Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 108 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
έπρεπε σε τόσα πόστ να ρίξεις τα αμέτρητα μπινελίκια για να παραδεχθείς την ποδοσφαιρική αλήθεια;

γιατί ενώ το έχεις μόνο βρίζεις;
το δίκιο σου δε χάνεις;
καλα τοσο  στοκος εισαι που λες για το μεγαλυτερο νουμερο του σαιτ οτι ''το εχει'';;;;;; :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
ΕΛΕΟΣ  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
συνελθε....αν υπαρχει ενας σε ολοκληρο το σαιτ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ  ειναι αυτος.....
συνελθε...... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καλα τοσο  στοκος εισαι που λες για το μεγαλυτερο νουμερο του σαιτ οτι ''το εχει'';;;;;; :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
ΕΛΕΟΣ  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
συνελθε....αν υπαρχει ενας σε ολοκληρο το σαιτ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ  ειναι αυτος.....
συνελθε...... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
πέρα από κόμπλεξ, αντιδικίες είναι το μοναδικό ποστ που περιέχει σε μια πρόταση όλη την αλήθεια...
το ξαναποστάρω για να το εμπεδώσεις.....

φυσικά αν φορούσατε παντελόνια,θα λέγατε ναι ευνοούμαστε,αλλά έχουμε και την καλύτερη ομάδα,πράγμα που είναι αλήθεια

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
πέρα από κόμπλεξ, αντιδικίες είναι το μοναδικό ποστ που περιέχει σε μια πρόταση όλη την αλήθεια...
πρεπει να καταλαβεις οτι ενας καμμενος και εγκεφαλικα αναπηρος και ''κατα λαθος'' να του ξεφυγει αληθεια απο τις 1000000 παπαριες που θα εχει πει ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ καποιος να πει για αυτον οτι ''το εχει''
ενοωντας οτι αν το εχει αυτος ,τοτε ποιος ειναι αυτος που δεν ''το εχει'';;;;;; :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
και ακομα περισσοτερο οταν του το λες ΕΣΥ αυτο στην ουσια τον προτρεπεις να συνεχισει μιας και ''το εχει'' :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πρεπει να καταλαβεις οτι ενας καμμενος και εγκεφαλικα αναπηρος και ''κατα λαθος'' να του ξεφυγει αληθεια απο τις 1000000 παπαριες που θα εχει πει ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ καποιος να πει για αυτον οτι ''το εχει''
ενοωντας οτι αν το εχει αυτος ,τοτε ποιος ειναι αυτος που δεν ''το εχει'';;;;;; :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
μπαίνοντας στη λογική σου σου απαντώ με ρητό του λαού.

ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΚΙ ΑΠΟ ΤΡΕΛΛΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
τι να εμπεδωσω ρε;;;;;
μας δουλευετε;;;;;
οποιος παραδεχεται οτι ο αντιπαλος εχει την καλυτερη ομαδα οφειλει να σταματησει εκει γιατι αν το συνεχισει με την διαιτησια οπως εσεις στην ουσια ακυρωνετε την νπροηγουμενη φραση αλλοιως γιατι το αναφερετε;;;;;
δηλαδη χτες που επρεπε να παιζει με 9 ο αστερας απο το 1ο ευνοηθηκλαμε;;;;;
και αν οχι γιατι;;;;; :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
αντε μαλακες καποια στιγμη στη ζωη σας φανειτς ανρες και αφηστε τα σαλια και τις δικαιολογιες και τα πουστικα ναι μεν αλλα....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αντε μαλακες καποια στιγμη στη ζωη σας φανειτς ανρες και αφηστε τα σαλια και τις δικαιολογιες και τα πουστικα ναι μεν αλλα....

Παράθεση από: palermo στις σήμερα στις 15:41
φυσικά αν φορούσατε παντελόνια,θα λέγατε ναι ευνοούμαστε

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Παράθεση από: palermo στις σήμερα στις 15:41
φυσικά αν φορούσατε παντελόνια,θα λέγατε ναι ευνοούμαστε
παραθεση απο χρηστιδη ΤΩΡΑ......
ξυπνα γιατι ειναι ωρα για υπνο ειναι μιση η φραση ....
ναι ευνοουμαστε οπως και ναι αδικουμαστε οπως γινεται σε ολες τις ομαδες σε ολο το κοσμο.....
δεν υπαρχει ομαδα σε ολο τον κοσμο που  ΜΟΝΟ να αδικουνται Η μονοπ ΝΑ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ....ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:Ζητας να πω μιση προταση....
δεν εχουν περασει 24 ωρες που σε ενα παιχνιδι ΑΔΙΚΗΘΗΚΑ [size=30pt]ΚΑΤΑΦΩΡΑ[/size]
και εσυ μου ζητας να παραδεχτω οτι ΜΟΝΟ ευνοουμαι;;;;;;;
αμα ξυπνησεις που κοιμασαι ορθιος κοιτα μην ψαχνεις να πληρωσεις ξενοδοχειο.... :grin: :grin: :grin: :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
παραθεση απο χρηστιδη ΤΩΡΑ......
ξυπνα γιατι ειναι ωρα για υπνο ειναι μιση η φραση ....
ναι ευνοουμαστε οπως και ναι αδικουμαστε οπως γινεται σε ολες τις ομαδες σε ολο το κοσμο.....
δεν υπαρχει ομαδα σε ολο τον κοσμο που  ΜΟΝΟ να αδικουνται Η μονοπ ΝΑ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ....ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:Ζητας να πω μιση προταση....
δεν εχουν περασει 24 ωρες που σε ενα παιχνιδι ΑΔΙΚΗΘΗΚΑ [size=30pt]ΚΑΤΑΦΩΡΑ[/size]
και εσυ μου ζητας να παραδεχτω οτι ΜΟΝΟ ευνοουμαι;;;;;;;
αμα ξυπνησεις που κοιμασαι ορθιος κοιτα μην ψαχνεις να πληρωσεις ξενοδοχειο.... :grin: :grin: :grin: :grin:
ο λαός λέει ΕΝΑ ΙΣΟΝ ΚΑΝΕΝΑ........  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

....και ναι αδικουμαστε οπως γινεται σε ολες τις ομαδες σε ολο το κοσμο.....
γελάνε και οι πέτρες μαζί σου........

Να στο πω αλλιώς ....
Στην Ευρώπη που ευννοήσαι και αδικείσαι ισόποσα είσαι η ΠΟΥΤΑΝΑ Της.
τελεία.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ο λαός λέει ΕΝΑ ΙΣΟΝ ΚΑΝΕΝΑ........  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

....και ναι αδικουμαστε οπως γινεται σε ολες τις ομαδες σε ολο το κοσμο.....
γελάνε και οι πέτρες μαζί σου........

Να στο πω αλλιώς ....
Στην Ευρώπη που ευννοήσαι και αδικείσαι ισόποσα είσαι η ΠΟΥΤΑΝΑ Της.
τελεία.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ενταξει και εμενα θα μου επιτρεψεις να σταματησω να μιλαω (για αθλητικα)
με ανθρωπο που κρινει οτι το ΝΟΥΜΕΡΟ του σαιτ ''το εχει'' ;) ;) ;)
περαστικα....αν καταφερεις και τον πλησιασεις λιγο ακομα (γιατι δεν εισαι και πολυ μακρια) θα εισαι ωραιος μαγκιτης.... :birdman: :birdman: :birdman:

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Αυτός ο Diogo πως πέφτει έτσι κάτω;
Παίρνει φορά, βουτάει και πλατς...
Ούτε σακί με πατάτες να ήταν δεν θα έπεφτε έτσι άγαρμπα. :2funny:
Εν τω μεταξύ  μου αρέσει που είχε πάρει και φόρα με το που είδε το απλωμένο πόδι.  :jerking:
Μοσχάρι κανονικό είναι το παλιόπαιδο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
περαστικα....αν καταφερεις και τον πλησιασεις λιγο ακομα (γιατι δεν εισαι και πολυ μακρια) θα εισαι ωραιος μαγκιτης.... :birdman: :birdman: :birdman:

ταμπέλες και χαρακώματα είναι για κατώτερους.
εγώ όπου βλέπω και ακούω αλήθεια την επικροτώ.
Εάν εσένα δε σε συμφέρει πρόβλημά σου.
Ο παλέρμο ΔΕΝ πρέπει να έχει μπινελικώσει άλλον περισσότερο από μένα.
Το πρόβλημα δεν είναι το εάν ο παλέρμο σε/με/μας/τους μπινελικώνει αβέρτα κουβέρτα.
Το πρόβλημα είναι ότι τον παλέρμο δεν τον δημιούργησα εγώ αλλά ο πρόεδρός σου.
και τώρα είμαι αναγκασμένος να τρώω τα σκάγια της βρώμας που εσείς οι γάβροι γιγαντώσατε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εν τω μεταξύ  μου αρέσει που είχε πάρει και φόρα με το που είδε το απλωμένο πόδι.  :jerking:

ο Καραγκούνης ας πούμε, ή ο Μουσλίμοβιτς πέφτουν διαφορετικά;
Λέω εγώ τώρα..........

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

δεν έχεις καμία διαφορά από τον τυφλωμένο μουτζαχεντίν που ζώνεται εκρηκτικά και ανατινάζεται για τη δόξα του μωάμεθ...τυφλωμένος,φανατικός,με παρωπίδες,κάνεις τη νύχτα μέρα,λες κι όλη η Ελλάδα που μιλάει για τις πουστιές του γκέι είναι τρελοί ή μισούν αυτόν τον λαοφιλή (γυναικείο) σύλλογο

Επισκέπτης
αυτες οι αντιπαραθεσεις δεν βγαζουν πουθενα. στην ελλαδα κανενας απο τους δυο μεγαλους δεν εχει παραδεχτει οτι εχει ευνοηθει ουτε ο βαζελος επι βαρδινογιαννη ουτε ο γαυρος επι κοκαλη. και οι δυο υποστηριζαν οτι εχουν καλυτερη ομαδα και γιαυτο περνουν τα πρωταθληματα. αυτο κατα μια βαση ειναι αληθεια αλλα η αλλη αληθεια λεει οτι δεν σημαινει οτι επειδη εχει καποιος πρεπει να κερδιζει μια αλλη ομαδα μικροτερη ακομα και αν δεν το αξιζει σε συγκεκριμενο παιχνιδι. θελω να πω οτι στην ελλαδα δυστηχως επικρατει στους διαιτητες η λογικη οτι ο ισχυρος πρεπει να ευνοηθει. μια μικρογραφια ειναι η ευρωπη και η ρεαλ οπως εχει αναφερθει και τωρινο παραδειγμα σε παιχνιδι με το γαυρο που ευνοηθηκε χωρις να ειναι καλυτερη στο συγκεκριμενο παιχνιδι και κερδισε και μετα ολοι στην ελλαδα φωναζαν και με το δικιο τους. ακριβως το ιδιο συμβαινει και στην ελλαδα αλλα με θυματα τις μικροτερες ομαδες και ευνοουμενους συνηθως τους δυο μεγαλους και σε λιγοτερο βαθμο την αεκ. ;)

Επισκέπτης
Σαν τον καραγκούνη και τον Γιαννακόπουλο παλιότερα δεν υπάρχουν τέτοιες βούτες! :rockon:
Σε μια συνέντευξη το είχα ακούσει να λέει πως το έκοψε αναγκαστικά το σπορ του πεσίματος στην Αγγλία γιατί τον έκραζαν οι ίδιοι οι οπαδοί της Μπόλτον! :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν έχεις καμία διαφορά από τον τυφλωμένο μουτζαχεντίν που ζώνεται εκρηκτικά και ανατινάζεται για τη δόξα του μωάμεθ...τυφλωμένος,φανατικός,με παρωπίδες,κάνεις τη νύχτα μέρα,λες κι όλη η Ελλάδα που μιλάει για τις πουστιές του γκέι είναι τρελοί ή μισούν αυτόν τον λαοφιλή (γυναικείο) σύλλογο

με το συμπάθειο......
ο φενταγίν τι διαφορά έχει από τον μουτζαχζεντίν πέραν της ονομασίας;
Τα πιο εμετικά ποστ τα έχω δει από σένα και τους γαβρους.
Δεν εξετάζω εάν έχεις το περισσότερο δίκαιο. Αλλά και ακόμα εάν το έχεις το χάνεις όλο όταν γίνεσαι όμοιος.

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16

Μοσχάρι...30.000.000 € και βάλε... ;) ;) ;)

Όσο για τους γύφτους φίλε Παλέρμο...ψάξε στην Β.Ελλάδα...εκεί κοντά στην Τούμπα...ή και μέσα....αν δεν κάνω λάθος έτσι σας αποκαλούν στην Σαλόνικα!!!! :grin: :grin: :grin:

ο Καραγκούνης ας πούμε, ή ο Μουσλίμοβιτς πέφτουν διαφορετικά;
Λέω εγώ τώρα..........

Ο Καραγκούνης...έχει το τέλειο ταλέντο...όπως ο Στελλάρας σε εμάς παλιά...ο Μούσλι εμένα μου κάνει...είναι καλός παίχτης...αυτός...''το έχει''.... ;) ;) ;)

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Σαν τον καραγκούνη και τον Γιαννακόπουλο παλιότερα δεν υπάρχουν τέτοιες βούτες! :rockon:
Σε μια συνέντευξη το είχα ακούσει να λέει πως το έκοψε αναγκαστικά το σπορ του πεσίματος στην Αγγλία γιατί τον έκραζαν οι ίδιοι οι οπαδοί της Μπόλτον! :rockon:
μεγας καραγκιοζης ο στελιος και αμφισβητω αν εννοει αυτα που ειπε στη συνεντευξη(που οντως τα ειπε) :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
τετοιοι παιχτες καλυτερα να φευγουν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom