Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Για την Χρυσά που την ψάχνετε, την πέτυχα 3 φορές κατά τις 06:30,
1 φορα κατά τις 01:00 και 2 φορές κατά τις 22:30, συνήθως κοντά στο περίπτερο στην Κωλέττη.
Και λέω την πέτυχα, όχι την φόρτωσα.

Την Στέλλα την βλέπω πλέον σχεδόν κάθε μέρα κατά τις 06:30 στην Γιαννιτσών με Χαλκιδος,
και 2 φορές κατά τις 1:00
Αυτήν την πήρα 2 πρωινά για να πάει καλά η μερα.
Δε ξερω ρε μαν σκεφτομουν πολλες φορες να την παρω την Στελλα αλλα οταν τη μιλουσα ξενερωνα τη ζωη μου

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Ρε τον άρχοντα Blackadder! :rockon: για όλες είναι γνώστης. :boobies:

Εγγρ.
19 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Η Νανα η κυπρία είναι φίλε.
Παλιά έβγαινε στην Φράγκων.
Όντως στην πίπα είναι πολύ δυνατή, θυμάμαι μου τον μελάνιαζε.

Πάνε 2-3 μέρες, ειδικά μέσα στο σ/κ  δεν την πέτυχα.Για γαμήσι δε δοκίμασα , δε ρώτησα καν, δε μούμειναν δυνάμεις τότε  μετά τα τσιμπουκώματα και είπα μην το παίξω ράμπο και εκτεθώ :helpplea:... Αν γνωρίζεις κάτι παραπάνω για την μαντάμα θα χαρώ να το μάθω, τιμή υπηρεσίες και τα ρέστα...Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Γλεντοκόπος.

Υ.Σ:Από πού εμπνεύστηκες το ψευδώνυμο και το αβατάρ σου, αν θες απαντάς.

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Πάνε 2-3 μέρες, ειδικά μέσα στο σ/κ  δεν την πέτυχα.Για γαμήσι δε δοκίμασα , δε ρώτησα καν, δε μούμειναν δυνάμεις τότε  μετά τα τσιμπουκώματα και είπα μην το παίξω ράμπο και εκτεθώ :helpplea:... Αν γνωρίζεις κάτι παραπάνω για την μαντάμα θα χαρώ να το μάθω, τιμή υπηρεσίες και τα ρέστα...Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Γλεντοκόπος.

Υ.Σ:Από πού εμπνεύστηκες το ψευδώνυμο και το αβατάρ σου, αν θες απαντάς.

Η Νανα είναι τρανς και από τις παλιές της πιάτσας.
Παλιότερα έδινα πίπα σε οτιδήποτε φορούσε κραγιόν.

Ο Blackadder ήταν μια παλιά σειρά του Rowan Atkinson πρην τον Mister Bean σε 4 κύκλους των 6 επεισοδίων.
Στον δεύτερο κύκλο ήταν ο λόρδος Blacksdder ο οποίος ήταν και πολύ πουτανιαρης.
Και ο Huge Laury(Doctor House) από αυτήν την σειρά έγινε γνωστός.
Αν δεν τα έχεις δει δεστα, αξίζουν.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
2 τσουβαλες στο φαναρι  :vomit:  :vomit:  :vomit:

21aelbb.png

50nrqo.jpg

Εγγρ.
19 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Η Νανα είναι τρανς και από τις παλιές της πιάτσας.
Παλιότερα έδινα πίπα σε οτιδήποτε φορούσε κραγιόν.

Ο Blackadder ήταν μια παλιά σειρά του Rowan Atkinson πρην τον Mister Bean σε 4 κύκλους των 6 επεισοδίων.
Στον δεύτερο κύκλο ήταν ο λόρδος Blacksdder ο οποίος ήταν και πολύ πουτανιαρης.
Και ο Huge Laury(Doctor House) από αυτήν την σειρά έγινε γνωστός.
Αν δεν τα έχεις δει δεστα, αξίζουν.

Σευχαριστώ για τις κατατοπιστικές απαντήσεις, με τη νανά μέχρι και παχιές έχουμε τραβήξει, έχει...τον τρόπο της η ...κυρία...Όσο για το ψευδώνυμο και το αβατάρ γνωρίζω τον ηθοποιό και είμαι θαυμαστής του(απτό Mr.Bean κυρίως), θα την έχω υπόψιν τη σειρά, πλησιάζει το καλοκαίρι και όταν βρω λίγο χρόνο θα...τιμηθεί δεόντως, ευχαριστώ και πάλι, καλά γλέντια...

Γλεντοκόπος.

sos1908

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2015
Κριτικές
4
Like
268
Πόντοι
1
καλημέρα παιδιά.το έχω απορία και θέλω να απευθυνθώ στους πιο παλιούς εδώ μέσα.υπάρχει κάποιο μωρό απο πιάτσα είτε μαύρο είτε άσπρο να κάνει παρτούζα ή να μη τις ρωτήσω καν?όποτε πάω με φιλαράκι ή απλά λένε τιμή και φεύγουν ή δε έρχονται καν.

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
πολυ χερι δουλευει ο τραβελος.κατα αλλα πολυ καλη δουλεια. ευγε.!!!

Sakichacki

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2016
Like
20
Πόντοι
0
Τα εχει αλλα δεν τα λειτουργεί!!!
Τωρα εσυ αμα θελεις να τα δοκιμασεις,ισως κανει καμια εξαιρεση

Όχι ρε φίλε τρελός είσαι ??? :2funny: :2funny: Εγώ είδα βυζάρες και καλή πίπα στο βίντεο αλλά δε νομίζω δεν είναι τα τραβέλια του στυλ μου.Άσε που δεν έχω δει τη φάτσα της.

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
Να ρωτήσω για δυο κοπέλες που τράβηξαν το μάτι μου στην πιάτσα:

1) Κοντή λεπτή ξανθιά με όμορφο πρόσωπο και χαρακτηριστικό τατού στο μπούτι. Κάθεται Γιαννιτσών με Χαλκίδος. Μου φαίνεται ότι μου είπε ότι την λένε Μαρία, γενικώς παγωμένη συμπεριφορά που δεν μου άρεσε οπότε δεν ασχολήθηκα περαιτέρω, αλλά από εμφάνιση ξεχωρίζει από τις άλλες της πιάτσας. Την έχω δει πολλές φορές περνώντας από εκεί μετά τις 9 το βράδυ.

2) Πολύ λεπτό μελαχρινό τσιγγανομελανούρι, σχετικά καλοντυμένο και περιποιημένο, δεν μιλάει πολλά ελληνικά, βγαίνει Μοναστηρίου με Κωλέττη μεταξύ 9 και 12. Βικτώρια το όνομά της (;)

Ξέρουμε τίποτα γι αυτές και αν αξίζουν τον κόπο;

Anal listis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
πρωτο βιντεακι 1'51" - δευτερο βιντεακι ... 1'58" 
Να ρωτήσω για δυο κοπέλες που τράβηξαν το μάτι μου στην πιάτσα:

1) Κοντή λεπτή ξανθιά με όμορφο πρόσωπο και χαρακτηριστικό τατού στο μπούτι. Κάθεται Γιαννιτσών με Χαλκίδος. Μου φαίνεται ότι μου είπε ότι την λένε Μαρία, γενικώς παγωμένη συμπεριφορά που δεν μου άρεσε οπότε δεν ασχολήθηκα περαιτέρω, αλλά από εμφάνιση ξεχωρίζει από τις άλλες της πιάτσας. Την έχω δει πολλές φορές περνώντας από εκεί μετά τις 9 το βράδυ.

2) Πολύ λεπτό μελαχρινό τσιγγανομελανούρι, σχετικά καλοντυμένο και περιποιημένο, δεν μιλάει πολλά ελληνικά, βγαίνει Μοναστηρίου με Κωλέττη μεταξύ 9 και 12. Βικτώρια το όνομά της (;)

Ξέρουμε τίποτα γι αυτές και αν αξίζουν τον κόπο;
ειναι μια βδομαδα εδω βγαινουν μαζι....η κοντη μαρια βιαζεται να τελειωσεις..η αλλη καλη πιπα ...πηγα να τις γαμησω αλλα πονουσανε και οι δυο ετσι εμεινα στην πιπα ...η βικτωρια παντως για πιπα 10 ευρω συνισταται...ελπιζω να βοηθησα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom