Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Αγαλμα σε Ζοτς και Τιτανες εδω και τωρα. :sunglasses:

Να ειστε παντα καλα ρε αλανια,γεμιζετε εναν ολοκληρο λαο με υπερηφανεια και καυλα σε περιοδους που το εχει αναγκη.

[size=40pt]5[/size] και συνεχιζουμε ρε καυλιαρηδες. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΥΓ1:Μονο σε μενα φαινονται λογικες οι δηλωσεις του Παπαλουκα? :think:
Εγινε ανθρωπος εκει στην Ρωσια ρε μαγκες,τι περιμενατε να πει?Βοηθηθηκε και βοηθησε την ομαδα αυτη.Πηρε κουπες,ατομικα βραβεια,φυσιολογικο μου ακουγεται.Στην τελικη δεν θελω καμια υποστηριξη απο Παπαλουκαδες. :sunglasses:

Καποιοι αλλοι οφειλαν να αναφερθουν με καλα λογια στον Παναθηναικο και δεν το εκαναν.Και δεν μιλαω για υποστηριξη στον τελικο.Μιλαω για παραδοχη ανωτεροτητας και ''δωσιμο'' των αναλογων credits.
Την ωρα που ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Ζοτς εδινε παντου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον γαυρο,το δεξι αρχιδι του,ο coach Γιαννακης δεν ανεφερε λεξη.Δεν πειραζει Μπαναωτη.Απλα λιγος σεβασμος στους παικτες που σε εκαναν προπονητη δεν βλαπτει.

ΥΓ2:Ρε Μπουρουσοβλαχε το εχεις βαλει σκοπο να μεινεις κιαυτη την χρονια ατιτλος?Αφου δεν σε παει,τι προκαλεις(και δεν μιλαω για το περιστατικο με τον ''διαπιστευμενο'',αναφερομαι στο ''θα τα πουμε σε 10 μερες'')?
Παρτο πρωτα το γαμημενο και μετα μιλα.RESPECT επειδη εισαι καλος παικτης και συνεχως βελτιωνεσαι αλλα η μεγαλυτερη σου επιτυχια(εκτος απο συμμετοχη στην 12αδα της εθνικης) ειναι οτι βγηκες MVP στο φετινο All-Star Game.
Καταλαβαινω οτι εχεις θολωσει απο τις ψωλιες αλλα μην δινεις εξτρα κινητρο για να συνεχιστουν.

ΥΓ3:Το βολει-δυστυχως-πολυ δυσκολα γυριζει.Ο γαυρος παιζει πραγματικα καλα.Πρεπει να δουμε στο ''Μερκουρη'' τον σημερινο Αγκαμεζ και τον σημερινο Αντραε.Και αν απο τον Λιμπερμαν ειναι πολυ πιθανο να ξαναδουμε μια πολυ καλη εμφανιση,για τον Γερμανο τα μηνυματα δεν ειναι καθολου ενθαρρυντικα αν αναλογιστουμε την αποδοση του απο το φαιναλ φορ του CEV και μετα.Θα δειξει,τουλαχιστον ΠΑΛΕΨΤΕ ΤΟ οσο μπορειτε.Μην τους δωσετε και double ενω ηταν 7 χρονια ακουποι.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Παθαινω ντελιριο με το avatar σου  :rockon:  :headbang2:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
από πίτα που δεν τρως, τι σε νοιάζει κι αν καεί;
ελα ρε σοβαρα?? το προβλημα σου που ειναι δεν καταλαβα τωρα??
γουσταρω να βλεπω μπασκετακι και εννιοτε παω και βλεπω και κανα final 4, και οπως τα βλεπω πλεον τα πραγματα και πιστευω να μην διαφωνεις,  για πολλα χρονια θα ειμαι και εγω κομματι του ....

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
ελα ρε σοβαρα?? το προβλημα σου που ειναι δεν καταλαβα τωρα??
γουσταρω να βλεπω μπασκετακι και εννιοτε παω και βλεπω και κανα final 4, και οπως τα βλεπω πλεον τα πραγματα και πιστευω να μην διαφωνεις,  για πολλα χρονια θα ειμαι και εγω κομματι του ....
μη μασάς στρατηγέ, κι εγώ μια από τα ίδια

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Παντως εαν γινει τελικα στην Ιταλια το final4 προβλεπω οτι ο μεγαλος αντιπαλος μας θα ειναι η Σιενα,ειδικα εαν μεινει ο McIntire και κανει και μια καλη μεταγραφη στο 3.Φετος αυτη επρεπε να ειναι η 4η ομαδα του final four οχι ο γαυρος,αλλα ευτυχως η μοιρα τα εφερε ετσι και δεν μας στερησε την χαρα να πεσουμε με τα πελατακια.Ακουγονται κατι φημες οτι απο του χρονου η CSSCA θα βαρεσει διαλυση εχετε ακουσει τιποτα?
για πες μου και εσυ πως θα γινοταν να μην ειναι ο ολυμπιακος βρε φιλαρα?? ας καθοσουν να αποκλειστεις για να ηταν η σιενα στο final 4 αφου σου αρεσει τοσο!
οσο για την csska οντως αρχιζουν και υπαρχουν καθυστερησεις στις πληρωμες των παιχτων, οπως παραδεχτηκε και ο ισχυρος της αντρας ο κουσενκο... τωρα για διαλυση και αλλα που ακουγονται, ε δεν νομιζω να φτασουν μεχρι εκει τα πραγματα

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
για πες μου και εσυ πως θα γινοταν να μην ειναι ο ολυμπιακος βρε φιλαρα?? ας καθοσουν να αποκλειστεις για να ηταν η σιενα στο final 4 αφου σου αρεσει τοσο!
οσο για την csska οντως αρχιζουν και υπαρχουν καθυστερησεις στις πληρωμες των παιχτων, οπως παραδεχτηκε και ο ισχυρος της αντρας ο κουσενκο... τωρα για διαλυση και αλλα που ακουγονται, ε δεν νομιζω να φτασουν μεχρι εκει τα πραγματα
Κρυάπα και Σισσκάουσκας.
Καταπληκτικοί παίκτες.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
ρε φιλε, ακομα χυνω, ποτε θα σταματησει αυτη η εκσταση?
Όπως είχε πει και ο Θεός Γκάλης όταν πήραμε το Ευρωμπάσκετ.
Είναι η μεγαλύτερη νίκη μέχρι την επόμενη.
ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
αν προσεξετε την τελευταια φαση,ο διαιτητης ορτεγκα ετοιμαζεται να σφυριξει φαουλ στο υποτιθεμενο σπρωξιμο του σμοντις.Εχει κανει και τη σχετικη κινηση σηκωνοντας το χερι.Ο πλανινιτς τον αντιλαμβανεται και του ζηταει τα ρεστα γιατι δεν σφυριξε το φαουλ αλλα ειναι πολυ αργα γιατι ο μπραζαουσκας εχει σφυριξει τη ληξη.Αν τελικα το σφυριζε,μπορει και να μπουκαρε στο γηπεδο ο κοσμος...

......αυτο  φιλε  μου  πιστευω  κι  εγω.......20  χρονια  παρακολουθω  μπασκετ  , αυτο το πραγμα , δεν το εχω  ξαναδει.......αντε  να  σε    ευνοησουν  με  1-2  σφυριγματα  ,  αλλα  εδω  μιλαμε    οτι  για  σφαγη.......η  διαιτησια  αυτη  μου  θυμισε    εναν  αγωνα  Αρη - Τρεισερ  Μιλανου.......οποιος το ειχε  δει  το  θυμαται  ακομα........ο  Νικος  Γκαλης  ακομα δεν μιλαει για  αυτο , καποια  φορα  μονο  αφησε  υπονοουμενα λεγοντς  οτι  στο  ημιχρονο  εγιναν  τρομερα  πραγματα...........βεβαια  αν  σφυριζε  το  μουνοπανο  φαουλ  , Juan Carlos Arteaga ,
δεν  θα  τελειωνε  ποτε  το  παιχνιδι...........ο  κοσμος  θα  εμπαινε  μεσα  και  ο  Θανασαρας  θα  του  γαμαγε  την  μανα............

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.338
Πόντοι
22.785
:zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:
πο πο να φυλαγομαι επιασα τοιχο...............

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Αγαλμα σε Ζοτς και Τιτανες εδω και τωρα. :sunglasses:

[size=40pt]5[/size] ΥΓ2:Ρε Μπουρουσοβλαχε το εχεις βαλει σκοπο να μεινεις κιαυτη την χρονια ατιτλος?Αφου δεν σε παει,τι προκαλεις(και δεν μιλαω για το περιστατικο με τον ''διαπιστευμενο'',αναφερομαι στο ''θα τα πουμε σε 10 μερες'')?

......η  πλακα   ξερεις  ποια  ειναι ,  ετσι ?  Να  αποκλειστει  ο  γαβρος  απο το  Μαρουσι......θυμασαι  περσι  πως  νικησε   με  την  μπαλα  να  μπαινει και να βγαινει ?
Φαινεται ο Μπουρουσακος  :headbang: το 'χει σιγουρο :uglystupid:.....ε ρε  να γινει καμια γκελα , θα  γελασουν και τα τσιμεντα  :2funny: :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ΥΓ1:Μονο σε μενα φαινονται λογικες οι δηλωσεις του Παπαλουκα? :think:
Εγινε ανθρωπος εκει στην Ρωσια ρε μαγκες,τι περιμενατε να πει?Βοηθηθηκε και βοηθησε την ομαδα αυτη.Πηρε κουπες,ατομικα βραβεια,φυσιολογικο μου ακουγεται.Στην τελικη δεν θελω καμια υποστηριξη απο Παπαλουκαδες. :sunglasses:
Κι εμένα λογικές μου φαίνονται!Θα μπορούσε να είναι ουδέτερος αλλά ήταν δικαίωμα του να είναι με την Τσσκα στην οποία έπαιζε μέχρι πέρυσι!Από που κι ως που θα έπρεπε ο Παπαλουκάς να υποστηρίζει τον Παναθηναικό?Για σωματεία μιλάμε...
Και οι ίδιοι που τα λένε αυτά ξεχνάνε ότι κάποτε 2 δικοί σας παίχτες είχανε κάνει κερκίδα εναντίον του γαύρου σε κάποιον τελικό!!!!

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Δηλ αν παίζαμε με τη Μπάρτσα τελικό, θα υποστήριζε εμάς? :think:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Έτσι θα ΄λεγε τουλάχιστον(νομιζω) στους δημοσιογραφους που τον ρώτησαν.
Αλλά με τη Τσκα θα ήταν γελοίο να έλεγε οτι θα σας υποστήριζε,σκέψου το μόνο σαν εικόνα!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Γιατί θα πρέπει να σε υποστηρίζει?Δεν θα μπορούσε να ήταν ουδέτερος?Μην τα βλέπετε όλα σαν Εθνική υπόθεση!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom