Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ka96

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Δεν έχω αυτοκίνητο, θα έχω πρόβλημα να παραλάβω τις πιάτσες

desmo33

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2018
Like
28
Πόντοι
0
Ετσι οπως ειδα σημερα την Μαρια την Αλβανιδα ξανθια με μαυρο μινι φορεμα κ την Βεσκα μελαμψη με ασπρο μινι φορεμα ηταν μονο για παρτουζα!!αλλα αυτη η μαρια πιστευει οτι κανουμε πλακα σε οτι την ρωταμε κ μπινελικωνει!

scorpio23.4

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Like
0
Πόντοι
0
Ξερει κανεις για αυτο το μωρο? Την εχω δει σε ενα bmw καμπριο αλλα δεν την πηρα. Τωρα εχει αγγελια στο κανε σεξ. Καποιος να εχει εμπειρια μαζι της?

Συνημμένα

• ΜΟΥΝΑΡΑ.JPG
    ΜΟΥΝΑΡΑ.JPG
    46,4 KB · Εμφανίσεις: 19

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.081
Πόντοι
2.266
Ξερει κανεις για αυτο το μωρο? Την εχω δει σε ενα bmw καμπριο αλλα δεν την πηρα. Τωρα εχει αγγελια στο κανε σεξ. Καποιος να εχει εμπειρια μαζι της?

Το τραβελι ο μπενι χιλ ειναι τυπε

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.896
Πόντοι
34.538
Γυραδικο εχεις φιλε?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Άιντε μωρέ η σαύρα η Μαρία η αλβανιδα, νομίζει ότι έχει το χρυσό νιμού... Εντάξει αντικείμενα είναι σαν Barbie, πολύ όμορφη, για πολύ  :fuck1: αλλά δεν κάνει! Ξινομούρα, ξινομούνα, ανέκφραστη και απαθέστατη στο σεξ, με βιασύνη λες και θα χάσει το τρένο!! No vfm
μια που στέκεται πριν από αυτην μια κοντη ξανθια με τα μπουτακια εξω τωρα που καλοκαιριασε ακριβως απέναντι απο την σελ τι παιζει? βουλγαρα τζανκι μου φανηκε αλλα τελευταια που πεταξε τα κοντα της ποδαράκια εξω με καυλωνει. ποια είναι την εχει παρει κανεις? βγαινει νωρις παντα ακριβως στο ιδιο σημειο ακριβως απέναντι από την σελ. ξαναρωτησα αλλα σαφη απαντηση δεν πηρα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
σκέφτομαι να της δωσω καμμια πιπα με προφυλακτικο και να χουφτωνω το μικρο της κωλαρακι και τα κοντα της ποδια, αλλα αμα βρωμάει πολύ ή κανει χαλαρη πιπα θα χαλαστω

desmo33

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2018
Like
28
Πόντοι
0
σκέφτομαι να της δωσω καμμια πιπα με προφυλακτικο και να χουφτωνω το μικρο της κωλαρακι και τα κοντα της ποδια, αλλα αμα βρωμάει πολύ ή κανει χαλαρη πιπα θα χαλαστω

Αννα-Μαρια,βουλγαρα,δεν ειναι τζανκι η τουλαχιστον ετσι μου φανηκε,ψιλοτιμια προσπαθεια στην πιπα,δεν μυριζε...δεν θα ξαναπαρω παντως

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ευχαριστω δεσμο,

το προσωπο ρε συ που είναι αφυδατωμενο και κρεμασμενο το μαγουλο χωρις λιπος είναι δειγμα χρηστων.

δεν λεω ότι ηρθε ζαλισμενη για δουλεια.

εγω βλεπω τελευταια κανει προσπάθειες να χαμογελασει να ψησει κανα πελατη , στην αρχη ηταν πολύ ξυνο υφος και αυτή, λες και με τον ζορι θα την παιρναμε

• Like
Αντιδράσεις: Ka96

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.081
Πόντοι
2.266
  πως το ξερεις? τιμουλες παιζουν?
Που να ξερω ρε τυπε τραβα ρωτα τον δε γαμαω τραβελια μονο γυναικες αλλα και να γαμουσα το μπενι χιλ δε θα τον γαμουσα με τιποτα σαν αναποδο γαμωτο ειναι

Ka96

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2018
Like
0
Πόντοι
0
γνωρίζει κανείς για τις μεγαλύτερες κυρίες που κάθονται έξω από την Αφροδίτη 3 πίσω από το vardaris

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
παιδια ότι και να λετε. παντελης η ελλειψη ladyboy στην πολη μας

sonnylock

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2017
Like
67
Πόντοι
1
Η Άννα Μαρία μονο με αυτό το μαλλί θα βγάλει πολύ χρήμα.Φαινεται μεγάλο πουτανακι αν και σαν εμφάνιση προτιμώ την Μαρία την αλβανίδα.Παντως χθες το βράδυ αν και Σάββατο οι μόνες κοπέλες ήταν απέναντι από το σελ.4-5 στον αριθμό.Πιο πολλά ήταν τα τραβελια

paylos73

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2018
Like
8
Πόντοι
0
Η Άννα Μαρία μονο με αυτό το μαλλί θα βγάλει πολύ χρήμα.Φαινεται μεγάλο πουτανακι αν και σαν εμφάνιση προτιμώ την Μαρία την αλβανίδα.Παντως χθες το βράδυ αν και Σάββατο οι μόνες κοπέλες ήταν απέναντι από το σελ.4-5 στον αριθμό.Πιο πολλά ήταν τα τραβελια

Φίλε μου κατα εμέ, η καλύτερη στην πιάτσα είναι Ελένη η ξανθιά βουλγλαρα,οι άλλες ουτε 2 ευρώ δεν αξίζουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom