Πουτσαρας_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
ρε παιχτες κοντεβει 3 το πρωι και μολις ξυπνησα απο ονειρο , ακουστε ρε μαλακες τι ειδα βραδιατικα
Ημουνα λεει στην Ολανδια , και ειμουν ζωσμενος με πουτσες , πως ειναι οι
μουτσαχεντιν ζωσμενοι με εκρηκτικα, καπως ετσι ενα πραγμα , ζωσμενος με πουτσες
και μπηκα λεει σε ενα κολομπαρο ?, σε μπουρδελο ? δεν πολυκαταλαβα για να ειμαι ειληκρινης
μπενω που λες εκει μεσα και καθωμαι σε ενα σκαμπο και περιμενω με τις πουτσες γυρο γυρο
να σου μετα απο λιγο σκαει ενα μπουρδελιαρικο μουνι , αστα να πανε , τρελο καυλετο
ξανθο με βιζους και κολαρα τρολλευ ,
παω να τις ποιασω το μπλα μπλα και αυτη ,στην μουναρα της,μου ποιανει την πουτσα
βρε τι τις μιλαγα, τι τις χαιδευα τον κολο , τιποτα αυτη , αχνα δεν εβγαζε
σε μια φαση ,μου κανει η τυπισα σε απταιστα ελληνικα " ρε καυλαρη , μου λεει, τι κανεις με τοσες πουτσες πανω σου ? "
και αισιχτηρ,με το που ακουσα τα ελληνικα ξυπνησα ..... κλοΕλληινηδες
εγραψα και το θρεντακι μου και ντυνωμαι και κατηφοριζω και αποψε για κανενα στουντιακι , εις τι επανιδιν κυριοι
Ημουνα λεει στην Ολανδια , και ειμουν ζωσμενος με πουτσες , πως ειναι οι
μουτσαχεντιν ζωσμενοι με εκρηκτικα, καπως ετσι ενα πραγμα , ζωσμενος με πουτσες
και μπηκα λεει σε ενα κολομπαρο ?, σε μπουρδελο ? δεν πολυκαταλαβα για να ειμαι ειληκρινης
μπενω που λες εκει μεσα και καθωμαι σε ενα σκαμπο και περιμενω με τις πουτσες γυρο γυρο
να σου μετα απο λιγο σκαει ενα μπουρδελιαρικο μουνι , αστα να πανε , τρελο καυλετο
ξανθο με βιζους και κολαρα τρολλευ ,
παω να τις ποιασω το μπλα μπλα και αυτη ,στην μουναρα της,μου ποιανει την πουτσα
βρε τι τις μιλαγα, τι τις χαιδευα τον κολο , τιποτα αυτη , αχνα δεν εβγαζε
σε μια φαση ,μου κανει η τυπισα σε απταιστα ελληνικα " ρε καυλαρη , μου λεει, τι κανεις με τοσες πουτσες πανω σου ? "
και αισιχτηρ,με το που ακουσα τα ελληνικα ξυπνησα ..... κλοΕλληινηδες
εγραψα και το θρεντακι μου και ντυνωμαι και κατηφοριζω και αποψε για κανενα στουντιακι , εις τι επανιδιν κυριοι