DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.819
- Πόντοι
- 3.796
Ίσως ,δεν είναι περίεργο απλά να έχετε τα μάτια δεκατέσσερα πάντα με αυτές .Μαστουρα δεν πειραζει...μπορει να παρουμε και λοκω...χαχαχα στην ιδια τιμη!!!!
Ίσως ,δεν είναι περίεργο απλά να έχετε τα μάτια δεκατέσσερα πάντα με αυτές .Μαστουρα δεν πειραζει...μπορει να παρουμε και λοκω...χαχαχα στην ιδια τιμη!!!!
Ευχαριστω πολυ....για τις πληροφοριες σου...Ίσως ,δεν είναι περίεργο απλά να έχετε τα μάτια δεκατέσσερα πάντα με αυτές .
Ειναι το σταυροδρομι τ καλου και του κακου για αυτο..αν πας προς κτελ ξεκινας ουσιες.αν στριψεις προς μοναστηριου πας προς τη θέωση ...στη πιατσα ολοι ειναι μορφωμενοι κ περναν κοινωνικα μνμτα.Dew σαν αρχαιότερος και απειρίας μου θα ήθελα να μάθω την ιστορία της διχάλας και πως οδηγήθηκε να είναι στέκι των χρηστών.
Δεν είναι θέμα ιστορίας φίλε μου ,απλά είναι πιο βολικά για τα πρεζόνια γιατί είναι πιο κοντά στο δεντροποταμο και είναι εκεί που τελειώνει η Γιαννιτσών οπότε έχουν την ασφάλεια ότι δεν θα τις κυνηγήσει κανένας νταβας,τραβελι,πουτανα γιατί βρίσκονται στην γκρίζα ζώνη.Dew σαν αρχαιότερος και απειρίας μου θα ήθελα να μάθω την ιστορία της διχάλας και πως οδηγήθηκε να είναι στέκι των χρηστών.
Δεν είναι το κάτι άλλο ,ούτε η ανανέωση.Γενικά η διχάλα δεν ξέρω τι γίνετε αλλά πέρα από την πλάκα είναι το μόνο μέρος στην πιάτσα που ότι και να είναι τα κορίτσια ανανεώνονται και σχεδόν πάντα θα δεις κάτι άλλο αυτό έχω παρατηρήσει το μικρό διάστημα που γυρνάω στην πιάτσα αλλά γιαυτο πιστεύω ο κόσμος γουστάρει γιατί βλέπει κάτι άλλο τώρα τι να πω ……..
ΕυχαριστώΈνα 20ρικο φίλε παντού .οποία σε ζητάει παραπάνω δεν τα δίνεις ή κάνεις παζάρι .
Αν σε μάθουν ανοίγουν την πόρτα για 20 ευρώ και μπαίνουν με φόρα.
Μην δίνετε ποτέ παραπάνω ,σαν καινούργιο μπορεί να προσπαθούν να σου πάρουν 30 ,μείνε ανένδοτος.
Ανανεωνονται τα κοριτσια γιατι ανανεωνονται και οι εξαρτημενοι φιλε. Αλλοι πεθαινουν, αλλοι πανε στην αποτοξινωση και αλλοι αλλαζουν πολεις. Υπαρχουν παντα φυσικα και αυτοι που καθαριζουν.Γενικά η διχάλα δεν ξέρω τι γίνετε αλλά πέρα από την πλάκα είναι το μόνο μέρος στην πιάτσα που ότι και να είναι τα κορίτσια ανανεώνονται και σχεδόν πάντα θα δεις κάτι άλλο αυτό έχω παρατηρήσει το μικρό διάστημα που γυρνάω στην πιάτσα αλλά γιαυτο πιστεύω ο κόσμος γουστάρει γιατί βλέπει κάτι άλλο τώρα τι να πω ……..
Ανανεωνονται τα κοριτσια γιατι ανανεωνονται και οι εξαρτημενοι φιλε. Αλλοι πεθαινουν, αλλοι πανε στην αποτοξινωση και αλλοι αλλαζουν πολεις. Υπαρχουν παντα φυσικα και αυτοι που καθαριζουν.
Για καποιον που φευγει καποιος αλλος μπαινει στο κυκλο. Επισης το σημειο ειναι διπλα απο το κεντρο της διανομης οποτε πολλες φορες (φανταζομαι) υπαρχουν και φωτοβολιδες για μια-δυο νυχτες που εκαναν την εμφανιση τους με τις ευλογιες των διακινητων ωστε να βγαλουν 2-3 μερες ουσιων.
Οκευ παιδιά κατάλαβα αλλά θα ήθελα να ρωτήσω σαν καινούργιος γενικά δεν φοβάστε όχι μόνο αυτές που είναι στην διχάλα γενικά λέω τώρα μην σας κάνει κανένας τρελός πέσιμο και να έχετε μπλεξίματα μετά ;Δεν είναι το κάτι άλλο ,ούτε η ανανέωση.
Αν γυρίζεις καιρό πλέον θα σου φαίνονται όλα ίδια.
Το μόνο που τραβάει η διχάλα είναι ότι σηκώνουν παζάρια και γαμιουνται αβερτα ακαποτα.
Να τα λέμε όλα όπως είναι χωρίς να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας ,το θέμα είναι ότι έχεις να κάνεις με πρεζόνια και πολλά από αυτά τελευταίου σταδίου,οπότε η πραγματικότητα αναιρεί το σημείο .
Δεν μιλάμε για καθαρη πιάτσα,η διχάλα είναι πιάτσα εξ ανάγκης σε στον πιο μεγάλο βαθμό επικινδυνότητας.
Φιλε αμα ειναι να φοβασαι αστο καλυτερα,πανε στα studio που ειναι ποιο ασφαλη....να γαμας και να σκεφτεσαι μηπως σου ερθει κανενας με κανενα μαχαιρι απο πισω μαυρο γαμηση θα κανεις...Οκευ παιδιά κατάλαβα αλλά θα ήθελα να ρωτήσω σαν καινούργιος γενικά δεν φοβάστε όχι μόνο αυτές που είναι στην διχάλα γενικά λέω τώρα μην σας κάνει κανένας τρελός πέσιμο και να έχετε μπλεξίματα μετά ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και εγώ έχω πάει δυο φορές με κορίτσια από την πιάτσα αλλά πάντα είχα το νου μου αυτό που λέμε μεριά στην πλάτη
Οδηγίες για τους νέους έχουμε δώσει 1000 φορές και παλιότερα και τώρα .Οκευ παιδιά κατάλαβα αλλά θα ήθελα να ρωτήσω σαν καινούργιος γενικά δεν φοβάστε όχι μόνο αυτές που είναι στην διχάλα γενικά λέω τώρα μην σας κάνει κανένας τρελός πέσιμο και να έχετε μπλεξίματα μετά ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και εγώ έχω πάει δυο φορές με κορίτσια από την πιάτσα αλλά πάντα είχα το νου μου αυτό που λέμε μεριά στην πλάτη
Τόσο πολύ σ αρέσει ρε τύπε η συλβια κ όλο μ αυτή καταγίνεσαι σιγά την ακωλη γριά π θα την έχουμε κ φαντασίωσηΥπάρχει κανείς που φαντασιωνεται τη Σύλβια παρτουζα ;
Νομιζω μονο εσυ εχεις την φαντασιωση αυτη.Χαλι μαυρο ειναι ρε φιλε ακωλη ασχημη τι φαντασιωση να την εχουμε οταν την βλεπω το στομαχι μου χαλαει.. Σαν χομπιτ ειναι..Υπάρχει κανείς που φαντασιωνεται τη Σύλβια παρτουζα ;
Ωραια φιλε αρα καλη..Απο καθαριοτητα πως παει?μυρωδιες ειχαμε?Με προλαβες.. Ωραιο τσιμπούκι καυλωτικο και ωραιο σφυροκοπημα στα 4. 20 ευρώ κανονικά χωρίς παζάρια με Ντάνιελα να με κάνει νόημα να την πάρω και να κάνει τον διερμηνέα. Αννη το ονομα της
Τυχαίνει να κάνω όλα αυτά που δεν πρέπει.. αλλά πώς μπορώ να γνωρίζω μια Κάβαντζα όταν είναι νέος στον χώρο.. απ' ότι καταλα η διχάλα είναι μαύρο για ασφάλειαΟδηγίες για τους νέους έχουμε δώσει 1000 φορές και παλιότερα και τώρα .
Έχουμε δώσει ακόμα και χάρτες με τις επίσημες καβατζες .
Δεν πας ποτέ σε άγνωστο μέρος που θα σε πάει πουτανα ,δεν πας ποτέ με πρεζου της διχάλας προς δεντροποταμο και δεν πας ποτέ σε πολύ απομακρυσμένες καβατζες .
Επίσης δεν κουβαλάς ποτέ μεγάλο ποσό ,μέχρι 40-50 στην τσέπη αν έχεις σκοπό να κάνεις διπλά γαμησια αλλιώς βάλε στην τσέπη μόνο ένα 20ρικο τα υπόλοιπα ή σε κρυφό σημείο στο αυτοκίνητο ή και καθόλου .
Υποψην ότι κατά καιρούς έχουν ακουστεί ότι βάζουν χέρι και πουτανες οπότε δεν χρειάζεται να σου έρθει κάποιος.
Ασφαλείς καβατζα δεν υπάρχει από θέμα κινητικότητας,παντού συνέχεια κάποιος θα εμφανίζεται.