Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)
Εγγρ.
19 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Μάγγες καλησπέρα, γνωρίζει κανείς τί παίζει με την τύπισσα που τη στήνει με το κίτρινο το volkswagen το fox  μετά το μπουγατσατζίδικο το τιπ τοπ, επάνω στην παλαιού σταθμού;Πρέπει να είναι τρανσάκι αλλα φαίνεται πολύ δυνατό... Όποιος έχει κάνει test drive ή κατάλαβε ποιά εννοώ ας σχολιάσει, καλά γλέντια.

Γλεντοκόπος

Εγγρ.
19 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Όσο για το άλλο που είναι με το κόκκινο το φίατ το πάντα και μπάντα για πάντα , τέτοιο κλαρίνο επιπέδου σαλέα δεν έχει ξαναπέσει...Δεν έχω καπνίσει ποτέ στη ζωή μου, αλλά σε αυτό το πίπωμα έκανα μισό πακέτο απτά δικά του  για να αντέξω στο μεράκλωμα...Καλά γλέντια.

Γλεντοκόπος

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.165
Μάγγες καλησπέρα, γνωρίζει κανείς τί παίζει με την τύπισσα που τη στήνει με το κίτρινο το volkswagen το fox  μετά το μπουγατσατζίδικο το τιπ τοπ, επάνω στην παλαιού σταθμού;Πρέπει να είναι τρανσάκι αλλα φαίνεται πολύ δυνατό... Όποιος έχει κάνει test drive ή κατάλαβε ποιά εννοώ ας σχολιάσει, καλά γλέντια.

Γλεντοκόπος
ας μου κανω διαφημιση !

[xvideos]
]

[xvideos]
]

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
sorry που χαλαω το ρομαντικο του πραγματος....αλλα ποσο πιο χαμηλα,ποσο;

Εγγρ.
19 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Σευχαριστώ big paul , μπαίνει στα υπόψιν...Όσο για σένα νινάρα, συνέχισε να μας γκαυλώνεις...Φιλιά πολλά, ελπίζω να τα πούμε και από κοντά, κάποια στιγμή ,στο γνωστό σημείο.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Για το Μαρακι την μαυρομαλα που φοράει και γυαλακια! Βγαίνει κατά τις 1.00 . Ξέρουμε τπτ? :grin:
Φάνηκε δυνατό το μωρό ,αλλά μας φοβήθηκε γιατί ειμασταν 2 στο αμάξι! :2funny:

Anal listis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Αννα ψηλη κοντό αγορέ ξανθό μαλλι μάλλον Βουλγάρα μαζί με την ξανθιά με τις ποδαρες και την γαμψη μύτη...από υπηρεσίες τι λένε?

Sakichacki

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2016
Like
20
Πόντοι
0
Εγώ ψάχνω για ένα καλό πουτανάκι να βγάλω τουλάχιστον 2 εκτονώσεις με 40-50 ευρώ .Δε θέλω μαύρες .Αν τον παίρνει και από πίσω ακόμα καλύτερα.Ξέρει κανείς κανένα καλό να προτείνει???Αν έχει και το νούμερο της να μου στείλε pm.

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Εγώ ψάχνω για ένα καλό πουτανάκι να βγάλω τουλάχιστον 2 εκτονώσεις με 40-50 ευρώ .Δε θέλω μαύρες .Αν τον παίρνει και από πίσω ακόμα καλύτερα.Ξέρει κανείς κανένα καλό να προτείνει???Αν έχει και το νούμερο της να μου στείλε pm.

Αν σπουδάζεις βρες μια που να τα κάνει με εκατό,
δειχτείς το φοιτητικό πάσο, οποτε πληρώνεις το μισό.

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Πέραν τις πλάκας, μόνο τσανκια θα βρεις σε αυτές τις τιμές.

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Αννα ψηλη κοντό αγορέ ξανθό μαλλι μάλλον Βουλγάρα μαζί με την ξανθιά με τις ποδαρες και την γαμψη μύτη...από υπηρεσίες τι λένε?

25€ είχε πάρει για αμάξι, καλές υπηρεσίες, το μόνο που με ενόχλησε ήταν ότι πήγαμε στην αλάνα στην Κωλέττη, που εκεί μπορεί να στην πέσουν ανά πάσα ώρα και στιγμή.

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Όσο για το άλλο που είναι με το κόκκινο το φίατ το πάντα και μπάντα για πάντα , τέτοιο κλαρίνο επιπέδου σαλέα δεν έχει ξαναπέσει...Δεν έχω καπνίσει ποτέ στη ζωή μου, αλλά σε αυτό το πίπωμα έκανα μισό πακέτο απτά δικά του  για να αντέξω στο μεράκλωμα...Καλά γλέντια.

Γλεντοκόπος

Η Νανα η κυπρία είναι φίλε.
Παλιά έβγαινε στην Φράγκων.
Όντως στην πίπα είναι πολύ δυνατή, θυμάμαι μου τον μελάνιαζε.

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Σήμερα κατα τις 4 το μεσημερι ήταν ένα κοκκινομάλικο σέξυ Γιαννιτσών με Χαλκίδως. Δυνατό μωρό φαινόταν αλλα Αιγύφτια.
Καλή είναι και πως την λένε μήπως την ξαναπετύχω;

Η Φωτεινή ήταν φίλε,το φρύδι το έχει αλα Κλεοπάτρα στηλ, από τις καλύτερες πίπες που υπάρχουν, τις αρέσει να κάνει γλείφοκωλι, έχω γράψει για αυτήν σε παλιότερα ποστ.
Βγαίνει συνήθως νωρίς απόγευμα και κατά τις 23:00 μετά.
Τον τελευταίο μήνα την πήρα 2 φορές κατά τις 18:00 και 1 κατά τις 23:30

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Για την Χρυσά που την ψάχνετε, την πέτυχα 3 φορές κατά τις 06:30,
1 φορα κατά τις 01:00 και 2 φορές κατά τις 22:30, συνήθως κοντά στο περίπτερο στην Κωλέττη.
Και λέω την πέτυχα, όχι την φόρτωσα.

Την Στέλλα την βλέπω πλέον σχεδόν κάθε μέρα κατά τις 06:30 στην Γιαννιτσών με Χαλκιδος,
και 2 φορές κατά τις 1:00
Αυτήν την πήρα 2 πρωινά για να πάει καλά η μερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom