Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Ραπτορα όταν σου λέω δεν διαβάζουν, έχω άδικο, και μου λες ότι τους την λέω.
Για αυτήν με το μπλε σεβρολετ πόσες φορές έγραψα ότι είναι ξεπέτα?
Νεοι ειναι ρε μαν θα μαθουν

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
πέρασμα πριν καμιά ώρα απο πιάτσα.υπήρχε ότι ακριβώς ανέφερε ο συναγωνιστής.Μόνο που εντόπισα και ένα μιλφ με κοντό ξανθό μαλλί και αυτοκίνητο μπλε shevrolet αν δε κάνω λάθος.ξέρετε ΄τιποτα για την συγκεκριμένη?
Μαν ο Βασιλιας παντα ειναι ακριβεστατος δεν υπαρχει αμφισβητηση στο λογο του

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Πέρασμα σημερα κατά τις 20:00.
Γιαννιτσών από ανατολικά προς δυτικά μόνο 2 βουλγαρακια μέχρι την Κωλέττη.
Μετά την Κωλέττη στο ύψος της Δάφνης η ψιλή η ξανθια γυφτωπουλα, αυτή που συνήθως κάθεται στην Μοναστηριού στην στάση μετά την Πυροσβεστική.
Στην δίχαλα παραπατούσε η Ηρα.
Γύρισμα Μοναστηριού και μέχρι το κοκκινο τίποτα.
Πρην την στάση όμως του κοκκινου η Κωσταντινα, αυτή που μοιάζει πολυ με την κατσαρίδα στο προσωπο και το ύψος.
Την πήρα λοιπον για μια πίπα στο 20€.
Όπως έγραψα λοιπον αυτή μοιάζει παρα πολύ την κατσαρίδα στο προσωπο, έτσι είχα σταματήσει και την πήρα προ καιρού, μετά δεν την ξαναείδα.
Διαφέρει όμως από κοντά κατά πολύ.
Αυτη έχει μεν το ύψος της Μαρίας, αλλά έχει και βυζί, έχει και φαρδύ κωλο, και μερικά κιλακια παραπάνω.
Περάσαμε κανα 20-λεπτό να πάμε να πάρει προφυλακτικά, γιατί μόλις βγήκε και δεν πρόλαβε να πάρει, και μιλώντας για τα κορίτσια της πιάτσας.
Έμεινε έκπληκτη που για οποια έλεγε την ήξερα.
Με τα πολλά φτάσαμε και σε μια καβανζα μακριά από την πιάτσα.

Στα του έργου.
Έπεσε και άρχισε να μου γλείφει τα μπαλάκια και τον κορμό μέχρι που μου τον έκανε κάγκελο.
Πέρασμα της καποτας αδέξια, αλλά στην πιπα επιδέξια.
Βαθιά ρουφηγματα, και ξανα έξω και φτου ξανά γλείψιμο τα μπαλάκια.
Αυτά μου τα παπαριασε κανονικά.
Ξανά με τα μούτρα στο ρούφηγμα, και γρήγορο μέσα έξω, τσόντα σταηλ.
Κάποια στιγμή κουραστικε, με ρωτησε αν εχω πιεί, γιατί αργουσα, της είπα ότι γενικός αργό να τελειώσω, και μου είπε αν θέλω να της τον βάλω λίγο, μήπως και τελειώσω πιο γρήγορα.
Άντε να σου κάνω την χάρη.
Στήθηκε στα 4 και άρχισε ένα σφυροκόπημα με τα κωλομερια της να κάνουν πλοφ-πλοφ όταν χτυπούσα πάνω τους.
Και εδώ πάνω από 10 λεπτά δεν άντεξε και μου λέει καλύτερα στόμα.
Το ξαναπήρε όπως ημουν όρθιος και άρχισε να μου τραβα με το στόμα τα μπαλάκια και με το χέρι να με παίζει και να ανεβαζει το στόμα μια κεφάλι μια μπαλάκια.
Της λέω μετά από κανα 5λεπτο ότι τελειωνω και το πήρε βαθιά στο στόμα.
Αδειάζω κα εγώ στην καπότα και την βλέπω πετάγεται πίσω.
Είχε σπάσει το λάστιχο και τα πήρε στο λαρύγγι.
Το δεύτερο κύμα το έφαγε στην μάπα όπως πετάχτηκε πίσω και το τρίτο στα ρούχα.
Αυτή να προσπαθεί να φτυσει αυτά που πήγαν στο λαρυγγα και εγώ να έχω σκάσει στα γέλια.
:2funny: :2funny: :2funny: που το βρηκες τόσο σπέρμα ρε τρελε? :grin:

danny_thess

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2014
Like
42
Πόντοι
1
Χθες το βραδυ μια μαυρουλα εντυπωσιακη με ενα ροζ φορεμα !!! την πηρα.. την ειδε κανεις???

sos1908

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2015
Κριτικές
4
Like
268
Πόντοι
1
πέρασμα εχθές κατά τις 11 απο πιάτσα.λίγα πράγματα ακόμα μια φορά.Έπαιζαν μια μαυρούλα,2 τσιγγανογύφτισες,μια χοντρή μια ξανθιά με τακούνια πρέπεινα ήταν αυτή η Ρια,και μια άλλη ακόμα επι Κωλλέτη μαυρομάλλα.Μου πε 15 πίπα 25 όλο το πακέτο.έφυγα χωρίς να το σκεφτώ.αν είναι να δώσω 25 πάω και σε στούντιο και έχω και τις ανέσεις μου.αυτά

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
πέρασμα εχθές κατά τις 11 απο πιάτσα.λίγα πράγματα ακόμα μια φορά.Έπαιζαν μια μαυρούλα,2 τσιγγανογύφτισες,μια χοντρή μια ξανθιά με τακούνια πρέπεινα ήταν αυτή η Ρια,και μια άλλη ακόμα επι Κωλλέτη μαυρομάλλα.Μου πε 15 πίπα 25 όλο το πακέτο.έφυγα χωρίς να το σκεφτώ.αν είναι να δώσω 25 πάω και σε στούντιο και έχω και τις ανέσεις μου.αυτά
Tυπε αν την ελεγες ενα 20αρικο για γαμησι οχι δε θα σου λεγε

sos1908

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2015
Κριτικές
4
Like
268
Πόντοι
1
Tυπε αν την ελεγες ενα 20αρικο για γαμησι οχι δε θα σου λεγε

Ράπτορ εγώ έτσι και αλλιώς μαυράκια προτιμώ.για αυτό δε έκανα παζάρι.απλά μου φάνηκαν πολλά τα 25 για πιάτσα

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Ράπτορ εγώ έτσι και αλλιώς μαυράκια προτιμώ.για αυτό δε έκανα παζάρι.απλά μου φάνηκαν πολλά τα 25 για πιάτσα
Αυτο ειναι αλλο θεμα μαυρακια παντος αξιολαγα δεν εχει καθολου ολα μπαζακια ειναι

sos1908

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2015
Κριτικές
4
Like
268
Πόντοι
1
Αυτο ειναι αλλο θεμα μαυρακια παντος αξιολαγα δεν εχει καθολου ολα μπαζακια ειναι

καλά ναι συμφωνώ απολύτα σε αυτό.και το θέμα είναι ότι δε παίζει και κάνα call girl μαυράκι τουλάχιστον για να είσαι πιο άνετος.

Εγγρ.
19 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Πέρασμα ξημερώματα Κυριακής από Κωλέττη και γύρω περιοχές,τους δρόμους των χαμένων ψυχών που λέει κιένας φίλος... Μπήκε στο στόχαστρο τρανσάκι με φτιαγμένο αμαξάκι που οπωσδήποτε ήθελα να το δοκιμάσω, γιατί φαινόταν πολύ τουμπανιασμένο. Όποιος πέρασε θα είδε, ένα audi ,μαύρο ματ με ένα έκφυλο ξανθό τρανς. Της πρότεινα με ένα γαλάζιο, να μου κάνει κλαρίνο επιπέδου σαλέα, να φύγουν λίγο τα χοντρά που είχαν μαζευτεί από τα τσοντάκια που κυκλοφορούσαν κέντρο και μετά από 2 χυλόπιτες-άκυρα σε κρούσεις-κεράσματα στα λαδάδικα από ελλεινίδες... 
Αφού πάρκαρα το δικό μου, μπήκα στο δικό της, μπορεί και μαλακία μου αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια. Οδήγησε  αυτή μέχρι απέναντι στα Media Markt, στα ερείπια , προς χατζή-μπαχτσέ,την ταβέρνα, για τους προχωρημένους,  όπου έχει μια αλάνα.Ακολούθησε μαλακιάρα με χλέπες με την οποία κόντεψα να χύσω, τη σταμάτησα και την είπα ναρχίσει το τσιμπούκι, όπου όμως δεν ήταν το δυνατό της σημείο γιαυτό και για να μην πάνε τα 20 ευρώ χαμένα την είπα να στηθεί στα 4 για να τη γαμήσω, σκουφάτος φυσικά.Τα χύσια τα ρούφηξε σαν την tigra της delonghi και τάφτυσε με χλέπα απτό παράθυρο του οδηγού, πράγμα που με γκαύλωσε ακόμα παραπάνω. Με πήγε μετά με το αμάξι της πίσω και χαιρετηθήκαμε, πολύ καλή,καθαρή, τίμια.
Καυλωμένος  και μη μπορώντας να ηρεμήσω, έκανα πέρασμα και από Μοναστηρίου, όπου και λόγω του προχωρημένου της ώρας(4-5), μόνο κάτι ξεπέτες πέτυχα, το οποίο ήταν και ό,τι αναζητούσα για να φύγουν και τα τελευταία ψιλά...Οπότε με 5 ευρώ έμπασα για μιά "φραπεδιά", μια κατά δήλωσή της βουλγάρα μπαμπάτσικη και καστανόξανθη, ονόματι Μαρία ,στα δεύτερα -άντα η κυρία, καινούργιο πρόσωπο στην πιάτσα.Με βάρεσε για κανένα 30λεπτο γιατί αργούσα λόγω του πρότερου γαμησιού, οπότε με ζήτησε άλλα 5, χαλάλι γιατί έκανε μπράτσα μέχρι να χύσω. Υπομονετικό και το Μαράκι.
Αυτά τα νέα απτό μέτωπο, δεν ξεχνώ και θα κάνω καταδρομική στα μαγαζιά πού είχα απορία τί παίζει στην Αγίου Δημητρίου,απλά αυτόν τον καιρό είμαι ό,τι κινείται εκτελείται και δε γουστάρω απλώς οφθαλμόλουτρο και πυρφοροχορηγίες(και ναι, παραδέχομαι ότι επεχείρησα να γίνω χορηγός-καληνυχτάκιας το ίδιο βράδυ με υποψήφιες ελλεινίδες,αλλά το αίμα βράζει).

Καλά γλέντια,

Γλεντοκόπος

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Πέρασμα ξημερώματα Κυριακής από Κωλέττη και γύρω περιοχές,τους δρόμους των χαμένων ψυχών που λέει κιένας φίλος... Μπήκε στο στόχαστρο τρανσάκι με φτιαγμένο αμαξάκι που οπωσδήποτε ήθελα να το δοκιμάσω, γιατί φαινόταν πολύ τουμπανιασμένο. Όποιος πέρασε θα είδε, ένα audi ,μαύρο ματ με ένα έκφυλο ξανθό τρανς. Της πρότεινα με ένα γαλάζιο, να μου κάνει κλαρίνο επιπέδου σαλέα, να φύγουν λίγο τα χοντρά που είχαν μαζευτεί από τα τσοντάκια που κυκλοφορούσαν κέντρο και μετά από 2 χυλόπιτες-άκυρα σε κρούσεις-κεράσματα στα λαδάδικα από ελλεινίδες... 
Αφού πάρκαρα το δικό μου, μπήκα στο δικό της, μπορεί και μαλακία μου αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια. Οδήγησε  αυτή μέχρι απέναντι στα Media Markt, στα ερείπια , προς χατζή-μπαχτσέ,την ταβέρνα, για τους προχωρημένους,  όπου έχει μια αλάνα.Ακολούθησε μαλακιάρα με χλέπες με την οποία κόντεψα να χύσω, τη σταμάτησα και την είπα ναρχίσει το τσιμπούκι, όπου όμως δεν ήταν το δυνατό της σημείο γιαυτό και για να μην πάνε τα 20 ευρώ χαμένα την είπα να στηθεί στα 4 για να τη γαμήσω, σκουφάτος φυσικά.Τα χύσια τα ρούφηξε σαν την tigra της delonghi και τάφτυσε με χλέπα απτό παράθυρο του οδηγού, πράγμα που με γκαύλωσε ακόμα παραπάνω. Με πήγε μετά με το αμάξι της πίσω και χαιρετηθήκαμε, πολύ καλή,καθαρή, τίμια.
Καυλωμένος  και μη μπορώντας να ηρεμήσω, έκανα πέρασμα και από Μοναστηρίου, όπου και λόγω του προχωρημένου της ώρας(4-5), μόνο κάτι ξεπέτες πέτυχα, το οποίο ήταν και ό,τι αναζητούσα για να φύγουν και τα τελευταία ψιλά...Οπότε με 5 ευρώ έμπασα για μιά "φραπεδιά", μια κατά δήλωσή της βουλγάρα μπαμπάτσικη και καστανόξανθη, ονόματι Μαρία ,στα δεύτερα -άντα η κυρία, καινούργιο πρόσωπο στην πιάτσα.Με βάρεσε για κανένα 30λεπτο γιατί αργούσα λόγω του πρότερου γαμησιού, οπότε με ζήτησε άλλα 5, χαλάλι γιατί έκανε μπράτσα μέχρι να χύσω. Υπομονετικό και το Μαράκι.
Αυτά τα νέα απτό μέτωπο, δεν ξεχνώ και θα κάνω καταδρομική στα μαγαζιά πού είχα απορία τί παίζει στην Αγίου Δημητρίου,απλά αυτόν τον καιρό είμαι ό,τι κινείται εκτελείται και δε γουστάρω απλώς οφθαλμόλουτρο και πυρφοροχορηγίες(και ναι, παραδέχομαι ότι επεχείρησα να γίνω χορηγός-καληνυχτάκιας το ίδιο βράδυ με υποψήφιες ελλεινίδες,αλλά το αίμα βράζει).

Καλά γλέντια,

Γλεντοκόπος

Μηπως θα πρεπει να προστεθεις και συ στο εν λογο θρεντ? 
:think: :think: :think:

Εγγρ.
19 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
1

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Πέρασμα από την πιάτσα καμία 10 άρια φορές μαζί με Azazel  χωρίς κάτι το αξιόλογο! :grin: Ώσπου ηρθε ο λόρδος της Πιάτσας Blackadder και πήγαμε σε γειτονικό μπαράκι κοντά στην  πιατσα για ποτακι! :rockon: Πολυ ωραία φάση και πολύ γέλιο!

Προχθεσινή έξοδος για ποτάκι με τους mpouxo & Azazel.
Από το μαγαζί που ήμασταν βλέπαμε τους Δίας και τα περιπολικά να κάνουν αβέρτα γύρες.
Μετά την Σκούπα και της Κυριακής δεν περίμενα να έχει και τίποτα ιδιαίτερο η πιάτσα.
Πραγματικά όταν φυγαμε έκανα 1 γυρα και εκτός από την Στελλιτσα και την Ρια, όλες οι άλλες ήταν χάλια.
Οποτε Κατσέλη για κρεπα και επιστροοφη μετά από κανα μισάωρο.
Μοναστηριού είχαν βγει και 5 μαυρουλες, εκ των οποίων οι 2 πολυ καλά κοματια. Αυτό για τον [size=11pt]sos1908[/size]. Στην στάση απέναντι από το Ροτόντα, τσανκι με τον τσανκιγκομενο της. Μετά τίποτα.
Γιαννιτσών:
Α.Π. τίποτα λίγο πιο κάτω 3 βουλγαροχομπιτ.
Η Ρια σκοπός στην γωνία με Χαλκιδος.
Η Στέλλα είχε φτάσει πλέον κοντά Κωλέττη, όπου και τη πήρα γιατί βαριόμουν να συνεχίσω το ψάξιμο.
Πίπα αγγαρεία για να φυγουν οι βραδινές καυλες λοιπον και να μην πάει χαμένη και η γύρα.
Ήταν και κουρασμένη, έτοιμη να κοιμηθεί, και δούλεψε πολύ χέρι μέχρι να με τελειώσει.

Μετα από αυτά ψαχναμε μία Βασω από την πιάτσα.... :2funny: ωσπου την βρήκαμε ,αλλά ας μιλήσει ο aza γι αυτό που έπαθε! :orchestra:

Azazel, αυτή η Βάσω μια από Κοζάνη είναι?

Πέρασμα εχθές κατά τις 22:40.
Η Μοναστηριού είχε την τιμητική της εχθές.
Πρην το κοκκινο 2, με Κωλέττη αλλά 2, πρην την Οικονόμου 2 και απέναντι στο ψιλικατζίδικο 3, φτάνοντας Α.Π. ακόμα 2.
Στην Βούτυρα το βουλγαροτραβελο το μελαχρινό που ρεύεται σαν τον Παγκαλο.
Κύριλλου η ξεπέτα με το μπλε σεβρολετ, ο Παγκαλος ντυμένος Παπαρήγα, και ένα crossακι ακόμα.
Γιαννιτσών μπροστά στην Εθνική ένα μελαχρινό Βουλγαρακι.
Α.Π. τα βουλγαροχομπιτ.
Λίγο πιο κάτω η Μιλένα η νταρντάνα και Χαλκιδος η Ρια και η σαβουρομιλφ που βγαίνει εκεί.
Προς Κωλέττη καθόταν στα σκαλάκια ένα μελαχρινό, το οποίο θα δοκιμαστή ελπιζω μες στην βδομάδα, θα το έπαιρνα αλλά ήθελα πρώτα να τελειώσω την αναγνωριστικη.
Μπροστά στο One η Μιλένα η ξεπέτα και στην Κωλέττη ακόμα ένα βουλγαροχομπιτ.
Με Μαζαράκη ακόμα 1 βουλγαρομιλφομπαζο.
Λίγο πιο κάτω περπατούσε μια μελαχρινή ψιλή χοντρουλα που αραζε πρώτα στην Μαζαράκη με Μοναστηριού, αυτή αποφάσισε μάλλον να χάσει κανα κιλό και τώρα περπατάει την Γιαννιτσών πάνω κάτω.
Μετά την Δάφνης περπατούσε με γοργό βήμα η κατσαρίδα.
Εδώ τελειωσε και η αναγνωρίστηκη και ξεχάστηκε και το άλλο από τα σκαλάκια.
Το ρουφηξε με το ίδιο παθος που περνει η εφορία τα λεφτά μας.
Δεν άφησε τίποτα.

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Mpouxo έτσι θα έπρεπε να είναι η πιάτσα.

Συνημμένα

• C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_13335853_839038536226268_3289244657
    C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_13335853_839038536226268_3289244657
    26,4 KB · Εμφανίσεις: 22

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
περασμα την ωρα του τελικου..ολες στο ποστο τους να κυνηγουν πελατες με το κυαλι..εγω και 2-3 αλλοι...η χρυσα παντα μουναρα να κανει βολτες και να μην στεριωνει πελατη  :idiot: κανα δυο καινουργιες..πηρα μια βασω ελληνιδα που εβγαινε λεει παλια..πιπα φοβερη deepthroat ολα τα λεφτα..το μονο μειον οτι στο γαμησι επεμενε να κανει το κολπο με το να πιανει τον πουτσο για να χυσεις γρηγορα...δεχεται και σπιτι της 50 την ωρα μου ειπε..απο εμφανιση μετρια..μετα την κωλεττη προς κτελ αριστερα ενα καινουργιο υπερμουναρος αλλα φορτωθηκε και δεν προλαβα να ρωτησω..παντως μου φανηκε επιπεδου champions league... :erection:
Ειδα και εγω μια πολυ δυνατη που λεει ο Ηλια καμια σχεση με τις αλλες της πιατσας(αν και δεν εχω δει τη Χρυσα). Περνουσα με την οικογενεια στο αμαξι + πεθερα οποτε :(. Σιγουρα ο Μπλακ θα ξερει κατι παραπανω...

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Ειδα και εγω μια πολυ δυνατη που λεει ο Ηλια καμια σχεση με τις αλλες της πιατσας(αν και δεν εχω δει τη Χρυσα). Περνουσα με την οικογενεια στο αμαξι + πεθερα οποτε :(. Σιγουρα ο Μπλακ θα ξερει κατι παραπανω...
Αν ασιατοφερνε λιγο στο προσωπο και ηταν μελαχρινο ηταν η χρυσα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom