You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
αφου δεν ηταν με το ζορι? η επειδη το ειπε ο μαλακας ο βερνικος με τον κατσαρο?το οφσαιντ το παραδεχτηκαμε πως ηταν και αν εμπαινε θα επρεπε να ακυρωθει.εσυ θα μου πεις τι βλεπεις σε αυτες τις φωτο?εγω βλεπω 5 βαθμους.καλα μη βαλω φωτο απο θρασυβουλο γιατι θα γελασει ακομα και ο λιλας
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
παραδεξου και τον βιασμο που τρως 12 χρονιατο οφσαιντ το παραδεχτηκαμε πως ηταν και αν εμπαινε θα επρεπε να ακυρωθει.εσυ θα μου πεις τι βλεπεις σε αυτες τις φωτο?εγω βλεπω 5 βαθμους.καλα μη βαλω φωτο απο θρασυβουλο γιατι θα γελασει ακομα και ο λιλας
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
δεν θελεις?
καλο βραδυ τοτε
καλο βραδυ τοτε
για να δεις ποιος ειναι ο μυρωδιας κοιτα μετα το απλωμα του ποδιου του γααβραμ που παει η μπαλα.πως γινεται να διωχνει και να πηγαινει προς την εστια του κηπουρου?την μπαλα την τσιμπησε ο ματζιος και την πεταξε μπροστα παραγκανθρωπε.κοιτα καλα.ανοιξε ματια τριψε τσιμπλα και κοιταεπειδη φαινετε τι μυρωδιας εισαι στη φαση αυτη διωχνει την μπαλα ο αβρααμ κ παει κ πεφτει ο μαντζιος πανω στο ποδι που εχει κανει προβολη.βαλε το πεναλτυ μετις σερρες.
![pao5uo8.png](http://i64.photobucket.com/albums/h174/dimitrispsi/pao5uo8.png)
το πέναλτυ ήταν μαιμού,όπως όλα του γκέι...είδες πως γελούσε ο Ταμτάκος όταν το έδωσε ο διαιτητής?...από την πρώτη αγωνιστική το κυνηγούσε ο κολόγυφτος
όλα αγορασμένα,όλα στημένα από την παράγκα...κράτησαν και ενός λεπτού σιγή οι τρύπιοι,αυτοί που είναι βουτηγμένοι ως το λαιμό στον υπόνομο και στη βρωμιά
όλα αγορασμένα,όλα στημένα από την παράγκα...κράτησαν και ενός λεπτού σιγή οι τρύπιοι,αυτοί που είναι βουτηγμένοι ως το λαιμό στον υπόνομο και στη βρωμιά
IQ ΦΥΣΤΙΚΙΟΥπαραδεξου και τον βιασμο που τρως 12 χρονια![]()
dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
εσυ τι εισαι μπαοκαρας?το πέναλτυ ήταν μαιμού,όπως όλα του γκέι...είδες πως γελούσε ο Ταμτάκος όταν το έδωσε ο διαιτητής?...από την πρώτη αγωνιστική το κυνηγούσε ο κολόγυφτος
ρε φιλε εχεις δικιο.ξεχαστηκα πως μιλαμε για ολυμπιακα πεναλτι εντος συνορων.το πού έπεσε μετράει φίλε,όχι που έγινε η ανατροπή!
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
μα τι μουνί είναι τούτο που κλαίει όλη την ώρα ρε παιδί μου....το πέναλτυ ήταν μαιμού,όπως όλα του γκέι...είδες πως γελούσε ο Ταμτάκος όταν το έδωσε ο διαιτητής?...από την πρώτη αγωνιστική το κυνηγούσε ο κολόγυφτος
πάρε κανα always ultra με φτερα να βολευτείς επιτέλους.
Πάλι κλαίτε; Πάλι για τη διαιτησία; ...
ρε παλέρμο, εσύ ακόμα δεν το πήρες απόφαση πως εσένα και τους υπόλοιπους ψόφιους του είδους σου μόνο για να γελάμε σας ακούμε;
άκουσα 5 εκπομπές στα ραδιόφωνα και όλοι λέγανε πως είναι πέναλτι. Τι διάολο φακούς φοράτε και μόνο τα δικά σας βλέπετε, να πάω να πάρω κι εγώ ρε γμτ...
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
ασχετα τι ομαδα ειναι ο καθενας θελω να δειτε αυτο βιντεο, και οποιος δεν γελασει να μου τρυπισει την μυτη.μπορει να περασαν τα χρονια αλλα οι καλες κωμωδιες δεν ξεχνιουντε
ρε φιλαράκο, διαβάζω τόσην ώρα αυτά που γράφεις.
Ο καθένας μπορεί να παραθέσει για την ομάδα του άλλου καμιά πενηνταριά φάσεις που ευνοήθηκε του άλλου η ομάδα (και φυσικά ο άλλος δεν θα συμφωνήσει ποτέ). Συζήτηση άνευ ουσίας.
Και είναι συζήτηση άνευ ουσίας γιατί απλά εσύ και ο καθένας κρίνει βλέποντας τη φάση 30 φορές σε σλόου μόσιον ενώ ο άλλος πρέπει να σφυρίξει ΑΜΕΣΑ. Μία λάθος γωνία να έχει την ώρα που την κοιτάει μια φάση, πάει η φάση.
Αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν άδικες διαιτησίες. Υπάρχουθν ματσάκια που βλέπεις πως ο διαιτητής παίζει 80-20. Αλλά άλλο αυτό και άλλο να στέκεσαι σε μια φάση. Όταν ο διαιτητής θέλει να βοηθήσει μια ομάδα δεν περιμένει μια φάση. Το κάνει σε όλο το παιχνίδι.
Και έτσι πρόχειρα θυμάμαι τουλάχιστον 3 ματσάκια της ΡΕΑΛ Μαδρίτης (για να μην αρχίσουνε κοκκορομαχίες διάλεξα ομάδα εξωτερικού) και μάλιστα σε ευρωπαϊκούς της αγώνες.
Και επειδή λοιπόν το ανέφερες αυτό το πέναλτι, και επειδή εγώ δεν θυμάμαι φάσεις ποτέ έκατσα να το δω. Και σε πληροφορώ πως όταν το πρωτοδείχνει λέω από μέσα μου ΠΕΝΑΛΤΙ ΜΑΡΣ! Μετά το ξαναβλέπω. Λέω, μπορεί να μην τον χτύπησε, αλλά και μόνο που σήκωσε το πόδι ψηλα είναι φάουλ και άρα πέναλτι αφού είναι εντός περιοχής. Και μόνο μετά βλέπεις πως το πόδι το μάζεψε. Στο τρίτο ή τέταρτο ριπλέυ.
Κάνετε συζήτηση άνευ ουσίας. Εδώ στο μπάσκετ υπάρχουνε 3 διαιτητές και πάλι γίνονται όργια.
Στην Ελλάδα έχουμε κακούς διαιτητές όπως έχουμε κακούς δημοσίους υπαλλήλους, γιατρούς - δικηγόρους κοκ. Είναι τόσο κακοί όσο άσχημα προδιατεθειμένος είσαι εσύ απέναντί τους.
και για να το κλείσω. Όσο εδώ στην Ελλάδα βασιλεύει η εξουσία του τύπου και όλοι εσείς έχετε τη γνώμη που σας ταίζουνε, τόσο ποτέ δεν θα δούμε άσπρη μέρα.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
ρε φιλαράκο, διαβάζω τόσην ώρα αυτά που γράφεις.
Ο καθένας μπορεί να παραθέσει για την ομάδα του άλλου καμιά πενηνταριά φάσεις που ευνοήθηκε του άλλου η ομάδα (και φυσικά ο άλλος δεν θα συμφωνήσει ποτέ). Συζήτηση άνευ ουσίας.
Και είναι συζήτηση άνευ ουσίας γιατί απλά εσύ και ο καθένας κρίνει βλέποντας τη φάση 30 φορές σε σλόου μόσιον ενώ ο άλλος πρέπει να σφυρίξει ΑΜΕΣΑ. Μία λάθος γωνία να έχει την ώρα που την κοιτάει μια φάση, πάει η φάση.
Αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν άδικες διαιτησίες. Υπάρχουθν ματσάκια που βλέπεις πως ο διαιτητής παίζει 80-20. Αλλά άλλο αυτό και άλλο να στέκεσαι σε μια φάση. Όταν ο διαιτητής θέλει να βοηθήσει μια ομάδα δεν περιμένει μια φάση. Το κάνει σε όλο το παιχνίδι.
Και έτσι πρόχειρα θυμάμαι τουλάχιστον 3 ματσάκια της ΡΕΑΛ Μαδρίτης (για να μην αρχίσουνε κοκκορομαχίες διάλεξα ομάδα εξωτερικού) και μάλιστα σε ευρωπαϊκούς της αγώνες.
Και επειδή λοιπόν το ανέφερες αυτό το πέναλτι, και επειδή εγώ δεν θυμάμαι φάσεις ποτέ έκατσα να το δω. Και σε πληροφορώ πως όταν το πρωτοδείχνει λέω από μέσα μου ΠΕΝΑΛΤΙ ΜΑΡΣ! Μετά το ξαναβλέπω. Λέω, μπορεί να μην τον χτύπησε, αλλά και μόνο που σήκωσε το πόδι ψηλα είναι φάουλ και άρα πέναλτι αφού είναι εντός περιοχής. Και μόνο μετά βλέπεις πως το πόδι το μάζεψε. Στο τρίτο ή τέταρτο ριπλέυ.
Κάνετε συζήτηση άνευ ουσίας. Εδώ στο μπάσκετ υπάρχουνε 3 διαιτητές και πάλι γίνονται όργια.
Στην Ελλάδα έχουμε κακούς διαιτητές όπως έχουμε κακούς δημοσίους υπαλλήλους, γιατρούς - δικηγόρους κοκ. Είναι τόσο κακοί όσο άσχημα προδιατεθειμένος είσαι εσύ απέναντί τους.
και για να το κλείσω. Όσο εδώ στην Ελλάδα βασιλεύει η εξουσία του τύπου και όλοι εσείς έχετε τη γνώμη που σας ταίζουνε, τόσο ποτέ δεν θα δούμε άσπρη μέρα.
πόσο ξεφτυλισμένος πρέπει να είσαι για να υποστηρίζεις τέτοιες γλοιώδεις απόψεις και επιχειρήματα...φυσικά όλες οι ομάδες αδικούνται και ευνοούνται,αλλά ΤΥΧΑΙΑ...
μόνο ο ΓΚΕΙ ευνοείται συστηματικά και οργανωμένα,με πέναλτυ και αποβολές που δίνουν νίκες όταν δεν μπορεί παικτικά...πέρα από τα πέναλτυ,όλα αυτά τα χρόνια ήταν πρώτος σε κόκκινες υπέρ,πρώτος σε κίτρινες υπέρ,τελευταίος σε κάρτες εις βάρος του
ΥΓ φυσικά αν φορούσατε παντελόνια,θα λέγατε ναι ευνοούμαστε,αλλά έχουμε και την καλύτερη ομάδα,πράγμα που είναι αλήθεια
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
ΥΓ φυσικά αν φορούσατε παντελόνια,θα λέγατε ναι ευνοούμαστε,αλλά έχουμε και την καλύτερη ομάδα,πράγμα που είναι αλήθεια
έπρεπε σε τόσα πόστ να ρίξεις τα αμέτρητα μπινελίκια για να παραδεχθείς την ποδοσφαιρική αλήθεια;
γιατί ενώ το έχεις μόνο βρίζεις;
το δίκιο σου δε χάνεις;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K
- Ψηφοφορία