Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (6 μέλη και 6 επισκέπτες)

doggifuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Κριτικές
34
Like
474
Πόντοι
290
επιτελους μετα απο βδομαδες ξηρασιας και κατι καλο ρια 30 χρονων petite και πιπα καλη εννοειται ελληνιδα τα γυφτακια δεν αξιζουν
επιτελους μετα απο βδομαδες ξηρασιας και κατι καλο ρια 30 χρονων petite και πιπα καλη εννοειται ελληνιδα τα γυφτακια δεν αξιζουν
                                                                                                                                                                            Απο που ακριβως το σηκωσες το μικρο?Χαρακτηριστικα της εκτος απο πετιτ?

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.131
Πόντοι
6.835
Προχθεσινη βολτα στην πιατσα, λιγες κοπελες ξεχωρισε η μαρια η αλβανη με εντυπωσιακο κολητο φορεμα και μακρυ ξανθο μαλλι (περουκα;). Επειδη την εχω παρει δεν μπηκα στον πειρασμο. Σιγουρα ηταν εμφανιση που κανει μπαμ σε συγκριση με τις αλλες ετη φωτος μπροστα. Εγω κατεληξα σε μια βουλγαρα ονοματι Βικτωρια, κοντουλα με πολυ γλυκο προσωπο και ωραιο σωματακι πετιτ. Μετα την κωλεττη την πετυχα στη δευτερη καθετο της Γιαννιτσων. Απο υπηρεσιες ξεπετα αλλα η εμφανιση αξιολογη. Την εχει παρει κανεις σε hotel; μηπως εχει αλλη συμπεριφορα και αξιζει...

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.081
Πόντοι
2.266
Η Ρια ειναι καιρο στην πιατσα τυπε ελπιζω να καταλαβες οτι ειναι τζανκι

nakayama

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Like
70
Πόντοι
1
raptoras.png

rage

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
221
Πόντοι
20
Πεσμένα τελευταία τα πράγματα,οι ίδιες και οι ίδιες

444

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2007
Like
34
Πόντοι
0
Προχθεσινη βολτα στην πιατσα, λιγες κοπελες ξεχωρισε η μαρια η αλβανη με εντυπωσιακο κολητο φορεμα και μακρυ ξανθο μαλλι (περουκα;). Επειδη την εχω παρει δεν μπηκα στον πειρασμο. Σιγουρα ηταν εμφανιση που κανει μπαμ σε συγκριση με τις αλλες ετη φωτος μπροστα. Εγω κατεληξα σε μια βουλγαρα ονοματι Βικτωρια, κοντουλα με πολυ γλυκο προσωπο και ωραιο σωματακι πετιτ. Μετα την κωλεττη την πετυχα στη δευτερη καθετο της Γιαννιτσων. Απο υπηρεσιες ξεπετα αλλα η εμφανιση αξιολογη. Την εχει παρει κανεις σε hotel; μηπως εχει αλλη συμπεριφορα και αξιζει...
Την εχω παρει και εγω και φιλος σε ξενδοχειο,στο ΡΕΧ,εκει μενει.Ακριβως οι ιδιες υπηρεσιες..ξεπετα δηλαδη και εκει.Με το 50 οι τιμες στο HOTEL,χωρις να πληρωσουμε εξτρα αφου εκει εχει δωματιο η Βικτωρια.

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.131
Πόντοι
6.835
Την εχω παρει και εγω και φιλος σε ξενδοχειο,στο ΡΕΧ,εκει μενει.Ακριβως οι ιδιες υπηρεσιες..ξεπετα δηλαδη και εκει.Με το 50 οι τιμες στο HOTEL,χωρις να πληρωσουμε εξτρα αφου εκει εχει δωματιο η Βικτωρια.
Ευχαριστω φιλε

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Επανεμφανιση της Βεσκας στο γνωστο της σημειο! :grin:

Στην Βουτυρά με Σαπφούς το μελος ΦΑΚΙΡΗΣ να παει απο εκει καμια βολτα να βρει το αλλο του μισο! :rockon: :grin:

desmo33

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2018
Like
28
Πόντοι
0
Πριν 2 περιπου χρονια ειχα πετυχει ενα βραδυ μια Μαρια Βουλγαρα,οτι καλυτερο εχω δει απο εμφανιση στην πιατσα εβερ,Γιαννιτσων με Χαλκιδος.Ψηλη,κορμαρα,ομορφη.Δεν μιλουσε ελληνικα κ η συννενοηση γινοταν μεσω μιας μιλφ που ειχε μαζι της,ακομα και τηλεφωνο που ζητησα η μιλφ μου εδωσε το δικο της κ μου ειπε οποτε θελω θα παιρνω σε αυτην κ θα κλεινει το ραντεβου.Η τυπισσα εμενε στο REX ωστοσο πηγαμε σε ενα σπιτι στον Βαρδαρη (εκει τα χρειαστηκα γιατι καταλαβα οτι δεν ημασταν μονοι μας κ υπηρχαν κ αλλοι σε αλλο δωματιο). Την ψηλη δεν την ξαναειδα ποτε,το τηλεφωνο της μιλφ το εχασα και μια μερα μετα απο καιρο πηρα ενα μηνυμα στο κινητο που εγραφε ''h maria emi''..νομιζοντας πως ειναι η κατσαριδα το εσβησα,μετα καταλαβα οτι εκανα μαλακια...Αν εχει κανεις καποια εμπειρια μαζι της η γνωριζει τπτ για αυτην παιδες.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.867
Πόντοι
34.538
Επανεμφανιση της Βεσκας στο γνωστο της σημειο! :grin:

Στην Βουτυρά με Σαπφούς το μελος ΦΑΚΙΡΗΣ να παει απο εκει καμια βολτα να βρει το αλλο του μισο! :rockon: :grin:
Εκει ημουνα εκοβα βολτες,μην ανησυχεις!!!

scorpio23.4

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα! βρηκα ενδιαφερον αυτο το φορουμ και ειπα σημερα να κανω εγγραφη να ρωτησω κατι σχετικο. Γενικα μου αρεσουν οι γεματες γυναικες οποτε βρισκω σπανια στα μπουρδελα η στην πιατσα. Βρηκα ομως μια με ενα bmw καμπριο ξανθια αρκετα γεματη. εχει κανεις εμπειρια μαζι της? φαινεται πολυ ναζιαρα

sonnylock

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2017
Like
67
Πόντοι
1
Έχω δει μια χοντρή ξανθιά κοντά στο σελ που είναι κοντά στην Μαρία την αλβανίδα αλλα δεν ξέρω αν είναι γυναίκα πραγματικά

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.440
Πόντοι
7.095
ειναι τοσο γυναικα, οσο εισαι εσυ κι εγω

drama4

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2017
Like
80
Πόντοι
0
ηθελα να ξερα αυτη κ καλα η ξανθια τη κανει τοσα χρονια στην πιατσα....εκτοσ απο τραβελι ειναι κ χοντροσ...εκτοσ απο χοντροσ ειναι κ ασχημοσ κ παει λεγοντασ...ελεοσ...εχει μαζι τησ κ κατι βουλγαροτρανσακια μαζι τησ...παρωδια

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
μπορει να κονομησε όταν ηταν νεα και λεπτη και τωρα να το γυρισε σε μανατζερ

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
καλα ρε, το χοντρο το πραγμα για γυναικα το περασατε? Αληθεια τωρα, πρωτη φορα που το ειδα κατι χρονια πριν ετρωγε ενα πιτυγυρο στη γωνια αγιων παντων με γιαννιτσων κοντεψα να βρεθω μεσ τη σελλ με το αμαξι...

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
14
Like
588
Πόντοι
311
Χαχαχαχα Φαντάζομαι !!

sonnylock