You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Δεν ξέρω πως σκέφτεται ο καθένας!Άλλους τους πιάνει ο πατριωτισμός και υποστηρίζουν την Ελληνική ομάδα,άλλοι παρακαλάνε να χάσει για να μην δούνε τους "εχθρούς" τους να σηκώνουν κούπα και άλλοι είναι πραγματικά ουδέτεροι!Πιστεύεις πραγματικά ότι θα ήταν ουδέτερος? Έλα τώρα, μεγάλα παιδιά είμαστε...
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Μου θυμίζεις Αβραμό....
Έτσι είναι όμως...
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
ω ναι! αλβερτης-οικονομου και κανανε και σαν τους καραγκιοζηδες πισω απο το πεταλο στο τελ.αβιβ, κανανε κωλο δαχτυλα και αλλες χειρονομειες στον πασπαλιε να χασει τις βολες, ειχε γινει μεγαλο σουσουρο τοτε θυμαμαι...Και οι ίδιοι που τα λένε αυτά ξεχνάνε ότι κάποτε 2 δικοί σας παίχτες είχανε κάνει κερκίδα εναντίον του γαύρου σε κάποιον τελικό!!!!
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
ελα ρε σοβαρα?? το προβλημα σου που ειναι δεν καταλαβα τωρα??
γουσταρω να βλεπω μπασκετακι και εννιοτε παω και βλεπω και κανα final 4, και οπως τα βλεπω πλεον τα πραγματα και πιστευω να μην διαφωνεις, για πολλα χρονια θα ειμαι και εγω κομματι του ....
στρατηγέ μου, πού το είδες ότι έχω πρόβλημα; εσύ εκδήλωσες πρόβλημα, όχι εγώ. μην το δένεις και κόμπο ότι θα είσαι κάθε χρόνο κομμάτι τού final4. κάτσε να δούμε
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
......αυτο φιλε μου πιστευω κι εγω.......20 χρονια παρακολουθω μπασκετ , αυτο το πραγμα , δεν το εχω ξαναδει.......αντε να σε ευνοησουν με 1-2 σφυριγματα , αλλα εδω μιλαμε οτι για σφαγη.......η διαιτησια αυτη μου θυμισε εναν αγωνα Αρη - Τρεισερ Μιλανου.......οποιος το ειχε δει το θυμαται ακομα........ο Νικος Γκαλης ακομα δεν μιλαει για αυτο , καποια φορα μονο αφησε υπονοουμενα λεγοντς οτι στο ημιχρονο εγιναν τρομερα πραγματα...........βεβαια αν σφυριζε το μουνοπανο φαουλ , Juan Carlos Arteaga ,
δεν θα τελειωνε ποτε το παιχνιδι...........ο κοσμος θα εμπαινε μεσα και ο Θανασαρας θα του γαμαγε την μανα............
ο αγώνας ήταν Τρέισερ - Άρης, αλλά δεν ήταν κι ο μοναδικός. στην 10ετία του '80 όποια ελληνική ομάδα πήγαινε στην Ιταλία, έπεφτε κανονικό γαμήσι από τους διαιτητές. όσο για εκείνον τον αγώνα, άστον γιατί έχουν ακουστεί πολλά. όχι μόνο για στημένη διαιτησία. όσοι έχουν ασχοληθεί θα τα έχουν ακούσει ή διαβάσει σίγουρα
exarxia_13
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
πριν λιγο εβγαλε ανακοινωση ο βγενοπουλος εναντιον του κακλαΜΟΝΕΥ, της γνωστης προπαγανδιστικης εφημεριδας του τζιγγερ, DERBY και εμεσα εναντιον του Βαρδινογιαννη και της καταραμενης οικογενειας που εδω και χρονια αποδομει την παναθηναικη ιδεα .
πιστευω οτι με βγενο και γιαννακοπουλο και εξω τον τζιγγερ και την οικογενεια του θα παρουμε καποια στιγμη το τσαμπιονς λιγκ, οπως αλλωστε κανουμε στο μπασκετ
πιστευω οτι με βγενο και γιαννακοπουλο και εξω τον τζιγγερ και την οικογενεια του θα παρουμε καποια στιγμη το τσαμπιονς λιγκ, οπως αλλωστε κανουμε στο μπασκετ
Η αναφορά - κλείσιμο του ξιφομάχου στη "μιζέρια της τελευταίας δεκαετίας" [στο κ...σογο δλδ] ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.
"................................
Εγώ δεν πρόκειται να είμαι στον Παναθηναϊκό για να δίνω άλλοθι σε όσους επιθυμούν να συνεχισθεί η μιζέρια της τελευταίας δεκαετίας".
"................................
Εγώ δεν πρόκειται να είμαι στον Παναθηναϊκό για να δίνω άλλοθι σε όσους επιθυμούν να συνεχισθεί η μιζέρια της τελευταίας δεκαετίας".
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
...αλλα τα μεγεθη φιλε....στο μπασκετ με 25-30 μυρια κανεις ομαδαρα....στη μπαλα θες τα 4πλασια....Παντως ο στοχος του βγενο ειναι προφανης...γουσταρει την παε για την παρτη του.... ;)πιστευω οτι με βγενο και γιαννακοπουλο και εξω τον τζιγγερ και την οικογενεια του θα παρουμε καποια στιγμη το τσαμπιονς λιγκ, οπως αλλωστε κανουμε στο μπασκετ
Πλάκα έχετε... να φύγει η γαμο-οικογένεια. Ναι OK - να στείλουμε κανα email?πιστευω οτι με βγενο και γιαννακοπουλο και εξω τον τζιγγερ και την οικογενεια του θα παρουμε καποια στιγμη το τσαμπιονς λιγκ, οπως αλλωστε κανουμε στο μπασκετ
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Αναλυτικά η δήλωση του Ανδρέα Βγενόπουλου:
«Η ανάμειξή μου στα διοικητικά του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ήταν μία μεγάλη συναισθηματική απόφαση που έκανα από την αγάπη μου προς το Σύλλογο. Τις συνέπειες της απόφασής μου αυτής θα τις πληρώσω μέχρι το τέλος, χωρίς όμως να προδώσω τις αρχές μου. Είμαι υποχρεωμένος λοιπόν να ανακατευτώ και πάλι με τα πίτουρα των παρασκηνίων τοποθετούμενος στα θέματα της μεθοδευμένης επικαιρότητας με απόλυτη διαφάνεια, όπως κάνω πάντα.
Δεν με πειράζει να με παρουσιάζουν ότι είμαι ο κακός στο θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού, αρκεί επιτέλους να γίνει το γήπεδο χωρίς άλλες καθυστερήσεις και νομικές εμπλοκές. Ο Δήμος Αθηναίων και η Πολιτεία έχουν την υποχρέωση να μας διευκολύνουν να φτιάξουμε το γήπεδό μας και δεν μας κάνουν χάρη. Ο κ. Κακλαμάνης δεν πρέπει να περιμένει κανένα ευχαριστώ από εμάς (από εμένα τουλάχιστον). Ευχαριστίες να περιμένει από τα επιχειρηματικά συμφέροντα που θα εξυπηρετηθούν, αν τελικά προχωρήσει η διπλή ανάπλαση σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό. Η δε χθεσινή του τοποθέτηση ότι οι απόψεις μου δήθεν συμπίπτουν με του κ. Αλ. Τσίπρα, κατά του οποίου έχω προσφύγει στην αστική και ποινική δικαιοσύνη, αποδεικνύει την προτεραιότητα που αυτός δίνει στις πολιτικές αντιδικίες που εμένα όμως δεν με αφορούν. Λυπάμαι που η ξεκάθαρη και για το συμφέρον του Παναθηναϊκού θέση μου τον φέρνει ενώπιον των ευθυνών του και του απαγορεύει να κρύβεται πίσω από το ‘ο καλός και οι κακοί’, αλλά εμένα το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να γίνει επιτέλους το γήπεδό μας.
Η οπαδική εφημερίδα DERBY μετά και από το απίστευτης χυδαιότητας εξώφυλλο της Δευτέρας κλείνει (;) στο τέλος του μηνός και τα διευθυντικά της στελέχη με κατηγορούν ευθέως ότι εγώ φταίω γι΄αυτό. Γιατί άραγε; Η εφημερίδα αυτή δουλεύει με οικονομικό έλλειμμα-ζημιά επί χρόνια. Ποιος χρηματοδοτούσε τη λειτουργία της και για ποιο λόγο; Πόσο αντικειμενική μπορεί να είναι μια εφημερίδα που κάποιος την συντηρεί οικονομικά; Και πώς μπορούσε όλα αυτά τα χρόνια να ισχυρίζεται ότι εξυπηρετούσε τα συμφέροντα του Παναθηναϊκού και όχι του χρηματοδότη της; Ας ζητήσουν λοιπόν τα διευθυντικά στελέχη του DERBY εξηγήσεις από τον χρηματοδότη τους που τους εγκατέλειψε (;) και που είναι ο υπεύθυνος για το πιθανό κλείσιμο της εφημερίδας. Εμένα ποσώς με απασχολεί ή με ενοχλεί αν παράγοντες επιθυμούν να χρηματοδοτούν εφημερίδες για να περνάνε την γραμμή τους και τις απόψεις τους. Αυτό που είπα, και εξακολουθώ να πιστεύω, είναι ότι δεν μπορεί αυτοί οι παράγοντες που μέσω των εφημερίδων, που άμεσα ή έμμεσα ελέγχουν, προάγουν προσωπικές θέσεις και κάνουν αντιπολίτευση στον Παναθηναϊκό, μετά να έρχονται στις επίσημες συναντήσεις και να μιλάνε για ενότητα και σοβαρότητα. Θέλω ακόμη να κάνω γνωστό ότι πρότεινα χθες στον κ. Ν. Πατέρα η περιοδική έκδοση ‘ΤΡΙΦΥΛΛΙ’ που ανήκει στην ΠΑΕ να απαλλαγεί από εκδοτικά συμφέροντα, να συνεχίσει την λειτουργία της ανεξάρτητα και να προσλάβει άμεσα τους απλούς εργαζόμενους του DERBY που φυσικά δεν πρέπει να υποστούν τις συνέπειες των επιλογών των διευθυντών τους.
Τέλος θέλω να τονίσω ότι οι θέσεις που πρόσφατα έχω εκφράσει για το μέλλον του Παναθηναϊκού είναι αυτονόητες και δεν είμαι διατεθειμένος να κάνω καμία υποχώρηση. Πρότεινα για Πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τον κ. Ν. Πατέρα με απεριόριστες εξουσίες χωρίς να είναι ‘υπό κηδεμονία’ από κανέναν μέτοχο, στήριξη στον Προπονητή και τον Διευθυντή Ποδοσφαίρου και σημαντικές επενδύσεις για πραγματικά μεγάλες μεταγραφές. Αυτή είναι και η συνταγή που με υπομονή και επιμονή έφερε τελικά τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ, μετά από αρκετά χρόνια αποτυχιών, στην κορυφή της Ευρώπης. Πρέπει επιτέλους να επιτύχουμε τους στόχους μας με επιμονή και σοβαρότητα. Ξέρω ότι και πάλι θα κατηγορηθώ ότι με τις δημόσιες αυτές θέσεις μου ‘πιέζω’ τους άλλους μετόχους. Δεν με απασχολεί πλέον. Ας τοποθετηθούν και αυτοί δημόσια (οι ίδιοι όχι μέσω των εφημερίδων τους) συμφωνώντας ή διαφωνώντας. Ούτως ή άλλως τα όσα είπαμε στην πρόσφατη συνάντησή μας διέρρευσαν και μάλιστα παραποιημένα ανάλογα με το τι ήθελαν οι διαρρέοντες να επιτύχουν. Επιπλέον και η ενότητα στο τέλος-τέλος δεν είναι αυτοσκοπός. Προέχει να πάρουμε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Για ένα πράγμα πρέπει να είναι βέβαιοι οι φίλαθλοί μας. Εγώ δεν πρόκειται να είμαι στον Παναθηναϊκό για να δίνω άλλοθι σε όσους επιθυμούν να συνεχισθεί η μιζέρια της τελευταίας δεκαετίας».
«Η ανάμειξή μου στα διοικητικά του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ήταν μία μεγάλη συναισθηματική απόφαση που έκανα από την αγάπη μου προς το Σύλλογο. Τις συνέπειες της απόφασής μου αυτής θα τις πληρώσω μέχρι το τέλος, χωρίς όμως να προδώσω τις αρχές μου. Είμαι υποχρεωμένος λοιπόν να ανακατευτώ και πάλι με τα πίτουρα των παρασκηνίων τοποθετούμενος στα θέματα της μεθοδευμένης επικαιρότητας με απόλυτη διαφάνεια, όπως κάνω πάντα.
Δεν με πειράζει να με παρουσιάζουν ότι είμαι ο κακός στο θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού, αρκεί επιτέλους να γίνει το γήπεδο χωρίς άλλες καθυστερήσεις και νομικές εμπλοκές. Ο Δήμος Αθηναίων και η Πολιτεία έχουν την υποχρέωση να μας διευκολύνουν να φτιάξουμε το γήπεδό μας και δεν μας κάνουν χάρη. Ο κ. Κακλαμάνης δεν πρέπει να περιμένει κανένα ευχαριστώ από εμάς (από εμένα τουλάχιστον). Ευχαριστίες να περιμένει από τα επιχειρηματικά συμφέροντα που θα εξυπηρετηθούν, αν τελικά προχωρήσει η διπλή ανάπλαση σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό. Η δε χθεσινή του τοποθέτηση ότι οι απόψεις μου δήθεν συμπίπτουν με του κ. Αλ. Τσίπρα, κατά του οποίου έχω προσφύγει στην αστική και ποινική δικαιοσύνη, αποδεικνύει την προτεραιότητα που αυτός δίνει στις πολιτικές αντιδικίες που εμένα όμως δεν με αφορούν. Λυπάμαι που η ξεκάθαρη και για το συμφέρον του Παναθηναϊκού θέση μου τον φέρνει ενώπιον των ευθυνών του και του απαγορεύει να κρύβεται πίσω από το ‘ο καλός και οι κακοί’, αλλά εμένα το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να γίνει επιτέλους το γήπεδό μας.
Η οπαδική εφημερίδα DERBY μετά και από το απίστευτης χυδαιότητας εξώφυλλο της Δευτέρας κλείνει (;) στο τέλος του μηνός και τα διευθυντικά της στελέχη με κατηγορούν ευθέως ότι εγώ φταίω γι΄αυτό. Γιατί άραγε; Η εφημερίδα αυτή δουλεύει με οικονομικό έλλειμμα-ζημιά επί χρόνια. Ποιος χρηματοδοτούσε τη λειτουργία της και για ποιο λόγο; Πόσο αντικειμενική μπορεί να είναι μια εφημερίδα που κάποιος την συντηρεί οικονομικά; Και πώς μπορούσε όλα αυτά τα χρόνια να ισχυρίζεται ότι εξυπηρετούσε τα συμφέροντα του Παναθηναϊκού και όχι του χρηματοδότη της; Ας ζητήσουν λοιπόν τα διευθυντικά στελέχη του DERBY εξηγήσεις από τον χρηματοδότη τους που τους εγκατέλειψε (;) και που είναι ο υπεύθυνος για το πιθανό κλείσιμο της εφημερίδας. Εμένα ποσώς με απασχολεί ή με ενοχλεί αν παράγοντες επιθυμούν να χρηματοδοτούν εφημερίδες για να περνάνε την γραμμή τους και τις απόψεις τους. Αυτό που είπα, και εξακολουθώ να πιστεύω, είναι ότι δεν μπορεί αυτοί οι παράγοντες που μέσω των εφημερίδων, που άμεσα ή έμμεσα ελέγχουν, προάγουν προσωπικές θέσεις και κάνουν αντιπολίτευση στον Παναθηναϊκό, μετά να έρχονται στις επίσημες συναντήσεις και να μιλάνε για ενότητα και σοβαρότητα. Θέλω ακόμη να κάνω γνωστό ότι πρότεινα χθες στον κ. Ν. Πατέρα η περιοδική έκδοση ‘ΤΡΙΦΥΛΛΙ’ που ανήκει στην ΠΑΕ να απαλλαγεί από εκδοτικά συμφέροντα, να συνεχίσει την λειτουργία της ανεξάρτητα και να προσλάβει άμεσα τους απλούς εργαζόμενους του DERBY που φυσικά δεν πρέπει να υποστούν τις συνέπειες των επιλογών των διευθυντών τους.
Τέλος θέλω να τονίσω ότι οι θέσεις που πρόσφατα έχω εκφράσει για το μέλλον του Παναθηναϊκού είναι αυτονόητες και δεν είμαι διατεθειμένος να κάνω καμία υποχώρηση. Πρότεινα για Πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τον κ. Ν. Πατέρα με απεριόριστες εξουσίες χωρίς να είναι ‘υπό κηδεμονία’ από κανέναν μέτοχο, στήριξη στον Προπονητή και τον Διευθυντή Ποδοσφαίρου και σημαντικές επενδύσεις για πραγματικά μεγάλες μεταγραφές. Αυτή είναι και η συνταγή που με υπομονή και επιμονή έφερε τελικά τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ, μετά από αρκετά χρόνια αποτυχιών, στην κορυφή της Ευρώπης. Πρέπει επιτέλους να επιτύχουμε τους στόχους μας με επιμονή και σοβαρότητα. Ξέρω ότι και πάλι θα κατηγορηθώ ότι με τις δημόσιες αυτές θέσεις μου ‘πιέζω’ τους άλλους μετόχους. Δεν με απασχολεί πλέον. Ας τοποθετηθούν και αυτοί δημόσια (οι ίδιοι όχι μέσω των εφημερίδων τους) συμφωνώντας ή διαφωνώντας. Ούτως ή άλλως τα όσα είπαμε στην πρόσφατη συνάντησή μας διέρρευσαν και μάλιστα παραποιημένα ανάλογα με το τι ήθελαν οι διαρρέοντες να επιτύχουν. Επιπλέον και η ενότητα στο τέλος-τέλος δεν είναι αυτοσκοπός. Προέχει να πάρουμε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Για ένα πράγμα πρέπει να είναι βέβαιοι οι φίλαθλοί μας. Εγώ δεν πρόκειται να είμαι στον Παναθηναϊκό για να δίνω άλλοθι σε όσους επιθυμούν να συνεχισθεί η μιζέρια της τελευταίας δεκαετίας».
exarxia_13
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
και εμεις σιχαινομαστε τον τζιγγερ και την οικογενεια του....ας κρατησει τον οφη για να παιζει......αλλα τα μεγεθη φιλε....στο μπασκετ με 25-30 μυρια κανεις ομαδαρα....στη μπαλα θες τα 4πλασια....Παντως ο στοχος του βγενο ειναι προφανης...γουσταρει την παε για την παρτη του.... ;)
ο βγενο μονος του η με τον φαρμακοποιο , μπορουν να κανουν θαυματα, ο βγενο ειναι ο νεος ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ, αλλα και να μην ειναι, το μονο που θελουμε το 90% των παναθηναικων, ειναι να φυγει ο καρκινογιαννης οριστικα.
Παντως η αρχη , εγινε με το ντερμπυ, που κλεινει, κατι ειναι και αυτο.
Παγκόσμια Ομοσπονδία Στατιστικής Ποδοσφαίρου.
Οι 50 μεγαλύτερες ομάδες όλων των εποχών.
Εμείς 23.
Club World Ranking
Club-Weltrangliste
Clasificación Mundial de los Clubes
Classement Mondial des Clubs
by IFFHS
Top 350
(1st May 2008 - 30th April 2009)
1. (1.) Manchester United FC England/4 302,0
2. (2.) FC Barcelona España/4 282,0
3. (5.) Chelsea FC London England/4 254,0
4. (3.) CA Boca Juniors Buenos Aires Argentina/4 253,0
5. (8.) Arsenal FC London England/4 245,0
6. (3.) Liverpool FC England/4 240,0
7. (10.) Dinamo Kyiv Ukraina/3 227,0
8. (17.) Hamburger SV Deutschland/4 226,0
9. (7.) São Paulo FC Brasil/4 223,0
10. (13.) FC Shakhtyor Donetsk Ukraina/3 218,5
11. (11.) Club Estudiantes de La Plata Argentina/4 207,0
(6.) FC Bayern München Deutschland/4 207,0
13. (9.) Juventus FC Torino Italia/4 205,0
14. (12.) FC Internazionale Milano Italia/4 195,0
15. (24.) SV Werder Bremen Deutschland/4 194,0
16. (51.) Grêmio Foot-Ball Porto-Alegrense Brasil/4 191,0
17. (15.) AS Roma Italia/4 190,0
18. (16.) Paris Saint-Germain FC France/4 188,0
19. (14.) Olympique Lyonnais France/4 185,0
20. (27.) Manchester City FC England/4 182,0
21. (18.) Gamba Osaka Japan/2 181,0
(21.) Olympique de Marseille France/4 181,0
23. (19.) Panathinaikos AO Athens Greece/3 179,5
24. (25.) Club Atlético de Madrid España/4 177,0
25. (27.) Real Madrid CF España/4 176,0
26. (30.) Sporting Clube de Braga Portugal/3 174,0
27. (33.) Villarreal CF España/4 173,0
(37.) Udinese Calcio Italia/4 173,0
29. (55.) Sport Club Recife Brasil/4 169,0
30. (32.) PFC CSKA Moscow Russia/3 168,5
31. (38.) FC do Porto Portugal/3 167,0
32. (35.) SC Internacional Porto Alegre Brasil/4 162,0
(40.) Milan AC Italia/4 162,0
(34.) Aalborg BK Danmark/2 162,0
35. (104.) SE Palmeiras São Paulo Brasil/4 161,0
36. (23.) FC Zenit St. Petersburg Russia/3 160,5
37. (47.) VfB Stuttgart Deutschland/4 160,0
(40.) Stade Rennais FC France/4 160,0
(45.) VfL Wolfsburg Deutschland/4 160,0
(30.) Aston Villa FC England/4 160,0
41. (29.) Club Libertad Asunción Paraguay/3 158,0
42. (35.) Sevilla FC España/4 156,0
(20.) AC Fiorentina Firenze Italia/4 156,0
44. (39.) Olympiakos Pireas Greece/3 155,5
45. (44.) Cruzeiro EC Belo Horizonte Brasil/4 155,0
46. (47.) Valencia CF España/4 154,0
(47.) Hertha BSC Berlin Deutschland/4 154,0
48. (42.) Metalist Charkow Ukraina/3 152,5
(42.) Galatasaray SK İstanbul Türkiye/3 152,5
50. (58.) FC København Danmark/2 150,5
Οι 50 μεγαλύτερες ομάδες όλων των εποχών.
Εμείς 23.
Club World Ranking
Club-Weltrangliste
Clasificación Mundial de los Clubes
Classement Mondial des Clubs
by IFFHS
Top 350
(1st May 2008 - 30th April 2009)
1. (1.) Manchester United FC England/4 302,0
2. (2.) FC Barcelona España/4 282,0
3. (5.) Chelsea FC London England/4 254,0
4. (3.) CA Boca Juniors Buenos Aires Argentina/4 253,0
5. (8.) Arsenal FC London England/4 245,0
6. (3.) Liverpool FC England/4 240,0
7. (10.) Dinamo Kyiv Ukraina/3 227,0
8. (17.) Hamburger SV Deutschland/4 226,0
9. (7.) São Paulo FC Brasil/4 223,0
10. (13.) FC Shakhtyor Donetsk Ukraina/3 218,5
11. (11.) Club Estudiantes de La Plata Argentina/4 207,0
(6.) FC Bayern München Deutschland/4 207,0
13. (9.) Juventus FC Torino Italia/4 205,0
14. (12.) FC Internazionale Milano Italia/4 195,0
15. (24.) SV Werder Bremen Deutschland/4 194,0
16. (51.) Grêmio Foot-Ball Porto-Alegrense Brasil/4 191,0
17. (15.) AS Roma Italia/4 190,0
18. (16.) Paris Saint-Germain FC France/4 188,0
19. (14.) Olympique Lyonnais France/4 185,0
20. (27.) Manchester City FC England/4 182,0
21. (18.) Gamba Osaka Japan/2 181,0
(21.) Olympique de Marseille France/4 181,0
23. (19.) Panathinaikos AO Athens Greece/3 179,5
24. (25.) Club Atlético de Madrid España/4 177,0
25. (27.) Real Madrid CF España/4 176,0
26. (30.) Sporting Clube de Braga Portugal/3 174,0
27. (33.) Villarreal CF España/4 173,0
(37.) Udinese Calcio Italia/4 173,0
29. (55.) Sport Club Recife Brasil/4 169,0
30. (32.) PFC CSKA Moscow Russia/3 168,5
31. (38.) FC do Porto Portugal/3 167,0
32. (35.) SC Internacional Porto Alegre Brasil/4 162,0
(40.) Milan AC Italia/4 162,0
(34.) Aalborg BK Danmark/2 162,0
35. (104.) SE Palmeiras São Paulo Brasil/4 161,0
36. (23.) FC Zenit St. Petersburg Russia/3 160,5
37. (47.) VfB Stuttgart Deutschland/4 160,0
(40.) Stade Rennais FC France/4 160,0
(45.) VfL Wolfsburg Deutschland/4 160,0
(30.) Aston Villa FC England/4 160,0
41. (29.) Club Libertad Asunción Paraguay/3 158,0
42. (35.) Sevilla FC España/4 156,0
(20.) AC Fiorentina Firenze Italia/4 156,0
44. (39.) Olympiakos Pireas Greece/3 155,5
45. (44.) Cruzeiro EC Belo Horizonte Brasil/4 155,0
46. (47.) Valencia CF España/4 154,0
(47.) Hertha BSC Berlin Deutschland/4 154,0
48. (42.) Metalist Charkow Ukraina/3 152,5
(42.) Galatasaray SK İstanbul Türkiye/3 152,5
50. (58.) FC København Danmark/2 150,5
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
ε βεβαια με τοσες κουπες που σηκωνεται καθε χρονο λογικο μου φαινεται... για ηρεμηστε λιγακι ρεεεεεεεεεεεε
ε βεβαια με τοσες κουπες που σηκωνεται καθε χρονο λογικο μου φαινεται... για ηρεμηστε λιγακι ρεεεεεεεεεεεε
φίλε στρατηγέ αν παίρνεις κούπες (ξέρεις πως) και στην ευρώπη τρως 7 δεν έχει πρόβλημα η στατιστική.ε βεβαια με τοσες κουπες που σηκωνεται καθε χρονο λογικο μου φαινεται... για ηρεμηστε λιγακι ρεεεεεεεεεεεε
Και μιλάμε από τότε που φτιάχτηκε η UEFA όχι από τότε που θέλουμε εμείς.
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
ουδεις καλε μου φιλε ασχολειτε με αυτην την περιεργη στατιστικη υπηρεσια
και να εισαι σιγουρος για αυτο που σου λεω... οταν βλεπω καποιες ομαδες τυπου γκαμπα οζακα, και εστουντιαντες που πηρε ολο και ολο περισυ ενα απερτουρα στην αργεντινη να ειναι πανω απο μεγαθηρια τοτε πως να την εκλαβω στα σοβαρα... μην πω για κατι που ειδα μολις τωρα και πραγματικα μου προκαλει γελια, ο π.α.ο ειναι πιο πανω και απο την ρεαλ!!! σε παρακαλω μην ξαναβγαλεις αυτην την γελοια βαθμολογια ποτε, ειναι πραγματι για γελια και για κλαματα μαζι!!!
και να εισαι σιγουρος για αυτο που σου λεω... οταν βλεπω καποιες ομαδες τυπου γκαμπα οζακα, και εστουντιαντες που πηρε ολο και ολο περισυ ενα απερτουρα στην αργεντινη να ειναι πανω απο μεγαθηρια τοτε πως να την εκλαβω στα σοβαρα... μην πω για κατι που ειδα μολις τωρα και πραγματικα μου προκαλει γελια, ο π.α.ο ειναι πιο πανω και απο την ρεαλ!!! σε παρακαλω μην ξαναβγαλεις αυτην την γελοια βαθμολογια ποτε, ειναι πραγματι για γελια και για κλαματα μαζι!!!
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
σε πιανω αδιαβαστο ουδεμια σχεση με fifa!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K