Όντως ή ράδιο-φίδια?Και κάτι για τον Μπουρούση που τυχαίνει να έχουμε κοινούς γνωστούς.Το παιδί ήταν Παναθηναικός από μικρός και γενικά είναι πάρα πολύ καλό παιδί και ήρεμος χαραχτήρας.Απλά προσπαθεί και αυτός να μπει στο κλίμα της "ψευτομαγκιάς" που πρεσβεύει η ομάδα του Πειραιά,για να μην τον πούνε και αυτόν "κριφοβάζελο" κτλ (ότι δηλαδή έγινε με τον Βασιλόπουλο φέτος)
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Καλα εισαι σοβαρος????
Μιλας για 2 φασεις στις οποιες εχεις δικιο 1 φαουλ κ 1 3ποντο το οποιο ηταν πραγματικα ακριβως στη ληξη...
Μη μου πεις οτι αν κ εχετε καλυτερη ομαδα δεν ηξερες μεσα σου οτι αν χρειαστει θα παιξετε με +3 ακομα??????
Ο σαρας δηλ. που λες αδικα πηρε τεχν. ποινη οπως κ ο τεοντοσιτσ?
Μη μου πεις ομως οτι σε τοσα ματς δεν αξιζε τεχν. ποινη ποτε ο coatch σας????Θα ηταν πολυ φτηνο...
Σε τελικη επειδη ειδα το ματς ξανα αντικειμενικα οι φασεις υπερ του ΠΑΟ ηταν περισσοτερες...ΔΕ νομιζω βεβαια οτι κανενας λογικος και γνωστης του χωρου θα ειχε καμμια αμφιβολια...Παρολα αυτα ο ΠΑΟ εχει πραγματικα φοβερη ομαδα οπως αλλωστε ολοι παραδεχονται......Απλα δεν θα αφηναν τον Θρυλο να κανει εκπληξη...Και παρεπιπτοντως αρχιδια προσωπικοτητα δειξατε χτες..Μη μου πειτε οτι δε περιμενατε παραπανω?Και μη μου το πατε με τους ποντους...Να μαθετε να βλεπετε αντικειμενικα.
ΧΕΣΜΕΝΟΙ ηταν οι περισσοτεροι παιχτες σας χτες ΔΕΣ βολες..Ο ΟΣΦΠ αντιθετα εδειξε χαρακτηρα χτες κ μονο χτες.
το τρίποντο ακριβώς στην εκπνοή....
χεσμένοι ε;
αφού να φανταστείς γι αυτό ο Χατχηβρέττας ήρθε απ το πουθενά χωρίς συμμετοχή και σας κούμπωσε 2 τρίποντα και ένα με φάουλ γκολ κιολας....
ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΜΑΣΤΟΥΡΩΕΤΕ ΑΠ ΤΙΣ ΑΝΑΘΥΜΙΑΣΕΙΣ;
komodino001
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ΡΕ ΒΛΑΚΑ αφου λεω πιο πριν οτι εχεις δικιο για τη φαση.Τι πουλας πνευμα??Ηλιθιε....
το τρίποντο ακριβώς στην εκπνοή....
χεσμένοι ε;
αφού να φανταστείς γι αυτό ο Χατχηβρέττας ήρθε απ το πουθενά χωρίς συμμετοχή και σας κούμπωσε 2 τρίποντα και ένα με φάουλ γκολ κιολας....
ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΜΑΣΤΟΥΡΩΕΤΕ ΑΠ ΤΙΣ ΑΝΑΘΥΜΙΑΣΕΙΣ;
Το αλλο ειναι σοβαρο επιχειρημα??Δηλαδη επειδη ο Τεοντοσιτς στο προηγουμενο καρφωσε 2 3ποντα σημαινει οτι δεν ημασταν χεσμενοι???
komodino001
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ΡΕ ΒΛΑΚΑ αφου λεω πιο πριν οτι εχεις δικιο για τη φαση.Τι πουλας πνευμα??Ηλιθιε....
Το αλλο ειναι σοβαρο επιχειρημα??Δηλαδη επειδη ο Τεοντοσιτς στο προηγουμενο καρφωσε 2 3ποντα σημαινει οτι δεν ημασταν χεσμενοι???
2 φασεις μας δωσανε και κανετε σα παπαρες..ΡΕ δεστε ολο τον αγωνα..συνολικα.Γιατι να μη δωσει π.χ. κ 1 τεχ. ποινη στον παπαρα σας στο παγκο????????????????????????????????Το γιατι το ξερουμε ολοι.............(Οπως κ αλλες φασεις αλλα δε θα μεινω εκει γιατι νομιζω οτι λιγο πολυ οσο μαλακας κ αν εισαι τα βλεπεις ασχετα αν δε τα παραδεχεσαι)
ΞΑΝΑΛΕΩ ο ΠΑΟ εχει καλυτερη ομαδα αλλα ειναι αστειο να ισχυριζεστε οτι οι μαυροι ηταν μαζι μας.
Το μονο που καταλαβαινω ειναι οτι επειδη οι γαυροι διαμαρτυρονταν συνεχεια στα προηγουμενα ματς μολις εδωσε 1-2 φασεις υπερ μας ξεσπαθωσατε..Ανθρωπινο ειναι αυτο.Μη παμε σε αλλα παραδειγματα.....Και γω οταν βλεπω να δινουν στο ΠΑΟ π.χ. ανυπαρκτο πεναλντυ ή .... λεω..Κοιτατε ρε μαλακες που δε σας παει η διαιτησια...ΛΟΓΙΚΟ?????
komodino001
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
2 φασεις μας δωσανε και κανετε σα παπαρες..ΡΕ δεστε ολο τον αγωνα..συνολικα.Γιατι να μη δωσει π.χ. κ 1 τεχ. ποινη στον παπαρα σας στο παγκο????????????????????????????????Το γιατι το ξερουμε ολοι.............(Οπως κ αλλες φασεις αλλα δε θα μεινω εκει γιατι νομιζω οτι λιγο πολυ οσο μαλακας κ αν εισαι τα βλεπεις ασχετα αν δε τα παραδεχεσαι)
ΞΑΝΑΛΕΩ ο ΠΑΟ εχει καλυτερη ομαδα αλλα ειναι αστειο να ισχυριζεστε οτι οι μαυροι ηταν μαζι μας.
Το μονο που καταλαβαινω ειναι οτι επειδη οι γαυροι διαμαρτυρονταν συνεχεια στα προηγουμενα ματς μολις εδωσε 1-2 φασεις υπερ μας ξεσπαθωσατε..Ανθρωπινο ειναι αυτο.Μη παμε σε αλλα παραδειγματα.....Και γω οταν βλεπω να δινουν στο ΠΑΟ π.χ. ανυπαρκτο πεναλντυ ή .... λεω..Κοιτατε ρε μαλακες που δε σας παει η διαιτησια...ΛΟΓΙΚΟ?????
Το αλλο αστειο: Ο τεοντοσιτς ειναι μπουφος που εκανε τη τεχν. ποινη..ΟΚ.. Ο σαρας που θα πρεπε να παιρνει 2 σε καθε ματς
ΤΙ ΕΙΝΑΙ???????????????????????????????????????????????????
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.426
- Πόντοι
- 366
Που να μην περναμε και το τρεμπλ... Ενταξει σ ενα ματς δεν μας πηγαν οι βολες...και τι εγινε?!...μας πηγαν τα τριποντα!!! Αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειχαμε προσωπικοτητα.Και παρεπιπτοντως αρχιδια προσωπικοτητα δειξατε χτες..Μη μου πειτε οτι δε περιμενατε παραπανω?Και μη μου το πατε με τους ποντους...Να μαθετε να βλεπετε αντικειμενικα.
ΧΕΣΜΕΝΟΙ ηταν οι περισσοτεροι παιχτες σας χτες ΔΕΣ βολες..Ο ΟΣΦΠ αντιθετα εδειξε χαρακτηρα χτες κ μονο χτες.
Κι αυτο φανηκε οταν ο γαυρος πηρε μια μικρη διαφορα στο σκορ, καταφεραμε και καλυψαμε αλλα και προηγηθηκαμε κρατωντας το σκορ νικης μεχρι το τελος εχοντας τον πεκοβιτς με 4 φαουλ και τον σαρας με 3 απ το πρωτο ημιχρονο.
Τεσπα, προσωπικα δεν περιμενα μεγαλυτερη απο 10 ποντους διαφορα γιατι πιστευω οτι πλεον δεν εχουν τοση μεγαλη διαφορα δυναμηκοτητας οι δυο ομαδες ωστε να κερδιζουμε με 27 ποντους σε καθε παιχνιδι.
φίλε στο μπάσκετ δεν χρειάζεται μόνο μονάδες (που τις έχει ο Ολυμπιακός) αλλά διοίκηση, ιατρικό τημ, προπονητή, γυμναστή, ψυχολόγο κλπ.δηλαδη το να μην ειστε καφροι και να γινει μπασκτικη κουβεντα οθτε περναει απο το μιαλο σας ε?κριμα γιατι μερικη εδς εχουν αποψη....τεσπα...
γαυροσ ειμαι αλλα εχω δυο ερωτησουλες....
ο μεγιστος κουτσ γιανακης χτεσ θυμηθηκε τον σοφο....?
τον ερτσεγκ?
και κατι τελευτεο οτι ο βοθισιτσ δεν μπορει να κουνηθη και οτι ο βαζελος τον σημαδευη συνεχεια τη πρεπει να γινει για να το καταλαβει και να τον αλαξει..?
Μιλάμε βέβαια για αυτό το επίπεδο και όχι της κωλοπετινίτσας.
Ο Ολυμπιακός πρόσφατα απέκτησε μονάδες παίρνοντας με 30 εκ περίπου διάφουρους που κάποιος έπρεπε να οργανώσει σε ομάδα.
Στην εθνική είχε άλλο έργο γιατί οι παίκτες γνωρίζονταν μεταξύτους και έπαιζαν για τη φανέλλα και μετά για τη φήμη.
Εδώ έχεις να κάνεις με λεγεωνάριους και θέλει άλλη προσέγγιση.
Με Μπαναώτ χλωμό έως αδύνατο.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
εγώ τον μόνο γάβρο που είδα χεσμένο και στα 5 παίγνια ήταν ο Μπουρούσης και ο Σχορσιανίτης.....
Τα άλλα που λες είναι για να περνά η ώρα και να πιαστείς απ τα μαλλιά να γλιτώσεις τον τετελεσμένο πνιγμό.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
δεν ξέρω τι είναι για τους άλλους για μένα πάντως είναι γαβροφονιάς.......Το αλλο αστειο: Ο τεοντοσιτς ειναι μπουφος που εκανε τη τεχν. ποινη..ΟΚ.. Ο σαρας που θα πρεπε να παιρνει 2 σε καθε ματς
ΤΙ ΕΙΝΑΙ???????????????????????????????????????????????????
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.426
- Πόντοι
- 366
α τον ξεχασα αυτον!ο Μπουρούσης
ΜΠΟΥΡΟΥΣΑΚΟ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΤΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ????
κλαϊν μαϊν ρε αφρόμαγκα
φίλε είδα όλα τα ματς από κοντάΡΕ ΒΛΑΚΑ αφου λεω πιο πριν οτι εχεις δικιο για τη φαση.Τι πουλας πνευμα??Ηλιθιε....
στο 1ο της κανονικής διάρκειας ο τσίλντρες πραγματικά πηγε τουαλέτα
στο 1ο των πλαυοφφ η ομάδα όλη είχε χεστεί, τα είχε κάνει πάνω της
εχτές κάπως καλύτερα.
Χρειάζεται πολλά ακόμα για να μπορέσει να ανέβει σε θέμα ψυχολογίας. Και αυτό δεν το έχει δυστυχώς.
είχε κληρονομικό χάρισμα..α τον ξεχασα αυτον!
ΜΠΟΥΡΟΥΣΑΚΟ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΤΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ????
κλαϊν μαϊν ρε αφρόμαγκα
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Και παρεπιπτοντως αρχιδια προσωπικοτητα δειξατε χτες..Μη μου πειτε οτι δε περιμενατε παραπανω?Και μη μου το πατε με τους ποντους...Να μαθετε να βλεπετε αντικειμενικα.
ΧΕΣΜΕΝΟΙ ηταν οι περισσοτεροι παιχτες σας χτες ΔΕΣ βολες..
Αντικειμενικότατα.
Εάν ήταν τόσο χεσμένοι όσο λες, δεν θα έπαιρναν την διαφορά προς το τέλος.
Μία ομάδα με βαριά πόδια/χέρια λόγω ψυχολογίας, όσο περνάει ο χρόνος και δεν ρολάρει όπως θα ήθελε, χειροτερεύει ψυχολογικά και σε θέμα άγχους.
Εχθές έγινε ακριβώς το αντίθετο, η ομάδα στο 4ο καθάρισε το παιχνίδι.
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
εγώ τον μόνο γάβρο που είδα χεσμένο και στα 5 παίγνια ήταν ο Μπουρούσης και ο Σχορσιανίτης.....
Ξέχασες τον Κλαψομούνη. Αλλά ξέχασα, αυτός δεν είναι γαύρος...
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
πολυ ανεβασμενο σε βλεπω απο χτες γεωργιε... δεν μας ειχες εξωτερικευσει ποτε τα πρασινα συναισθηματα σου!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
τυχαία έγινε....πολυ ανεβασμενο σε βλεπω απο χτες γεωργιε... δεν μας ειχες εξωτερικευσει ποτε τα πρασινα συναισθηματα σου!
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
βαλθηκατε να τον χαλασετε και αυτον τον πραο ανθρωπο!
σε γενικες γραμμες δικαια το πηρε ο βαζελακος,πιο δεμενος και αυτο βγαινει μεσα στο γηπεδο,ο Ολυμπιακος με 10 νεους παιχτες δεν ειχε την απαιτουμενη χημεια.Δεν θα κατσω ομως να ακουω μαλακιες απο τα βαζελακια,στα 3 απο τα 4 συλλογικα αθληματα εκανα νταμπλ,δεν εχουν να μου πουν κατι,αν δεν ειχαν και το μπασκετ θα ειχαν κλειστει ολο το καλοκαιρι σπιτι τους,,,ημαρτον πια !!!!!
stelios__13
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
οτι και να λετε γιλοι γαυροι σημασια εχει πως εμεις στο μπασκετ συγκρινομαστε με την μπαρτσα στο ποδοσφαιρο...Περαστικα σας
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K