Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

EFILNIKUFESIN

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2018
Like
67
Πόντοι
0
Χθες βράδυ πέτυχα ένα ωραίο καβλακι απέναντι από το fever με καυτό τζιν σορτσακι μαυρομαλλα πολύ τούμπανο. Μου είπε 20 πιπα 30 σεξ. Την έχει πάρει κανένας? Αξίζει τα λεφτά η άδικος κόπος??
Την ειδα κι εγω προχθεσ. πολυ τουμπανο. μετα απο λιγο χαθηκε. ειναι γυναικα η κανας τραβελος?

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Κάπου διάβασα οτι εθεαθει η κατσαρίδα οπότε έκανα μια καταδρομική επιστροφή στην Θεσσαλονίκη. Μάταια όμως. Δεν υπήρχε τίποτα αξιόλογο παρα μόνο η Νικολέτα για την οποία διάβασα όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια. Παρόλα αυτά ειπα να δοκιμάσω. Κι εδω ρε συνάδελφοι έγινε κάτι που δεν το χωράει ο νους μου. Την πέτυχα γιαννιτσων και κωλλετη επί της κωλλετη κι αφού πέφτει το σχετικό μπλα μπλα μου λέει περίμενε 1 λεπτό γιατί μου τελειώσανε τα προφυλακτικά. Παω στις άλλες να πάρω κι έρχομαι μην φύγεις. Ε περίμενα σαν τον μαλακα 5 λεπτά τα παίρνω στο κρανίο και φευγω. Περνάω απο το καφέ στην γωνία και την βλεπω να εχει αράξει εκει και να πίνει καφεδάκι χαλαρά! Της λέω τι θα γίνει μωρή, και κάνει σαν να ήμουν αόρατος! Αει σιχτιρ! Κρίμα οι βενζίνες.

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Την ειδα κι εγω προχθεσ. πολυ τουμπανο. μετα απο λιγο χαθηκε. ειναι γυναικα η κανας τραβελος?

Ζωή, Βουλγαρακι,
Έβγαινε το Πάσχα κατά τις 04:00, την είχα παρει τότες μια φορά και μια χθες κατά τις 22:00.
20 πίπα με προφύλαξη στην αλανα δίπλα,
τα δούλευει τα λεφτά της, ούτε βιαζετε να φύγει όταν τελειώσεις.

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Κάπου διάβασα οτι εθεαθει η κατσαρίδα οπότε έκανα μια καταδρομική επιστροφή στην Θεσσαλονίκη. Μάταια όμως. Δεν υπήρχε τίποτα αξιόλογο παρα μόνο η Νικολέτα για την οποία διάβασα όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια. Παρόλα αυτά ειπα να δοκιμάσω. Κι εδω ρε συνάδελφοι έγινε κάτι που δεν το χωράει ο νους μου. Την πέτυχα γιαννιτσων και κωλλετη επί της κωλλετη κι αφού πέφτει το σχετικό μπλα μπλα μου λέει περίμενε 1 λεπτό γιατί μου τελειώσανε τα προφυλακτικά. Παω στις άλλες να πάρω κι έρχομαι μην φύγεις. Ε περίμενα σαν τον μαλακα 5 λεπτά τα παίρνω στο κρανίο και φευγω. Περνάω απο το καφέ στην γωνία και την βλεπω να εχει αράξει εκει και να πίνει καφεδάκι χαλαρά! Της λέω τι θα γίνει μωρή, και κάνει σαν να ήμουν αόρατος! Αει σιχτιρ! Κρίμα οι βενζίνες.

Εσύ έχεις PM

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Πολύ κίνηση σήμερα κατά τις 23:00 θύμιζε πιάτσα προ 5ετιας.
Τώρα ποτάκι, κανονική ενημέρωση αύριο

• Like
Αντιδράσεις: yorkie

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.776
Πόντοι
35.668
Πολύ κίνηση σήμερα κατά τις 23:00 θύμιζε πιάτσα προ 5ετιας.
Τώρα ποτάκι, κανονική ενημέρωση αύριο
Ένας είναι ο μπλάκ  :kneel:

Χτές βγαίνοντας από ct στο Ροτόντα κατά τις 21:00 πέτυχα να κόβει βόλτες μπροστά στην Μοναστηρίου ψηλή μελαχρινή με κοντό τζίν σορτσάκι και καλσόν από κάτω.
Βουλγάρα.
Μπλάκ τί γνωρίζεις γι'αυτήνα;

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.081
Πόντοι
2.266
Ένας είναι ο μπλάκ  :kneel:

Χτές βγαίνοντας από ct στο Ροτόντα κατά τις 21:00 πέτυχα να κόβει βόλτες μπροστά στην Μοναστηρίου ψηλή μελαχρινή με κοντό τζίν σορτσάκι και καλσόν από κάτω.
Βουλγάρα.
Μπλάκ τί γνωρίζεις γι'αυτήνα;
ψηλη μελαχρινη εκει στο Ροτοντα κοντα μαλλων λες τη Νικολετα την ψευτο μοντελα ξεπετα φαση αλλα δινει κωλαρακι σε χαμηλη τιμη αν το κυνηγησεις

EFILNIKUFESIN

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2018
Like
67
Πόντοι
0
Ζωή, Βουλγαρακι,
Έβγαινε το Πάσχα κατά τις 04:00, την είχα παρει τότες μια φορά και μια χθες κατά τις 22:00.
20 πίπα με προφύλαξη στην αλανα δίπλα,
τα δούλευει τα λεφτά της, ούτε βιαζετε να φύγει όταν τελειώσεις.
Thanks man!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
και εμενα ζωη μου ειπε αυτή απέναντι από το φιβερ, 30 για σεξ 20 μονο για πιπα, δεν την πηρα αν και εχει γλυκο προσωπο, σωμα δεν είναι και αα εχει μπούτια και κωλο και περιφερεια. ευγενικη και χαμογελαστη. αν ξαναπεράσεις δεν θα με ξαναβρείς μου ειπε και οντως εφυγε , βγαινει για πολύ λιγο. μαλλον υβριδιο γυφτοβουλγαρα.

επισης μετα τις 10 εμφανιστηκε στην γιαννιτσων μια αγριομιλφ με δερματινο ή βινυλ μινι, ξανθο μακρυ εντυπωσιακο μαλλι κυματιστο για εμφανσιη γαμου ή βαφτισια ή σκυλαδικο και γοητευτικο παροτι δειχνει την ηλικια του προσωπο. δεν την προλαβα να την ρωτησω, εξαφανιστηκε και αυτη ισως με μια βιζιτα. πολύ λεπτη.

πανω στην μοναστηριου ιδια ωρα μια λιγο ατσουμπαλι σαν ρωσοποντια μοιαζει που τα πεταει όλα εξω κοιλια, ποδια , κλπ .

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.483
Πόντοι
216
Την προηγούμενη εβδομάδα πέτυχα ένα ξέκολο απέναντι απο το shell στην Γιαννιτσών. Ελληνίδα φάνηκε, με μήνι τζιν και αν θυμαμαι καλά με σγουρό μαλί. 20 για αμάξι ζήτησε. Ποιά είναι αυτή?

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.642
Πόντοι
716
Πέρασμα κατά τις 11 από Γιαννιτσών,οι μπάτσοι είχαν τσακώσει μια βουλγαρογυφτισσα κ οι υπόλοιπες τρεχαν προς τα στενά να κρυφτούν.πηρα την Ντανιέλα από Μοναστηρίου,πήγαμε στο Στενάκι από πάνω,μου σπάσε το αρχιδια όχι το ένα όχι το αλλά κ έχυσα με το χέρι της να μου τον παίζει.μονο η εμφάνιση της μετράει ψηλή,αδύνατη μελαχρινή,δν μιλάει ελληνικά,20 ευρώ χαμένα.

Αυτη επειδη σαν περιγραφη ταιριαζει με τα γουστα μου, που την βρισκουμε; Και εκτος απο αυτη υπαρχει κατι δυνατο εμφανησιακα στην πιατσα; ακομα κι αν απο υπηρεσιες υστερει

desmo33

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2018
Like
28
Πόντοι
0
Και για να επιστρέψουμε στην γνωστή πιάτσα.
Πέρασμα πριν 3 μέρες,κατά τις 23:00, πολύ αστυνομία, 3 περιπολικά της Α.Δράσης, και 6-7 μηχανές θεριζαν τα στενά μπαίνοντας και ανάποδα στους μονόδρομο, κάποιον θα ψάχνανε σκέφτηκα.
Οι κοπέλες μαζεμένες στο today's, Μοναστηρίου μόνο δύο βουλγαρακια, μετά την Αλφαμπανκ περπατούσε η Ρια που έφευγε εκείνη την ώρα από την πιατσα, αλλά μόλις της είπα πάμε χοτελι μπήκε στο αμάξι.
Προχθές πέρασμα με τον Λάγνο, μια κατά τις 23:00 όπου είχε μόνο κάτι τσουβαλακια, και μια κατά τις 04:00 όπου είχε μόνο μαυρακια.
Πέρασμα χθες κατά τις 21:00,
Μοναστηρίου 3-4 Βουλγάρες αδιάφορες και 2 βουλγαρομπαζοκρος,
Γιαννιτσών στην αρχή κάποια τσουβαλακια, στην Οικονόμου η Ελένη με την Αναστασία, στο today's μερικά αδιάφορα μαζεμένα και κάνα δυο τσανκια από έξω, στην Μαζαρακη η Στέλλα, στην Δάφνης η Στεφανία με την νταρντάνοΜιλενα,
ευτυχώς βρήκα την Νταιζη Μοναστηρίου, που την θεωρώ τίμια επιλογή, και τελείωσε ευχάριστα ή βόλτα.
[
Και για να επιστρέψουμε στην γνωστή πιάτσα.
Πέρασμα πριν 3 μέρες,κατά τις 23:00, πολύ αστυνομία, 3 περιπολικά της Α.Δράσης, και 6-7 μηχανές θεριζαν τα στενά μπαίνοντας και ανάποδα στους μονόδρομο, κάποιον θα ψάχνανε σκέφτηκα.
Οι κοπέλες μαζεμένες στο today's, Μοναστηρίου μόνο δύο βουλγαρακια, μετά την Αλφαμπανκ περπατούσε η Ρια που έφευγε εκείνη την ώρα από την πιατσα, αλλά μόλις της είπα πάμε χοτελι μπήκε στο αμάξι.
Προχθές πέρασμα με τον Λάγνο, μια κατά τις 23:00 όπου είχε μόνο κάτι τσουβαλακια, και μια κατά τις 04:00 όπου είχε μόνο μαυρακια.
Πέρασμα χθες κατά τις 21:00,
Μοναστηρίου 3-4 Βουλγάρες αδιάφορες και 2 βουλγαρομπαζοκρος,
Γιαννιτσών στην αρχή κάποια τσουβαλακια, στην Οικονόμου η Ελένη με την Αναστασία, στο today's μερικά αδιάφορα μαζεμένα και κάνα δυο τσανκια από έξω, στην Μαζαρακη η Στέλλα, στην Δάφνης η Στεφανία με την νταρντάνοΜιλενα,
ευτυχώς βρήκα την Νταιζη Μοναστηρίου, που την θεωρώ τίμια επιλογή, και τελείωσε ευχάριστα ή βόλτα.
Η Ρία δουλεύει μόνο ξενοδοχείο πλέον;παλιά την έπαιρνα στο αμάξι και τώρα σταματάω μοναστηρίου μπροστά της και απομακρύνεται χωρίς να μιλήσει

desmo33

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2018
Like
28
Πόντοι
0
Η Μαρια μετα το κλεισιμο του φιβερ ξαναεμφανιστηκε στην πιατσα;την ειδε κανεις;

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.642
Πόντοι
716
Εκανα πρωτη μου φορα μια βολτα στη Γιαννιτσων, δεν εχω ψωνισει ποτε απο τσαρκα. Εκει στο shell ηταν κατι γυφτισες και λιγο μετα ηταν μια ξανθια αδυνατη με ωραιο προσωπακι, φορουσε λευκο σορτσακι. Περασα 2 φορες πανω κατω να την τσεκαρω, την τριτη που ειπα να μιλησω την φορτωμε αλλος. Ξερετε ποια μπορει να ειναι; Στο υπολοιπο μηκος της Γιαννιτσων κατι χοντρουλες καθισμενες κοντα στην Εθνικη τραπεζα, και αλλο ενα τσουρμο μπαζα σε μια γωνια πριν το todays. Και αλλες 2 ξεμπαρκες αδιαφορες.

Επισης επειδη ασχετος με το σπορ, τι τιμες ειναι νορμαλ και τι προσφερουν σε αυτα; Στο αμαξι γινεται μονο η δουλεια; Σπιτι εχω διαθεσιμο αλλα μακρια.
Ευχαριστω εκ των προτερων οποιον με διαφωτισει

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.547
Πόντοι
1.706
Εκανα πρωτη μου φορα μια βολτα στη Γιαννιτσων, δεν εχω ψωνισει ποτε απο τσαρκα. Εκει στο shell ηταν κατι γυφτισες και λιγο μετα ηταν μια ξανθια αδυνατη με ωραιο προσωπακι, φορουσε λευκο σορτσακι. Περασα 2 φορες πανω κατω να την τσεκαρω, την τριτη που ειπα να μιλησω την φορτωμε αλλος. Ξερετε ποια μπορει να ειναι; Στο υπολοιπο μηκος της Γιαννιτσων κατι χοντρουλες καθισμενες κοντα στην Εθνικη τραπεζα, και αλλο ενα τσουρμο μπαζα σε μια γωνια πριν το todays. Και αλλες 2 ξεμπαρκες αδιαφορες.

Επισης επειδη ασχετος με το σπορ, τι τιμες ειναι νορμαλ και τι προσφερουν σε αυτα; Στο αμαξι γινεται μονο η δουλεια; Σπιτι εχω διαθεσιμο αλλα μακρια.
Ευχαριστω εκ των προτερων οποιον με διαφωτισει

20€ πιπα-μουνακι στο αμαξι μια εχτονωση
Πανε κ σε ξενοδοχειο αλλα ζηταν τουλαχιστον 50ρικο + κοστος ξενοδοχειου.
Καποιες ερχονται σπιτι αλλα η τιμη δεν ειναι συγκεκριμενη κ σηκωνει κ παζαρεμα.

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Ζέστανε ο καιρός, εμφανίστηκε κατσαρίδα στο today's.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom