Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (3 μέλη και 9 επισκέπτες)

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.460
Πόντοι
34.538
Εκει που λες βολταρει η Μαρια η Αλβανη, καποιο λαθος κανεις. Δεν εχω δει ποτε καμια αλλη εκει απεναντι
Πριν αραζει η ΒΕΣΚΑ..
Ακριβως στη γωνια,στριβεις απο το ξενοδοχειο προς τα κατω..
Στη γωνια με ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ..
Η Α λβανιδα ειναι λιγο πιο περα..

desmo33

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2018
Like
28
Πόντοι
0
Μπραβο στην Αναστασια (την ξανθια ομορφουλα)που την Κυριακη ηταν στην δουλεια απο το απογευμα και μετα οταν νυχτωσε πηγε φορεσε πιο προκλητικα ρουχα κ ξανακατεβηκε στην πιατσα. Αυτο το κοριτσι αν βαλει λιγο μερακι στην δουλεια της δεν θα εχει ανταγωνισμο,γνωμη μου ετσι;

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Πριν αραζει η ΒΕΣΚΑ..
Ακριβως στη γωνια,στριβεις απο το ξενοδοχειο προς τα κατω..
Στη γωνια με ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ..
Η Α λβανιδα ειναι λιγο πιο περα..

Πριν την Αλβανιδα ρε παιδια ενα σκατομπαζο βλεπω οταν περναω, αυτη τη Βεσκα την ειχαν περιγραψει ως ομορφη, λαθος καταλαβα;

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Μπραβο στην Αναστασια (την ξανθια ομορφουλα)που την Κυριακη ηταν στην δουλεια απο το απογευμα και μετα οταν νυχτωσε πηγε φορεσε πιο προκλητικα ρουχα κ ξανακατεβηκε στην πιατσα. Αυτο το κοριτσι αν βαλει λιγο μερακι στην δουλεια της δεν θα εχει ανταγωνισμο,γνωμη μου ετσι;

Την δοκιμασες; Τι τιμη ζηταει αυτη; γιατι την Μαρια την πηρα με 20αρικο

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Αυτη ειναι κοντοπουτανο με ψιλομπουκλες το μαλλακι κ καθεται στο στενακι των Αγιων Παντων με Γιαννιτσων?

desmo33

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2018
Like
28
Πόντοι
0
Αυτη ειναι κοντοπουτανο με ψιλομπουκλες το μαλλακι κ καθεται στο στενακι των Αγιων Παντων με Γιαννιτσων?
Γιαννιτσων με Χαλκιδος αραζει,εχει γινει αναφορα κ περιγραφη
2-3 σελιδες πισω οταν ρωτουσε ενας τυπος για αυτην

desmo33

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2018
Like
28
Πόντοι
0
Πριν την Αλβανιδα ρε παιδια ενα σκατομπαζο βλεπω οταν περναω, αυτη τη Βεσκα την ειχαν περιγραψει ως ομορφη, λαθος καταλαβα;

Ελπιζω να την βρηκες αποψε που φορουσε ενα ασπρο μινι φορεμα που εκανε φοβερη αντιθεση με το μελαμψο της χρωματακι και ηταν τρελα!! (δεν δοκιμαστηκε)

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Ελπιζω να την βρηκες αποψε που φορουσε ενα ασπρο μινι φορεμα που εκανε φοβερη αντιθεση με το μελαμψο της χρωματακι και ηταν τρελα!! (δεν δοκιμαστηκε)

Μπα γυρνοντας απο εξω περασα και ειδα την Μαρια την Αλβανιδα με ενα τζιν φορεμα, και πριν απο αυτη ηταν μια κοντη με ξανθες μπουκλες, ντυμενη στα μαυρα αδιαφορη. Δεν ειδα ουτε αυτη την Αναστασια που αναφερθηκε πουθενα.

Πες μου παλι περιγραφη γιατι θα σκασω!

sonnylock

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2017
Like
67
Πόντοι
1
Πρώτη φορά είδα σήμερα κοπέλα να κάνει πιάτσα στις 7 το απόγευμα γωνία Γιαννιτσών με Μαζαράκη

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.693
Πόντοι
38.177

desmo33

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2018
Like
28
Πόντοι
0
Αποψινο περασμα και Γιαννιτσων με Δεμεστιχα εντοπισα για πρωτη φορα την Βικτωρια,βουλγαρακι 20χρονο.
Οταν μου ειπε οτι μενει στο ρεξ οποτε αν παμε εκει δεν πληρωνω ξενοδοχειο θυμηθηκα οτι εχουν γινει περιγραφες εδω μεσα.
Ολα πανω της με καυλωναν,η φωνη της,το σωμα της,ο πατος της,οι βυζαρες της.Την φορτωσα στο αυτοκινητο.
Στα της δουλειας της...συμπαθητικη πιπα με καποτα στα 15 αλλα του ''αντε μωρο μου τελειωνε''.
Ωστοσο το σουβλισμα στο ξενοδοχειο δεν θα το γλυτωσει!

peterman569

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2016
Κριτικές
3
Like
94
Πόντοι
0
Αποψινο περασμα και Γιαννιτσων με Δεμεστιχα εντοπισα για πρωτη φορα την Βικτωρια,βουλγαρακι 20χρονο.
Οταν μου ειπε οτι μενει στο ρεξ οποτε αν παμε εκει δεν πληρωνω ξενοδοχειο θυμηθηκα οτι εχουν γινει περιγραφες εδω μεσα.
Ολα πανω της με καυλωναν,η φωνη της,το σωμα της,ο πατος της,οι βυζαρες της.Την φορτωσα στο αυτοκινητο.
Στα της δουλειας της...συμπαθητικη πιπα με καποτα στα 15 αλλα του ''αντε μωρο μου τελειωνε''.
Ωστοσο το σουβλισμα στο ξενοδοχειο δεν θα το γλυτωσει!

Την ειχα παρει παλιοτερα στο αυτινητο και ηταν καλουτσικη το σωμα της για τα γουστα μου ειναι το ιδανικο..ποσο στο ειπε το χοτελι;;

peterman569

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2016
Κριτικές
3
Like
94
Πόντοι
0
Περασμα σημερα κατα τις 12 μετα απο πολυ καιρο που ειχα να περασω κλασικες φυγουρες μπαζοβουλγαρες και η Μαρια η Αλβανιδα που αν δεν την ειχα δοκιμασει παλιοτερα σιγουρα θα την επαιρνα με την τσοντοεμφανιση που ειχε. Στο todaylicius γινοταν της πουτανας κυριολεκτικα ηταν ολα τα μπαζα μαζεμενα με τους ψευτονταβαδες τους με αρχηγο τη Βεσκα που ξεκουραζοταν.

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
453
Πόντοι
21

Όντως ήταν τρέλα με αυτά που φορούσε κι αυτή την φορά δεν κρατήθηκα δοκίμασα.
Κάνει απ τα χειρότερα γαμίσια. Μακριά.....
Ενώ έχει απίστευτο σώμα κι αν ήθελε μπορούσε να βγάζει τρελά λεφτά...

Μακριά και πάλι μακριά.....

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Όντως ήταν τρέλα με αυτά που φορούσε κι αυτή την φορά δεν κρατήθηκα δοκίμασα.
Κάνει απ τα χειρότερα γαμίσια. Μακριά.....
Ενώ έχει απίστευτο σώμα κι αν ήθελε μπορούσε να βγάζει τρελά λεφτά...

Μακριά και πάλι μακριά.....
μιλατε για την βεσκα;

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
453
Πόντοι
21