρίς το 5άρι MVP των άλλων τελικών για 22 λεπτά;
ότι στο φάουλ γκολ του Διαμαντίδη το 40 φάουλ του Σχορσιανίτη ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΩΘΗΚΕ ΗΤΑΝ ΜΑΡΣ;
Στα ανύπαρκτα φάουλ που δίδονταν στο Α ημίχρονο;
Στον εκνευρισμό του Σάρας και στην τεχνική ποινή που έφαγε γαι ανύπαρκτο 3ο φάουλ στο Α;
Στο εκπρόθεσμο τρίποντο του Α ημιχρόνου;

Τετοιο ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΣΕ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΓΝΙΟ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΠΑΠΑ....

Παρόλα αυτά να μας πει ο αγαπητός κατά τα άλλα Τσίλντρες.
Παίξαμε 5 παίγνια εντός και εκτός Ελλάδας δλδ συνολικά 200 λεπτά σε 1μήνα ΑΚΡΙΒΩΣ.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΣΕ ΠΟΣΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΛΕΠΤΑ ΑΠ ΤΑ 200 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ήταν ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΚΟΡ;

koncyp

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
τι να κάτσω να λέω;
ότι έπαιζε χωρίς το 5άρι MVP των άλλων τελικών για 22 λεπτά;
ότι στο φάουλ γκολ του Διαμαντίδη το 40 φάουλ του Σχορσιανίτη ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΩΘΗΚΕ ΗΤΑΝ ΜΑΡΣ;
Στα ανύπαρκτα φάουλ που δίδονταν στο Α ημίχρονο;
Στον εκνευρισμό του Σάρας και στην τεχνική ποινή που έφαγε γαι ανύπαρκτο 3ο φάουλ στο Α;
Στο εκπρόθεσμο τρίποντο του Α ημιχρόνου;

Τετοιο ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΣΕ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΓΝΙΟ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΠΑΠΑ....

Παρόλα αυτά να μας πει ο αγαπητός κατά τα άλλα Τσίλντρες.
Παίξαμε 5 παίγνια εντός και εκτός Ελλάδας δλδ συνολικά 200 λεπτά σε 1μήνα ΑΚΡΙΒΩΣ.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΣΕ ΠΟΣΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΛΕΠΤΑ ΑΠ ΤΑ 200 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ήταν ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΚΟΡ;
Οτι εισαι ασχετος με το παιγνιο δεκτο...
Αλλά τόσο για τον πούτσο πια???????????????????
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

biggest

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2007
Like
332
Πόντοι
21
Ενώ εσύ φίλε μου το ξέρεις το άθλημα;..... :headbang:

Ε καλά κάτι έπρεπε να πει και αυτός. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Εδώ ανέλυαν συνεχώς για μέρες για το αν έκανε , ή δεν έκανε βήματα ο Παπαλουκάς. Περιμένεις μετά να ξέρουν και από μπάσκετ; Εδώ δεν γνωρίζουν ούτε τα βασικά που μαθαίνουν στα παιδικά τους πιτσιρικάδες. Τα βήματα στο λέι απ.

1-2 και άλμα στο καλάθι. Ενώ ο θόδωρας ε; 1-2-3.......5-6-7  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνέχισε Θόδωρα , keep walking. Θα σε βάλουν και στην μπροσουρα του Johny walker. Θόδωρας ο περιπατητής , ή αλλιώς Teo Walker. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

koncyp

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Ok, παρεκτραπην και σορρυ..
Τελος παντων, με το φιλο διαφωνουμε καθετα, οποτε καλύτερα να αποσυρθώ απο το thread σας γιατί άκρη δεν πρόκειται να βγάλουμε. Ίσως εγώ να μην το κατέχω το σπυριάρικο λοιπόν...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

ρε μην απαντάς σε κάθε πληγωμένο παπάρα......
Στο μπάσκετ (αντίστοιχα με το ποδόσφαιρο που είναι η κατοχή μπάλλας) ο έλεγχος ενός παιγνίου είναι το να έχεις κεφάλι στο σκορ).
Ο Παναθηναικός έχει τακτική να κοντρολάρει το ρυθμό, να ελέγχει το σκόρ και να παίζει οργανωμένη εξαντλητική άμυνα.....
Σε ομάδες που παίζουν διαρκώς με αντεπιθέσεις και όχι στα 24 δεύτερα το να της δίδονται εύκολα αμυντικά φάουλ δεν είναι καταστροφή.
Από την αλλη στον βάζελο που η άμυνα είναι το κλειδί της επιτυχίας, τα διαρκή αμυντικά αστεία φάουλ είναι η μόνη ζημιά που μπορούν να του κάνουν..

Και τι δε δοκίμασε σε 5 παίγνια ο Γιαννάκης...
Τι ζώνη, Τι αντεπιθέσεις, τι να πάει τη μπάλλα στο καλάθι......Τι να παίξει με σουτ.........
Ο,τι και να έκανε απλά δε θα κατάφερνε τίποτα.....
Γιατι ο πλουραλισμός και η ποιότητα του βάζελου ήταν απλά μη υπερκεράσιμη....
Ζώνη παίζεις; Σε εκτελώ σιαρκώς απ τα 6,25.
Μαν του Μαν παίζεις σε γαμάω στα πικ εν ρόλ........
Σε κάθε παίγνιο, όπως και να έπαιζε ο κλάψας, ο Ζοτς είχει αντίδοτο.
20 παίγνια να παίζανε αυτές οι ομάδες ο γάβρος το πολύ πολύ να έκλεβε δυό τρία....
Απλά πράματα.

Αστους να κλαίνε.

Υ.Γ. ακόμα και στο πρώτο που τους έσπρωξαν με χίλια πάλι πίσω στο σκορ έκλεισαν το ημίχρονο......
ΤΟΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ.

koncyp

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Ε καλά κάτι έπρεπε να πει και αυτός. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Εδώ ανέλυαν συνεχώς για μέρες για το αν έκανε , ή δεν έκανε βήματα ο Παπαλουκάς. Περιμένεις μετά να ξέρουν και από μπάσκετ; Εδώ δεν γνωρίζουν ούτε τα βασικά που μαθαίνουν στα παιδικά τους πιτσιρικάδες. Τα βήματα στο λέι απ.

1-2 και άλμα στο καλάθι. Ενώ ο θόδωρας ε; 1-2-3.......5-6-7  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνέχισε Θόδωρα , keep walking. Θα σε βάλουν και στην μπροσουρα του Johny walker. Θόδωρας ο περιπατητής , ή αλλιώς Teo Walker. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε παιδια, κοφτε αυτή την παπαριά με τα βήματα.. Ειλικρινά δηλαδή, τρεμπλ κάνατε, χαρείτε το, καντε μας πλάκα, αλλά όχι να μας βγάλετε και τρελούς!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε παιδια, κοφτε αυτή την παπαριά με τα βήματα.. Ειλικρινά δηλαδή, τρεμπλ κάνατε, χαρείτε το, καντε μας πλάκα, αλλά όχι να μας βγάλετε και τρελούς!!!

εδώ πάει να μας βγάλει ο προπονητής σου τρελλούς....
εσεις θα κωλώσετε.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και για να τελειώνουμε....
Και μήλα να παίζαμε πάλι θα χάνατε....
Τόσο μεγάλη διαφορά υπάρχει στο σύνολο αλλά και ατομικά....

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Ιδιαίτερα καυστικός για τη διαιτησία ήταν ο Τζος Τσίλντρες μετά το τέλος του τέταρτου τελικού.

Αναλυτικά δήλωσε: “Συγχαρητήρια στην ομάδα, στους παίκτες, στους προπονητές, σε όσους απαρτίζουν το τιμ. Παίξαμε πολύ καλά στη σεζόν, καταφέραμε να αναπτυχθούμε ως ομάδα. Σέβομαι και τον αντίπαλο, ο οποίος είναι πολύ καλή ομάδα ειδικά όταν στο παρκέ αυτός είναι με 8 και εμείς με 5. Αυτό δεν είναι αποδεκτό. Είναι φτηνό! Δεν πρέπει να παίρνουν τον έλεγχο και να καθορίζουν το ματς. Είχα πει ότι δεν θέλω να μιλήσω με τη διαιτησία, αλλά αυτό είναι πολύ φτηνό. Το παιχνίδι πρέπει να είναι αγνό. Νιώθω αηδία!

Μάλιστα καταλαβαίνω ότι δεν μπορώ να πάρω όλα τα σφυρίγματα, αλλά άκουσα έναν διαιτητή να λέει σε έναν συμπαίκτη μου ότι επειδή μου είμαι πολύ γρήγορος δεν θα μου δώσουν τα σφυρίγματα. Νιώθω σαν ρούκι στο ΝΒΑ. Αυτό δεν είναι μπάσκετ! Οι συγκεκριμένοι δεν θα με απογοητεύσουν. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι βρούμε τρόπο να ξεπεράσουμε και αυτό το εμπόδιο. Η πρώτη σκέψη είναι να μείνω, θέλω να τιμήσω το συμβόλαιό μου, θα καθίσουμε με τον πρόεδρο και θα συζητήσουμε. Αυτή τη στιγμή νιώθω ότι θέλω να μείνω”.

Νίκολα Βούισιτς: "Δεν κρατάω τίποτα από τη σεζόν. Η δεύτερη θέση είναι ένα τίποτα. Την κρατάμε στα αποδυτήρια. Είμαστε απογοητευμένοι που δεν πετύχαμε. Το πρωτάθλημα το χάσαμε στο πρώτο ματς. Αν και θα μπορούσα, δεν μου αρέσει να μιλάω για τη διαιτησία. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερη ομάδα, κέρδισε τρία τρόπαια. Είναι δύσκολο να πω τι πρέπει να αλλάξει. Φυσικά και θέλω να μείνω. Εμείς θέλουμε να παίζουμε μπάσκετ, οι περισσότεροι φίλαθλοι στα γήπεδα στην Ελλάδα είναι ποδοσφαιρικοί. Είναι λυπηρό αυτό που συμβαίνει".

***O Boύισιτς ενημέρωσε ότι θα δώσει κανονικά το "παρών" στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας.

Σ.Σ.
Εσείς με πόσους παίζετε;
Ερωτώ μετά τη διαρροή της πληροφορίας ότι ο Σχορσιανίτης έχει φάει όλο το Σκλαβενίτη......
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Προς απαντηση στο μπομπ σφουγγαρακη ενα ωραιο αρθρακι απο εναν αναγνωστη στο τροκτικο:

Για την διαιτησια του αγωνα μπασκετ ΠΑΟ-ΟΣΦΠ αλλα μολις διαβασα τα σχολια του Γιαννακη & του Τσιλντρες και επαθα ΣΟΚ! Τι παραπονο εχουν παλι; Τι βρηκανε;

Το 3ποντο του Γκριρ που δεν επρεπε να μετρησει στο τελος του δεκαλεπτου δεν το...
θυμουνται;
Το ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ faoul πανω στον Διαμαντιδη απο τον Σχορτσιανιτη δεν το ειδανε;(...επρεπε να ειναι καλαθι & φαουλ)
Η τεχνικη ποινη που πηρε ο Τεοντοσιτς, αφου ειναι μπουφος και εκανε την κινηση μπροστα στον διαιτητη να κλωτσησει τον Σπανουλη, δεν ηταν σωστη;
Ο Τσιλντρες που πεταξε το μασελακι του στον αγωνιστικο χωρο & κλωτσησε τον παγκο δεν επρεπε να αποβληθει; Εστω και στο τελος;

Ο Γιαννακης δεν εχει μαθει τοσα χρονια οτι στο μπασκετ ειναι δεδομενα τα διαιτητικα φαουλ ειτε υπερ σου, ειτε κατα; Γιατι συμπεριφερεται οτι του κλεβουν την νικη λογω διαιτησιας;Δεν ειναι καλυτερη ομαδα ο ΠΑΟ συνολικα; Δηλαδη λογω σφυριχτρας εχει παρει 5 Ευρωπαικα;

Ο Πεκοβιτς νοκ αουτ με 4 φαουλ πριν απο τα μισα του αγωνα & ο Σαρας με 3, ειναι κοντρα διαιτησια; Στην εδρα του ΠΑΟ;;;
Kαι λεει ο Τσιλντρες πως παιζαμε με 8 εμεις και με 5 αυτοι; Δηλαδη τι αλλο θελανε;

Πως βγαινει ο Γιαννακης και μιλαει για 2 μετρα & 2 σταθμα και πως "αυτο πρεπει να σταματησει"; Ποιο να σταματησει;
Δηλαδη επειδη πηραν τεχνικες ποινες; Δεν επρεπε; Οταν καθεται και σταυροκοπιεται & κλαιει απο το πρωτο λεπτο του αγωνα... ε δεν θα την φαει καποια στιγμη;
Δυο αυτοι, μια εμεις! Αυτη τη φορα πραγματικα θελω να δω ποιες ειναι οι επιμαχες φασεις!

Επανεφερε το θεμα του πρωτου αγωνα για "αλλιοωση αποτελεσματος" αφου ξερει πως η ΚΕΔ εβγαλε ανακοινωση και ειπε πως ειναι φαουλ του Σαρας αλλα πιο πριν μεταφορα της μπαλας & βηματα απο Παπαλουκα. ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΡΕΕΕ; Τι ψαχνει και το σκαλιζει ακομα;

Ο Γιαννακης μου δινει την εντυπωση πως το "ονομα" που εφτιαχνε μεχρι σημερα,το εχει χαλασει σε 2 χρονιες.
ΠΡΕΠΕΙ να παραδεχεσαι την ανωτεροτητα του αντιπαλου. Οποιος και αν ειναι αυτος. Εχει χασει 5-6 φορες φετος και ακομα να πει αυτο που βλεπουν ολοι :
Οτι ο Παναθηναικος ειναι κ-α-λ-υ-τ-ε-ρ-η ομαδα!!!
Και στο Βερολινο οταν αποκλειστηκαν, σαν Ελληνας τεχνικος επρεπε να πει ενα "καλη τυχη στην συνεχεια στον Παναθηναικο" (οπως ειπε ο Ντουσαν εχθες στο ΑΕΚ-ΠΑΟ), κι ας μην το εννοει. Ολο για ηθος δεν μας μιλαει; Πούντο;
Λυπαμαι για την συμπεριφορα του & τον "κακο" εγωισμο που δειχνει καθε φορα.
Δεν νομιζω πως ο μπασκετικος Παναθηναικος εχει να αποδειξει κατι στον Γιαννακη... τα 5 Ευρωπαικα αστερια δεν αφηνουν ερωτηματικα ουτε για παραγκες ουτε για αλλοιωσεις αποτελεσματων.

Παναγιωτη, παραγκα στην Ευρωπη δεν ειχε καμια ομαδα ,ποτε & σε κανενα αθλημα ! Ουτε η Γιουγκοπλαστικα & η ΤΣΣΚΑ στο μπασκετ, ουτε η Ρεαλ & η Μαντσεστερ στην μπαλα! Κοντρα διαιτησια ειχε Μ-Ο-Ν-Ο ο ΠΑΟ στον τελικο με την ΤΣΣΚΑ φετος, αν θυμασαι, αλλα οι μεγαλες ομαδες εχουν & μεγαλα "καρυδια"!
Στο μυαλο σου ειναι ολα!! "

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Κλαααψε Μπαναώτη, Κλάαααψε

Συνημμένα

• sDSCN0691.jpg
    sDSCN0691.jpg
    258,1 KB · Εμφανίσεις: 23
  • sDSCN0700.jpg
    sDSCN0700.jpg
    239,9 KB · Εμφανίσεις: 25
  • sDSCN0702.jpg
    sDSCN0702.jpg
    225,8 KB · Εμφανίσεις: 32
  • sDSCN0709.jpg
    sDSCN0709.jpg
    217,8 KB · Εμφανίσεις: 38

mesoremes

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
17
Πόντοι
1
δηλαδη το να μην ειστε καφροι και να γινει μπασκτικη κουβεντα οθτε περναει απο το μιαλο σας ε?κριμα γιατι μερικη εδς εχουν αποψη....τεσπα...
γαυροσ ειμαι αλλα εχω δυο ερωτησουλες....
ο μεγιστος κουτσ γιανακης χτεσ θυμηθηκε τον σοφο....?
τον ερτσεγκ?
και κατι τελευτεο οτι ο βοθισιτσ δεν μπορει να κουνηθη και οτι ο βαζελος τον σημαδευη συνεχεια τη πρεπει να γινει για να το καταλαβει και να τον αλαξει..?

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
:bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

Συνημμένα

• batiste2_2009_6_1_22_58_41_b.jpg
    batiste2_2009_6_1_22_58_41_b.jpg
    144,2 KB · Εμφανίσεις: 35
  • kourkouti-pao-osfp-thanasis-giannakopoulos-dunk.jpg
    kourkouti-pao-osfp-thanasis-giannakopoulos-dunk.jpg
    111,8 KB · Εμφανίσεις: 31
  • 4426_1077723824820_1277994964_30212067_1237779_n.jpg
    4426_1077723824820_1277994964_30212067_1237779_n.jpg
    62,3 KB · Εμφανίσεις: 16
  • alvertis_2009_6_1_22_24_22_b.jpg
    alvertis_2009_6_1_22_24_22_b.jpg
    156 KB · Εμφανίσεις: 40

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
να αναφερθω σε αλλο ομορφο αθλημα βολλευ γυναικων Απόφαση κατά παραγγελία!
Στη χώρα που ο νυν υφυπουργός αθλητισμού έχει δηλώσει καθηγητής της αλητείας, ο δήμαρχος Πειραιά είναι υπάλληλος του Κρόκους, που ο θέμος δηλώνει ότι "τα βαζελάκια πρέπει να τα σκοτώνεις μικρά", ο πράκτορας λέει τους αντίπαλους αθλητές κότες δημόσια, που οι απόγονοι ποδοσφαιριστές βρίζουν μπροστά στις κάμερες τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του σε φιέστες, φωνάζουν υβριστικά συνθήματα και φοράνε μπλουζάκια "καλύτερα νεκρός παρά Παναθηναϊκός", που ο Ζε Ελίας μοιράζει κουτουλιές οι οποίες βαπτίζονται "απωθήσεις", ενώ ο κηπουρός βρίζει καθαρά στην κάμερα τα χανούμια στο γήπεδο και ενώ έχει χαριστεί η κλωτσιά στην Τούμπα, ενώ ο Κυργιάκος βγαίνει και λέει απλά το παραέκανα, ενώ ο Μπουρούσης κλείνει ραντεβού με την εξέδρα...

Ενώ λοιπόν όλα αυτά τα ωραία συμβαίνουν, τιμωρήθηκε η ομάδα βόλλεϋ γυναικών του Παναθηναϊκού επειδή οι κοπέλες φόρεσαν στην απονομή του Πρωταθλήματος μπλουζάκια που έγραφαν "ΤΣΟ & ΛΟ"!...

Η ποινή είναι αποκλεισμός μίας αγωνιστικής στις αθλήτριες, έγγραφη επίπληξη και δημοσίευση σε εφημερίδα πως η διοίκηση του Παναθηναϊκού καταδικάζει ό,τι έγινε και 2.000 ευρώ πρόστιμο. Είναι μια ποινή η οποία εκθέτει για ακόμη μια φορά την αθλητική δικαιοσύνη.

Πρέπει να αναφερθεί οτι Χατζηνίκου και Σάκκουλα φορούσαν άλλα μπλουζάκια, όμως ο αθλητικός δικαστής της ΕΟΠΕ τιμώρησε τις δύο αθλήτριες με την ίδια ποινή. Δηλαδή θα μπορούσε κάλλιστα να τιμωρήσει και τη Φραγκιαδάκη που φορούσε ένα πράσινο μπλουζάκι. Είναι ολοφάνερο ότι οι άνθρωποι δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα. Έβγαλαν απόφαση κατά παραγγελία χωρίς να ξέρουν και χωρίς να τους ενδιαφέρει τι έγινε.

Πιστεύουμε ότι η "αθλητική δικαιοσύνη" δε θα αφαιρέσει τελικά και το τελευταίο φύλλο συκής και ότι η ποινή θα πέσει κατά τη δευτεροβάθμια διαδικασία, καθώς και ότι ο Παναθηναϊκός Α.Ο. θα κινηθεί άμεσα γι' αυτό.

Αν πάντως δεν πέσει η ποινή, κατά το είδος της "δικαιοσύνης" σας, φροντίστε να "κληρωθούμε"...εντελώς τυχαία με τις γαβρίνες κατά την αγωνιστική που θα ισχύει, μήπως και μας κερδίσετε επιτέλους! Παρόλο που και όσες παίκτριές μας απομείνουν να παίξουν, θα σας δώσουν το μάθημα που σας χρειάζεται, δηλαδή... ΤΣΟ & ΛΟ!  greenwebfans

komodino001

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Προς απαντηση στο μπομπ σφουγγαρακη ενα ωραιο αρθρακι απο εναν αναγνωστη στο τροκτικο:

Για την διαιτησια του αγωνα μπασκετ ΠΑΟ-ΟΣΦΠ αλλα μολις διαβασα τα σχολια του Γιαννακη & του Τσιλντρες και επαθα ΣΟΚ! Τι παραπονο εχουν παλι; Τι βρηκανε;

Το 3ποντο του Γκριρ που δεν επρεπε να μετρησει στο τελος του δεκαλεπτου δεν το...
θυμουνται;
Το ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ faoul πανω στον Διαμαντιδη απο τον Σχορτσιανιτη δεν το ειδανε;(...επρεπε να ειναι καλαθι & φαουλ)
Η τεχνικη ποινη που πηρε ο Τεοντοσιτς, αφου ειναι μπουφος και εκανε την κινηση μπροστα στον διαιτητη να κλωτσησει τον Σπανουλη, δεν ηταν σωστη;
Ο Τσιλντρες που πεταξε το μασελακι του στον αγωνιστικο χωρο & κλωτσησε τον παγκο δεν επρεπε να αποβληθει; Εστω και στο τελος;

Ο Γιαννακης δεν εχει μαθει τοσα χρονια οτι στο μπασκετ ειναι δεδομενα τα διαιτητικα φαουλ ειτε υπερ σου, ειτε κατα; Γιατι συμπεριφερεται οτι του κλεβουν την νικη λογω διαιτησιας;Δεν ειναι καλυτερη ομαδα ο ΠΑΟ συνολικα; Δηλαδη λογω σφυριχτρας εχει παρει 5 Ευρωπαικα;

Ο Πεκοβιτς νοκ αουτ με 4 φαουλ πριν απο τα μισα του αγωνα & ο Σαρας με 3, ειναι κοντρα διαιτησια; Στην εδρα του ΠΑΟ;;;
Kαι λεει ο Τσιλντρες πως παιζαμε με 8 εμεις και με 5 αυτοι; Δηλαδη τι αλλο θελανε;

Πως βγαινει ο Γιαννακης και μιλαει για 2 μετρα & 2 σταθμα και πως "αυτο πρεπει να σταματησει"; Ποιο να σταματησει;
Δηλαδη επειδη πηραν τεχνικες ποινες; Δεν επρεπε; Οταν καθεται και σταυροκοπιεται & κλαιει απο το πρωτο λεπτο του αγωνα... ε δεν θα την φαει καποια στιγμη;
Δυο αυτοι, μια εμεις! Αυτη τη φορα πραγματικα θελω να δω ποιες ειναι οι επιμαχες φασεις!

Επανεφερε το θεμα του πρωτου αγωνα για "αλλιοωση αποτελεσματος" αφου ξερει πως η ΚΕΔ εβγαλε ανακοινωση και ειπε πως ειναι φαουλ του Σαρας αλλα πιο πριν μεταφορα της μπαλας & βηματα απο Παπαλουκα. ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΡΕΕΕ; Τι ψαχνει και το σκαλιζει ακομα;

Ο Γιαννακης μου δινει την εντυπωση πως το "ονομα" που εφτιαχνε μεχρι σημερα,το εχει χαλασει σε 2 χρονιες.
ΠΡΕΠΕΙ να παραδεχεσαι την ανωτεροτητα του αντιπαλου. Οποιος και αν ειναι αυτος. Εχει χασει 5-6 φορες φετος και ακομα να πει αυτο που βλεπουν ολοι :
Οτι ο Παναθηναικος ειναι κ-α-λ-υ-τ-ε-ρ-η ομαδα!!!
Και στο Βερολινο οταν αποκλειστηκαν, σαν Ελληνας τεχνικος επρεπε να πει ενα "καλη τυχη στην συνεχεια στον Παναθηναικο" (οπως ειπε ο Ντουσαν εχθες στο ΑΕΚ-ΠΑΟ), κι ας μην το εννοει. Ολο για ηθος δεν μας μιλαει; Πούντο;
Λυπαμαι για την συμπεριφορα του & τον "κακο" εγωισμο που δειχνει καθε φορα.
Δεν νομιζω πως ο μπασκετικος Παναθηναικος εχει να αποδειξει κατι στον Γιαννακη... τα 5 Ευρωπαικα αστερια δεν αφηνουν ερωτηματικα ουτε για παραγκες ουτε για αλλοιωσεις αποτελεσματων.

Παναγιωτη, παραγκα στην Ευρωπη δεν ειχε καμια ομαδα ,ποτε & σε κανενα αθλημα ! Ουτε η Γιουγκοπλαστικα & η ΤΣΣΚΑ στο μπασκετ, ουτε η Ρεαλ & η Μαντσεστερ στην μπαλα! Κοντρα διαιτησια ειχε Μ-Ο-Ν-Ο ο ΠΑΟ στον τελικο με την ΤΣΣΚΑ φετος, αν θυμασαι, αλλα οι μεγαλες ομαδες εχουν & μεγαλα "καρυδια"!
Στο μυαλο σου ειναι ολα!! "
Καλα εισαι σοβαρος????
Μιλας για 2 φασεις στις οποιες εχεις δικιο 1 φαουλ κ 1 3ποντο το οποιο ηταν πραγματικα ακριβως στη ληξη...
Μη μου πεις οτι αν κ εχετε καλυτερη ομαδα δεν ηξερες μεσα σου οτι αν χρειαστει θα παιξετε με +3 ακομα??????
Ο σαρας δηλ. που λες αδικα πηρε τεχν. ποινη οπως κ ο τεοντοσιτσ?
Μη μου πεις ομως οτι σε τοσα ματς δεν αξιζε τεχν. ποινη ποτε ο coatch σας????Θα ηταν πολυ φτηνο...

Σε τελικη επειδη ειδα το ματς ξανα αντικειμενικα οι φασεις υπερ του ΠΑΟ ηταν περισσοτερες...ΔΕ νομιζω βεβαια οτι κανενας λογικος και γνωστης του χωρου θα ειχε καμμια αμφιβολια...Παρολα αυτα ο ΠΑΟ εχει πραγματικα φοβερη ομαδα οπως αλλωστε ολοι παραδεχονται......Απλα δεν θα αφηναν τον Θρυλο να κανει εκπληξη...Και παρεπιπτοντως αρχιδια προσωπικοτητα δειξατε χτες..Μη μου πειτε οτι δε περιμενατε παραπανω?Και μη μου το πατε με τους ποντους...Να μαθετε να βλεπετε αντικειμενικα.
ΧΕΣΜΕΝΟΙ ηταν οι περισσοτεροι παιχτες σας χτες ΔΕΣ βολες..Ο ΟΣΦΠ αντιθετα εδειξε χαρακτηρα χτες κ μονο χτες.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
εγώ πάντως πιστεύω πως του χρόνου ο ΠΑΟΚ θα βγει πρώτος. Και όποιος δεν με πιστεύει ας περιμένει!!!
τώρα για το μπάσκετ το βλέπω λίγο πιο δύσκολο γιατί δεν τα πάει καλά τελευταία.
το ποιος θα βγει δεύτερος τρίτος δεν με νοιάζει αλλά θα προτιμούσα να μην βγει δεύτερος ο ολυμπιακος-η πιο αντιπαθητική ομάδα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom