Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Αν ασιατοφερνε λιγο στο προσωπο και ηταν μελαχρινο ηταν η χρυσα

Δεν λέει την Χρυσα.
Είναι μια καινούργια μελαχρινή περίπου 1,70 με ωραίο σώμα,
που βγαίνει στην Γιαννιτσών με Δάφνης.

crazy4

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ksereis kaneis poia einai afti pou leio filos mas me to audi me xrwma mad?

sos1908

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2015
Κριτικές
4
Like
268
Πόντοι
1
Προχθεσινή έξοδος για ποτάκι με τους mpouxo & Azazel.
Από το μαγαζί που ήμασταν βλέπαμε τους Δίας και τα περιπολικά να κάνουν αβέρτα γύρες.
Μετά την Σκούπα και της Κυριακής δεν περίμενα να έχει και τίποτα ιδιαίτερο η πιάτσα.
Πραγματικά όταν φυγαμε έκανα 1 γυρα και εκτός από την Στελλιτσα και την Ρια, όλες οι άλλες ήταν χάλια.
Οποτε Κατσέλη για κρεπα και επιστροοφη μετά από κανα μισάωρο.
Μοναστηριού είχαν βγει και 5 μαυρουλες, εκ των οποίων οι 2 πολυ καλά κοματια. Αυτό για τον [size=11pt]sos1908[/size]. Στην στάση απέναντι από το Ροτόντα, τσανκι με τον τσανκιγκομενο της. Μετά τίποτα.
Γιαννιτσών:
Α.Π. τίποτα λίγο πιο κάτω 3 βουλγαροχομπιτ.
Η Ρια σκοπός στην γωνία με Χαλκιδος.
Η Στέλλα είχε φτάσει πλέον κοντά Κωλέττη, όπου και τη πήρα γιατί βαριόμουν να συνεχίσω το ψάξιμο.
Πίπα αγγαρεία για να φυγουν οι βραδινές καυλες λοιπον και να μην πάει χαμένη και η γύρα.
Ήταν και κουρασμένη, έτοιμη να κοιμηθεί, και δούλεψε πολύ χέρι μέχρι να με τελειώσει.

Azazel, αυτή η Βάσω μια από Κοζάνη είναι?

Πέρασμα εχθές κατά τις 22:40.
Η Μοναστηριού είχε την τιμητική της εχθές.
Πρην το κοκκινο 2, με Κωλέττη αλλά 2, πρην την Οικονόμου 2 και απέναντι στο ψιλικατζίδικο 3, φτάνοντας Α.Π. ακόμα 2.
Στην Βούτυρα το βουλγαροτραβελο το μελαχρινό που ρεύεται σαν τον Παγκαλο.
Κύριλλου η ξεπέτα με το μπλε σεβρολετ, ο Παγκαλος ντυμένος Παπαρήγα, και ένα crossακι ακόμα.
Γιαννιτσών μπροστά στην Εθνική ένα μελαχρινό Βουλγαρακι.
Α.Π. τα βουλγαροχομπιτ.
Λίγο πιο κάτω η Μιλένα η νταρντάνα και Χαλκιδος η Ρια και η σαβουρομιλφ που βγαίνει εκεί.
Προς Κωλέττη καθόταν στα σκαλάκια ένα μελαχρινό, το οποίο θα δοκιμαστή ελπιζω μες στην βδομάδα, θα το έπαιρνα αλλά ήθελα πρώτα να τελειώσω την αναγνωριστικη.
Μπροστά στο One η Μιλένα η ξεπέτα και στην Κωλέττη ακόμα ένα βουλγαροχομπιτ.
Με Μαζαράκη ακόμα 1 βουλγαρομιλφομπαζο.
Λίγο πιο κάτω περπατούσε μια μελαχρινή ψιλή χοντρουλα που αραζε πρώτα στην Μαζαράκη με Μοναστηριού, αυτή αποφάσισε μάλλον να χάσει κανα κιλό και τώρα περπατάει την Γιαννιτσών πάνω κάτω.
Μετά την Δάφνης περπατούσε με γοργό βήμα η κατσαρίδα.
Εδώ τελειωσε και η αναγνωρίστηκη και ξεχάστηκε και το άλλο από τα σκαλάκια.
Το ρουφηξε με το ίδιο παθος που περνει η εφορία τα λεφτά μας.
Δεν άφησε τίποτα.

σε ευχαριστώ πολύ black adder για την πληροφορία.έχω παρατηρήσει όντως ότι τα μαυράκια βγαίνουν αρκετά αργά μετά τις 1 απλά εγώ περνάω κατά τις 10-11 απο τη πιάτσα τελειώνοντας απο τη δουλειά.προχθές στο πέρασμα μου όντως είδα και εγώ αυτή με το μαύρο αμάξι,άκρως εντυπωσιακή για τρανς,αλλά φυσικά δε ασχολήθηκα γιατί δε είναι του γούστου μου τα τρανσάκια.

asverkos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Κριτικές
2
Like
54
Πόντοι
0
καλησπέρα συναγωνιστές.παρακολουθώ αρκετό καιρό το forum και μετά απο παρότρυνση του καλού μου φίλου γλεντοκόπου είπα και εγώ να μπω στη παρέα.χρόνια βολτάρω στη πιάτσα αλλά κυρίως μόνο για το χαβαλέ έχοντας λίγα φορτώματα,θα παραθέτω και εγώ τις εμπειρίες μου.Κυριακή βράδυ περνάω για βόλτα και εκεί που είναι η πιάτσα των τρανς,μιλάω λίγο για το καλησπέρα με μια με κόκκινο αυτοκίνητο η οποία μου πρότεινε να πάμε να χύσουμε παρέα δωρεάν!!!!γέλασα και χαιρέτησα,αποχορώντας άρων άρων καθώς δε είναι του γούστου μου οι τρανς.ξέρει κανείς κάτι για τη συγκεκριμένη?μετά απο εκεί φόρτωσα με 10 τη στελλίτσα για μια πίπα και την έκανα για σπίτι.
Επόμενη τσάρκα παρασκευή με γλεντοκόπο όπου είπαμε θα πάμε στο επαφή να δούμε επιτέλους τι παίζει αν και όπως διάβασα είναι μαγαζάκι για τη τρίτη ηλικία αλλά δε πειράζει η καταδρομική θα γίνει.
Θα ακολουθήσει και ενημέρωση απο το τι συναντήσαμε στο μαγαζί! :2funny:
Καλώς σας βρήκα λοιπόν παιδιά,και εύχομαι στην επόμενη συνάντηση να με ενημερώσετε να έρθω μαζί με γλεκντοκόπο να σας γνωρίσω και απο κοντά!

Καλά γλέντια,
Asverkos

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Δεν λέει την Χρυσα.
Είναι μια καινούργια μελαχρινή περίπου 1,70 με ωραίο σώμα,
που βγαίνει στην Γιαννιτσών με Δάφνης.
Τι ωρες βγαινει αυτη και δε την εχω πετυχει ρε μαν?

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Kαθετε στο σημειο η κανει βολτες πανω κατω σαν την κατσαριδα?
Ο Μπλακ σου δινει σημειο στο χωρο, χρονικο διαστημα και θελεις και πιθανοτητα τι εξισωση εχεις φτιαξει ρε φιλε για να βρεις μια τανα;

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Ο Μπλακ σου δινει σημειο στο χωρο, χρονικο διαστημα και θελεις και πιθανοτητα τι εξισωση εχεις φτιαξει ρε φιλε για να βρεις μια τανα;
Eσενα ρε τυπε τωρα ποιος μιλησε και πεταγεσε σε ρωτησα τιποτα η μηπως μιλαω μαζι σου και δε το ξερω και οτι θελω θα κανω ακομα και το πυθαγωρειο δε θα μου πεις εσυ

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Kαθετε στο σημειο η κανει βολτες πανω κατω σαν την κατσαριδα?

Εκεί στην διασταύρωση καθόταν.
Απλός την μια ήμουν με την Ρητά και την άλλη που την είδα, δεν είχα χρόνο, έτυχε να περάσω από εκεί.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Εκεί στην διασταύρωση καθόταν.
Απλός την μια ήμουν με την Ρητά και την άλλη που την είδα, δεν είχα χρόνο, έτυχε να περάσω από εκεί.
Οποτε ειναι σταθερη εκει περιεργο που δεν τη εχω αμα την δω και την παρω πριν απο σενα γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να σου ξεφυγει θα σου πω εντυπωσεις  ;)

kostas123098

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα συναγωνιστες...μετα απο τεραστιο διαστημα εκτος του αθληματος επεστρεψα την τελευταια εβδομαδα με πολλες αποριες μπορω να παραδεχτω...χθες περιπου στις 8:30 ψηλη ξανθια στο ροτοντα...με το που κατεβαζω το παραθυρο με κοιταει και μου λεει "οχι"...εμεινα παγωτο...εντωμεταξυ φαινοταν στα χαμενα...ποια ειναι αυτη? και επισης...η χρυσα ειναι μια μαυρομαλλα που το πρωι κατα τις 6 ειναι στην σταση πριν την πυροσβεστικη? και αν ναι τι φαση ειναι αυτη? ευχαριστω προκαταβολικα για τυχον απαντησεις...με αγωνιστικους χαιρετισμους...

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
καλησπερα συναγωνιστες...μετα απο τεραστιο διαστημα εκτος του αθληματος επεστρεψα την τελευταια εβδομαδα με πολλες αποριες μπορω να παραδεχτω...χθες περιπου στις 8:30 ψηλη ξανθια στο ροτοντα...με το που κατεβαζω το παραθυρο με κοιταει και μου λεει "οχι"...εμεινα παγωτο...εντωμεταξυ φαινοταν στα χαμενα...ποια ειναι αυτη? και επισης...η χρυσα ειναι μια μαυρομαλλα που το πρωι κατα τις 6 ειναι στην σταση πριν την πυροσβεστικη? και αν ναι τι φαση ειναι αυτη? ευχαριστω προκαταβολικα για τυχον απαντησεις...με αγωνιστικους χαιρετισμους...

Η Ρητά ήταν φίλε. Διάβασε και μερικές σελίδες πιο πίσω.
Και εγώ σταμάτησα σήμερα και μου είπε "Μπαίνω?"

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Η Ρητά ήταν φίλε. Διάβασε και μερικές σελίδες πιο πίσω.
Και εγώ σταμάτησα σήμερα και μου είπε "Μπαίνω?"
ρε συ το βλεμμα της ειναι οντως  στα χαμμενα? Τοτε την ειδαμε με τον αλλον! :grin: Φορουσε τζιν φουστα?

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
περασμα την ωρα του τελικου..ολες στο ποστο τους να κυνηγουν πελατες με το κυαλι..εγω και 2-3 αλλοι...η χρυσα παντα μουναρα να κανει βολτες και να μην στεριωνει πελατη  :idiot: κανα δυο καινουργιες..πηρα μια βασω ελληνιδα που εβγαινε λεει παλια..πιπα φοβερη deepthroat ολα τα λεφτα..το μονο μειον οτι στο γαμησι επεμενε να κανει το κολπο με το να πιανει τον πουτσο για να χυσεις γρηγορα...δεχεται και σπιτι της 50 την ωρα μου ειπε..απο εμφανιση μετρια..μετα την κωλεττη προς κτελ αριστερα ενα καινουργιο υπερμουναρος αλλα φορτωθηκε και δεν προλαβα να ρωτησω..παντως μου φανηκε επιπεδου champions league... :erection:

Βασικα ενα πω ενα μεγαλο ευχαριστω στο συναγωνιστη ηλια,που με βοηθησε να βρω την εν λογο κοπελα.  ;)
Πηγα στο σπιτι της(με παρεα) και για καλη μου τυχη με περιμενε κατω στο δρομο,πηρα την πρωτη κρυαδα με το που την ειδα,οπως και το φιλαρακι που ειχα μαζι μου  :S
Μας ειπε 10 φορες οτι δεν κανει παρτουζα και αφησα το φιλαρακι στο αμαξι για να παω εγω  :headbang:
Στη διαδρομη για το σπιτι με ρωτησε 5-6 φορες αμα ειμαι μπατσος και την ταυτοτητα μου(φυσικα της ειπα,οτι δεν εχει κανενα δικαιωμα να ζηταει κρατικο εγγραφο)επομενη ερωτηση αμα εχω καποτες , της λεω δεν ειμαι εγω η πουτανα που πρεπει να εχει καποτες αλλα εσυ  :dancing:
Και οταν φτασαμε στο σπιτι μου ειπε και το θεεικο,πανε στο περιπτερο να παρεις καποτες,2 μπυρες και τσιγαρα   :huh:
Της λεω οκ,μηπως θελεις και κανενα Tide για τα ρουχα?  :birdman:
Την εκανα με ελαφρα πηδηματακια,τετοιο παρταλι ρε παιδια θα επρεπε να με πληρωσει για να το γαμησω,οχι να το πληρωσω εγω  :s&m_1:
Απο εμφανιση,ουτε τα βασικα  :vomit:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Βασικα ενα πω ενα μεγαλο ευχαριστω στο συναγωνιστη ηλια,που με βοηθησε να βρω την εν λογο κοπελα.  ;)
Πηγα στο σπιτι της(με παρεα) και για καλη μου τυχη με περιμενε κατω στο δρομο,πηρα την πρωτη κρυαδα με το που την ειδα,οπως και το φιλαρακι που ειχα μαζι μου  :S
Μας ειπε 10 φορες οτι δεν κανει παρτουζα και αφησα το φιλαρακι στο αμαξι για να παω εγω  :headbang:
Στη διαδρομη για το σπιτι με ρωτησε 5-6 φορες αμα ειμαι μπατσος και την ταυτοτητα μου(φυσικα της ειπα,οτι δεν εχει κανενα δικαιωμα να ζηταει κρατικο εγγραφο)επομενη ερωτηση αμα εχω καποτες , της λεω δεν ειμαι εγω η πουτανα που πρεπει να εχει καποτες αλλα εσυ  :dancing:
Και οταν φτασαμε στο σπιτι μου ειπε και το θεεικο,πανε στο περιπτερο να παρεις καποτες,2 μπυρες και τσιγαρα   :huh:
Την εκανα με ελαφρα πηδηματακια,τετοιο παρταλι ρε παιδια θα επρεπε να με πληρωσει για να το γαμησω,οχι να το πληρωσω εγω  :s&m_1:
Απο εμφανιση,ουτε τα βασικα  :vomit:
τον σοφερ πως τον ελεγαν? :2funny: :2funny:

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Πέρασμα λοιπον σήμερα κατά τις 22:20.
Μοναστηριού ήταν και πάλι γεμάτη.
Στην στάση στο φανάρι της Μενεμένης η βουλγαρα η Νταιζη, παρέα με τον γκομενονταβα της.
Στην στάση μετά το φανάρι η Τζένη η "τουρκαλα" και διπλα της μια γυφτοπουλσ.
Στην στάση στο κοκκινο μια ξανθιά μιλφοβουλγαρα μαζί με ένα νεαρό μελαχρινό.
Στο φανάρι της Κωλέττη η Μάγκι, νεαρό μελαχρινό βουλγαρακι που για αυτό έχω ακουση τα καλύτερα από τον paraxeno.
Λίγο πιο κάτω μελαχρινό βουλγαρακι με φόρμες που το είχα πάρει πρην κανα μήνα και ξανα δεν έχει, είχα γράψει και για αυτό.
Μετά την διασταύρωση με Χαλκιδος ξανθό γυφτοβουλγαρακι και φτάνοντας προς Ροτόντα η Ρητά, την οποία πήρα άμεσος και εξαφανιστηκαμε μσκρισ από την πιάτσα.
Παντός περνοντας με την Ρητά από Γιαννιτσών έριξα και από κει μια ματιά.
Γιαννιτσών λοιπον.
Αγίων Πάντων το γυφτοβουλγαρακι η Άννα, αυτή με τα λίγο στραβά δόντια, παρέα με ένα βουλγαροχομπιτ(κοντόχοντρη).
Στο παλιό ΚΤΕΛ ακόμα 2 βουλγαρακια και Χαλκιδος αραχτη στο περβάζι η Ρια.
Μέχρι Κωλέττη τίποτα.
Μετά την Κωλέττη η Ηρα και πιο κάτω η Χοντρούλα που εγραψσ εχθές να συνεχιζει να περπατάει πέρα δώθε. Σήμερα είχε και παρέα μια πιο κοντή από αυτήν, και οι δυο στα μαύρα σαν τις χηρες.
Την καινούργια δεν την είδα Ραπτορα.

Καλά πάει η βδομάδα.

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668

ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Κλαίιιωωωω,θεόοοοοος λέμεεε  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Και με το σπαθί σου τιμημένος,συνέχισε  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom