Πέρασμα πριν από λίγο, στις 22:30. Αρκετές πουτάνες στο δρόμο χωρίς τίποτα ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Από ανατολικά προς δυτικά, διαπιστώνω ότι στις τελευταίες βόλτες απουσιάζει η Αλβα. Μπορεί να παντρεύτηκε. Προχωρώντας, δύο μαύρες στα δεξιά και η μάνα της Σόνιας στη γωνία με Χαλκίδος. Αμέσως μετά η Άννα περούκα χωρίς περούκα με μαύρα μαλλιά. Μετά το φανάρι, στις λαμαρίνες, η χοντρή Ιουλία και απέναντι η Μαρία Stilo. Πιο κάτω 3-4 γύφτισες δεξιά και αριστερά στην περιοχή της Χλόης και αμέσως μετά τρεις ξανθιές trans. Η Ντανιέλα στο πόστο της και στην διχάλα Η γνωστή Βαλεντίνη με το καλό τσιμπουκάκι. Ήταν και μία πάρα πολύ όμορφη που δυστυχώς ήταν κόκκαλο από τη μαστούρα, μου είπε ότι την λένε Κέλλυ. Σήμερα έδινε μόνο πίπα κώλο, προφανώς είχε περίοδο. Κανονικά είπε είναι 50 και μου το κάνει 40, το παζάρεψα και μου λέει ότι δεν πάει κάτω από 35. Το κορίτσι ήταν πολύ όμορφο, ωραίο σώμα, τατουάζάκια, μοντέρνα αθλητικά παπούτσια, ωραίο πρόσωπο. Κομμάτια δυστυχώς. Αυτό το μουνί να το γαμήσεις από τον κώλο με 35 είναι μια χαρά, το σκέφτηκα αλλά πολύ επικίνδυνο. Μου είπε όλα με προφυλακτικό αλλά γαμάς κώλο, σπάει το προφυλακτικό, τα κόλλησες όλα που έχει το τζάνκι. Φορτώθηκε αμέσως μετά. Τιμήθηκε η Βαλεντίνη, τσιμπούκι μόνο 10 €.