Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

sonnylock

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2017
Like
67
Πόντοι
1
Μηδέν από υπηρεσίες αλλά και οι περισσότερες εκεί δεν βλέπονται.Ξερεις μήπως για μια γεματουλα που βγαίνει εκεί στο στενό του φιβερ κοντά στο one;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
και εγω την ειδα αυτή 2 φορες, χθες ηταν από την κατω πλευρα του One salonica.
ξερει κανεις να ενημερωσει?

paylos73

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2018
Like
8
Πόντοι
0
Η Άννα Μαρία μονο με αυτό το μαλλί θα βγάλει πολύ χρήμα.Φαινεται μεγάλο πουτανακι αν και σαν εμφάνιση προτιμώ την Μαρία την αλβανίδα.Παντως χθες το βράδυ αν και Σάββατο οι μόνες κοπέλες ήταν απέναντι από το σελ.4-5 στον αριθμό.Πιο πολλά ήταν τα τραβελια

Πήρα και εγω την ξανθιά Μαρία αδύνατη για πιπα,μαπα το καρπούζι,πάνε 15ευρω  χαμένα

sonnylock

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2017
Like
67
Πόντοι
1
Μια άλλη πάλι που έβγαινε εκεί στον δρόμο του φιβερ Ζωή νομίζω την έλεγαν την έχετε πετύχει καθόλου τελευταία;

desmo33

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2018
Like
28
Πόντοι
0
Μια άλλη πάλι που έβγαινε εκεί στον δρόμο του φιβερ Ζωή νομίζω την έλεγαν την έχετε πετύχει καθόλου τελευταία;

Πιθανον να ξαναγυρισε στο φιβερ τωρα που ξανανοιξε,εκει δουλευε κ οταν εκλεισε βγηκε για πιατσα

sonnylock

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2017
Like
67
Πόντοι
1
Αξίζει μια επίσκεψη στο φιβερ;Δεν έχω πάει ποτέ

desmo33

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2018
Like
28
Πόντοι
0
Αξίζει μια επίσκεψη στο φιβερ;Δεν έχω πάει ποτέ
Πριν κλεισει ηταν top στις υπηρεσιες του...τωρα δεν ξερω...αλλα ειναι για μεγαλυτερο μπατζετ απ οτι ξοδευεις στην πιατσα..μεχρι κ η κατσαριδα οταν πηγε για δουλεια εκει ανεβασε μετα το κασε της στις εκτος φιβερ υπηρεσιες της

sonnylock

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2017
Like
67
Πόντοι
1
Μόνο για ποτάκι χαλαρά πόσα περίπου δηλαδή;

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.081
Πόντοι
2.266
Ρε μαγκες η Νικολετα η ψευτομοντελα την κοπανησε καιρο εχω να τη δω

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Fever το καλύτερο μαγαζί στο είδος του σε όλη την Β. Ελλάδα  :pipa2: :zfuck: :fuck1: :erection:. Αλλά για μεγαλύτερα μπάτζετ οντως... Τώρα αν άλλαξε κάτι απο το re-opening κι έπειτα δεν το ξέρω ούτε εγώ ακόμα συναγωνισταί!
το χειροτερο θα λεγα.

εχω παει σε δεκάδες κωλομπαρα και Στριπ από αλεξανδρουπολη, θεσσαλονικη, ροδο, αθηνα, σπαρτη, δραμα…

εχει χωρο για Στριπ,
γκομενες χοντροκωλες με κυτταριτιδα κωλομπαρου,  :tickedoff:
και τιμες σιτυ τουρ  :headbang:

δεν ξερω αν την τελευταια φορα που πηγα εφυγα απραγος και γρηγορα λογω της κακης μουσικης ή των μαπα κοριτσιων

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ποια γυναικα δεν είναι ψυχω?

paylos73

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2018
Like
8
Πόντοι
0
Γκαστρωθηκε κ την κοπανησε...ψιλοpsyco κ αυτη.Ειπε σε συναδελφισσα της οτι θα επιστρεψει

πάει και αυτή,μονο ΕΛΕΝΗ ξανθιά βουλγαρα με γαλάζι μάτια,μου εφαγε πολύ χαρτ :wanker:ί

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.081
Πόντοι
2.266
Γκαστρωθηκε κ την κοπανησε...ψιλοpsyco κ αυτη.Ειπε σε συναδελφισσα της οτι θα επιστρεψει
kaλα οτι ηταν ποιο χαζη και απο τις πετρες ηταν ειχε ενα βλακα βουλγαρο που τη γκαστρωσε και την εχωσε στην πορνεια και καθοταν ακομα μαζι του  μαλλων ο ιδιος βλακας τη γκαστρωσε παλι και ακομα ποιο βλαμενη αυτη που γκαστρωθηκε παλι απο το ιδιο ρεμαλι

paylos73

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2018
Like
8
Πόντοι
0
kaλα οτι ηταν ποιο χαζη και απο τις πετρες ηταν ειχε ενα βλακα βουλγαρο που τη γκαστρωσε και την εχωσε στην πορνεια και καθοταν ακομα μαζι του  μαλλων ο ιδιος βλακας τη γκαστρωσε παλι και ακομα ποιο βλαμενη αυτη που γκαστρωθηκε παλι απο το ιδιο ρεμαλι

Κλασική γραμμή των βουλγαρικών κορασίδων ,ερχονται μαζευουν το χαρτι,γκαστρωνονται γεννανε και παλι πίσω στην Γιαννιτσών

desmo33

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2018
Like
28
Πόντοι
0
kaλα οτι ηταν ποιο χαζη και απο τις πετρες ηταν ειχε ενα βλακα βουλγαρο που τη γκαστρωσε και την εχωσε στην πορνεια και καθοταν ακομα μαζι του  μαλλων ο ιδιος βλακας τη γκαστρωσε παλι και ακομα ποιο βλαμενη αυτη που γκαστρωθηκε παλι απο το ιδιο ρεμαλι

Δεν την πιστευα οτι ηταν εγκυος και μου εδειξε το υπερηχογραφημα!αν θυμαμαι καλα Οκτωβριο γενναει..δεν την ηξερε την δουλεια μαγκες,οχι μονο για τις υπηρεσιες της αλλα καποιες φορες εκανε λες κ ζητουσε ελεημοσυνη

paylos73

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2018
Like
8
Πόντοι
0
Μηδέν από υπηρεσίες αλλά και οι περισσότερες εκεί δεν βλέπονται.Ξερεις μήπως για μια γεματουλα που βγαίνει εκεί στο στενό του φιβερ κοντά στο one;

μερικές δεν βλέπονται όντως αλλά αα δείς και τον Μπένι χιλ θα ξεράσεις

sonnylock

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2017
Like
67
Πόντοι
1
Χαχαχα ε καλά ο Μπένι Χιλ είναι άλλο επίπεδο

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
:think:Καλά ρε τρελέ @Paylos73, δεν συγκρίνουμε τις γκομενες με τα τραβεστί, πόσο μάλλον με τα αποτυχημένα TS!
Η Μαρία η Αλβανίδα πριν κάνα δίμηνο(μπορεί και λίγο παραπάνω) oταν την είχα πάρει, με είχε πει ότι δεν μου βγάζει τα βυζιά της γιατί έχει πρόσφατα που έκανε μωράκι κι έχουν γάλα  :think: :kissass:. Νομίζω μαλακίες με έλεγε όμως ή κάρχια!! :happy: :happy:
Ποτε ηταν αυτη εγκυος και δεν την ειδαμε;;;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
αυτος ο παυλος73 τι μπαναριστηκε?
ολο κι ολο 16 μηνυματα εχει, ουτε εβρισε ουτε απειλησε καποιον.
εκανε τιποτα με προσωπικα μηνυματα?
δεν βλεπω να ειχε κοντρα με κανενα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom