Πέρασμα σημερα κατά τις 20:00.
Γιαννιτσών από ανατολικά προς δυτικά μόνο 2 βουλγαρακια μέχρι την Κωλέττη.
Μετά την Κωλέττη στο ύψος της Δάφνης η ψιλή η ξανθια γυφτωπουλα, αυτή που συνήθως κάθεται στην Μοναστηριού στην στάση μετά την Πυροσβεστική.
Στην δίχαλα παραπατούσε η Ηρα.
Γύρισμα Μοναστηριού και μέχρι το κοκκινο τίποτα.
Πρην την στάση όμως του κοκκινου η Κωσταντινα, αυτή που μοιάζει πολυ με την κατσαρίδα στο προσωπο και το ύψος.
Την πήρα λοιπον για μια πίπα στο 20€.
Όπως έγραψα λοιπον αυτή μοιάζει παρα πολύ την κατσαρίδα στο προσωπο, έτσι είχα σταματήσει και την πήρα προ καιρού, μετά δεν την ξαναείδα.
Διαφέρει όμως από κοντά κατά πολύ.
Αυτη έχει μεν το ύψος της Μαρίας, αλλά έχει και βυζί, έχει και φαρδύ κωλο, και μερικά κιλακια παραπάνω.
Περάσαμε κανα 20-λεπτό να πάμε να πάρει προφυλακτικά, γιατί μόλις βγήκε και δεν πρόλαβε να πάρει, και μιλώντας για τα κορίτσια της πιάτσας.
Έμεινε έκπληκτη που για οποια έλεγε την ήξερα.
Με τα πολλά φτάσαμε και σε μια καβανζα μακριά από την πιάτσα.
Στα του έργου.
Έπεσε και άρχισε να μου γλείφει τα μπαλάκια και τον κορμό μέχρι που μου τον έκανε κάγκελο.
Πέρασμα της καποτας αδέξια, αλλά στην πιπα επιδέξια.
Βαθιά ρουφηγματα, και ξανα έξω και φτου ξανά γλείψιμο τα μπαλάκια.
Αυτά μου τα παπαριασε κανονικά.
Ξανά με τα μούτρα στο ρούφηγμα, και γρήγορο μέσα έξω, τσόντα σταηλ.
Κάποια στιγμή κουραστικε, με ρωτησε αν εχω πιεί, γιατί αργουσα, της είπα ότι γενικός αργό να τελειώσω, και μου είπε αν θέλω να της τον βάλω λίγο, μήπως και τελειώσω πιο γρήγορα.
Άντε να σου κάνω την χάρη.
Στήθηκε στα 4 και άρχισε ένα σφυροκόπημα με τα κωλομερια της να κάνουν πλοφ-πλοφ όταν χτυπούσα πάνω τους.
Και εδώ πάνω από 10 λεπτά δεν άντεξε και μου λέει καλύτερα στόμα.
Το ξαναπήρε όπως ημουν όρθιος και άρχισε να μου τραβα με το στόμα τα μπαλάκια και με το χέρι να με παίζει και να ανεβαζει το στόμα μια κεφάλι μια μπαλάκια.
Της λέω μετά από κανα 5λεπτο ότι τελειωνω και το πήρε βαθιά στο στόμα.
Αδειάζω κα εγώ στην καπότα και την βλέπω πετάγεται πίσω.
Είχε σπάσει το λάστιχο και τα πήρε στο λαρύγγι.
Το δεύτερο κύμα το έφαγε στην μάπα όπως πετάχτηκε πίσω και το τρίτο στα ρούχα.
Αυτή να προσπαθεί να φτυσει αυτά που πήγαν στο λαρυγγα και εγώ να έχω σκάσει στα γέλια.