Η αλήθεια είναι ότι καίγεται για στοπερ...αντε να γυρίσει και ο Μπασινάς με τον Γιούρκα και τον Τακη το Φύσσα να γεμίσουμε παναθηναικάρες πάλιΤο άκουσα το μεσημέρι στη ΕΡΑΣΠΟΡ και οτι μάλιστα έχει λέει ανοιξει δίαυλος επικοινωνίας με Τζιγγερ και οτι είναι πιθανόν να γίνει.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
παίδες για τον Σιμόνε Ιντσαγκι λένε δυστυχώς όχι για τον Πίπο....
Δηλαδή για να καταλάβω...ο Σιμόνε δεν είναι καλός???
Κάτι άκουσα για Κυργιάκο στον ΠΑΟ. ξέρει κανεις τιποτα?????????
Τώρα που γύρισε και ο Αντζας...μια χαρά....ας γυρίζει και αυτός....
Η αλήθεια είναι ότι καίγεται για στοπερ...αντε να γυρίσει και ο Μπασινάς με τον Γιούρκα και τον Τακη το Φύσσα να γεμίσουμε παναθηναικάρες πάλι
Ναι...ναι...η γενιά της 3άρας....χεχεχεχεχε
piko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Like
- 1.526
- Πόντοι
- 216
Δηλαδή για να καταλάβω...ο Σιμόνε δεν είναι καλός???
Τώρα που γύρισε και ο Αντζας...μια χαρά....ας γυρίζει και αυτός....
Ναι...ναι...η γενιά της 3άρας....χεχεχεχεχε
Για να καταλάβεις ο Σιμόνε είναι πια στα αζήτητα, φέτος έπαιξε 5 φορές ως αλλαγή, για γκολ ούτε λόγος, έχει να σκοράρει 3 χρόνια σε επίσημο αγώνα.
Όσο για τον Φιλιππάκο είναι πια 34, με σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο περυσι, φέτος ως επι το πλείστον ντεφορμέ στο πρωτάθλημα Ιταλίας (ξέρω ξέρω πέταξε 2 γκολάκια στον τελικό)... δε βλέπω πολλές αντοχές...
Όσο για τη γενιά την τριάρας που ανέφερες, κάποιοι από αυτούς φοράνε ερυθρόλευκα και κάποιοι άλλοι ήταν και είναι διακαής πόθος της ομάδας σου.
NiLe
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Παιδια συγνωμη εκανα λαθος χτεσινοβραδυνες πληροφοριες λενε αλλα καμοια σχεση ο ΠΑΟ με Ιντζαγκι ουτε τον ενα θελουν ουτε τον αλλο...λιπων εμαθα οτι ο καινουριος σεντερφορ θα ειναι μεγαλης κλασης και μικρης σχετικα ηλικιας..οχι πανω απο 30..το ονομα του θα κανει αισθηση στον κοσμο και στην Ελλαδα...και οτι θα ανακηνωθη ος την Τεταρτη..ηδομεν
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Παιδια συγνωμη εκανα λαθος χτεσινοβραδυνες πληροφοριες λενε αλλα καμοια σχεση ο ΠΑΟ με Ιντζαγκι ουτε τον ενα θελουν ουτε τον αλλο...λιπων εμαθα οτι ο καινουριος σεντερφορ θα ειναι μεγαλης κλασης και μικρης σχετικα ηλικιας..οχι πανω απο 30..το ονομα του θα κανει αισθηση στον κοσμο και στην Ελλαδα...και οτι θα ανακηνωθη ος την Τεταρτη..ηδομεν
Χεχε, μήπως ο παίκτης που θα ανακοινωθεί είναι ο... Καστίγιο?
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
λοιπόν μάγκες πίσω πάλι....έχουμε και λέμε..καλές οι δύο κινήσεις,ενισχύουν το κέντρο της ομάδας αλλά όχι και παικτούρες..καλοί παίκτες για αρχή ναι μπροστά στα μπάζα που είχε...θέλει ακόμα ..ηγέτη με αρχίδια..γκολτζή το ίδιο και δυο αμυντικούς ...όλοι παικτες κλάσης....και όχι πάνω από 30 χρονών....για να δούμε..καλά ξεκίνησε..πως θα τελειώσει...εγώ που τον σωφέρ μόνο ψητό με πατάτες τον θέλω άμα κάνει σωστές κινήσεις θα του βγάλω το καπέλο...αλλιώς θα του χώνω μπινελίκια μέχρι να φύγει...
"μαζί σου",talos!λοιπόν μάγκες πίσω πάλι....έχουμε και λέμε..καλές οι δύο κινήσεις,ενισχύουν το κέντρο της ομάδας αλλά όχι και παικτούρες..καλοί παίκτες για αρχή ναι μπροστά στα μπάζα που είχε...θέλει ακόμα ..ηγέτη με αρχίδια..γκολτζή το ίδιο και δυο αμυντικούς ...όλοι παικτες κλάσης....και όχι πάνω από 30 χρονών....για να δούμε..καλά ξεκίνησε..πως θα τελειώσει...εγώ που τον σωφέρ μόνο ψητό με πατάτες τον θέλω άμα κάνει σωστές κινήσεις θα του βγάλω το καπέλο...αλλιώς θα του χώνω μπινελίκια μέχρι να φύγει...
αν και διαφωνούμε λιγάκι σχετικά με τα "μπάζα που είχε"(εκτός αν εννοείς αυτούς που είχε στο κέντρο,οπότε...και πάλι συμφωνούμε!!)αυτή τη στιγμή νομίζω πως χρειαζόμαστε:
ΣΙΓΟΥΡΑ σέντερ μπακ(2,εκτός και αν εκτιμάται ως αξιόπιστη-τρίτη-λύση αυτός που θα μείνει από τα μικρά.νομίζω ο Σιόντης είναι)
10άκι,αφού με τον Έκι δεν είναι σίγουρο τι-και πότε-θα γίνει.οπότε,με τον Έκι όταν γυρίσει και με Καραγκούνη και Ντιογέ θα έχουμε βασικές και εναλλακτικές λύσεις και εκεί.
επιθετικό ψηλό και "στήριγμα"(στο στυλ του Μιχαλάκη,όπως έπαιζε με τον Παπαδόπουλο)
και κατά τη γνώμη μου θέλουμε "γέμισμα" και στα άκρα(και στα μπακ και στα χαφ)αν μείνει ο Βύντρα,τότε οκ,δεν μπορεί να έχει 3 παίχτες σε μία θέση,θα είναι περιττό.Με τον Σέριτς και στον-ειδικά μετά την τελευταία "ανύπαρκτη" χρονιά-Δάρλα δεν πιστεύω πως μπορούμε νά θεωρούμαστε "πλήρεις" στο αριστερό μπακ.στα χαφ,πίσω από Ίβανσιτς και Νίνη(μαζί με τον Βίκτορ που ας ελπίσουμε να μπορέσει να παίξει σε κάποια ματς)δεν έχουμε τίποτα πια και χρειαζόμαστε σίγουρα.
αυτά θεωρώ εγώ ως-απολύτως-απαραίτητα για να πούμε πως υπάρχει ένα πλήρες ρόστερ και μπορούμε να αναμένουμε κάτι καλό,αναλόγως φυσικά και με τις επιδόσεις του νέου προπονητή
που θα παμε παλι χωρις πλαγια μπακ??????? με τα περσινα μπαζα παλι??? ο νιλσον που τα ετρωγε ολα στην πλατη εγινε ξαφνικα παιχουρα??? ή ο σεριτσ που ξεχναει να γυρισει. 5 μεταγραφες θελει ακόμα οπωσδηποτε! 2 σεντερ μπακ, 2 πλαγιους μπακ απαραιτηταααααααα και 1 σεντερ φορ . με τους ιδιους πλαγιους τη γαμησαμε και φετος!!!!
NiLe
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Πολυ μιζερια ρε παιδια........χαλαρωστε λιγο περιμενετε να τελειοσουν οι μεταγραφες και να ξεκινηση το πρωταθλημα και μετα βλεπουμε..ειχα παει σημερα παιανια(δουλευει εκει ενας φιλος μου στο πρωσοπικο ασφαλεια)και ειδα απο σχετικα κοντα την πρωινη προπονιση,παιδια θελω να πω ενα πραγμα επαθα πλακα με τον ΝΤΙΟΓΙΕ εχει το στηλ του ΤΟΥΡΕ ψηλος αριστως τεχνιτης εκανε κατι παλαβα με την μπαλα...ΦΟΒΕΡΟΣ θα παθετε πλακα με αυτον φετος..και θα δειτε σε λιγες μερες μεχρι τελος της εβδομαδας ολες της μεταγραφες.(μονο το δεξι μπακ θα αργηση λιγο.ο Λουκας μαλων εχει ετοιμαση βαλιτσες για Γερμανια)Αντε παλι θα χαμογελαση το χηλακι σας..
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
πολύ χαμόγελο..λεύκανση δοντιών...life style...και καθόλου συναίσθηση του τι λέει...έτσι άντε τέρμα ο γαύρος ,ερχόμαστε εμείς...ο κλασσικός προπονητής που παίρνει χαρτάκι για την ενδεκάδα από τον πρόεδρο ή τον Γ.Διευθυντή...βλ.επω να τον κυνηγάμε κατά τον νοέμβριο...
Επισκέπτης
καλό το χαμόγελο και τα λευκά δόντια αλλά μην τον στείλετε για καμιά διαφήμιση οδοντόκρεμας και αυτόν.πολύ χαμόγελο..λεύκανση δοντιών...life style...και καθόλου συναίσθηση του τι λέει...έτσι άντε τέρμα ο γαύρος ,ερχόμαστε εμείς...ο κλασσικός προπονητής που παίρνει χαρτάκι για την ενδεκάδα από τον πρόεδρο ή τον Γ.Διευθυντή...βλ.επω να τον κυνηγάμε κατά τον νοέμβριο...
NiLe
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
μπα εγω δεν ειμαι αυτης της αποψεις πιστευω οτι αν του δωσουμε λιγο καιρο να δουμε την δουλεια του θα εχουμε αλλη αποψη στο τελος..γιατι αν θυμαστε στην Σπορτιγκ Λισαβονας ο ανθρωπος ειχε κανει φοβερη δουλεια..ασε που εμπιστεβετε και τους μικρους..με αυτον οπιος στην προπονιση σκηζετε θα παιζει..και θα το δειτε απλα θελει λιγο χρονο να μαθει καλητερα τους παιχτες,και οχι με την μια να τον βγαλουμε αχρηστο.Και κατι ακομα αν λεω αν χασουμε το πρωτο παιχνηδι θα τους κρεμασουμε ολους?Ε....
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
όχι ρε φίλε..από εμένα τουλάχιστον και τον χρόνο του θα έχει και δεν τον κρεμάω από την αρχή...νέα ομάδα έχει πρεπει να την δέσει...το μόνο που με προβληματίζει είναι το γιατί τον έδιωξαν από τα προηγμένα ποδοσφαιρικώς εμιράτα...τες πα θα δείξει,,,
NiLe
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
παιδια η ΤΣΣΚΑ δεν ειναι καμοια τυχαια ομαδα ετσι..εχει τον Αμπραμοβιτς απο πισω..διλαδη εχει πολυ χρημα...και αυτος ο ανθρωπος την κοντραρισε..και αν θυμαστε καλα εκεινη την ημερα ειχε παιξει πολυ καλη μπαλα οπος και οι αλλοι..αν θυμαμε καλα ειχε προιγηθη κιολας..Πεσειρο και Σπορτινγκ Λισαβωνας! Τελικος ΟΥΕΦΑ . 18 Μαιου 2005 στο γηπεδο της Σπορτινγκ. Σπορτινγκ- ΤΣΣΚΑ 1-3!
Πολυ μιζερια ρε παιδια........χαλαρωστε λιγο περιμενετε να τελειοσουν οι μεταγραφες και να ξεκινηση το πρωταθλημα και μετα βλεπουμε..ειχα παει σημερα παιανια(δουλευει εκει ενας φιλος μου στο πρωσοπικο ασφαλεια)και ειδα απο σχετικα κοντα την πρωινη προπονιση,παιδια θελω να πω ενα πραγμα επαθα πλακα με τον ΝΤΙΟΓΙΕ εχει το στηλ του ΤΟΥΡΕ ψηλος αριστως τεχνιτης εκανε κατι παλαβα με την μπαλα...ΦΟΒΕΡΟΣ θα παθετε πλακα με αυτον φετος..και θα δειτε σε λιγες μερες μεχρι τελος της εβδομαδας ολες της μεταγραφες.(μονο το δεξι μπακ θα αργηση λιγο.ο Λουκας μαλων εχει ετοιμαση βαλιτσες για Γερμανια)Αντε παλι θα χαμογελαση το χηλακι σας..
Που την ειδες την μιζερια ρε φιλαρακο μπορεις να μας πεις ? Ρεαλιστες ειμαστε...τωρα αν εσενα σ'αρεσει ο Παναθηναικος του Τζιγγερ , προφανως εχεις παθει ανοσια στις σφαλιαρες , δεν εξηγειται διαφορετικα ...απο που κι ως που πιστευεις οτι θα παμε καλυτερα απο περσι , με την προσθηκη του ξαναζεσταμενου φαγητου που ακουει στο ονομα Καραγκουνης τον οποιο οι τσατσοδημοσιογραφοι παρουσιασαν λες και ηρθε ο Λιονελ Μεσι? Ετσι θα χτυπησει το κατεστημενου του γαβρου και την ανεβασμενη ψυχολογικα - λογω Ριβαλντο - ΑΕΚ ? Οσο για τον Πεσειρο , προεκλογικες παπαριες τετοιου τυπου εχουμε ακουσει αναριθμητες απο Μαλεζανι κλπ κλπ...Φετος γιορταζουμε τα 100 χρονια του συλλογου...Σε περιπτωση που συμβει νεο εξευφτελιστικο καζο μονο με ελικοπτερο Απατσι θα φυγει ο Τζιγγερ απο την Λεωφορο...αυτο το εκτρωμα εγω δεν παω να το δω ουτε που να με πληρωνουν...αλλιως ειναι ο ΠΑΟ που ονειρευομαστε τα εκατομμυρια των οπαδων του...και εκπτωσεις στα ονειρα μας δεν κανουμε.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K