ασε με εμενα ...μιλα με τον ΟΜΟΙΟ ΣΟΥπάμε στο θρεντ του γαβρου που θα είμαστε όν τόπικ....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
γαβρι να πεθανετεγιατί πάντα παραποείς την αλήθεια?
το να γράψεις ότι ο θρήνος τα έχει όλα αγορασμένα είναι ψέμα,είναι υπερβολή ενός φανατικού,είναι εκτός πραγματικότητας ή μήπως είναι 100% αλήθεια?
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
γιατί πάντα παραποείς την αλήθεια?
το να γράψεις ότι ο θρήνος τα έχει όλα αγορασμένα είναι ψέμα,είναι υπερβολή ενός φανατικού,είναι εκτός πραγματικότητας ή μήπως είναι 100% αλήθεια?
εάν παραποιώ την αλήθεια τότε σε προκαλώ...
Εγώ έχω σοβαρές ενδείξεις.
Εσύ λες ότι είναι 100% αλήθεια ότι τα έχει όλα αγορασμενα.
Το να προσκομίσεις λοιπόν αποδείξεις για την βεβαιότητά σου αποτελεί τουλάχιστον σεβασμό στο 100% που χρησιμοποιείς.
Επειδή όμως σε αυτό ποντάρουν οι γάβροι, έρχεται μετά ο χρηστίδης και σου λέει φέρε μου τις αποδείξεις ότι ΟΛΑ είναι 100% αγορασμένα.
Και δίκιο έχει και τα πελέ του παίρνεις γιατί άλλο ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ και άλλο ΣΟΒΑΡΕΣ ενδείξεις.
Στο ποινικό η δωροδοκία αποδεικνυεται μόνο με προσημαδεμένα νομίσματα και συλλαμβάνεται επ αυτοφώρω.
Μετά (και εφόσον δεν υπάρχουν στοιχεία) αρχίζουν οι γραφικότητες........
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
η έλλειψη στοιχείων αγαπητέ και η έπαρση του εγκληματία δεν αναιρεί την τέλεση του εγκλήματος. Η διαρκής συγκάλυψη του οποίου συχνά και ποικιλοτρόπως οδηγεί στην αυτοδικία που πλείστες φορές είναι ιδιαιτέρως σκληρή και απολίτιστη.
εάν παραποιώ την αλήθεια τότε σε προκαλώ...
Εγώ έχω σοβαρές ενδείξεις.
Εσύ λες ότι είναι 100% αλήθεια ότι τα έχει όλα αγορασμενα.
Το να προσκομίσεις λοιπόν αποδείξεις για την βεβαιότητά σου αποτελεί τουλάχιστον σεβασμό στο 100% που χρησιμοποιείς.
Επειδή όμως σε αυτό ποντάρουν οι γάβροι, έρχεται μετά ο χρηστίδης και σου λέει φέρε μου τις αποδείξεις ότι ΟΛΑ είναι 100% αγορασμένα.
Και δίκιο έχει και τα πελέ του παίρνεις γιατί άλλο ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ και άλλο ΣΟΒΑΡΕΣ ενδείξεις.
Στο ποινικό η δωροδοκία αποδεικνυεται μόνο με προσημαδεμένα νομίσματα και συλλαμβάνεται επ αυτοφώρω.
είσαι σοβαρός?...ζητάς αποδείξεις για αυτονόητα πράγματα,που και να θέλεις δεν υπάρχουνε?...δώσε μου και συ αποδείξεις ότι οι Αμερικάνοι δεν πήγανε στο Ιράκ για τα πετρέλαια αλλά επειδή τους έπιασε ο πόνος για το δράμα του ιρακινού λαού
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
είσαι σοβαρός?...ζητάς αποδείξεις για αυτονόητα πράγματα,που και να θέλεις δεν υπάρχουνε?...δώσε μου και συ αποδείξεις ότι οι Αμερικάνοι δεν πήγανε στο Ιράκ για τα πετρέλαια αλλά επειδή τους έπιασε ο πόνος για το δράμα του ιρακινού λαού
εάν σκοπός σου είναι το χάος και όχι η συντεταγμένη ατιμετώπιση των προβλημάτων μιας κοινωνίας τότε μπορείς να τιμωρείς κατά βούληση και κατ επιλογή χωρίς πραγματικά στοιχεία.
Δυστυχώς, ή ευτυχώς ο καθένας σε μια πολιτισμένη κοινωνία ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΥ.
Εάν δεν απατώμαι είσαι φιλοκυβερνητικός, οπότε σε αυτή την περίπτωση ο Θόδωρος είναι αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Στην περίπτωση του Κόκκαλη βέβαια το τεκμήριο της αθωότητας πάει περίπατο.
Η δικαιοσύνη όπως είπα και εχθές στον δωρητή δεν είναι προνόμιο. Είναι κοινωνική αξία.
ιρακινοσ λαοσ δεν ιπαρχι ομοσ,ινε και αφτοσ κατασκεβασμενοσ πιο πριν απο τιν Μπριτισ εργουεισείσαι σοβαρός?...ζητάς αποδείξεις για αυτονόητα πράγματα,που και να θέλεις δεν υπάρχουνε?...δώσε μου και συ αποδείξεις ότι οι Αμερικάνοι δεν πήγανε στο Ιράκ για τα πετρέλαια αλλά επειδή τους έπιασε ο πόνος για το δράμα του ιρακινού λαού
Επισκέπτης
μη του μιλας για τη Ν.Δ ειναι το ευαισθητο του σημειο φυσικα και ειναι ο θοδωρος αθωος αφου το πασοκ τα κατασκευασε!!!!! τα αλλα ειναι πολυπλοκα για να τα καταλαβει!!εάν σκοπός σου είναι το χάος και όχι η συντεταγμένη ατιμετώπιση των προβλημάτων μιας κοινωνίας τότε μπορείς να τιμωρείς κατά βούληση και κατ επιλογή χωρίς πραγματικά στοιχεία.
Δυστυχώς, ή ευτυχώς ο καθένας σε μια πολιτισμένη κοινωνία ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΥ.
Εάν δεν απατώμαι είσαι φιλοκυβερνητικός, οπότε σε αυτή την περίπτωση ο Θόδωρος είναι αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Στην περίπτωση του Κόκκαλη βέβαια το τεκμήριο της αθωότητας πάει περίπατο.
Η δικαιοσύνη όπως είπα και εχθές στον δωρητή δεν είναι προνόμιο. Είναι κοινωνική αξία.
firefighter2
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
θα φατε πουτσα σιμερα βαζελια.....
θα φατε πουτσα σιμερα βαζελια.....
μαλλον για να στη κερναμε το κοβω
μαλλον δεν κερναει κανενας σημερα πεταμενοι...δες βαζελακι κ τι εχασε ο ρομπερτο σιλβα κ κλαψεμαλλον για να στη κερναμε το κοβω
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
συγγνώμη κιόλας αλλά.....ζιλμπέρτο είναι.......μαλλον δεν κερναει κανενας σημερα πεταμενοι...δες βαζελακι κ τι εχασε ο ρομπερτο σιλβα κ κλαψε
Επισκέπτης
Οι Βραζιλιάνοι έχουν πολλά ονόματα και μπερδεύτηκε!συγγνώμη κιόλας αλλά.....ζιλμπέρτο είναι.......
το ξερω ρε φιλε οταν πηγα να το διορθωσω ηταν αργα.μη βαραςσυγγνώμη κιόλας αλλά.....ζιλμπέρτο είναι.......
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
ναι...όπως και οι ισπανοί......δον χοσέ μαρία μαλάκας βάλτον μέσα άστον κούνατον ώρα ταράτσα........Οι Βραζιλιάνοι έχουν πολλά ονόματα και μπερδεύτηκε!
Επισκέπτης
Αυτό είναι το χαϊδευτικό μου!ναι...όπως και οι ισπανοί......δον χοσέ μαρία μαλάκας βάλτον μέσα άστον κούνατον ώρα ταράτσα........
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
γράψε το κανονικό να την βρούμε.........Αυτό είναι το χαϊδευτικό μου!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
τάλος πάμε την καθιερωμένη μας ανάλυση.....
Η αεκ μετά από βαθειά νόσο δείχνει σημάδια ανάρρωσης. αλλάζουν μπάλλα δείχνουν τεχνικές αρετές.
Ο βάζελος δείχνει το μόνιμα προτερήματά του αλλά και τις ελλείψεις που τείνιυν να γίνουν σαράκι....
Από τη μια φαίνεται ότι από άποψη δουλέματος ομάδας ο Τεντάς βγάζει φάσεις που οι άλλοι απλά χάνουν τη μπάλλα.
Από την άλλη φαίνεται η φανερή έλλειψη σωματικών προσόντων της ομάδας σε καίριες θέσεις.
Για άλλη μια φορά είναι σαφής η έλλειψη ψηλού σέντερ μπακ, αλλά και ψηλού σέντερ φορ αφού τα στημένα σε άμυνες με Κυριάκους και Μαιστόριδες είναι γι αυτόν τον βάζελο χαμένος χρόνος....
Υ.Γ.
Δε θέλω ούτε να φανταστώ τι θα γίνει με τέτοια σέντερ μπακ όταν στη θέση του Μπλάνκο βρεθεί ο Ντιόγκου και η μαμά του...
Η αεκ μετά από βαθειά νόσο δείχνει σημάδια ανάρρωσης. αλλάζουν μπάλλα δείχνουν τεχνικές αρετές.
Ο βάζελος δείχνει το μόνιμα προτερήματά του αλλά και τις ελλείψεις που τείνιυν να γίνουν σαράκι....
Από τη μια φαίνεται ότι από άποψη δουλέματος ομάδας ο Τεντάς βγάζει φάσεις που οι άλλοι απλά χάνουν τη μπάλλα.
Από την άλλη φαίνεται η φανερή έλλειψη σωματικών προσόντων της ομάδας σε καίριες θέσεις.
Για άλλη μια φορά είναι σαφής η έλλειψη ψηλού σέντερ μπακ, αλλά και ψηλού σέντερ φορ αφού τα στημένα σε άμυνες με Κυριάκους και Μαιστόριδες είναι γι αυτόν τον βάζελο χαμένος χρόνος....
Υ.Γ.
Δε θέλω ούτε να φανταστώ τι θα γίνει με τέτοια σέντερ μπακ όταν στη θέση του Μπλάνκο βρεθεί ο Ντιόγκου και η μαμά του...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K