Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)

desmo33

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2018
Like
28
Πόντοι
0
Απο κει κ περα τις τελευταιες 6 μερες εκανα 5 γυρες στην πιατσα αλλα δε βρηκα τπτ αξιολογο.Χθες λοιπον μετα την γυρα  κατεληξα στο σπιτι κατσαριδας οπου ετοιμαζε πραγματα για να φυγει σημερα Κρητη. Σημειωσε τεραστια επτυχια στην Λαρισα καθως την ωρα που ημουν εκει χτυπησε αρκετες φορες το τηλεφωνο και την ρωτουσαν αν ειναι ακομα εκει...Οταν τελειωσαμε πηγα να την αφησω σε ξενοδοχειο της εγνατιας και στο γυρισμο ξαναπερασα απο γιαννιτσων οπου στις 2μιση το βραδυ υπηρχε μονο η Αννα η milf (προς gilf) και μου ειπε οτι ειχε πολυ ορεξη για να μου ρουφηξει τ αρχιδια αλλα δεν την φορτωσα.ξερει κανεις ποια ειναι η κορη της που ειναι κ αυτη στην πιατσα;εχουμε μιλησει στο τηλεφωνο μια φορα που το σηκωσε αυτη αλλα δεν καταλαβα

desmo33

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2018
Like
28
Πόντοι
0
Επισης κατι που εμαθα ειναι οτι η ρουμανα με aids που ειχαν δειξει το 2012 στα καναλια μαζι με αλλες οροθετικες εχει βαλθει να κολλησει κοσμο. μπορει να ειναι γνωστο βεβαια αλλα το αναφερω κ εγω για ενημερωση. Προσοχη μαγκες

desmo33

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2018
Like
28
Πόντοι
0
Την πηρα τηλ και μου ειπε οτι μπορω να παω απο εκει αν ηθελα

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.081
Πόντοι
2.266
Επισης κατι που εμαθα ειναι οτι η ρουμανα με aids που ειχαν δειξει το 2012 στα καναλια μαζι με αλλες οροθετικες εχει βαλθει να κολλησει κοσμο. μπορει να ειναι γνωστο βεβαια αλλα το αναφερω κ εγω για ενημερωση. Προσοχη μαγκες
Αυτες που χαν δειξει τοτε τα καναλια τυπε ηταν μπουρδες του μαλακα Λοβερδου δεν ξερουμε αν ηταν καν οροθετικες

desmo33

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2018
Like
28
Πόντοι
0
Δεν θα αργησει,δε μπορει να λειπει για καιρο,αλλα θα πηγαινοερχεται σε διαφορες πολεις το καλοκαιρι

sonnylock

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2017
Like
67
Πόντοι
1
Πάντως αν η Μαρία η αλβανίδα έμοιαζε λίγο σε συμπεριφορά την κατσαρίδα καλά θα ήταν

desmo33

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2018
Like
28
Πόντοι
0
Πάντως αν η Μαρία η αλβανίδα έμοιαζε λίγο σε συμπεριφορά την κατσαρίδα καλά θα ήταν

Δεν εχω σκοπο να την φορτωσω ποτε την αλβανιδα αλλα τις προαλλες με φιλαρακι που ημουν σταματησαμε να την ρωτησουμε κ οταν την ειπαμε για κωλο αρχισε να μας βριζει!

sonnylock

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2017
Like
67
Πόντοι
1
Μεγάλη καυλιαρα ειδικά το καλοκαίρι με αυτά που φοράει.Πιστευω ότι ποντάρει στην εμφάνιση της για αυτό συμπεριφέρεται ετσι

anestis83

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Like
265
Πόντοι
21

για ποιά λες φίλος? υπάρχει τέτοια στις πιάτσες Θεσσαλονίκη?

desmo33

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2018
Like
28
Πόντοι
0
για ποιά λες φίλος? υπάρχει τέτοια στις πιάτσες Θεσσαλονίκη?
Για μια ρουμανα ξανθια μου ειπανε,αδιασταυρωτη πληροφορια,πιατσοβιος προηγουμενως ανεφερε οτι δεν ξερουμε αν ειναι φορεας

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.642
Πόντοι
716
Παιδια αυτη τη Βεσκα που τη βρισκουμε σημερα;

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Περασμα χθες απο την πιατσα κατα τις 04.00 ! Μονο μαυρακια ειχε κ τα βουλγαροτραβελα. Ενα μαυρακι πανω στην Μοναστηριου με Κωλλετη ειναι δυνατο σε εμφανιση κ αρκετα καλο στον ( :kissass:)! :grin:

Το highlight της βραδιας στην ωρα της τσαρκας το τρακαρισμα ενος ταριφα με εναν αλλο μπακαγιοκο, που τον εκοψα ψιλοσουρωμενο!  :rockon:
Να ειναι εξω ο Ταριφας κ να φωναζει:" Οχι ρε γαμωτο μου! Δεν εχει και δουλεια"!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.642
Πόντοι
716

Stories

Νέο!