black adder
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2012
- Like
- 614
- Πόντοι
- 86
Και η Ζωή στο πόστο της
Γαμησε τα 50 λεει πιπα μουνακι 100 κωλαρακιΤο username με το οποιο εβαλε την αγγελια εχει πλακα : "alvanosafentis" !!!
την βρήκα τελικά...μου είπε 100 για σπίτι μια ωρίτσα...εχουμε καθόλου πληροφορίες για την ζωη;υπηρεσίες και τετοια...βοηθατε παιδιαΚαι η Ζωή στο πόστο της
την βρήκα τελικά...μου είπε 100 για σπίτι μια ωρίτσα...εχουμε καθόλου πληροφορίες για την ζωη;υπηρεσίες και τετοια...βοηθατε παιδια
οι καρχαριες δαγκωνουν την θηλυκια και αν ζησει την γαμανε , αν πεθανει την τρωνε.Σοβαρά μιλάς Τώρα?
Θα δώσεις 100€ για μια πιατσοβια?
Τη Ζωη την ειχα παρει πριβε στο fever λιγο πριν κλεισει.Μετα στο σπιτι της,που εμενε απεναντι στο στενο του Fever.Με το 50 ηταν η τιμη της,σηκωνει παζαρια,και αναλογα πως θα σε κοψει,ζηταει και τα χρηματα,λιγα η πολλα.Δε πολυλεει παντως απο κορμι οταν τη δεις γυμνη,και απο υπηρεσιες μετριες.την βρήκα τελικά...μου είπε 100 για σπίτι μια ωρίτσα...εχουμε καθόλου πληροφορίες για την ζωη;υπηρεσίες και τετοια...βοηθατε παιδια
Μελαχρινη,μετριο υψος,καλο και πεταχτο κολαρακι οταν φορα προκλητικα καυτα σορτσακια,και την εχω πετυχει ως συνηθως στην οδο Οικονομου χαμηλα,εκει λιγο πιο κατω απο το fever.Η Ζωή πως είναι ακριβώς και που ακριβώς κάθεται στην πιάτσα?
έχεις pm....Μελαχρινη,μετριο υψος,καλο και πεταχτο κολαρακι οταν φορα προκλητικα καυτα σορτσακια,και την εχω πετυχει ως συνηθως στην οδο Οικονομου χαμηλα,εκει λιγο πιο κατω απο το fever.
έχεις pm....
Νέα απο το μέτωπο της Λάρισας,η κατσαρίδα έβαλε αγγελία με φωτό της στο lovelist φωτό με πρόσωπο εγω την τίμησα,λεει κανει tour και Λάρισα