Δεν πειραζει ρε παιδες,εχετε και εσεις ενα αθλημα να καυχιεσται γι αυτο!!!
Δηλαδη τι, να σας παιρναμε πρωταθλημα και στα 4 αθληματα
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ -ΒΟΛΕΙ- ΠΟΛΟ- ΜΠΑΣΚΕΤ!!!
Εχετε και εσεις το αθληματακι σας (το μπασκετ),χαρητε το κι αυτο!!!!
Επειδη γενικως λες μαλακιες...Τις χρονιες που εισασταν αξιολογοι στο μπασκετ και νικαγατε που ησουν;; τι ελεγες;; δε πανηγυριζες;;;; Τωρα ειναι
Μπασκετακι ετσι;; Αλλα ακομα και τοτε, στην ευρωπη εισασταν του κλωτσου και του μπατσου, οποτε πηγατε φαιναλ φορ το πουλο κιολας, εκτος απο
μια φορα. Και μη πεις καμια μαλακια για Τελ Αβιβ και Σαραγοσα γιατι, καλως μεν, νικησες αλλα πηρες τ'αρχιδια μου κι ειδικα δε στο Τελ Αβιβ απο χειροτερη ομαδα. Εγω φετος ΚΑΙ ΣΕ ΓΑΜΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΣΚΑ..
Ενα αυτο. Δευτερον. Καλως ή κακως στο πολο για διαφορους λογους/συνθηκες δεν εχουμε ανταγωνιστικη ομαδα. Ωστοσο ειναι μια μαλακια και μιση να μας τη λες γιατι ειναι σα να ερχεται να μου (ή σου) τη λεει, ο παοκτζης, ο αεκτζης, ο φιλιππος βεροιας και δε ξερω εγω ποιος αλλος για το χαντμπολ, οπου χεστηκα ας πουμε για το χαντμπολ. Οποτε τι να μου πεις και για το πολο;; Τι ειμαι, γλυφαδα, βουλιαγμενη ή εθνικος να με νοιαζει;;
Ποδοσφαιρο, καλα εδω ειναι χωρις σχολια, κανατε και φετος οργια με τους διαιτητες, ξεκολιαστηκατε και με τα χανουμια αλλα δε πειραζει, καθε χρονια θα υπαρχει μια ανορθωση, μια μακαμπι χαιφα, μια σεν ετιεν για να σας ξεφτιλιζει και να γελαμε..
Και παμε στο βολλευ...Τις γυναικες τις απαξιεις εε;;; δε σε νοιαζει που σε ξεφτιλισαμε και το πηραμε με sweep, δηλαδη δε θα πανηγυριζες αμα το περνατε εκει ε;; καλα..
Μονο στους αντρες ηταν μοιρασμενα τα πραγματα διοτι, το μεν κυπελλο το πηρες στο ται μπρεηκ, δηλαδη κωλοφαρδια, στην Ευρωπη σε βιασα και στο πρωταθλημα πληρωσαμε στο τελος την ανυπαρξια των ξενων πλην του Αγκαμεζ και την αλαζονεια του Λεωνη..
Αρα μιλας για 4 αθληματα οπου στο ενα δεν υπαρχει ανταγωνισμος, στο δευτερο ηταν μοιρασμενα, στο τριτο η παραγκα να ναι καλα και εφετος και στο τεταρτο σ'εχω γαμησει, δηλαδη...κι εγω δε ξερω ποσες φορες και ποσα παραδειγματα να σου βαλω...οποτε...
ετσι
και λιγο ετσι
ετσι
ετσι
και τελος
ετσι...
ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΧΑΝΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ