Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 108 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
γιατί πάντα παραποείς την αλήθεια?
το να γράψεις ότι ο θρήνος τα έχει όλα αγορασμένα είναι ψέμα,είναι υπερβολή ενός φανατικού,είναι εκτός πραγματικότητας ή μήπως είναι 100% αλήθεια?
γαβρι να πεθανετε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
γιατί πάντα παραποείς την αλήθεια?
το να γράψεις ότι ο θρήνος τα έχει όλα αγορασμένα είναι ψέμα,είναι υπερβολή ενός φανατικού,είναι εκτός πραγματικότητας ή μήπως είναι 100% αλήθεια?

εάν παραποιώ την αλήθεια τότε σε προκαλώ...
Εγώ έχω σοβαρές ενδείξεις.
Εσύ λες ότι είναι 100% αλήθεια ότι τα έχει όλα αγορασμενα.
Το να προσκομίσεις λοιπόν αποδείξεις για την βεβαιότητά σου αποτελεί τουλάχιστον σεβασμό στο 100% που χρησιμοποιείς.
Επειδή όμως σε αυτό ποντάρουν οι γάβροι, έρχεται μετά ο χρηστίδης και σου λέει φέρε μου τις αποδείξεις ότι ΟΛΑ είναι 100% αγορασμένα.
Και δίκιο έχει και τα πελέ του παίρνεις γιατί άλλο ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ και άλλο ΣΟΒΑΡΕΣ ενδείξεις.

Στο ποινικό η δωροδοκία αποδεικνυεται μόνο με προσημαδεμένα νομίσματα και συλλαμβάνεται επ αυτοφώρω.
Μετά (και εφόσον δεν υπάρχουν στοιχεία) αρχίζουν οι γραφικότητες........

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

η έλλειψη στοιχείων αγαπητέ και η έπαρση του εγκληματία δεν αναιρεί την τέλεση του εγκλήματος. Η διαρκής συγκάλυψη του οποίου συχνά και ποικιλοτρόπως οδηγεί στην αυτοδικία που πλείστες φορές είναι ιδιαιτέρως σκληρή και απολίτιστη.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
εάν παραποιώ την αλήθεια τότε σε προκαλώ...
Εγώ έχω σοβαρές ενδείξεις.
Εσύ λες ότι είναι 100% αλήθεια ότι τα έχει όλα αγορασμενα.
Το να προσκομίσεις λοιπόν αποδείξεις για την βεβαιότητά σου αποτελεί τουλάχιστον σεβασμό στο 100% που χρησιμοποιείς.
Επειδή όμως σε αυτό ποντάρουν οι γάβροι, έρχεται μετά ο χρηστίδης και σου λέει φέρε μου τις αποδείξεις ότι ΟΛΑ είναι 100% αγορασμένα.
Και δίκιο έχει και τα πελέ του παίρνεις γιατί άλλο ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ και άλλο ΣΟΒΑΡΕΣ ενδείξεις.

Στο ποινικό η δωροδοκία αποδεικνυεται μόνο με προσημαδεμένα νομίσματα και συλλαμβάνεται επ αυτοφώρω.
Μετά (και εφόσον δεν υπάρχουν στοιχεία) αρχίζουν οι γραφικότητες........

είσαι σοβαρός?...ζητάς αποδείξεις για αυτονόητα πράγματα,που και να θέλεις δεν υπάρχουνε?...δώσε μου και συ αποδείξεις ότι οι Αμερικάνοι δεν πήγανε στο Ιράκ για τα πετρέλαια αλλά επειδή τους έπιασε ο πόνος για το δράμα του ιρακινού λαού

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
είσαι σοβαρός?...ζητάς αποδείξεις για αυτονόητα πράγματα,που και να θέλεις δεν υπάρχουνε?...δώσε μου και συ αποδείξεις ότι οι Αμερικάνοι δεν πήγανε στο Ιράκ για τα πετρέλαια αλλά επειδή τους έπιασε ο πόνος για το δράμα του ιρακινού λαού

εάν σκοπός σου είναι το χάος και όχι η συντεταγμένη ατιμετώπιση των προβλημάτων μιας κοινωνίας τότε μπορείς να τιμωρείς κατά βούληση και κατ επιλογή χωρίς πραγματικά στοιχεία.
Δυστυχώς, ή ευτυχώς ο καθένας σε μια πολιτισμένη κοινωνία ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΥ.
Εάν δεν απατώμαι είσαι φιλοκυβερνητικός, οπότε σε αυτή την περίπτωση ο Θόδωρος είναι αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Στην περίπτωση του Κόκκαλη βέβαια το τεκμήριο της αθωότητας πάει περίπατο.
Η δικαιοσύνη όπως είπα και εχθές στον δωρητή δεν είναι προνόμιο. Είναι κοινωνική αξία.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ιρακινοσ λαοσ δεν ιπαρχι ομοσ,ινε και αφτοσ κατασκεβασμενοσ πιο πριν απο τιν Μπριτισ εργουεισ

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑ.................... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Επισκέπτης
εάν σκοπός σου είναι το χάος και όχι η συντεταγμένη ατιμετώπιση των προβλημάτων μιας κοινωνίας τότε μπορείς να τιμωρείς κατά βούληση και κατ επιλογή χωρίς πραγματικά στοιχεία.
Δυστυχώς, ή ευτυχώς ο καθένας σε μια πολιτισμένη κοινωνία ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΥ.
Εάν δεν απατώμαι είσαι φιλοκυβερνητικός, οπότε σε αυτή την περίπτωση ο Θόδωρος είναι αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Στην περίπτωση του Κόκκαλη βέβαια το τεκμήριο της αθωότητας πάει περίπατο.
Η δικαιοσύνη όπως είπα και εχθές στον δωρητή δεν είναι προνόμιο. Είναι κοινωνική αξία.
μη του μιλας για τη Ν.Δ ειναι το ευαισθητο του σημειο φυσικα και ειναι ο θοδωρος αθωος αφου το πασοκ τα κατασκευασε!!!!! τα αλλα ειναι πολυπλοκα για να τα καταλαβει!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τάλος πάμε την καθιερωμένη μας ανάλυση.....

Η αεκ μετά από βαθειά νόσο δείχνει σημάδια ανάρρωσης. αλλάζουν μπάλλα δείχνουν τεχνικές αρετές.

Ο βάζελος δείχνει το μόνιμα προτερήματά του αλλά και τις ελλείψεις που τείνιυν να γίνουν σαράκι....
Από τη μια φαίνεται ότι από άποψη δουλέματος ομάδας ο Τεντάς βγάζει φάσεις που οι άλλοι απλά χάνουν τη μπάλλα.
Από την άλλη φαίνεται η φανερή έλλειψη σωματικών προσόντων της ομάδας σε καίριες θέσεις.
Για άλλη μια φορά είναι σαφής η έλλειψη ψηλού σέντερ μπακ, αλλά και ψηλού σέντερ φορ αφού τα στημένα σε άμυνες με Κυριάκους και Μαιστόριδες είναι γι αυτόν τον βάζελο χαμένος χρόνος....

Υ.Γ.
Δε θέλω ούτε να φανταστώ τι θα γίνει με τέτοια σέντερ μπακ όταν στη θέση του Μπλάνκο βρεθεί ο Ντιόγκου και η μαμά του...

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom