DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
moutse respect και την καλημέρα μου αδελφέ.Ευχομαι να το πάρετε κ φέτος ολόψυχα.
Πότε είναι το 2ο ματς;
Πότε είναι το 2ο ματς;
Ρε τι ανωτεροτητα και πρασινα αλογα???Ντου και ξυλο στον πουσταρα το θρυλο.!!!!!!!!Καλημερα!!!!
Εγω την δευτερα θα παω στο μπασκετακι... ουε και αλιμονο και δω κανεναν να πεταει τιποτα ή να κανει τα καφριλικια που κανουν οι gayroi. Δεν πρεπει να πεσουμε στο επιπεδο τους. Η καλυτερη κινηση ειναι να μην απαντησουμε στις προκλησεις τους με το ιδιο νομισμα. Αυτο ειναι ανωτεροτητα!!!
για πες μας τι θα κανεις ρε φιλε αν δεις κατι να πεταει? αν αντιδρασεις το πολυ πολυ να σε "τσουβαλιασουν" οι υπολοιποι "παρατρεχαμενοι" για αυτο ασε τα μεγαλα λογια!!Καλημερα!!!!
Εγω την δευτερα θα παω στο μπασκετακι... ουε και αλιμονο και δω κανεναν να πεταει τιποτα ή να κανει τα καφριλικια που κανουν οι gayroi. Δεν πρεπει να πεσουμε στο επιπεδο τους. Η καλυτερη κινηση ειναι να μην απαντησουμε στις προκλησεις τους με το ιδιο νομισμα. Αυτο ειναι ανωτεροτητα!!!
ι βαζελα αγαπιτε λαο..... ινε μια πλιγομενι μκ πικραμενι ιστορια
10 διαρκιας εχο σκισι για τι θρισκια.
ο καρκινοσ για τιν ομαδα ινε κ θα ινε ενασ
ι βαρδινομαλακοπουσταραδες.
επιτρεπετε τοσα χρονια χορισ τιποτα..........
αφτα αγαπιτε απο μενα
βαζελλη τρελη.
mersi.ξεσπάθωσε η τρελλόγκα.
φίλε στρατηγέ στο ΠΑΟ-ΣΙΕΝΑ έπεσαν φάπεςγια πες μας τι θα κανεις ρε φιλε αν δεις κατι να πεταει? αν αντιδρασεις το πολυ πολυ να σε "τσουβαλιασουν" οι υπολοιποι "παρατρεχαμενοι" για αυτο ασε τα μεγαλα λογια!!
οσο για τα καφριλικια των "κακων" γαυρων πραγματικα μας εχεις κουρασει,ειπαμε παντου και παντα υπαρχουν οι 100-200 κοπριτες που θα κανουν τα δικα τους!! απλα θα σου θυμισω που παραλιγο να καει ζωντανος στο ο.α.κ.α ο νικος χατζης,ελπιζω να μην το εχεις ξεχασει...!! τπτ λιγοτερο τπτ περισσοτερο οκ?
εισαι επικινδυνος και θεωρω πολυ υποπτα τα γραφομενα σου γιατι δεν πιστευω οτι τα λες απο απλο κομπλεξ απεναντι στον θρυλο αλλα δεν ξερω γιατι και στην τελικη δεν με νοιαζει...Οι βαζελοι κ τα χανουμια ΠΑΝΤΑ ,ήντουσαν κ ήμασταν ανώτεροι ως οπαδοί από την γαυρίλα.Όχι ότι δεν έχουν τα μπουμπουκάκια τους κ αυτοί,τα έχουν,αλλά την γαυρίλα δεν την φτάνουν.Εξού κ το μοναδικό κρούσμα δολοφονίας οπαδού από οπαδό άλλης ομάδας ,που έγινε από γαύρο,μιλάω για τον Φιλλόπουλο,μεεπιπλέον χλευασμό στον ψυχοραγόντα νέο.Μην ξύνω πληγές,αρκετά πια.
Καλή επιτυχία λοιπόν στην Πανάθα μεθαύριο,και ένα ένα τα δαχτυλάκια του ,το κωλόπαιδο ο Μπουρούσης ας τα βάλει εκεί που ξέρει
αν και οφ τοπικ θα σου πω την γνωμη μου για την παιδεραστια....Καλά άντε γράψε μας εσύ για την παιδεραστία κ μετά κάνε μου κηρύγματα.
τι ακρη ψαχνεις τωρα εσυ να βρεις με εναν ανθρωπο που ειχε δεσμο με τη Σαρλιζ και την χωρισε,δεν μπορω να καταλαβωαν και οφ τοπικ θα σου πω την γνωμη μου για την παιδεραστια....
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ .....
ενταξει;;;;;
θα μας πεις τωρα εσυ κατι για την ταμπακιερα;;;;
ειναι ΟΛΟΙ οι οπαδοι του θρυλου εν δυναμει δολοφονοι;;;;
και επικροτουν δολοφονιες και χλευασμους ψυχοραγοντων νεων;;;;