Νέα

πουτσαχεντιν , ενα πραγμα.........

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Πουτσαρας_2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
5
Πόντοι
6
ρε παιχτες κοντεβει 3 το πρωι και μολις ξυπνησα απο ονειρο , ακουστε ρε μαλακες τι ειδα βραδιατικα

Ημουνα λεει στην Ολανδια , και ειμουν ζωσμενος με πουτσες , πως ειναι οι
μουτσαχεντιν ζωσμενοι με εκρηκτικα, καπως ετσι ενα πραγμα , ζωσμενος με πουτσες
και μπηκα λεει σε ενα κολομπαρο ?, σε μπουρδελο ? δεν πολυκαταλαβα για να ειμαι ειληκρινης

μπενω που λες εκει μεσα και καθωμαι σε ενα σκαμπο και περιμενω με τις πουτσες γυρο γυρο
να σου μετα απο λιγο σκαει ενα μπουρδελιαρικο μουνι , αστα να πανε , τρελο καυλετο
ξανθο με βιζους και κολαρα τρολλευ ,

παω να τις ποιασω το μπλα μπλα και αυτη ,στην μουναρα της,μου ποιανει την πουτσα
βρε τι τις μιλαγα, τι τις χαιδευα τον κολο , τιποτα αυτη , αχνα δεν εβγαζε

σε μια φαση ,μου κανει η τυπισα σε απταιστα ελληνικα " ρε καυλαρη , μου λεει, τι κανεις με τοσες πουτσες πανω σου ? "

και αισιχτηρ,με το που ακουσα τα ελληνικα ξυπνησα ..... κλοΕλληινηδες

εγραψα και το θρεντακι μου και ντυνωμαι και κατηφοριζω και αποψε για κανενα στουντιακι , εις τι επανιδιν κυριοι

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
ρε παιχτες κοντεβει 3 το πρωι και μολις ξυπνησα απο ονειρο , ακουστε ρε μαλακες τι ειδα βραδιατικα

και μπηκα λεει σε ενα κολομπαρο ?, σε μπουρδελο ? δεν πολυκαταλαβα για να ειμαι ειληκρινης

μπενω που λες εκει μεσα και καθωμαι σε ενα σκαμπο και περιμενω με τις πουτσες γυρο γυρο
να σου μετα απο λιγο σκαει ενα μπουρδελιαρικο μουνι , αστα να πανε , τρελο καυλετο

παω να τις ποιασω το μπλα μπλα και αυτη ,στην μουναρα της,μου ποιανει την πουτσα

σε μια φαση ,μου κανει η τυπισα σε απταιστα ελληνικα " ρε καυλαρη , μου λεει, τι κανεις με τοσες πουτσες πανω σου ? "

εγραψα και το θρεντακι μου και ντυνωμαι και κατηφοριζω και αποψε για κανενα στουντιακι , εις τι επανιδιν κυριοι
χρειαζεσε γκομενα επειγοντος μεγαλε.
ας ειναι και 300 κιλα δεν πειραζει.αρκει γκομενα να την εχεις. :grin: :grin: :grin:

barozo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
32
Like
0
Πόντοι
601

o νυστηκος καρβελια ονειρευετε :jerking:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
τα ονειρα κρατανε 3 δευτερολεπτα..... εσυ ποτε προλαβες να δεις 3 κυκλους της λαμψης σε ενα ονειρο τι να σου πο  :helpplea:

OP
OP
Π
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
5
Πόντοι
6
ρε μαγκες εαν η κολοφαρδια και η τυχη βγαινουν εξω αγγαζετο σαν λεσβιακια και σε θελουν , τοτε γαμησετετα
σε παει δεκαρικο

Μολις γυρισα απο το γνωστο στουντο τις βριλλισου , ειχα παει πριν απο λιγο για ενα ξελαμπικαρισμα μετα το ονειρο

δεν γαμησα διοτι δεν μου αρεσε κατι , καβαλισα το αμαξι και την εκανα για πρωινο πεινιρλακι σε "πειρασμο,γαι οσους ξερουν.
εκει λοιπον που μασουλαγα το πεινιρλι και χαζευα κολους απο τα ξενιχταδικα γυρο γυρο .
να σου , τσουπ ,σκανε δυο ξεκολιδια απο το πουθενα για να φανε .
χτυπανε απο μια πιτσα και καθονται και αυτες απο εξω και αρχισαν τα χαχα χουχα
τελος παντος μετα πολλα και με τα λιγα ποια νουμε κουβεντα,
που ειμουν με ρωτανε ? στην δουλεια τους ειπα , (ετσι σαν λετσος οπως ημουν και βρωμαγα και μπουρδελιλα τις να τους ελεγα?)
και τελος παντον με τα πολλα τσιμπαω τις μια νης το κινητο

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: καβαντζοθηκε ρε ο πουτσαρας στο παρα 5 για τους αγιους βαλεντινου λεμε  :dancing: :dancing: :dancing: με πηρε δη ενα τηλεφωνω για χαζοκοζι

πραγματικα μου εκατσε απο το πουθενα, αλλλες φορε ειμαι με τα κυριλε μου οταν παω για κανενα κυνηγι και μου βγενει η γλωσσα στο καμακι για να ριξω κανενα τις προκοπις και τωρα μου εκατσε  απο το πουθενα και ημουν σαν τον λετσο εντελος.

και το ειδα το ρημαδι το ονειρο  :dancing: :dancing:

OP
OP
Π
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
5
Πόντοι
6
και εννοηται οτι παω για υπνο τωρα και αυριο γραφω λετωμεριες  :birdman: :birdman: :birdman:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
:hmm:Αν δεις στον ύπνο σου  :sleeping:πούτσες μεγάλο γκαμησι θα φας :fart-in-bed:

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
...και ειμουν ζωσμενος με πουτσες...

...ζωσμενος με πουτσες...

...και περιμενω με τις πουτσες... 

...μου ποιανει την πουτσα...

...τι κανεις με τοσες πουτσες πανω σου...

έλα Λίλα σε καταλάβαμε...ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥ!!!! :tooth: :bounce-glasses:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
απο μια μικρη ανασκοπηση στα χτεσινα θρεντ μιας και εμπαινα σποραδικα απο κινητο βλεπω οτι το επιπεδο του σαιτ εχει πεσει πολυ χαμηλα.... :headbang: :headbang:

αφου εφτασα να βρω πιο αξιολογο το εστω και κοπιπειστ θρεντ του αρκανη με τα ιστορικα γεγονοτα....

ακους εκει πουτσαχεντιν..... :headbang: :headbang:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
απο μια μικρη ανασκοπηση στα χτεσινα θρεντ μιας και εμπαινα σποραδικα απο κινητο βλεπω οτι το επιπεδο του σαιτ εχει πεσει πολυ χαμηλα.... :headbang: :headbang:

αφου εφτασα να βρω πιο αξιολογο το εστω και κοπιπειστ θρεντ του αρκανη με τα ιστορικα γεγονοτα....

ακους εκει πουτσαχεντιν..... :headbang: :headbang:

lol re gl απο ποτε αρχισε να σε ενδιαφερει η ποιοτητα?  :grin:

και να βρεις το θεμα του arcans kalo κατι εχεις παθει εσυ  :huh:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom