You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
JerryBananas
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2018
- Like
- 42
- Πόντοι
- 0
καλησπερα παιδια ειμαι νεος στο φορουμ και νεος αγωνιστης στις πιατσες. θα ηθελα να μαθω για μια τυπισα που σηχναζη γιαννιτσων με κωλετη συνηθως μαλλον γυφτισα αλλα πολυ εμφανισημη με ειπε με 20 πιπα σεχ αξιζει
black adder
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2012
- Like
- 614
- Πόντοι
- 86
καποιος εγραψε οτι επεστρεψε η Βεσκα...
αληθευει;
μενω εκτος Θεσ/νικη και ερχομαι καλοκαιρι μονο. Την Βεσκα την θυμαμαι απο περσι καλοκαιρι...
ευχαριστώ
Εγώ το είχα γράψει στην προηγούμενη σελίδα.
Και τώρα κάτω είναι.
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.547
- Πόντοι
- 1.706
Βρεθηκα λογω διακοπων ελλαδα κ επειδη βαρεθηκα να τρωω ,κατεβηκα λιγο στην πιατσα.
Κατα της 10-10:30 ειχε καμμια 20αρια γυναικες σαφως ανωτερης ποιοτητας απο το καλοκαιρι που πηγα τελευταια φορα. Σχεδον ολες αγνωστες φατσες λες κ ελειψα καμμια δεκαετια.
Εβαλα μια γερη ποστα την νικολετα, αν δεν κανω λαθος ετσι την λενε,
την ψηλη μοντελε που βγαινει μοναστηριου με αγ.παντων γιατι ηρθε με υφος κ τουπε κ ανακοινωσε αμεσως ποσά 30€ αμαξι λιγο σεξ λιγο πιπα
κ 100€ ξενοδοχειο...της ειπα πως δεν προκειτε να την παρω γιατι δεν μου αρεσε που μιλησε μονο για λεφτα κ δεν ειπε τιποτα για σερβις κ οτι την νοιαζουν μονο τα λεφτα money money money ,της ειπα πως καταλαβα πως ειναι ξεπετα. Ολα αυτα ευγενικα ομως. Μου απολογηθηκε πως ηταν στρεσαρισμενη λογω αστυνομιας κτλ κ μου εκανε εκπτωση στα 25€. Επεμεινα πως δεν μου αρεσε η συμπεριφορα της. Τοτε μου εκανε κι αλλο σκοντο στα 20€ ενω ζητησε συγνωμη
Παρολα αυτα δεν την πηρα κ της ειπα πως ευχομαι την αλλη φορα not today ,να ειναι πιο ευγενικη.
Μου εκαναν κλικ μια βικυ βουλγαρα που ηταν εκει που την πεφτει η νικολετα κ μια πιτσιρικα βουλγαρα ,19χρονων δηλωσε, στην αγ.παντων μικροκαμωμενη.
Τελικα πηρα την βικυ την βουλγαρα επειδη η 19χρονη φορτωθηκε μισο λεπτο πριν κ βαρεθηκα να περιμενω. Επισης πιστευω πως το πιτσιρικι θα ηταν ξεπετα.
Η βικυ εκανε οτι υποσχεθηκε, πιπα ακα, γαμησι, πιπα ακα εως τελους με υπομονη, χωρις βιασυνη κ με χαμογελο. Πεντακαθαρη ,μοσχομυριστη ευχαριστη.
Συννενοηση στα αγγλικα. Δυσκολευτηκα να το χωσω γιατι ηταν πολυ στεγνη,ενω αυτη δεν ειχε καποιο τζελ....ερασιτεχνισμος...(εβαλα σαλιο)...επισης πληρωσα στο τελος που επισης δειχνει πως ειναι ερασιτεχνης.!!!!
Το παραξενο ειναι πως ,μετα που τελειωσα, την πηγα οχι στην πιατσα αλλα σε γραφειο ταξιδιων επι της μοναστηριου απεναντι απο τον σταθμο γιατι ηταν 11:30 κ στης 12 εφευγε το λεωφορειο για βουλγαρια!!!!!! Εκει της εδωσα το 20ρικο.
Ηρθε για αρπαχτη για λιγες μερες κ επεστρεφε σημερα. Μετα απο λιγο ηρθαν κ αλλες 4 βουλγαρες κοπελες που ηταν στην πιατσα νωριτερα με αποτελεσμα και με την εφοδο ενος περιπολικου κ δυο ζηταδων ,να ερημωσει η πιατσα αφενος λογω αστυνομιας κ εφετερου που αυτες οι πεντε ανεβηκαν στο πουλμαν.
Εκανα γυρες καμμια ωρα ακομη γιατι ειχα ακομη καβλες αλλα δεν βρηκα κατι αξιολογο. Εξαφανιστηκαν λογω αστυνομιας. Θα φανουν αργοτερα. Ετσι κανουν παντα.
Λιγη εντυπωση μου εκανε μια αλλη γυφτοβουλγαρα με σουπερ μινι κ ψηλοτακουνο με φατσα που μου θυμιζε την μαστροκωστα στα νειατα της κ μια μ ραστα που λεει πως ειναι ελληνιδα αλλα δεν νομιζω.
Στην γιαννιτσων με αγ.παντων κ οι δυο.
Αυριο επιστρεφω γερμανια κ προτιμω το εγγυημενο braun8 στο αννοβερο με πολλα σουπερ μουνια κ σουπερ σερβις.
Δεν ειχε καθολου μαυρες-αφρικανες
Υ.γ. ρεσπεκτ στον συναδελφο που ηρθε με αμαξιδιο στην πιατσα κ προσπαθουσε να ψησει ενα μουνακι εκει διπλα στο todays να παει στην καβαντζα με το αμαξιδιο .....ευχομαι να τα καταφερε.....απλα respect
Κατα της 10-10:30 ειχε καμμια 20αρια γυναικες σαφως ανωτερης ποιοτητας απο το καλοκαιρι που πηγα τελευταια φορα. Σχεδον ολες αγνωστες φατσες λες κ ελειψα καμμια δεκαετια.
την ψηλη μοντελε που βγαινει μοναστηριου με αγ.παντων γιατι ηρθε με υφος κ τουπε κ ανακοινωσε αμεσως ποσά 30€ αμαξι λιγο σεξ λιγο πιπα
κ 100€ ξενοδοχειο...της ειπα πως δεν προκειτε να την παρω γιατι δεν μου αρεσε που μιλησε μονο για λεφτα κ δεν ειπε τιποτα για σερβις κ οτι την νοιαζουν μονο τα λεφτα money money money ,της ειπα πως καταλαβα πως ειναι ξεπετα. Ολα αυτα ευγενικα ομως. Μου απολογηθηκε πως ηταν στρεσαρισμενη λογω αστυνομιας κτλ κ μου εκανε εκπτωση στα 25€. Επεμεινα πως δεν μου αρεσε η συμπεριφορα της. Τοτε μου εκανε κι αλλο σκοντο στα 20€ ενω ζητησε συγνωμη
Παρολα αυτα δεν την πηρα κ της ειπα πως ευχομαι την αλλη φορα not today ,να ειναι πιο ευγενικη.
Μου εκαναν κλικ μια βικυ βουλγαρα που ηταν εκει που την πεφτει η νικολετα κ μια πιτσιρικα βουλγαρα ,19χρονων δηλωσε, στην αγ.παντων μικροκαμωμενη.
Τελικα πηρα την βικυ την βουλγαρα επειδη η 19χρονη φορτωθηκε μισο λεπτο πριν κ βαρεθηκα να περιμενω. Επισης πιστευω πως το πιτσιρικι θα ηταν ξεπετα.
Η βικυ εκανε οτι υποσχεθηκε, πιπα ακα, γαμησι, πιπα ακα εως τελους με υπομονη, χωρις βιασυνη κ με χαμογελο. Πεντακαθαρη ,μοσχομυριστη ευχαριστη.
Συννενοηση στα αγγλικα. Δυσκολευτηκα να το χωσω γιατι ηταν πολυ στεγνη,ενω αυτη δεν ειχε καποιο τζελ....ερασιτεχνισμος...(εβαλα σαλιο)...επισης πληρωσα στο τελος που επισης δειχνει πως ειναι ερασιτεχνης.!!!!
Το παραξενο ειναι πως ,μετα που τελειωσα, την πηγα οχι στην πιατσα αλλα σε γραφειο ταξιδιων επι της μοναστηριου απεναντι απο τον σταθμο γιατι ηταν 11:30 κ στης 12 εφευγε το λεωφορειο για βουλγαρια!!!!!! Εκει της εδωσα το 20ρικο.
Ηρθε για αρπαχτη για λιγες μερες κ επεστρεφε σημερα. Μετα απο λιγο ηρθαν κ αλλες 4 βουλγαρες κοπελες που ηταν στην πιατσα νωριτερα με αποτελεσμα και με την εφοδο ενος περιπολικου κ δυο ζηταδων ,να ερημωσει η πιατσα αφενος λογω αστυνομιας κ εφετερου που αυτες οι πεντε ανεβηκαν στο πουλμαν.
Εκανα γυρες καμμια ωρα ακομη γιατι ειχα ακομη καβλες αλλα δεν βρηκα κατι αξιολογο. Εξαφανιστηκαν λογω αστυνομιας. Θα φανουν αργοτερα. Ετσι κανουν παντα.
Λιγη εντυπωση μου εκανε μια αλλη γυφτοβουλγαρα με σουπερ μινι κ ψηλοτακουνο με φατσα που μου θυμιζε την μαστροκωστα στα νειατα της κ μια μ ραστα που λεει πως ειναι ελληνιδα αλλα δεν νομιζω.
Αυριο επιστρεφω γερμανια κ προτιμω το εγγυημενο braun8 στο αννοβερο με πολλα σουπερ μουνια κ σουπερ σερβις.
Υ.γ. ρεσπεκτ στον συναδελφο που ηρθε με αμαξιδιο στην πιατσα κ προσπαθουσε να ψησει ενα μουνακι εκει διπλα στο todays να παει στην καβαντζα με το αμαξιδιο .....ευχομαι να τα καταφερε.....απλα respect
black adder
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2012
- Like
- 614
- Πόντοι
- 86
Βρεθηκα λογω διακοπων ελλαδα κ επειδη βαρεθηκα να τρωω ,κατεβηκα λιγο στην πιατσα.
Αυτή με το σούπερ μίνι ήταν η Βεσκα.
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.719
- Πόντοι
- 3.870
Συνεληφθη με την διαδικασια του αυτοφωρου γνωστο ατομο της πιατσας...κρος...ανοιξε αμαξι και εκλεψε πολυτιμα αντικειμενα στην περιοχη της γιανιτσων στο υψος του today.Συνεληφθη και οριστικε τακτικη δικασιμος.
Για ευνοητους λογους δεν αναφερω ονοματα ΔΗΜΟΣΙΑ κατα την προσφιλη μου συνηθεια αλλα οποιος ενδιαφερεται ρωταει μεσω πμ.
ΟΙ γνωστοι μεσω φβ...
Για ευνοητους λογους δεν αναφερω ονοματα ΔΗΜΟΣΙΑ κατα την προσφιλη μου συνηθεια αλλα οποιος ενδιαφερεται ρωταει μεσω πμ.
ΟΙ γνωστοι μεσω φβ...
black adder
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2012
- Like
- 614
- Πόντοι
- 86
Συνεληφθη με την διαδικασια του αυτοφωρου γνωστο ατομο της πιατσας...κρος...ανοιξε αμαξι και εκλεψε πολυτιμα αντικειμενα στην περιοχη της γιανιτσων στο υψος του today.Συνεληφθη και οριστικε τακτικη δικασιμος.
ΟΙ γνωστοι μεσω φβ...
Αυτό ηταν ευκολακι.
Βάλε μας κάτι πιο δύσκολο.
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
Βάλε ενα μπουκαλάκι στον πάτο σου!Αυτό ηταν ευκολακι.
Βάλε μας κάτι πιο δύσκολο.
black adder
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2012
- Like
- 614
- Πόντοι
- 86
Βάλε ενα μπουκαλάκι στον πάτο σου!
Τώρα έχω νέο φετίχ.
Τις ζητάω να φοράνε ΖΑΚΕΤΙΤΣΑ του ΠΑΟΚ
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.663
- Πόντοι
- 38.177
Τώρα έχω νέο φετίχ.
Τις ζητάω να φοράνε ΖΑΚΕΤΙΤΣΑ του ΠΑΟΚ
Τα καλύτερα γαμησια θα κάνεις...
black adder
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2012
- Like
- 614
- Πόντοι
- 86
Τα καλύτερα γαμησια θα κάνεις...
Έτσι δεν τελειώνω πότε το "ματς"
νυχτερινη τσαρκα εψεσ 11-12 λιγο πολύ τα αναμενομενα τιποτα σπουδαιο η μονη οαση ηταν η αλβανιδα η μαρια απεναντη από το σελ τ βενζιναδικο σχεδόν αλλα απαξ και την παρεισ καλητερα πετα τα λεφτα σου σε καδο παρα να περιμενεισ από κεινη κατι της...τεσ πα ετιμηθη βουλγαρακη ξανθο κοντο πεταχτοκολικο με καλεσ αναλογιεσ <και δε είναι η στεφανια>σε χοτελι 3 τεταρτα 50 εουροσ ....ονομα ειπε αλλα πιοσ θυμαται...τηλ ζητησα ειπε στα αγγλικα First time???αυτά κατά τ αλλα μαυρο χαλι...
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.365
- Πόντοι
- 266
αδελφε αυτη ειναι μια ξανθιανυχτερινη τσαρκα εψεσ 11-12 λιγο πολύ τα αναμενομενα τιποτα σπουδαιο η μονη οαση ηταν η αλβανιδα η μαρια απεναντη από το σελ τ βενζιναδικο σχεδόν αλλα απαξ και την παρεισ καλητερα πετα τα λεφτα σου σε καδο παρα να περιμενεισ από κεινη κατι της...τεσ πα ετιμηθη βουλγαρακη ξανθο κοντο πεταχτοκολικο με καλεσ αναλογιεσ <και δε είναι η στεφανια>σε χοτελι 3 τεταρτα 50 εουροσ ....ονομα ειπε αλλα πιοσ θυμαται...τηλ ζητησα ειπε στα αγγλικα First time???αυτά κατά τ αλλα μαυρο χαλι...
που φορουσε εχθες ενα ασημενιο παντελονι και φαινοταν ο κωλος της;
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.663
- Πόντοι
- 38.177
Συνάδερφοι καλησπέρα ξέρει κανείς που θα βρω ένα μελαχρινακι-γυφτακι 18-25 χρόνων ????
Στο Δενδροποταμο ;)
Επισκέπτης
Συνάδερφοι καλησπέρα ξέρει κανείς που θα βρω ένα μελαχρινακι-γυφτακι 18-25 χρόνων ????
φίλος πήγαινε Δενδροπόταμο,άκου λοιπόν να μαθαίνεις προ 2 μηνών γκανίκι-γκόμενα παρέσυρε μπουνταλά πιθανόν σαν εσένα στον Δενδροπόταμο,παρασύρθηκε ο βλάκας απο την γύφτισα τον πήγε εκεί όχι μόνο δεν γάμησε,τον ξεσκίσανε στον πούτσο οι γύφτοι!τον κατουρήσανε με την σειρά και μετά τον αμολύσανε έξω!
jimakos.m3
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2017
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
To iwannaki Ts το έχει πάρει κανείς? Καμια κριτικη? Τιμές προγραμμα
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.081
- Πόντοι
- 2.266
Αν αληθευει τυπε τοτε ο τυπος πρεπει να ηταν ποιο χαζος και απο τις πετρεςφίλος πήγαινε Δενδροπόταμο,άκου λοιπόν να μαθαίνεις προ 2 μηνών γκανίκι-γκόμενα παρέσυρε μπουνταλά πιθανόν σαν εσένα στον Δενδροπόταμο,παρασύρθηκε ο βλάκας απο την γύφτισα τον πήγε εκεί όχι μόνο δεν γάμησε,τον ξεσκίσανε στον πούτσο οι γύφτοι!τον κατουρήσανε με την σειρά και μετά τον αμολύσανε έξω!
Επισκέπτης
Καλησπέρα,και όμως η γύφτισα με την ομορφιά της τον παρέσυρε ,τωρα να δεις τι πουσταριο έγινε το φιλαράκι,μέχρι στριγκ φοραει και ψωνίζετε,επίσης χωρισε και την μουναρα γυναιακα του!ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑ!ΑΠΟ ΔΕΝΔΡΟΠΟΤΑΜΟ!Αν αληθευει τυπε τοτε ο τυπος πρεπει να ηταν ποιο χαζος και απο τις πετρες
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.081
- Πόντοι
- 2.266
Τυπε αν αληθευει αυτο που λες τοτε ο δικος ηταν ηδη πουσταριο και απλα δεν το παραδεχοταν δεν εγινε επειδη οπως λες τον ξεκωλιασαν στον ΔενδροποταμοΚαλησπέρα,και όμως η γύφτισα με την ομορφιά της τον παρέσυρε ,τωρα να δεις τι πουσταριο έγινε το φιλαράκι,μέχρι στριγκ φοραει και ψωνίζετε,επίσης χωρισε και την μουναρα γυναιακα του!ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑ!ΑΠΟ ΔΕΝΔΡΟΠΟΤΑΜΟ!