Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.800
Πόντοι
3.796
Γιατί φίλος;
Είναι σε κάποιο σημείο λάθος ο Dewarss;
Δεν χρειάζεται συνέχεια το θέμα φίλε μου .
Όποιος είναι νοήμων άνθρωπος καταλαβαίνει τι έγραψα ,οι υπόλοιποι απλά ψάχνουν ψύλλους στα άχυρα.
Ισως το παιδί εχει την μύγα που λέμε .

• Like
Αντιδράσεις: Geko2

lanoche21

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2022
Like
712
Πόντοι
81
Συνεχίζεις να προσβάλλεις ανθρώπους που δεν γνωρίζεις.Αυτό δεν σε τιμάει καθόλου.Όσο για το iq ή αν δοκίμασα εγώ κάτι,να ψαχτείς αλλού.Χαλάρωσε με την μαγκιά λίγο.
Οποιος εχει περασει απο συνδεσμους ξερει, του εχουν προταθει και εχει δει να εκπορνευουν γνωστα στελεχη τουλαχιστον τις 2 απο οσες εχει αναφερει. Δεν υπαρχει λογος για καυγα αμα ο αλλος δεν εχει μπει ποτε σε συνδεσμο τις εποχες που γινοταν αυτα. Εχουν γινει κουβεντες πολλες φορες στο παρελθον μπορει να ανατρεξει και να τα δει με ονοματα και γεγονοτα. Περασε αρκετος καιρος απο τοτε αλλα ειμαι σιγουρος τα ιδια γινονται και τωρα και τα βλεπουν οι τωρινοι πιτσιρικαδες εκει μεσα.
Επισημα δε σου ειπε κανενας οτι εκανε νταβατζιλικι ο συνδεσμος ΑΛΛΑ συγκεκριμενα τη μια που αναφερθηκε, παρα πολυ μεγαλο και γνωστο στελεχος εβγαζε για αρκετο καιρο στη Γιαννιτσωνα γυρω απ το ONE salonika. Επισης.. ολες οι γκομενες σε συνδεσμους εκδιδομενες η μη, αμα ζητησουν βοηθεια για οποιοδηποτε ηλιθιο λογο, ολος ο ψωλαρμενης συνδεσμος θα παει να βοηθησει - τσαμπουκαλευσει.

Geko2

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2023
Like
228
Πόντοι
21
Οποιος εχει περασει απο συνδεσμους ξερει, του εχουν προταθει και εχει δει να εκπορνευουν γνωστα στελεχη τουλαχιστον τις 2 απο οσες εχει αναφερει. Δεν υπαρχει λογος για καυγα αμα ο αλλος δεν εχει μπει ποτε σε συνδεσμο τις εποχες που γινοταν αυτα. Εχουν γινει κουβεντες πολλες φορες στο παρελθον μπορει να ανατρεξει και να τα δει με ονοματα και γεγονοτα. Περασε αρκετος καιρος απο τοτε αλλα ειμαι σιγουρος τα ιδια γινονται και τωρα και τα βλεπουν οι τωρινοι πιτσιρικαδες εκει μεσα.
Επισημα δε σου ειπε κανενας οτι εκανε νταβατζιλικι ο συνδεσμος ΑΛΛΑ συγκεκριμενα τη μια που αναφερθηκε, παρα πολυ μεγαλο και γνωστο στελεχος εβγαζε για αρκετο καιρο στη Γιαννιτσωνα γυρω απ το ONE salonika. Επισης.. ολες οι γκομενες σε συνδεσμους εκδιδομενες η μη, αμα ζητησουν βοηθεια για οποιοδηποτε ηλιθιο λογο, ολος ο ψωλαρμενης συνδεσμος θα παει να βοηθησει - τσαμπουκαλευσει.
Πεστα βρε άνθρωπε,γιατί οι περισσότεροι νομίζουν ότι στους συνδέσμους υπάρχουν μόνο αγγελούδια!
Γενικά σε όλους τους κύριους συνδέσμους(ομάδες) γίνονται αυτά και όχι μόνο!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.800
Πόντοι
3.796
Δεν είναι κάτι οργανωμένο όπως το γράφεις φίλε μου .
Κλασικά μπλέκει η γκόμενα με τα στραβά και βγαίνει στην ανάγκη φυσικά με την ευλογία του αγαπητικου της .
Οπως είπα υπάρχουν τα γεγονότα αλλά δεν έχουν να κάνουν με την συγκεκριμένη ομάδα ή θύρα.τα ίδια γίνονται και από την πλευρά του Άρεως,όλο το θέμα έχει να κάνει καθαρά με την πρέζα .
Και συνήθως όλες αυτές έχουν ξεκινήσει το τρυπημα από τον δρόμο του γηπέδου ..μετά στην Γιαννιτσών τις φέρνει το ποτάμι που είναι πολύ κοντά και φυσικά και οι αγαπητικοι τους .

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.470
Πόντοι
7.095
Άντε πάλι για τον Αντωνάκη...χρόνια είχαμε να πιάσουμε την κουβέντα του

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.800
Πόντοι
3.796
Άντε πάλι για τον Αντωνάκη...χρόνια είχαμε να πιάσουμε την κουβέντα του
Εδώ μιλάμε για πουτσα,πρέζα και βιοπορισμό και ο άλλος μας μιλάει για ιδεολογίες και οπαδικα .
Άντε να βγάλεις άκρη μετά .
Ξύπνησαν ένα πρωί τα κοριτσάκια και είπαν ,δεν πάμε να γαμηθουμε στην διχάλα να πάρουμε λίγο πρέζα ;..

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.470
Πόντοι
7.095
Εδώ μιλάμε για πουτσα,πρέζα και βιοπορισμό και ο άλλος μας μιλάει για ιδεολογίες και οπαδικα .
Άντε να βγάλεις άκρη μετά .
Ξύπνησαν ένα πρωί τα κοριτσάκια και είπαν ,δεν πάμε να γαμηθουμε στην διχάλα να πάρουμε λίγο πρέζα ;..
Σ.Φ. μπου διχάλα
Η μεγαλύτερη διακίνηση ναρκωτικών

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
2.032
Πόντοι
446
οποιος κανει βολτα και πετυχει την αλβανιδα ξανθια πριν την διχαλα ! Να μου στειλει ενα μνμ !

peter127

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2013
Like
106
Πόντοι
0
μετα απο 3 φορτωματα για ακομα μία φορά αχυστος αλλά και με απειρως σπασμενα νευρα.

peter127

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2013
Like
106
Πόντοι
0
Τι ρεπορταζ απελπισια με πιάνει. Ας πούμε ότι οτιδήποτε αξιογάμητο έλειπε σήμερα από την πιάτσα - εκτός της σύλβιας που κάποια στιγμή κατά τις 12:30 εξαφανίστηκε (σκέφτηκα να την πάρω αλλά πλέον αυτό δεν είναι καβάτζα είναι φάτσα καρτα)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ΔΩΣΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΛΛΙΩΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΟΥΡΝΤΙΖΕΙΣ ΤΑ ΜΕΖΕΑ!
ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΗΣΜΕΝΑ

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
2.032
Πόντοι
446
Τι ρεπορταζ απελπισια με πιάνει. Ας πούμε ότι οτιδήποτε αξιογάμητο έλειπε σήμερα από την πιάτσα - εκτός της σύλβιας που κάποια στιγμή κατά τις 12:30 εξαφανίστηκε (σκέφτηκα να την πάρω αλλά πλέον αυτό δεν είναι καβάτζα είναι φάτσα καρτα)

ναι με συγχωρεις! αν δεν εχυσες κιολας λογικα!!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.800
Πόντοι
3.796

Είπες είχες 3 φορτωματα .τι φορτωσες ,τι παίχτηκε;
Εκτός άμα μιλάς για καμιά μετακόμιση.

peter127

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2013
Like
106
Πόντοι
0
επίσης να σημειώσω ότι τις προάλλες εμφανίστηκε η ρία σε καλή κατάσταση

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
614
Πόντοι
86
Παιδιά έρχομαι Θεσσαλονίκη σε λίγες μέρες επειδή δεν γνωρίζω και καλά ψάχνω για πιάτσα ή κάποιο φιλο να με καθοδήγηση, θα μένω κεντρο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom