Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
σωστα μιλας....μονο στον δρακο εχω ενσταση αλλα σε γενικες γραμμες εχεις δικιο..........10 χρονια τωρα εχεις απειρες ευκαιριες........τι περιμενεις την τελευταια φαση ?
Αν εισαι παικταρας , εκει το βαζεις γκολ-φαουλ.......αλλα ρε Παπαλουκα δεν εισαι.......ησουν ο 6ος παικτης της μεγαλης ΤΣΣΚΑ και τωρα οι μαλακες οι γαβροι απαιτουν απο εσενα να κανεις το τελευταιο σουτ.......μα δεν το εκανες ποτε αυτο ρε φιλε........
Γαβροι , εαν πιστευετε οτι φταιει η διαιτησια , κοιμαστε τον υπνο του δικαιου.........κι αν εχετε αυτο το σκεπτικο , μην σας φανει παραξενο εαν ο ΠΑΟ το παιρνει για τα επομενα 10 χρονια..........γιατι δεν βλεπετε τα αληθινα αιτια της αρρωστιας σας........
.....μου θυμιζετε κατι καραγκιοζακια που εχουμε εμεις στον ΠΑΟ , που κλαιγονται για την διαιτησια πιστευοντας αυτα που ελεγαν οι δημοσιογραφοι-παπαγαλακια του Τζιγγερ , λες και δεν φταιει οτι ο ΠΑΟ δεν επενδυει σε παικτες........
.........γιατι δεν μιλατε για τις μαλακιες που κανουν οι χαζοβλακες οι Αγγελοπουλοι ? Πηγαν να κανουν αρχηγο του ΟΣΦΠ εναν ανθρωπο που ειχε σοβαρο προβλημα στον τενοντα κι εναν ΝΒΑer που οταν σουταρει γελανε και τα τσιμεντα......
Ποτε εγινε ρε προπονητης ο Γιαννακης ? Επειδη του εδωσε σκανδαλωδως την Εθνικη ο Βασιλακοπουλος σημαινει οτι μπορει να κοιταει στα ματια τον Ζοτς ? Δεν βλεπετε οτι ολα του σουτ του ΠΑΟ γινονται οταν βγαινει ελευθερος παικτης απο τα συστηματα ? Δεν βλεπετε οτι ο ΠΑΟ ειναι δουλεμενη ομαδα ?
Ποιον παικτη εχετε ρε που θα κανει buzzer-beater ? Ο ΠΑΟ εχει Σπανουλη , Διαμαντιδη , Σαρας.........κι αλλα πολλα......
Τα υπολοιπα ειναι για κατι μαλακες που εστιαζουν στην τελευταια φαση..........θα μπορουσαμε να πουμε για ανυπαρκτο φαουλ στον Μητσο , για βηματα Παπαλουκα αλλα το μονο που θα καταφερουμε ειναι να χασουμε την ουσια.........
και εγω προσωπικα ασχετα αν πιστευω οτι θα μπορουσε να ειχε σφυριξει φαουλ σε εκεινη την φαση θεωρω οτι και κανεις να μην ηταν γυρω του το καλαθι ΔΕΝ θα το εβαζε....
παντως θεωρητικα εχει δρομο ...