Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (3 μέλη και 7 επισκέπτες)

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.889
Πόντοι
34.538

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.642
Πόντοι
716
Παιδια προχθες ηταν μια ομορφουλα ξανθια στη γωνια οπως πας προς το todaylicious, στο προηγουμενο καθετο στενο. Καθοταν σε ενα πλατυσκαλο που ειχε εκει, σταματησαν 1-2 αμαξια και την μιλουσαν αλλα επαιζε με το κινητο. Δε ξερω αν δε γουσταρε η δεν ηταν της δουλειας. Γνωριζει κανεις ποια μπορει να ειναι;

Λιγο πιο κοντη και οχι τοσο αδυνατη οσο η Μαρια η Αλβανιδα, αλλα καλο κορμι

nakayama

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Like
70
Πόντοι
1
breaking_news.png

desmo33

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2018
Like
28
Πόντοι
0
Παιδια προχθες ηταν μια ομορφουλα ξανθια στη γωνια οπως πας προς το todaylicious, στο προηγουμενο καθετο στενο. Καθοταν σε ενα πλατυσκαλο που ειχε εκει, σταματησαν 1-2 αμαξια και την μιλουσαν αλλα επαιζε με το κινητο. Δε ξερω αν δε γουσταρε η δεν ηταν της δουλειας. Γνωριζει κανεις ποια μπορει να ειναι;

Λιγο πιο κοντη και οχι τοσο αδυνατη οσο η Μαρια η Αλβανιδα, αλλα καλο κορμι

Η πιο ομορφη αυτη την στιγμη στην πιατσα,Αναστασία,χαιδευτικά Άννα, ελληνορωσίδα..πριν καμια 3 χρόνια όταν ξεκίνησε ήταν σκέτο κομοδίνο,μέτα βελτιώθηκε αρκετά,δοκιμασε την,εγω λιγες φορες την εχω παρει.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.889
Πόντοι
34.538
Η πιο ομορφη αυτη την στιγμη στην πιατσα,Αναστασία,χαιδευτικά Άννα, ελληνορωσίδα..πριν καμια 3 χρόνια όταν ξεκίνησε ήταν σκέτο κομοδίνο,μέτα βελτιώθηκε αρκετά,δοκιμασε την,εγω λιγες φορες την εχω παρει.
Δοκιμασθηκε χθες...τιποτα το ιδιαιτερο...ξεπετα του 10λεπτου..

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.889
Πόντοι
34.538
Απο  κει περα τιποτα το ιδιαιτερο χθες βραδυ..

Ο ΜΠΕΝΝΥ ΧΙΛ με την υπολοιπη κουστωδια του στην αρχη,η Αλβανιδα με τη κορμαρα,
αλλα και τη φατσα ζονγκ μετα..
Κατι μπαζοφακλανοβουλγαρακια μετα..
Το TODAYLICIOUS προτεινω να το αλλαξουν ονομα,και
να το κανουν TSANTIRODICIOUS..
H χαρα του γυφτου εχει γινει..μεσα εξω,λες και ειχαν χορο!!!

Συνεχιζοντας την ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ,μετα τη ΚΩΛΛΕΤΗ,
αρχιζει το θριλερ..κατι τελειωνενα πρεζονια,τα βλεπεις και
ασυναισθητα πατας το γκαζι!!!

Ειναι και μια μελαχροινη που βγαινει ΚΩΛΛΕΤΗ με ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ,
με μαυρο φορεμα τη βλεπω συνεχεια,μπουτου,τσουβαλακι..
Θα ρωτησω το ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ για πληροφοριες!!

sos1908

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2015
Κριτικές
4
Like
268
Πόντοι
1
Απο  κει περα τιποτα το ιδιαιτερο χθες βραδυ..

Ο ΜΠΕΝΝΥ ΧΙΛ με την υπολοιπη κουστωδια του στην αρχη,η Αλβανιδα με τη κορμαρα,
αλλα και τη φατσα ζονγκ μετα..
Κατι μπαζοφακλανοβουλγαρακια μετα..
Το TODAYLICIOUS προτεινω να το αλλαξουν ονομα,και
να το κανουν TSANTIRODICIOUS..
H χαρα του γυφτου εχει γινει..μεσα εξω,λες και ειχαν χορο!!!

Συνεχιζοντας την ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ,μετα τη ΚΩΛΛΕΤΗ,
αρχιζει το θριλερ..κατι τελειωνενα πρεζονια,τα βλεπεις και
ασυναισθητα πατας το γκαζι!!!

Ειναι και μια μελαχροινη που βγαινει ΚΩΛΛΕΤΗ με ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ,
με μαυρο φορεμα τη βλεπω συνεχεια,μπουτου,τσουβαλακι..
Θα ρωτησω το ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ για πληροφοριες!!

Συμφωνώ σε όλα με τον Φακίρη πέρασμα και εγώ μετά τις 2 εχθές το βράδυ με τη μόνη διαφορά ότι είχε και 4-5 μαύρες διασκορπισμένες στα στενά.
1 ερώτηση : Όλο αυτό το τσούρμο μαζεμένο με τον Μπένι Χιλ τι ακριβώς κάνει εκεί???
Υ.Γ : εκεί στο todaylicius οι γύφτοι που κάθονται απέξω ξεφορτώστε λίγο μαγκιά .

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.642
Πόντοι
716
Δοκιμασθηκε χθες...τιποτα το ιδιαιτερο...ξεπετα του 10λεπτου..

Η πραξη που εγινε φιλε; Γιατι με την Μαρια την Αλβανη μια φορα που την πηρα ηταν κλειστο το fever και την πηδηξα στο παρκινγκ του εξω απο το αμαξι

Επισης με το που στριβεις δεξια στο φαναρι του today εχει μια μαυρομαλλα με πολυ μακρυ μαλλι ισιο, την εχει δοκιμασει κανεις αυτη; Απο κοντα ειναι ομορφη;

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.889
Πόντοι
34.538
Η πραξη που εγινε φιλε; Γιατι με την Μαρια την Αλβανη μια φορα που την πηρα ηταν κλειστο το fever και την πηδηξα στο παρκινγκ του εξω απο το αμαξι

Επισης με το που στριβεις δεξια στο φαναρι του today εχει μια μαυρομαλλα με πολυ μακρυ μαλλι ισιο, την εχει δοκιμασει κανεις αυτη; Απο κοντα ειναι ομορφη;
Τη μελαχροινη που λες,λεω και γω..ενταξει συμπαθητικη την ειδα..
Ουτε χαλια ουτε κουκλα..

Η πραξη εγινε σε καβατζα πανω απο τη ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ..
Πιπα μονο..

Τι σχεση εχει το ΦΙΒΕΡ?
Αν ηταν ανοιχτο δλδ την πηδουσες μεσα στο μαγαζι?
Και που εχει παρκιγκ το ΦΙΒΕΡ?
Εξω στο δρομο τη πηδηξες?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

αν λες μια βουλγαρα με λεπτα χαρακτηριστικα 23 χρονων την εχω παρει και εγω για πιπα μονο. καλουτσικη κυριως λογω μικρου κωλου που ειχε, ευγενικη μπορω να πω. πιπα όχι καμμια δυνατη αλλα δεν εκανε και αγγαρεια. μια χαρα για την εμφανιση της τα λεφτα της. δεν θυμαμαι τι ονομα δηλωσε, παντως είναι από τις λιγες που δεν είναι τσιγγάνες και δεν φαινονται πρεζουδες θα μπορουσε να δουλεψει και σε μπουρδελο δηλαδή. λογικα με το υψος και το βαρος της πρεπει να είναι και στενο του μουνακι της.

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.642
Πόντοι
716
Τι σχεση εχει το ΦΙΒΕΡ?
Αν ηταν ανοιχτο δλδ την πηδουσες μεσα στο μαγαζι?
Και που εχει παρκιγκ το ΦΙΒΕΡ?
Εξω στο δρομο τη πηδηξες?

Οπως κοιτας το fever αριστερα εχει ενα παρκινγκ. Εκει μεσα με πηγε με το αμαξι και μου λεει παμε εξω να με πηδηξεις στο ορθιο. Εν τω μεταξυ επειδη δε τελειωνα με τιποτα γιατι δε βγαζει ουτε κιχ οταν την πηδας, την εβαλα και μου τον επαιζε ετσι στο ορθιο μεχρι μα τελειωσω. Οσο ημουν εκει ηρθε και αλλο αμαξι και πηδουσε μεσα στο παρκινγκ αλλα μεσα σστο αυτοκινητο, πιο κοντα στην εισοδο, εγω ημουν στα σκοταδια στο βαθος.

Τωρα για αυτη που λετε, την ξανθια, την ειδα σημερα και αραζε στο today και μιλουσε με κατι περιεργους, δεν κουνηθηκε απο κει. Στο μονο πιπα επειδη ειμαι ασχετος, ποσα δωσατε; Την ξεγυμνωνεις τουλαχιστον να φτιαχτεις η απλα τρομπαρει μεχρι να χυσεις;

Και κατι τελευταιο, διαβασα για μια Βεσκα ομορφη σερβα, που τη βρισκουμε αυτη; Αναφερθηκε η Βουτυρα αλλα εκει περνοντας ειδα 4 τραβελους

desmo33

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2018
Like
28
Πόντοι
0
Φακιρη για αλλη μελαχρινη πρεπει να λες εσυ,στην κωλεττη μεταξυ μοναστηριου και γιαννιτσων ειναι 2 μελαχρινες που κανουν μαζι πιατσα και οι 2 βουλγαρες αυτη που λες εσυ πρεπει να ειναι αυτη που εχει μεινει 2 φορες τουλαχιστον εγκυος. Η αλλη εχει λευκη επιδερμιδα ειναι ομορφουλα αλλα απο κοντα οχι κ τοσο, βαφεται πολυ..δε μου χει μεινει καμια απο τις 2 σαν μια αξιολογη αναμνηση.Κακα τα ψεματα δεν υπαρχει σημερα καμια στην πιατσα να στον στραγγιξει, τυπου κατσαριδας και απο οτι καταλαβα απο τις περιγραφες κ της ξανθιας εξω απο το ροτοντα που εξαφανιστηκε

desmo33

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2018
Like
28
Πόντοι
0
Kritik για την τιμη εσυ και αυτη αποφασιζετε,αν θες κανεις παζαρια αν δεν σηκωνει δεν κανεις, αυτη 20 ζηταει και αφηνει να την χουφτωσεις. Η βεσκα αραζει Γιαννιτσων με Αγιων Παντων και σμρ εκει ηταν,καλυτερα να σου πει καποιος που την εχει δοκιμασει,εγω δεν εχω εμπειρια κ μαλλον δεν θα αποκτησω μαζι της

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.889
Πόντοι
34.538
Οπως κοιτας το fever αριστερα εχει ενα παρκινγκ. Εκει μεσα με πηγε με το αμαξι και μου λεει παμε εξω να με πηδηξεις στο ορθιο. Εν τω μεταξυ επειδη δε τελειωνα με τιποτα γιατι δε βγαζει ουτε κιχ οταν την πηδας, την εβαλα και μου τον επαιζε ετσι στο ορθιο μεχρι μα τελειωσω. Οσο ημουν εκει ηρθε και αλλο αμαξι και πηδουσε μεσα στο παρκινγκ αλλα μεσα σστο αυτοκινητο, πιο κοντα στην εισοδο, εγω ημουν στα σκοταδια στο βαθος.

Τωρα για αυτη που λετε, την ξανθια, την ειδα σημερα και αραζε στο today και μιλουσε με κατι περιεργους, δεν κουνηθηκε απο κει. Στο μονο πιπα επειδη ειμαι ασχετος, ποσα δωσατε; Την ξεγυμνωνεις τουλαχιστον να φτιαχτεις η απλα τρομπαρει μεχρι να χυσεις;

Και κατι τελευταιο, διαβασα για μια Βεσκα ομορφη σερβα, που τη βρισκουμε αυτη; Αναφερθηκε η Βουτυρα αλλα εκει περνοντας ειδα 4 τραβελους
Απαντησε ο DESMO..

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
έναν πολύ χοντρο που ξημερώματα τραβάει μαλακια εκει που βγαινουν οι τρανς τον ξερει κανεις?
κανας δικος μας είναι?
οι τρανς σιγουρα θα τον ξερουν αλλα δεν εχω διαβασει τιποτα γι αυτην την μορφη.

μιλαμε τα κατεβαζει και την παιζει χυμα και χωραμε 2-3 μες την κοιλια του τεράστιος.

ποιος να είναι αραγε?

sonnylock

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2017
Like
67
Πόντοι
1
Έτσι μόνος τον παίζει ή πάει σε κανένα τρανς κοντά;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Έτσι μόνος τον παίζει ή πάει σε κανένα τρανς κοντά;
τον εχω πετυχει να είναι αναμεσα σε παρκαρισμένα φορτηγα διξια από το σιτυ γκεητ, αλλα και κατω ακριβως από το κτηριο του ΟΠΑΠ και να μιλαει σε αυτην την αδυνατη την μετριου αανστηματος τραςν νικολ μου φιανεται την λενε μια σχετικα εμφανισιμη που εβγαζε με σουπερ μινι σχεδόν τον κωλο της εξω

sonnylock

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2017
Like
67
Πόντοι
1
Πάντως εκεί στο στενάκι όλο καινούργια τραβελια βλέπω.Ενω στην Γιαννιτσών όλα τα ίδια και τα ίδια μουνια

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
έναν πολύ χοντρο που ξημερώματα τραβάει μαλακια εκει που βγαινουν οι τρανς τον ξερει κανεις?
κανας δικος μας είναι?
οι τρανς σιγουρα θα τον ξερουν αλλα δεν εχω διαβασει τιποτα γι αυτην την μορφη.

μιλαμε τα κατεβαζει και την παιζει χυμα και χωραμε 2-3 μες την κοιλια του τεράστιος.

ποιος να είναι αραγε?
αυτος ο τυπος ειναι για πολλες κλωτσιες και δεν εχει καθολου πλακα...δε ξερω αν ισχυει αλλα παλιοτερα μου ειχε πει μια τρανς της περιοχης οτι φευγει απο το ψυχιατρειο  της Σταυρουπολης καθε νυχτα για να κανει τον επιδειξια...

Πριν δυο βδομαδες και ενω τον ειχα δει κανονικα στη Γιαννιτσων απο νωρις,τον πετυχα κατα τις 7 το πρωι που επεστρεφα πανω στη Λαγκαδα ανεβαινοντας δεξια μετα την Καλου στη σταση του λεωφορειου να τα εχει κατεβασει και να τον παιζει κανονικα...και μιλαμε 7 το πρωι ειναι μερα πλεον

desmo33

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2018
Like
28
Πόντοι
0
Ο τυπος ειναι απο τον Βαθυλακο κ ολη μερα γυρναει στους δρομους κ κανει μαλακιες.Μπαινει σε αυτοκινητα σε φορτηγα, αστικα για να τον αφησουν οπου να ναι.Μπορει να τον πετυχεις στο πιο ακυρο σημειο την πιο ακυρη ωρα.Εχει φαει πολυ ξυλο γιατι εχει ενοχλησει πολυ κοσμο αλλα δε γινεται να καταλαβει.Για την Σταυρουπολη ειναι κανονικα αλλα δεν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom