NiLe
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Αυτος ο (ΓΑ-Ματος) ειναι πολυ καλος περσι εβλεπα βραζιλιανικο ποδοσφαιρο και τον θυμαμε αριστη τεχνικη καταρτηση ντριπλαδορος σκληρος στο παιχνηδι του με παρα πολυ καλο σουτ και πολυ καλες σεντρες,αλλα παιδια μην τρεχεται αφηστε να δουμε ολες της μεταγραφες και τον δεκεβριο στα μεσα της χρονιας να κρυνουμε....γιατι τα λεω αυτα θα μου πειτε και πιο πανω ελεγα αλλα για τον Νινη κ.τ.λ...λιπων εμαθα απο ατομο μεσα απο τον ΠΑΟ οτι αυτην την εβδομαδα θα παθει ταρακουλο ο κοσμος του Παναθηναικου και θα βγει και απο πανω ο Τζιγγερ με αυτους που θα φερει..(ετσι μου ειπε)ειδικα με τον επιθετικο..ειναι ηδη κλεισμενος αλλα λογο καποιον μικροπροβληματον δεν εχει υπογραψη ακομα αλλα εχει ερθει σε πληρη συμφονια με την ομαδα...΄ο παιχτης αυτος οταν ερθει θα πεσουν τα τσιμεντα΄ ετσι μου ειπε η πληροφορια μου..Α΄΄΄ξεχασα να σας πω και κατι ακομα σημφονα παντα με το ιδιο ατομο που μου το ειπε ο Παναθηναικος ειναι κοντα και σε ενα Δεκαρι απο Αφρικη που τον εχει προτηνη ο γνωστος σε ολους μας Μανατζερ και προιν του οσφπ αυτος ο μανατζερ εχει αρχησει να σπροχνει παικτες σιγα σιγα στον Παναθηναικο..αυτα παιδια την καλημερα μου....