DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.819
- Πόντοι
- 3.796
Δεν είναι η Ντανιέλα αν εννοείς αυτήν .Η φαλαινα ειναι η Ντανι και κανει τρομερα γαμησια !
Αν λένε και εκείνη Ντάνι είναι άλλο θέμα .
Δεν είναι η Ντανιέλα αν εννοείς αυτήν .Η φαλαινα ειναι η Ντανι και κανει τρομερα γαμησια !
θελω να ηρεμησεις σε παρακαλωΔεν είναι η Ντανιέλα αν εννοείς αυτήν .
Αν λένε και εκείνη Ντάνι είναι άλλο θέμα .
Ετσι ακριβώς κατά της 9 με 10 απλά να συμπληρώσω Ιουλία το γούβαρλακι λαμαρίνες η μάνα κ πιο πέρα η κόρη 2 μόσχοι στην χλόης Ντάνιελα στη θέση της διχάλα άδεια.Χθεσινή βόλτα μετά τις 22:00 μετά από καιρό. Η εικόνα όπως περιγράφουν οι προηγούμενοι συναγωνιστές τίποτα το αξιοσημείωτο. Επι της γιαννιτσων οι μαύρες με τις ξανθιές περούκες και πιο κάτω οι μαύρες με τις μελαχρινες περουκες.
Μοναστηριού δεξιά με κατεύθυνση δυτικά μια ξανθούλα δεν ξέρω το όνομα της που συνήθως αράζει στα σκαλακια απέναντι.
Βούτυρα είχε τρία τραβελια αδύνατα μελαχρινα εμφανισιακά ισως το πιο ενδιαφέρον της βολτας, εδικά το ένα έκανε ισορροπία σε κάτι ψιλοτακουνα κάτσε καλα.
Είναι η χλόης.Δουλεύει αυτό το διάστημα καμία Βουλγάρα από κεινες τις κοντές στο στενό Γιαννιτσών με το αδιέξοδο?
Αμομα να γεννησει?καμια διετια την τζογαρουμε ποτε επιτελους θα γεννησει...γεννησαμε εμεις οι ιδιοι δηλαδηςΕτσι ακριβώς κατά της 9 με 10 απλά να συμπληρώσω Ιουλία το γούβαρλακι λαμαρίνες η μάνα κ πιο πέρα η κόρη 2 μόσχοι στην χλόης Ντάνιελα στη θέση της διχάλα άδεια.
Από μοναστηριού η συλβία απέναντί από eurob στην διασταύρωση με Κωλέττη Έλενα κ στην βουτυρά με Σαπφούς το ξανθό γυφτάκι σταμάτησα ρώτησα ακόμη 30 ζητάει οπότε την έκανα
Δεν θα γεννήσει.. Χωνεύει τώρα..Αμομα να γεννησει?καμια διετια την τζογαρουμε ποτε επιτελους θα γεννησει...γεννησαμε εμεις οι ιδιοι δηλαδης
Μεγάλος λακαμας αυτός μεγάλο καρναβάλι που πάει στα μαγαζιά και ζητιανεύει να φάει και εάν δεν του δώσουν τσάμπα τότε λέει ότι είναι 7.5,θα μιλήσει αυτός ο βλακας που έτρεχε Γιαννιτσών για να μην φάει ξυλοTeosty on Instagram: "Βραδινή βόλτα Γιαννιτσών #teosty #motovlog"
5,020 likes, 11 comments - teosty_ on September 3, 2024: "Βραδινή βόλτα Γιαννιτσών #teosty #motovlog".www.instagram.com
Κοπέλα είναι αν λες μία π είναι ακριβώς στη γωνιά ξανθούλα λεπτή τώρα τα υπόλοιπα θα μας τα πεις εσύ νομίζω ζητάει 30 όμωςΚαλησπερα παιδια, ειμαι καινουργιος και θα εκτισμουσα την βοηθεια σας. Στην Βουτηρα εκει που εχει τα τραβελια, μου συστήθηκε πριν λιγες ημερες μια Μαρια. Μου ειπε πως ειναι κοπελα και ηταν πολυ ομορφη. Εχει παει κανεις μαζι της; Ειναι οντως κοπελα; Ειναι safe γενικα;
Φιλε καλησπερα. Μαρια πολυ μελαχροινη αδυνατη γυρω στο 1,65 αν λες ειναι οντως κοπελα τσιγγανουλα. Την εχω παρει για πιπα οποτε δε μπορω να δωσω αλλες πληροφοριες για τον αγωνα. Συνεργασιμο παιδι παντως να δοκιμασεις.Καλησπερα παιδια, ειμαι καινουργιος και θα εκτισμουσα την βοηθεια σας. Στην Βουτηρα εκει που εχει τα τραβελια, μου συστήθηκε πριν λιγες ημερες μια Μαρια. Μου ειπε πως ειναι κοπελα και ηταν πολυ ομορφη. Εχει παει κανεις μαζι της; Ειναι οντως κοπελα; Ειναι safe γενικα;
Μια καλή είναι η Αμαρυλλίς του Red light districtΒάση έλειψης θέματος και τοποθεσιών και βάση ότι το τμήμα ηθών της Θεσ/νικης θεωρείται το αποδοτικότερο της Ελλάδος πιστεύω πως πρέπει να εγκαινιάσουμε το σιγκεκριμένο forum για το δικό μας καλό (είμαι αυτοκινητογαμιάς).Ελπίζω να βρω συμπαραστάτες στον αγώνα της ενημέρωσης.
Χίλιες φορές στο αμάξι παρά στα παρακμειακά και τρισάθλια κολοχανεία που θέλουν να λέγονται μπουρδέλα
ʼντε καλή αρχή!!!!!!!!!!!!1
Κάτσε περίμενε να απάντηση ο algi π έχει να μπει από το 2007Μια καλή είναι η Αμαρυλλίς του Red light district
Θα τον κάνουμε νεκρανάσταση..Κάτσε περίμενε να απάντηση ο algi π έχει να μπει από το 2007
Οτι ναναι
Κοπελι;;;Εχθές λίγο πριν το shell 5 το πρωί ένα πολύ καλό κοπελι στα 20 με μαύρο μάκρη τζιν Έκανα μια βόλτα στο 5 λεπτό έφυγε…
Δεν θα είναι τυχαία η περιγραφή πιστεύωΚοπελι;;;