ρε hooligan μας εχει φοβισει πολυ!αληθεια!μη συνεχιζεις!γιατι δεν εισαι την λαμπρακη και εσυ σαν γνησιος hooligan?
Και τα πιτσιρικια σας κυνηγανε στον Πειραια,σε κανενα ραντεβουδακι οποτε θες θα ειμαι εκει.
ρε hooligan μας εχει φοβισει πολυ!αληθεια!μη συνεχιζεις!γιατι δεν εισαι την λαμπρακη και εσυ σαν γνησιος hooligan?
σε παρακαλω μη γινεσαι βιαιο αγορι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Και τα πιτσιρικια σας κυνηγανε στον Πειραια,σε κανενα ραντεβουδακι οποτε θες θα ειμαι εκει.
ρε πατε καλα;πιασατε κουβεντα με το 18χρονο;;;;;;;;;;;ελεος
δροσερο αγορι ειναισε παρακαλω μη γινεσαι βιαιο αγορι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
κοπελα μου εσυ!!!!Εσυ γραψε για κανενα τραβελι λουμπινα και μην μιλας.
α σε ακουσει ο μπαμπακας σου και θα σε δειρει παλι κακο παιδι!!!!Στα τραβελια με προσοντα εσυ αντε απο Συγγρου να βρεις καμμια με προσοντα να σε βολεψει.
πες τα ολα καυλιαρη μου!!!!!!!!Στα τραβελια με προσοντα εσυ αντε απο Συγγρου να βρεις καμμια με προσοντα να σε βολεψει.
πες τα ολα καυλιαρη μου!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
που να τον ακουσει;αφου ειναι συγγρουμην μιλας ετσι θα σε ακουσει ο μπαμπακας σου και θα σε δειρει παλι κακο παιδι!!!!
αχ τι κριμαστρακακο δεν σε γαμαω μην κωλοτριβεσαι τσαμπα.
ρε ποιόν μου θυμίζει.....ρε ποιόν μου θυμίζει......στρακακο δεν σε γαμαω μην κωλοτριβεσαι τσαμπα.
Φιλε το καιρο που το παιρνε ο ολυμπιακος στο Μπασκετ την περιοδο 1993-97 ημουν 8-12 χρονων παιδακι και δεν ασχολουμουν με κανενα αθλημα, συν οτι δεν θυμαμαι απολυτως τιποτα,θυμαμαι μονο τους πανυγυρισμους οταν πηραμε το ευρωπαικο το ΄97(και αυτους αμυδρα)!!Απο κι και μετα αρχισα να ασχολιεμαι με τα αθληματα.Και τοτε αρχισε η κυριαρχια μας στο ποδοσφαιρο και η δικη σας στο Μπασκετ!!Επειδη γενικως λες μαλακιες...Τις χρονιες που εισασταν αξιολογοι στο μπασκετ και νικαγατε που ησουν;; τι ελεγες;; δε πανηγυριζες;;;; Τωρα ειναι Μπασκετακι ετσι;; Αλλα ακομα και τοτε, στην ευρωπη εισασταν του κλωτσου και του μπατσου, οποτε πηγατε φαιναλ φορ το πουλο κιολας, εκτος απο μια φορα. Και μη πεις καμια μαλακια για Τελ Αβιβ και Σαραγοσα γιατι, καλως μεν, νικησες αλλα πηρες τ'αρχιδια μου κι ειδικα δε στο Τελ Αβιβ απο χειροτερη ομαδα. Εγω φετος ΚΑΙ ΣΕ ΓΑΜΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΣΚΑ..
Ενα αυτο. Δευτερον. Καλως ή κακως στο πολο για διαφορους λογους/συνθηκες δεν εχουμε ανταγωνιστικη ομαδα. Ωστοσο ειναι μια μαλακια και μιση να μας τη λες γιατι ειναι σα να ερχεται να μου (ή σου) τη λεει, ο παοκτζης, ο αεκτζης, ο φιλιππος βεροιας και δε ξερω εγω ποιος αλλος για το χαντμπολ, οπου χεστηκα ας πουμε για το χαντμπολ. Οποτε τι να μου πεις και για το πολο;; Τι ειμαι, γλυφαδα, βουλιαγμενη ή εθνικος να με νοιαζει;;
Ποδοσφαιρο, καλα εδω ειναι χωρις σχολια, κανατε και φετος οργια με τους διαιτητες, ξεκολιαστηκατε και με τα χανουμια αλλα δε πειραζει, καθε χρονια θα υπαρχει μια ανορθωση, μια μακαμπι χαιφα, μια σεν ετιεν για να σας ξεφτιλιζει και να γελαμε..
Και παμε στο βολλευ...Τις γυναικες τις απαξιεις εε;;; δε σε νοιαζει που σε ξεφτιλισαμε και το πηραμε με sweep, δηλαδη δε θα πανηγυριζες αμα το περνατε εκει ε;; καλα..
Μονο στους αντρες ηταν μοιρασμενα τα πραγματα διοτι, το μεν κυπελλο το πηρες στο ται μπρεηκ, δηλαδη κωλοφαρδια, στην Ευρωπη σε βιασα και στο πρωταθλημα πληρωσαμε στο τελος την ανυπαρξια των ξενων πλην του Αγκαμεζ και την αλαζονεια του Λεωνη..
Αρα μιλας για 4 αθληματα οπου στο ενα δεν υπαρχει ανταγωνισμος, στο δευτερο ηταν μοιρασμενα, στο τριτο η παραγκα να ναι καλα και εφετος και στο τεταρτο σ'εχω γαμησει, δηλαδη...κι εγω δε ξερω ποσες φορες και ποσα παραδειγματα να σου βαλω...οποτε...
![]()
![]()
ετσι
![]()
και λιγο ετσι
![]()
ετσι
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ετσι
και τελος![]()
![]()
ετσι...
ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΧΑΝΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Φιλε το καιρο που το παιρνε ο ολυμπιακος στο Μπασκετ την περιοδο 1993-97 ημουν 8-12 χρονων παιδακι και δεν ασχολουμουν με κανενα αθλημα, συν οτι δεν θυμαμαι απολυτως τιποτα,θυμαμαι μονο τους πανυγυρισμους οταν πηραμε το ευρωπαικο το ΄97(και αυτους αμυδρα)!!Απο κι και μετα αρχισα να ασχολιεμαι με τα αθληματα.Και τοτε αρχισε η κυριαρχια μας στο ποδοσφαιρο και η δικη σας στο Μπασκετ!!
Ποιος ασχολειτε με το βολει γυναικων (ουτε τ εχω δει ποτε μου)!!!!
Στην Ευρωπη ολο και σε σας καποια Βιγια καποια Λανς θα βρεθει
οποτε μην λες μονο για μας!!!!
Στο πολο δεν τιθεται θεμα!!!Ειστε ανυπαρκτοι(ουτε 1 φορα στα 83 χρονια ιστοριας
δεν το χετε παρει)
Μπασκετ μονο respect!!!
Το ριξαμε τωρα στα οργια διατισιας στο ποδοσφαιρο 12 βαθμους διαφορα εχουμε ρεεεεεεεεεε(ποια οργια)!!!
Η πιο μεγαλη απολαυση ομως ηταν
Στο κυπελλο περσι την 4αρα την ξεχασες ανημερα των γενεθλιων σας!!
(Εγω αυτο το βιντεο το βλεπω 2 φορες την μερα και δεν το χορταινω)!!