Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 111 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 10,8%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 146 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 28 7,6%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    369

PA-NTOU7

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ρε hooligan μας εχει φοβισει πολυ!αληθεια!μη συνεχιζεις!γιατι δεν εισαι την λαμπρακη και εσυ σαν γνησιος hooligan?

Και τα πιτσιρικια σας κυνηγανε στον Πειραια,σε κανενα ραντεβουδακι οποτε θες θα ειμαι εκει.

PA-NTOU7

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
gay13poutanasyioiprasinoilagoi.jpg

gay13alwasrun7nj.jpg

:2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

PA-NTOU7

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Στα τραβελια με προσοντα εσυ αντε απο Συγγρου να βρεις καμμια με προσοντα να σε βολεψει.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
περσόνααααααααααααα..........πούσαι μωρή χαμούρααααααα..........εδώ κάνουμε πάρτυ....... :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
καποιος ποσταρει με σκοπο να χαλασει την μεγαλη γιορτη του παναθηναικου σε αυτο το thread.

που ειναι οι φιλοι του παναθηναικου?? :huh:  σταματηστε τον . προκαλει  ;)

ο παναθηναικος εκανε το tripl crown . ο γιασκεβιτσιους ηταν αφαντος.

ας ειναι καλά ο Φώτσης .αυτος του εδωσε το πρωταθλημα. :)

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Επειδη γενικως λες μαλακιες...Τις χρονιες που εισασταν αξιολογοι στο μπασκετ και νικαγατε που ησουν;; τι ελεγες;; δε πανηγυριζες;;;; Τωρα ειναι Μπασκετακι ετσι;; Αλλα ακομα και τοτε, στην ευρωπη εισασταν του κλωτσου και του μπατσου, οποτε πηγατε φαιναλ φορ το πουλο κιολας, εκτος απο μια φορα. Και μη πεις καμια μαλακια για Τελ Αβιβ και Σαραγοσα γιατι, καλως μεν, νικησες αλλα πηρες τ'αρχιδια μου κι ειδικα δε στο Τελ Αβιβ απο χειροτερη ομαδα. Εγω φετος ΚΑΙ ΣΕ ΓΑΜΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΣΚΑ..

Ενα αυτο. Δευτερον. Καλως ή κακως στο πολο για διαφορους λογους/συνθηκες δεν εχουμε ανταγωνιστικη ομαδα. Ωστοσο ειναι μια μαλακια και μιση να μας τη λες γιατι ειναι σα να ερχεται να μου (ή σου) τη λεει, ο παοκτζης, ο αεκτζης, ο φιλιππος βεροιας και δε ξερω εγω ποιος αλλος για το χαντμπολ, οπου χεστηκα ας πουμε για το χαντμπολ. Οποτε τι να μου πεις και για το πολο;; Τι ειμαι, γλυφαδα, βουλιαγμενη ή εθνικος να με νοιαζει;;

Ποδοσφαιρο, καλα εδω ειναι χωρις σχολια, κανατε και φετος οργια με τους διαιτητες, ξεκολιαστηκατε και με τα χανουμια αλλα δε πειραζει, καθε χρονια θα υπαρχει μια ανορθωση, μια μακαμπι χαιφα, μια σεν ετιεν για να σας ξεφτιλιζει και να γελαμε..

Και παμε στο βολλευ...Τις γυναικες τις απαξιεις εε;;; δε σε νοιαζει που σε ξεφτιλισαμε και το πηραμε με sweep, δηλαδη δε θα πανηγυριζες αμα το περνατε εκει ε;; καλα..

Μονο στους αντρες ηταν μοιρασμενα τα πραγματα διοτι, το μεν κυπελλο το πηρες στο ται μπρεηκ, δηλαδη κωλοφαρδια, στην Ευρωπη σε βιασα και στο πρωταθλημα πληρωσαμε στο τελος την ανυπαρξια των ξενων πλην του Αγκαμεζ και την αλαζονεια του Λεωνη..

Αρα μιλας για 4 αθληματα οπου στο ενα δεν υπαρχει ανταγωνισμος, στο δευτερο ηταν μοιρασμενα, στο τριτο η παραγκα να ναι καλα και εφετος και στο τεταρτο σ'εχω γαμησει, δηλαδη...κι εγω δε ξερω ποσες φορες και ποσα παραδειγματα να σου βαλω...οποτε...

:kissass2: :kissass2: :kissass2: ετσι

:kissass: :kissass: και λιγο ετσι

:pipa1: :pipa1: ετσι

:fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: ετσι

και τελος  :pipa2: :pipa2: :pipa2: ετσι...

ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΧΑΝΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Φιλε το καιρο που το παιρνε ο ολυμπιακος στο Μπασκετ την περιοδο 1993-97 ημουν 8-12 χρονων παιδακι και δεν ασχολουμουν με κανενα αθλημα, συν οτι δεν θυμαμαι απολυτως τιποτα,θυμαμαι μονο τους πανυγυρισμους οταν πηραμε το ευρωπαικο το ΄97(και αυτους αμυδρα)!!Απο κι και μετα αρχισα να ασχολιεμαι με τα αθληματα.Και τοτε αρχισε η κυριαρχια μας στο ποδοσφαιρο και η δικη σας στο Μπασκετ!!

Ποιος ασχολειτε με το βολει γυναικων (ουτε τ εχω δει ποτε μου)!!!!

Στην Ευρωπη  ολο και σε σας καποια Βιγια καποια Λανς θα βρεθει
οποτε μην λες μονο για μας!!!!

Στο πολο δεν τιθεται θεμα!!!Ειστε ανυπαρκτοι(ουτε 1 φορα στα 83 χρονια ιστοριας
δεν το χετε παρει)

Μπασκετ μονο respect!!!

Το ριξαμε τωρα στα οργια διατισιας στο ποδοσφαιρο 12 βαθμους διαφορα εχουμε ρεεεεεεεεεε(ποια οργια)!!!
Η πιο μεγαλη απολαυση  ομως ηταν
Στο κυπελλο περσι την 4αρα την ξεχασες ανημερα των γενεθλιων σας!!
(Εγω αυτο το βιντεο  το βλεπω 2 φορες την μερα και δεν το χορταινω)!!

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
Φιλε το καιρο που το παιρνε ο ολυμπιακος στο Μπασκετ την περιοδο 1993-97 ημουν 8-12 χρονων παιδακι και δεν ασχολουμουν με κανενα αθλημα, συν οτι δεν θυμαμαι απολυτως τιποτα,θυμαμαι μονο τους πανυγυρισμους οταν πηραμε το ευρωπαικο το ΄97(και αυτους αμυδρα)!!Απο κι και μετα αρχισα να ασχολιεμαι με τα αθληματα.Και τοτε αρχισε η κυριαρχια μας στο ποδοσφαιρο και η δικη σας στο Μπασκετ!!

Ποιος ασχολειτε με το βολει γυναικων (ουτε τ εχω δει ποτε μου)!!!!

Στην Ευρωπη  ολο και σε σας καποια Βιγια καποια Λανς θα βρεθει
οποτε μην λες μονο για μας!!!!

Στο πολο δεν τιθεται θεμα!!!Ειστε ανυπαρκτοι(ουτε 1 φορα στα 83 χρονια ιστοριας
δεν το χετε παρει)

Μπασκετ μονο respect!!!

Το ριξαμε τωρα στα οργια διατισιας στο ποδοσφαιρο 12 βαθμους διαφορα εχουμε ρεεεεεεεεεε(ποια οργια)!!!
Η πιο μεγαλη απολαυση  ομως ηταν
Στο κυπελλο περσι την 4αρα την ξεχασες ανημερα των γενεθλιων σας!!
(Εγω αυτο το βιντεο  το βλεπω 2 φορες την μερα και δεν το χορταινω)!!

Κοιταξε να δεις οτι σου ειπα εγω το εθεσα με επιχειρηματα.

Εσυ τωρα οσον αφορα το μπασκετ, βασικα χεστηκα ποσο μικρος ησουν κι απο ποτε παρακολουθεις. Τωρα μου λες respect και πριν το'λεγες μπασκετακι;;
Δευτερον, επειδη δεν ασχολεισαι εσυ με το βολλευ γυναικων δε πρεπει να το αναφερουμε;
Τριτον, καλα για τη μπαλα και παλι εισαι πολυ αστειος, εσυ στο νουμερο "12" κολλησες; Ξερεις η βιγιαρεαλ δεν ειναι τσιρκο σαν αυτα που αντιμετωπισατε εσεις
Τεταρτον η πιπιλα των περασμενων μεγαλειων διηγοντας τα να κλαις
Πεμπτον, παλι ασχολεισαι αναιτιως σε ενα αθλημα οπου δε μπορει να γινει συγκριση γιατι δεν υπαρχει ανταγωνισμος γιατι δεν υπαρχει θεληση κι επιθυμια να ενδυναμωθει ο Παναθηναικος..Στο χαντμπολ που εισαι ρε ανυπαρκτε;;;

μονο στο βολλευ αντρων θα μπορουσες να αντικρουσεις κατι και δεν ασχοληθηκες καν,

Τουλαχιστον δειξε ενα επιπεδο πανω απο τα αλλα 2 μαλακισμενα. Ηθελα να ξερα ενας συντονιστης δεν υπαρχει να διορθωσει το thread?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom