Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 112 29,9%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 41 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 147 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,8%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 29 7,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 26 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    374

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Μόνο στο marketing είμαστε καλοί.

.....Που  ειμαστε λεει  καλοι  :headbang: ?     Εκει  ειναι  που  ειμαστε   εντελως  για  τον  πουτσο..........η  ομαδα  γιορτασε   τα  100 χρονια  και  δεν  το  πηρε  κανεις  χαμπαρι..........ειδατε   το  καζο  στην  υποτιθεμενη  γιορτη  στο ΟΑΚΑ.............Ο  Παναθηναικος  ειναι  γνωστο  κλαμπ  στην  Ευρωπη............τοσο δυσκολο  ειναι  να  διοργανωσουν  ενα  φιλικο  τουρνουα    με  ευρωπαικες ομαδες  που  εχει  συναντησει  ο  ΠΑΟ  στα  ημιτελικα ? πχ Αγιαξ , Λιβερπουλ , Γιουβε.....αλλα  οπως  ειπε  κι  ενας  παραπανω , οταν δεν  υπαρχει  οραμα.....       

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
μαρκετινγκ εννοώ -μαγαζιά, ρούχα, χορηγούς- αυτό που λες είναι δημόσιες σχέσεις της ομάδας και εκεί είμαστε χάλια.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
Μερικά σχόλια ακόμα - αν σας λείψει εσάς το Derby, εμένα πάλι αν και βάζελος καθόλου. Όλες οι γαμοφυλλάδες να κλείσουν - με πρώτη του πουσταρά του Αναστασιάδη που πήρε φράγκα από τον Κόκκαλη να γίνει εκδότης - το λαμόγιο. Στην Αγγλία δεν υπάρχει μία - έτσι για δείγμα. Πιστέψτε με - έτσι για κανα μήνα θα νιώθουμε όλοι λίγο περίεργα και μετά θα μπούμε σε ένα κόσμο όπου δε θα υπάρχει το κίνητρο για βία.

Η μαλάκυνση που έχει βαρέσει την ΠΑΕ στο θέμα του προπονητή δεν έχει τέρμα - όταν βέβαια από οδηγός αυτοκινήτων γίνεσαι CEO,  τι να πούμε από κει και πέρα. Τι τ' αρχίδια μου ξέρει από management το ατομάκι? :headbang:

Ξέρετε πόσες πίκρες έχει πάρει η United με το Φέργκιουσον μέχρι να στρώσει και να γίνει αυτό που έγινε σήμερα? Ο άνθρωπος τώρα πια βέβαια δεν πάει καν στην προπόνηση - τους βλέπει όταν είναι να τους πει για στρατηγική μόνο.

Έτσι χύμα τα 'πα - sorry ε?

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Η ΑΕΚ έχει 35 εφημερίδες???
Για το Ντέρμπυ πολύ καλά έκανε και έκλεισε.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Μερικά σχόλια ακόμα - αν σας λείψει εσάς το Derby, εμένα πάλι αν και βάζελος καθόλου. Όλες οι γαμοφυλλάδες να κλείσουν - με πρώτη του πουσταρά του Αναστασιάδη που πήρε φράγκα από τον Κόκκαλη να γίνει εκδότης - το λαμόγιο. Στην Αγγλία δεν υπάρχει μία - έτσι για δείγμα. Πιστέψτε με - έτσι για κανα μήνα θα νιώθουμε όλοι λίγο περίεργα και μετά θα μπούμε σε ένα κόσμο όπου δε θα υπάρχει το κίνητρο για βία.

Η μαλάκυνση που έχει βαρέσει την ΠΑΕ στο θέμα του προπονητή δεν έχει τέρμα - όταν βέβαια από οδηγός αυτοκινήτων γίνεσαι CEO,  τι να πούμε από κει και πέρα. Τι τ' αρχίδια μου ξέρει από management το ατομάκι? :headbang:

Ξέρετε πόσες πίκρες έχει πάρει η United με το Φέργκιουσον μέχρι να στρώσει και να γίνει αυτό που έγινε σήμερα? Ο άνθρωπος τώρα πια βέβαια δεν πάει καν στην προπόνηση - τους βλέπει όταν είναι να τους πει για στρατηγική μόνο.

Έτσι χύμα τα 'πα - sorry ε?
απόλυτα σωστός.......

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
δεν με νοιάζει ο πρωταθλητής, ας κάνει ότι θέλει.

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
ο πρωταθλητης ειναι ομως μεσα στις 3 πρωτες εφημεριδες σε πωλησεις στην ελλαδα, αυτη ειναι η μεγαλη διαφορα...

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
ο πρωταθλητης ειναι ομως μεσα στις 3 πρωτες εφημεριδες σε πωλησεις στην ελλαδα, αυτη ειναι η μεγαλη διαφορα...
exactly!!!
Έχεις δει κάτι εφημερίδες από την ΑΕΚ???
Είναι η προσωποποίηση της παρακμής.
Σίγουρα πουλάνε τα @@ τους.

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
ωρα για σπορ ...  περι τις 2000-2500 φυλλα πανελλαδικα
score...          περι τις 800-1700 φυλλα πανελλαδικα
πως επειζουν ?? απορειας αξιο...

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
ωρα για σπορ ...  περι τις 2000-2500 φυλλα πανελλαδικα
score...          περι τις 800-1700 φυλλα πανελλαδικα
πως επειζουν ?? απορειας αξιο...
θυμάσαι και ονόματα??? μπράβο.
Είναι η πραγματική παρακμή και μόνο που τις βλέπεις.
Χορηγός Βασιλάκης Καϊλας και κλαψομουν productions.
Μάλλον πρέπει να παίρνουν χορηγία από το Υπουργείο Πολιτισμού...

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175

Η πολυμετοχικοτητα ηταν απο την αρχη μια ουτοπια και θα εξηγησω γιατι:ο ενας λογος ειναι οτι πριν γινει η συμφωνια των τριων δεν υπηρχε καλη σχεση μεταξυ τους,ο μεγαλος βαρδινογιαννης εκανε τη προταση και οι αλλοι δυο γιαννακο και βγενο δεν μπορουσαν να αρνηθουν για να μην εκτεθουν.Ο βαρδινογιαννης καταφερε να βγει κερδισμενος και τη παε κρατησε και τη γκρινια σταματησε-προσωρινα αλλα και λεφτα εβαλε στο ταμειο.ΟΙ αλλοι δυο δεν ειναι τσιγκερ που ολα τα κληρονομησε απο το πατερα του .Ειναι και δυο αυτοδημιουργητοι και εχουν μαθει να ειναι το Α ΚΑΙ ΤΟ Ω στις επιχειρησεις τους.Δεν μπορουν να γινουν συνεταιροι-νιωθουν υποδεεστεροι,εχουν μαθει να εχουν το πανω χερι σε οτι και να κανουν.Το οτι θελουν ολοι το καλο του ΠΑΟ ειναι δηλωσεις για τους δημοσιογραφους και τους οπαδους.Η λυση θα ηταν να πουλαγε τον ΠΑΟ ο Βαρδης η στα αδελφια η στο Βγενο,κατι που δεν προκειται να γινει οσα συλαλητηρια και να κανουν οι οπαδοι της ομαδας.Με τις σημερινες δηλωσεις ο ΒΓΕΝΟ ουσιαστικα αδειασε τους υπολοιπους και εδειξε οτι θελει αυτος και μονο αυτος να εχει τα ηνια στον ΠΑΟ.
                    Ενας γαυρος

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Η πολυμετοχικοτητα ηταν απο την αρχη μια ουτοπια και θα εξηγησω γιατι:ο ενας λογος ειναι οτι πριν γινει η συμφωνια των τριων δεν υπηρχε καλη σχεση μεταξυ τους,ο μεγαλος βαρδινογιαννης εκανε τη προταση και οι αλλοι δυο γιαννακο και βγενο δεν μπορουσαν να αρνηθουν για να μην εκτεθουν.Ο βαρδινογιαννης καταφερε να βγει κερδισμενος και τη παε κρατησε και τη γκρινια σταματησε-προσωρινα αλλα και λεφτα εβαλε στο ταμειο.ΟΙ αλλοι δυο δεν ειναι τσιγκερ που ολα τα κληρονομησε απο το πατερα του .Ειναι και δυο αυτοδημιουργητοι και εχουν μαθει να ειναι το Α ΚΑΙ ΤΟ Ω στις επιχειρησεις τους.Δεν μπορουν να γινουν συνεταιροι-νιωθουν υποδεεστεροι,εχουν μαθει να εχουν το πανω χερι σε οτι και να κανουν.Το οτι θελουν ολοι το καλο του ΠΑΟ ειναι δηλωσεις για τους δημοσιογραφους και τους οπαδους.Η λυση θα ηταν να πουλαγε τον ΠΑΟ ο Βαρδης η στα αδελφια η στο Βγενο,κατι που δεν προκειται να γινει οσα συλαλητηρια και να κανουν οι οπαδοι της ομαδας.Με τις σημερινες δηλωσεις ο ΒΓΕΝΟ ουσιαστικα αδειασε τους υπολοιπους και εδειξε οτι θελει αυτος και μονο αυτος να εχει τα ηνια στον ΠΑΟ.
                    Ενας γαυρος

φίλε έχεις δίκηο.
Εδώ στην Ελλάδα δεν μπορούν μια μπουτίκ κρεάτων να λειτουργήσουν δυό άτομα πόσο ένα σωματείο ιστορικό και μεγάλο όσο ο Παναθηναϊκός.
Πιστεύω ότι η πολυμετοχικότητα ήταν και είναι καραμέλλα.
Καραμέλλα για να πάνε σε μια νέα διοίκηση υπό έναν και να μη φύγει ο Τζίγγερ σαν ηττημένος.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Από sportdog.gr

Μία πολύ ενδιαφέρουσα δήλωσε έκανε ο Παύλος Γιαννακόπουλος, αναφερόμενος στο έργο που έχει αφήσει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σωκράτης Κόκκαλης. «Βγάζω το καπέλο στον Σωκράτη Κόκκαλη και σε όποιον προσφέρει έστω και μια πεντάρα στον Ελληνικό αθλητισμό. Τον εκτιμώ ιδιαίτερα, καθώς μα συνδέει μια εκλεκτή φιλία», δήλωσε σχετικά στον «ΣΠΟΡ FM Κύπρου».

Παράλληλα, ρωτήθηκε για το μέλλον του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στον πάγκο του «τριφυλλιού», το ενδεχόμενο να αναλάβει την ΠΑΕ και το ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ. «Θα μιλήσουμε για το συμβόλαιο του «Ζοτς» με το τέλος της σεζόν. Είμαι αισιόδοξος ότι το πρωτάθλημα θα μείνει σε μας, παρά το πλεονέκτημα που απέκτησε ο Ολυμπιακός στην κανονική περίοδο», είπε και κατέληξε: «Ασχολούμαι με το μπάσκετ, δεν έχω στο μυαλό μου να αναλάβω την ΠΑΕ».

Συνημμένα

• article_image1_95764.jpg
    article_image1_95764.jpg
    11,8 KB · Εμφανίσεις: 19

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
[size=15pt]Έξις δευτέρα φύσις????[/size]

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ( :humpleg: ) «έκλεψε» την παράσταση στο Βερολίνο με τα χρήματα που πετούσε στους διαιτητές αλλά όπως ανέφερε δεν μπορούσε να αντέξει την αδικία και έπρεπε με αυτό τον τρόπο να εκτονωθεί. <------------ Τι ήθος, τι πολιτισμός από τον πρόεδρο του Ευρω-πέου!!!!

-Σας είδαμε πρόεδρε να πηγαίνετε μπροστά και να πετάτε λεφτά!

Ναι, το έκανα. Μετανιώνω αλλά έπρεπε να το κάνω για να εκτονωθώ. Εβλεπα να εκτυλίσσεται μπροστά μου η μεγαλύτερη αδικία εις βάρος του συλλόγου μας! Βέβαια, όπως είπα μετανιώνω. Όταν αυτή τη στιγμή, καλώς ή κακώς εκφράζω την Παναθηναϊκή οικογένεια, είμαι υποχρεωμένος να είμαι συγκρατημένος. Δεν μπόρεσα όμως να συγκρατηθώ, με τη αδικία που έβλεπα. Για αυτό έκανα αυτή τη πράξη, την οποία δεν ξέρω πως μπορεί να την χαρακτηρίσει κάποιος. Για εμένα όμως ήταν αναγκαία. Επρεπε να δείξουμε σε αυτούς τους μεγαλόσχημους ότι πρέπει οι αγώνες να κερδίζονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Όχι μέσα από ρεμούλες και ίντριγκες. <------¨Ετσι, γερά και προλεταριακά...Είχες καλομάθει στις 46 βολές στον προηγούμενο τελικό με την CSKA...

-Αισθανθήκατε απροστάτευτος;<----------Aχου το ,  το καημενούλι μου....

Δεν αισθάνθηκα απροστάτευτος. Δεν θέλω να πω καμιά βαριά λέξη...Αισθάνθηκα εκείνη τη στιγμή πως ήμουν πολύ μεγάλος βλάκας. <---Μέσα έπεσες...

Η περίφημη σφαγή του ΠΑΟ (κλαψ, κλαψ) τα τελευταία δευτερόλεπτα

Στα 20'' δείτε το χέρι του Αρτέαγκα στην τελική γραμμή του γηπέδου (κάτω από τη μπασκέτα) ότι είναι σηκωμένο. Γιατί; Μα γιατί ο Περπέρογλου έχει κάνει φάουλ στον Σμόντις στη διεκδίκηση του ριμπάουντ και ο Ισπανός θέλει να το σφυρίξει. Παρ' όλα αυτά ο Αρτέαγκα "πνίγει" το σφύριγμα και βλέπετε πως στη συνέχεια τρέχει πάνω του ο Σμόντις σε έξαλλη κατάσταση.

Τα βήματα του Γιασικεβίτσιους

Πάμε τώρα στη δεύτερη φάση που είναι ακόμα πιο σημαντική. Το σκορ είναι 70-69 και δύο παίκτες της ΤΣΣΚΑ ο Κριάπα και ο Λάνγκτον έχουν κλείσει τον Γιασικεβίτσιους. Αυτός ξεκάθαρα κάνει βήματα, τα οποία δεν δίνονται ποτέ! Δείτε τη φάση στο 4'33''.Ο Γιασικεβίτσιους δεν ξέρει τι να κάνει, κουνάει και τα δύο πόδια του κι αν είχαν σφυριχθεί τα βήματα, η ΤΣΣΚΑ είχε τάιμ-άουτ και 15'' για να κάνει με την άνεση της τη τελευταία επίθεση.

thanasis.jpg

Δε σε νοιάζει που για σένα πάλι πάω να τρελαθώ
Δε σε νοιάζει που πατάω γκάζι λιώμα στο ποτό
Ήμουν η ζωή σου
αίμα στο κορμί σου
και είμαι για φαντάσου
έξω από τη καρδιά σου.

(Nίκος Βέρτης)

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
πελατακια ετοιμαστητε ερχεται η πρασινη αρμαδα να σηκωσει την κουπα μεσα στο σεφ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom