Απο κει κ περα τις τελευταιες 6 μερες εκανα 5 γυρες στην πιατσα αλλα δε βρηκα τπτ αξιολογο.Χθες λοιπον μετα την γυρα κατεληξα στο σπιτι κατσαριδας οπου ετοιμαζε πραγματα για να φυγει σημερα Κρητη. Σημειωσε τεραστια επτυχια στην Λαρισα καθως την ωρα που ημουν εκει χτυπησε αρκετες φορες το τηλεφωνο και την ρωτουσαν αν ειναι ακομα εκει...Οταν τελειωσαμε πηγα να την αφησω σε ξενοδοχειο της εγνατιας και στο γυρισμο ξαναπερασα απο γιαννιτσων οπου στις 2μιση το βραδυ υπηρχε μονο η Αννα η milf (προς gilf) και μου ειπε οτι ειχε πολυ ορεξη για να μου ρουφηξει τ αρχιδια αλλα δεν την φορτωσα.ξερει κανεις ποια ειναι η κορη της που ειναι κ αυτη στην πιατσα;εχουμε μιλησει στο τηλεφωνο μια φορα που το σηκωσε αυτη αλλα δεν καταλαβα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.081
- Πόντοι
- 2.266
Αυτες που χαν δειξει τοτε τα καναλια τυπε ηταν μπουρδες του μαλακα Λοβερδου δεν ξερουμε αν ηταν καν οροθετικεςΕπισης κατι που εμαθα ειναι οτι η ρουμανα με aids που ειχαν δειξει το 2012 στα καναλια μαζι με αλλες οροθετικες εχει βαλθει να κολλησει κοσμο. μπορει να ειναι γνωστο βεβαια αλλα το αναφερω κ εγω για ενημερωση. Προσοχη μαγκες
Έμαθες πότε θα ξαναγυρίσει ;Την πηρα τηλ και μου ειπε οτι μπορω να παω απο εκει αν ηθελα
Ναι,παρελειψα να το πω..την γιαννιστων παντως την εχει αποριψει απο τα μελλοντικα της σχεδιαΑαα για δουλειά πάει Κρήτη;
Ναι λογικό έμαθα άλλαξε και την εμφάνιση της.Αυτη και ένα παιδί δεν έχει;Ναι,παρελειψα να το πω..την γιαννιστων παντως την εχει αποριψει απο τα μελλοντικα της σχεδια
Ναι λογικό έμαθα άλλαξε και την εμφάνιση της.Αυτη και ένα παιδί δεν έχει;
Το μαλλι της εχει αλλαξει,απ οτι ξερω 2 παιδια εχει
Πάντως αν η Μαρία η αλβανίδα έμοιαζε λίγο σε συμπεριφορά την κατσαρίδα καλά θα ήταν
Δεν εχω σκοπο να την φορτωσω ποτε την αλβανιδα αλλα τις προαλλες με φιλαρακι που ημουν σταματησαμε να την ρωτησουμε κ οταν την ειπαμε για κωλο αρχισε να μας βριζει!
Επισης κατι που εμαθα ειναι οτι η ρουμανα με aids που ειχαν δειξει το 2012 στα καναλια μαζι με αλλες οροθετικες εχει βαλθει να κολλησει κοσμο. μπορει να ειναι γνωστο βεβαια αλλα το αναφερω κ εγω για ενημερωση. Προσοχη μαγκες
για ποιά λες φίλος? υπάρχει τέτοια στις πιάτσες Θεσσαλονίκη?
Για μια ρουμανα ξανθια μου ειπανε,αδιασταυρωτη πληροφορια,πιατσοβιος προηγουμενως ανεφερε οτι δεν ξερουμε αν ειναι φορεαςγια ποιά λες φίλος? υπάρχει τέτοια στις πιάτσες Θεσσαλονίκη?
kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.642
- Πόντοι
- 716
Παιδια αυτη τη Βεσκα που τη βρισκουμε σημερα;
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
Περασμα χθες απο την πιατσα κατα τις 04.00 ! Μονο μαυρακια ειχε κ τα βουλγαροτραβελα. Ενα μαυρακι πανω στην Μοναστηριου με Κωλλετη ειναι δυνατο σε εμφανιση κ αρκετα καλο στον ( )!
Το highlight της βραδιας στην ωρα της τσαρκας το τρακαρισμα ενος ταριφα με εναν αλλο μπακαγιοκο, που τον εκοψα ψιλοσουρωμενο!
Να ειναι εξω ο Ταριφας κ να φωναζει:" Οχι ρε γαμωτο μου! Δεν εχει και δουλεια"!!!
Το highlight της βραδιας στην ωρα της τσαρκας το τρακαρισμα ενος ταριφα με εναν αλλο μπακαγιοκο, που τον εκοψα ψιλοσουρωμενο!
Να ειναι εξω ο Ταριφας κ να φωναζει:" Οχι ρε γαμωτο μου! Δεν εχει και δουλεια"!!!
ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 20
- Like
- 1.274
- Πόντοι
- 1.076
η βεσκα συνηθως κοβει βολτες απεναντι απο το shel.Παιδια αυτη τη Βεσκα που τη βρισκουμε σημερα;
kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.642
- Πόντοι
- 716
η βεσκα συνηθως κοβει βολτες απεναντι απο το shel.
Εκει που λες βολταρει η Μαρια η Αλβανη, καποιο λαθος κανεις. Δεν εχω δει ποτε καμια αλλη εκει απεναντι