Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
Την δοκίμασα την Βικτώρια χθες το βράδυ, δεν έμεινα πολυευχαριστημένος. Ευγενική και καθαρή πάντως.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Να ρωτήσω για δυο κοπέλες που τράβηξαν το μάτι μου στην πιάτσα:

1) Κοντή λεπτή ξανθιά με όμορφο πρόσωπο και χαρακτηριστικό τατού στο μπούτι. Κάθεται Γιαννιτσών με Χαλκίδος. Μου φαίνεται ότι μου είπε ότι την λένε Μαρία, γενικώς παγωμένη συμπεριφορά που δεν μου άρεσε οπότε δεν ασχολήθηκα περαιτέρω, αλλά από εμφάνιση ξεχωρίζει από τις άλλες της πιάτσας. Την έχω δει πολλές φορές περνώντας από εκεί μετά τις 9 το βράδυ.

2) Πολύ λεπτό μελαχρινό τσιγγανομελανούρι, σχετικά καλοντυμένο και περιποιημένο, δεν μιλάει πολλά ελληνικά, βγαίνει Μοναστηρίου με Κωλέττη μεταξύ 9 και 12. Βικτώρια το όνομά της (;)

Ξέρουμε τίποτα γι αυτές και αν αξίζουν τον κόπο;
Βουλγαρακι κοντο η Βικτωρια?

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
Βουλγαράκι είναι, αλλά όχι κοντή, γύρω στο 1.65 συν τους τάκους και πολύ λεπτή. Όπως είπα, δεν το ευχαριστήθηκα και δεν άξιζε τον κόπο.

nakayama

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Like
70
Πόντοι
1
Με την Τζένη που δίνει και κώλο έχει πάει κανένας πρόσφατα
:huh: :huh: :huh:

Anal listis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
περασμα την ωρα του τελικου..ολες στο ποστο τους να κυνηγουν πελατες με το κυαλι..εγω και 2-3 αλλοι...η χρυσα παντα μουναρα να κανει βολτες και να μην στεριωνει πελατη  :idiot: κανα δυο καινουργιες..πηρα μια βασω ελληνιδα που εβγαινε λεει παλια..πιπα φοβερη deepthroat ολα τα λεφτα..το μονο μειον οτι στο γαμησι επεμενε να κανει το κολπο με το να πιανει τον πουτσο για να χυσεις γρηγορα...δεχεται και σπιτι της 50 την ωρα μου ειπε..απο εμφανιση μετρια..μετα την κωλεττη προς κτελ αριστερα ενα καινουργιο υπερμουναρος αλλα φορτωθηκε και δεν προλαβα να ρωτησω..παντως μου φανηκε επιπεδου champions league... :erection:

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Nakayama αφού είσαι πουροlover, βρες την Ειρήνη, αυτή που βγαίνει με το Hyundai κοντά στο Καλιγούλα.

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Η Ρητά τέρμα την πιάτσα, μπροστά στο Ροτόντα.

Μου έλεγε χθες ότι 3 φορές την μάζεψαν από πρην το Πάσχα μέχρι πρην λίγες μέρες, και ποτε δεν την ενοχλούσαν, οποτε πιστεύει ότι την μαζευαν κατοπην καρφωτής.
Οποτε ξανά αρχίζει τα περαδοθε.

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Λόρδος φίλε μου, όχι βασιλιάς.
Μεγάλο respect στον black adder  :rockon:

Αν και η πιάτσα δεν είναι ο χώρος που δραστηριοποιούμαι,οφείλω να πώ ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αναφορές που δίνεις.
Πραγματικά μπαίνω εδώ μέσα μόνο κ μόνο για να σε διαβάζω  :hi: μου φτιάχνει τη μέρα.

Συνέχισε όπως μόνο εσύ ξέρεις Λόρδε black  :)

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Γνωριζουμε λεπτομεριες για την ειρηνη μιλφ που ανεφερε ο black? τιμες εμφανιση συμμετοχη

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Γνωριζουμε λεπτομεριες για την ειρηνη μιλφ που ανεφερε ο black? τιμες εμφανιση συμμετοχη

α) θα μπορούσε ηλικιακά να είναι η μαμά σου
β) Μελαχρινή
γ) Αδύνατη
δ) 20€ στο αμάξι
ε) ξαναδιαβασε το α)

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
ξερουμε τι ωρες βγαινει περιπου?

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Μεγάλο respect στον black adder  :rockon:

Αν και η πιάτσα δεν είναι ο χώρος που δραστηριοποιούμαι,οφείλω να πώ ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αναφορές που δίνεις.
Πραγματικά μπαίνω εδώ μέσα μόνο κ μόνο για να σε διαβάζω  :hi: μου φτιάχνει τη μέρα.

Συνέχισε όπως μόνο εσύ ξέρεις Λόρδε black  :)
Ειπαμε πηρε προαγωγη Βασιλιας πλεον

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom