Barack Obama
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2024
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
Μήπως θυμάται κανένα παλικάρι σε ποια σελίδα είναι ο χάρτης του dew ?
Οχι τπταΩραια φιλε αρα καλη..Απο καθαριοτητα πως παει?μυρωδιες ειχαμε?
Η ΝτανιέλαΟχι τπτα
Αυτή η Ντανιέλα φίλε που αράζει ?Με προλαβες.. Ωραιο τσιμπούκι καυλωτικο και ωραιο σφυροκοπημα στα 4. 20 ευρώ κανονικά χωρίς παζάρια με Ντάνιελα να με κάνει νόημα να την πάρω και να κάνει τον διερμηνέα. Αννη το ονομα της
Αυτό θα το ήθελα και εγώ σαν καινούργιος στην φάση γιατί αυτόν τον χάρτη δεν τον βρήκαΜήπως θυμάται κανένα παλικάρι σε ποια σελίδα είναι ο χάρτης του dew ?
Η καινούργια όχι η ΝτανιελαΗ Ντανιέλα
Αυτή η Ντανιέλα φίλε που αράζει ?
Πόσο δίκιο έχεις για τασυγκεκριμένα κορίτσιαΕπειδή βλέπω ότι το iq σου είναι σε υπό ανάπτυξη ή μάλλον δοκίμασες τίποτα στην διχάλα ..θα σου δώσω να καταλάβεις.
Μάλλον είσαι αβγαλτος ή πολύ παιδάκι ακόμα .
Οι παλιοί γνωρίζουν καλύτερα,οι περισσότερες στην διχάλα στα νιάτα τους το παίζαν μαγκιά ,γήπεδο και ιστορία .
Πάρε παράδειγμα Γιώτα μπέμπα ,Χρύσα ,η κοκκινομαλλα που μου έδινε προγνωστικά τον χειμώνα και μου έλεγε παίξε τον ΠΑΟΚ να χάσει είναι στημένο ήδη ,η Εμυ του δεντροποταμου και άλλες πολλές ...ξεκίνησαν από την γνωστή μαγκια του γηπέδου ,λίγο τσιγαρακι λίγο ρετσίνα στην αρχή και με τον καιρό ήρθε η κατάληξη.
Δεν εννοούσα ότι η θύρα τις βγάζει στην πορνεία αλλά ότι από το κεφάλι τους να θεωρούνται και αυτές μάγκες βρέθηκαν σε αυτή την κατάσταση .
Πρέπει να διαβάζεις καλύτερα πριν γράψεις οτιδήποτε νομίζεις εσύ ότι γράφεται για κακό .
Αυτό έλειπε να κατηγορουμε και την ομάδα μας για το χάλι που βρέθηκαν αυτές .
Επίσης τα οπαδικα τα έχω ξεπεράσει ήδη σε μικρότερη ηλικία ,αυτό έλειπε να κάθομαι να μαλώνω στο ίντερνετ για τις ομάδες .
Λαθος το πηρες αν σ αρεσει δικαιωμα σου και γουστο σου απλα ολο μιλας για αυτην..Προσωπικα κατ εμε ειναι χαλια εμφανισιακα..Εγω δεν την εχω παρει ουτε προκειται αρα το ολοι την περνουμε ενα χερι μην το λες γιατι δεν την εχουμε παρει ολοι μην βγαζεις συμπερασματα αν δεν γνωριζεις..Μου τη λέτε για τη Σύλβια όλοι όμως την περνούμε ένα χέρι... Τέλος πάντων αν κάποιος θέλει ας στείλει μήνυμα
Ακριβώς στην παράθεση που έκανες γράφω ότι έχουμε δώσει χάρτες και κατά καιρούς τους ξανά ανεβάζω .Τυχαίνει να κάνω όλα αυτά που δεν πρέπει.. αλλά πώς μπορώ να γνωρίζω μια Κάβαντζα όταν είναι νέος στον χώρο.. απ' ότι καταλα η διχάλα είναι μαύρο για ασφάλεια
οκ σορρυΛαθος το πηρες αν σ αρεσει δικαιωμα σου και γουστο σου απλα ολο μιλας για αυτην..Προσωπικα κατ εμε ειναι χαλια εμφανισιακα..Εγω δεν την εχω παρει ουτε προκειται αρα το ολοι την περνουμε ενα χερι μην το λες γιατι δεν την εχουμε παρει ολοι μην βγαζεις συμπερασματα αν δεν γνωριζεις..
Φίλε μου δεν ξέρω γιατί ανέβασες τον φλώρο που περνάει σφεντόνα με μηχανάκι την Γιαννιτσών και κοροϊδεύει τις πουτανες .Teosty on Instagram: "Βραδινή βόλτα Γιαννιτσών #teosty #motovlog"
5,020 likes, 11 comments - teosty_ on September 3, 2024: "Βραδινή βόλτα Γιαννιτσών #teosty #motovlog".www.instagram.com
Είναι αυτός ο γελοίος που παριστάνει τον κριτή των φαγαδικων της Θεσσαλονίκης και μου βγαίνουν συνέχεια στο fb τα βίντεο του... άλλος ένας που προσπαθεί να γίνει διάσημος μέσω των social οπότε είπε να βάλει και λίγη Γιαννιτσών για την ίντριγκαΦίλε μου δεν ξέρω γιατί ανέβασες τον φλώρο που περνάει σφεντόνα με μηχανάκι την Γιαννιτσών και κοροϊδεύει τις πουτανες .
Απλά είναι τραγικός να τραβάει ένα τέτοιο βίντεο για να παίρνει καρδούλες .
Το βίντεο δεν δείχνει σχεδόν τίποτα εκτός από κάποιες μαύρες και δυο τρεις Βουλγάρες και τραβελια .
Απλά μια πολύ γελοία συμπεριφορά από έναν χαζό που θέλει να κάνει τον μάγκα στα σοσιαλ.
Τα σχόλια είναι τραγικά ,ειδικά όταν διάβασα για Ομόνοια της Θεσσαλονίκης .
Η φαλαινα ειναι η Ντανι και κανει τρομερα γαμησια !Ενθυμούμενος τα καταπληκτικά μεσημεριανά γαμήσια που πέφτανε με τη Σβέντα, πέρασμα σήμερα στη 1 το μεσημέρι από το γνωστό δρόμο.
Μια γύφτισσα γωνία με Χαλκίδος, δύο γυφτοβουλγαροφάλαινες (κυριολεκτώ, η μία ήταν φάλαινα για ρεκόρ Γκίνες) γωνία με Χλόης, μάνα Σόνιας σε μια σκιά και σε καρεκλάκι μπροστά στο ερείπιο και αυτά. Διχάλα τίποτα, Μοναστηρίου τίποτα. Ματ κλούβα μετά τον Γιαννίρη και πριν το Grand Hotel, ίσως γι αυτό κάποιες φοβήθηκαν.
Αυτή είναι μια πολύ χοντρή μαυριδερή γύφτισσα που στέκεται εκεί στην Χλόης;Η φαλαινα ειναι η Ντανι και κανει τρομερα γαμησια !
δεν στεκεται! καθεται και ειναι σαν μπαλα!Αυτή είναι μια πολύ χοντρή μαυριδερή γύφτισσα που στέκεται εκεί στην Χλόης;