You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
frank zane
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 47
- Πόντοι
- 1
εχω γραψει ξανα για μια σοφια γυρω στα 35 συμπαθητικη ελληνιδα με ωραιο τσιμπουκι μαλλον βγαινει μετα την μια
ακομη θα πρεπει να σημειωσω και την ρωσιδα την ηρα οχι το πρεζονι πολυ καλο γαμησι 25 ευρω με ελευθερη πιπα και χυσιμο στο στομα και αυτη μετα τη μια φοβερο δερμα και κωλαρακι
ακομη θα πρεπει να σημειωσω και την ρωσιδα την ηρα οχι το πρεζονι πολυ καλο γαμησι 25 ευρω με ελευθερη πιπα και χυσιμο στο στομα και αυτη μετα τη μια φοβερο δερμα και κωλαρακι
kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.642
- Πόντοι
- 716
Σημερα απο το πρωι μου εχει καρφωθει να κατεβω να φορτωσω κατι απο πιατσα. Η μοναδικη μου εμπειρια ηταν η Μαρια η Αλβανιαρα, ομορφη μεν, αμιλητη αγελαστη δε.
Διαβαζω για μια Βεσκα, και κατι αλλες. Καποιος εμπειρος να με δασκαλεψει; Κυριως θελω καλη εμφανησιακα
Διαβαζω για μια Βεσκα, και κατι αλλες. Καποιος εμπειρος να με δασκαλεψει; Κυριως θελω καλη εμφανησιακα
Μετά από σύντομο πέρασμα από την πόλη έκανα μια βόλτα στην πιάτσα όπου τιμήθηκε μια ξανθια αδύνατη
λίγο πριν το σελ. Μου συστήθηκε ως αννα μαρία και μιλούσε λίγα ελληνικά. Η συνενόηση γινόταν στα αγγλικά
κυρίως. Δεν ξέρω λεπτομέρειες από την πιάτσα μιας και δε μένω στην πόλη. Είχε αρκετή κίνηση πάντως και
5-6 γυναίκες να περιφέρονται. Στο φανάρι στα τουντεις δεξιά ήταν μια ψηλή όμορφη αλλά μου είπε μόνο πίπα κι έτσι
δεν... Αυτή που πήρα λοιπόν καλή πιπα πάντα με προφυλακτικό (δεν ζήτησα χωρίς) και καλό στήσιμο. 20 ευρώ σύνολο
θεωρώ ότι ήταν καλά γι αυτό που πήρα.
λίγο πριν το σελ. Μου συστήθηκε ως αννα μαρία και μιλούσε λίγα ελληνικά. Η συνενόηση γινόταν στα αγγλικά
κυρίως. Δεν ξέρω λεπτομέρειες από την πιάτσα μιας και δε μένω στην πόλη. Είχε αρκετή κίνηση πάντως και
5-6 γυναίκες να περιφέρονται. Στο φανάρι στα τουντεις δεξιά ήταν μια ψηλή όμορφη αλλά μου είπε μόνο πίπα κι έτσι
δεν... Αυτή που πήρα λοιπόν καλή πιπα πάντα με προφυλακτικό (δεν ζήτησα χωρίς) και καλό στήσιμο. 20 ευρώ σύνολο
θεωρώ ότι ήταν καλά γι αυτό που πήρα.
kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.642
- Πόντοι
- 716
Δυστυχως σε μια δυο βολτες που εκανα δεν ειχε κατο ενδιαφερον πλεον της Μαριας Αλβανιαρας αλλα δεν ηθελα παλι αυτη. Περιεργως εκανα ενα περασμα και απο Αισωπου που ειναι τα κινεζικα και απεναντι απο το υπαιθριο παρκινγκ καθοταν 4 ομορφουλες και καπνιζαν.εκανα τον κυκλο να ξαναπερασω αλλα τους την ειχανε πεσει στουμφακια και εφυγα. Ειναι οντως βιζιτες αυτες; Η ειναι τιποτα ξεμπαρκες και ξεφτιλιστουμε
Cecell
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 35
- Like
- 1.013
- Πόντοι
- 4.525
καλα χτες το βραδυ κατα τις 10 γινοταν ο χαμοσ, πανω απο 15 γυναικες, ολες στο ποστο τους σχεδον, προσπαθουσα να φορτωσω αυτη τη μελαχρινη που βγαινει εκει κοντα στη μπριζολα πιο κατω απο το φεβερ αλλα την κυνηγουσαν κατι τουρκοι μπας και γαμησουν αλλα ματαια την εψαξα στα στενακια τιποτα, βγηκα στο στενο πριν την σελλ ξαναμπηκα γιαννιτσων και εφυγα σφερα για στουντιο
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.081
- Πόντοι
- 2.266
Κοψε τις παπαριες και τα χαπια σε πειραζουν τυπεΦίλε μου,στην ζωή υπάρχουν και γυναίκες οι οποίες άλλα δείχνουν μπρός και άλλα πίσω!ότι λάμπει δεν είναι χρυσός,τώρα άν θέλεις να μπλέξεις με την λεγόμενη κατσαρίδα,το λιγότερο με αυτά που έχει στο αχούρι-στάβλος σπίτι της μπορείς να βρεθείς συγκατηγορούμενος,το άλλο είναι να γίνεις ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ!Η επιλογή δική σου!Συμβουλή μου?ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑΑΑ!
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.081
- Πόντοι
- 2.266
Κοιτα τυπε για αλλους αξιζει η κατσαριδα για αλλους οχι δοκιμαζεις και βλεπεις αλλα σε γενικες γραμμες ειναι ψιλοξεπετα φασημάγκες θέλω τη γνώμη σας για κάτι η κατσαρίδα αξίζει το 50αρικο για μισή ώρα σπίτι ή όχι?
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.081
- Πόντοι
- 2.266
Tυπε εγω 2-3 χρονια που την εχω παρει πααααααααααααααααρα πολλες φορες στο σπιτι της αχουρι δε το ειδα ποτε οσον αφορα την καθαριοτητα παντα πηγαινε στο μπανιο και πλενοταν οσο για τη φαση ξεπετα το ειπα οτι ειναι ψιλοξεπετα φαση αλλα μπορεις να βγαλεις και καλο γουστο μαζι της τωρα ποιος λεει βλακειες εγω που την εχω παρει τοσα χρονια ακομα και στο σπιτι μου η εσυ που την πηρες μια φορα ετσι λες τουλαχιστον οτι την πηρεςΦίλε μου να μην παίρνεις θέση με βλακείες!Δοκίμασες σπίτι της την κατσαρίδα?όπως έγραψε ξεπέτα του 7 λέπτου και 50 ευρώ χαμένα!και βρωμιάρα
frank zane
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 47
- Πόντοι
- 1
σημερα το κατι αλλο αηδιασα μιλαμε ενα γκρεμλιν ουγγαρεζα 10 ευρω ωρε που καταντησαμε μετα ενα μηνα ξανα στην πιατσα μπας και αλλαξει τιποτα
μάγκες θέλω τη γνώμη σας για κάτι η κατσαρίδα αξίζει το 50αρικο για μισή ώρα σπίτι ή όχι?
για 1 ωρα ποσο θελει?
sos1908
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 268
- Πόντοι
- 1
για 1 ωρα ποσο θελει?
δε ειπε λεει 50 στο μισαωρο
kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.642
- Πόντοι
- 716
Εκανα 1-2 γυρες χθες στην περιοχη, απο αρχη προς today, μια χοντρη μελαχροινη απαισια, μια αδιαφορη ξανθουλα, η Μαρια η Αλβανη, Απεναντι κατι ξωανα που δε ξερω αν ηταν γυναικα η τρανς, στο Shell μια γυφτισα γεματουλα, και στριβωντας δεξια στο today 3 κοπελιτσες, μελαχροινες, 2 χοντρουλες και μια ψηλη με πολυ μακρυ μαυρο μαλλι. Στην Μοναστηριου η Νικολετα μου φωναξε αλλα δε σταματησα. Δε με εψησε τιποτα και περασα για ενα ξεκαβλωμα απο blue iguana
foxio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.090
- Πόντοι
- 361
Αν και δεν ειμαι πελατης της πιατσας, κανω μια στο τοσο καμια αναγνωριστικη βολτα. Χθες ειδα στο στενο του fever κατεβαινε πιπινι καστανοξανθο με μακρυ ισιο μαλι, με ενα πορτοκαλι-ροζ φουστανακι, μουρλια ! Εκανα την υπερβαση να της μιλησω αλλα δεν μου εδωσε σημασια και μιλουσε στο κινητο. Μπηκε στο parking διπλα στο fever ... Κατι μου λεει οτι δεν πρεπει να ηταν της πιατσας ... Ξερει κανεις τιποτα παραπανω ?
Την Τρίτη το βράδυ κατέβηκα στην πιάτσα με «άγριες» διαθέσεις ψάχωντας αποκλειστικά ακά πίπα. Βρήκα διαθέσιμη μια ελληνίδα milf αρχικά, η οποία δεν ήταν όμως του γούστου μου. Στην συνέχεια έπεσα σε μια τριάδα πιπινοειδών που νόμισα αρχικά ότι ήταν βουλγαράκια 20-25 χρονών, από τις οποίες καμιά δεν έκανε. Στην δεύτερη γύρα η μία ήταν μόνη της. Τελικά ήταν ελληνίδα μισή gipsy αλλά με πατέρα μπαλαμό (Λευκό caucasian) και έκανε ακά πίπα απλά δεν ήθελε να το πει μπρος στα βουλγαράκια. Έπλυνα το εργαλείο με νερό που αγόρασα. Καλή αλλά βιαστική η πιπούλα της με CIM στο τέλος ! Κόστος 20 €. Δεν έχει κινητό ! Γαμιέται σε ξενοδοχείο έναντι 60 € ρτα πάντα όλα αλλά όχι anal. Το όνομά της Κατερίνα από Σέρρες !
kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.642
- Πόντοι
- 716
Αν και δεν ειμαι πελατης της πιατσας, κανω μια στο τοσο καμια αναγνωριστικη βολτα. Χθες ειδα στο στενο του fever κατεβαινε πιπινι καστανοξανθο με μακρυ ισιο μαλι, με ενα πορτοκαλι-ροζ φουστανακι, μουρλια ! Εκανα την υπερβαση να της μιλησω αλλα δεν μου εδωσε σημασια και μιλουσε στο κινητο. Μπηκε στο parking διπλα στο fever ... Κατι μου λεει οτι δεν πρεπει να ηταν της πιατσας ... Ξερει κανεις τιποτα παραπανω ?
Αυτη που ειδες ειναι μαλλον η Μαρια η Αλβανη. Συνηθως εκει μεσα στο παρκινγκ γαμιωταν με τους πελατες οσο ηταν κλειστο το fever, για τωρα δε ξερω. Παντα μετα το τελειωμα μιλαει στο κινητο. Ομορφη γκομενα, αλλα πολυ μηχανικη και στην πιπα και στο πηδημα, ουτε κιχ βγαζει