Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ...
φίλοι υπάρχει κάποιος στη στάση που συνήθως κάθεται η Σύλβια ο οποίος καρφώνει με το κινητό την καβαντζα που πηγαίνει η συγκεκριμένη, απ' ότι μου είπε η Σύλβια είναι μέρες εκεί μάλλον τραβάει βίντεο προσέχετε λίγο
Τι να γραψει απο Συλβια;; :cheesy::cheesy::2funny:
50 χρονων Συλβια!!

JohnGiak

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2023
Like
80
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες!
Βόλτα μετά από καιρό ξεκινώντας από κέντρο προς δυτικά στην αρχή 2 τσιγγανοτρανς η μία ήταν όμορφη και ωραίο σώμα την περνάς για γυναικα ανετα πιο κάτω η Τζένη η αλβανιδα πολύ καυλιαρα κάθε φορά απέναντι ένα κρος σκιάχτρο λίγο πιο κάτω μαύρες μέχρι τις λαμαρίνες που ήταν η χοντρή βουλγαρογυφτισα.
Στη συνέχεια αυτή η κρος με τη στραβή περουκα μαλωνε (νομίζω) με μια μαύρη μετά σονια με κρητικια και μια τσιγγανο τρανς μαζί τους λίγο πιο κάτω η μελαχρινή τρανς η μικρή όμορφη που μια εξαφανίζεται μια εμφανίζεται ξανα και στο καφέ πριν την διχάλα η βουλγαρα η γεματουλα.
Από κίνηση κάτι είχε πριν λίγο που γύρισα σπίτι αλλα όχι πολλά πράγματα. Προσωπικά δεν προτίμησα καμία μόνο η γεματουλα βουλγαρα κάτι μου έβγαλε αλλά τελικά έφυγα

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
1000007050.jpg

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
2.067
Πόντοι
446
Εσεις που ειστε πιο παλιοι και ηλικιακα και στην πιατσα...
Ποια ειναι τα 3 αδιάσειστα χαρακτηριστικα μια πρεζους;;
Παραθεστε επιστημονικες και φιλοσοφικες αποψεις!

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.712
Πόντοι
201
Εσεις που ειστε πιο παλιοι και ηλικιακα και στην πιατσα...
Ποια ειναι τα 3 αδιάσειστα χαρακτηριστικα μια πρεζους;;
Παραθεστε επιστημονικες και φιλοσοφικες αποψεις!
Στεκεται στη διχαλα,ειναι αφυδατωμενη,εχει τρυπηματα γαζες,μοιαζει ζαλισμενη....

Chrys74

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2022
Like
134
Πόντοι
1
Πολλά σημαδια στο πρόσωπο και στο σώμα ,όχι πάντα βέβαια .
Αδύνατες σε υπερβολικό σημείο κάποιες .
Πολλές φορές απεριποιητες με φόρμες και άλλες φορές μισό ντυμένες με διάφορα σέξυ ρούχα αλλά λόγο καταστάσεις δεν τις κολακεύουν καθόλου .
Ομιλία και μαγκιά θυρας 4,
Είναι γνωστό ότι αυτη η θύρα έχει εξωθήσει όλα αυτά τα πουτανακια στην πορνεία .
Για αυτό και το μικρό της ηλικίας ,παοκ εκδρομές ναρκωντικα και ξαφνικά βρίσκονται τρύπιες παντού να ψάχνουν την πρέζα τους,όσοι γνωρίζουν λίγο τις καταστάσεις ξέρουν πως γίνονται αυτά .
Απλυσια είναι από τα στάνταρ σημάδια και η μαστουρα δεν χρειάζεται να διευκρινιστεί.
Την μαλακία που έγραψες,την σκέφτηκες από μόνος σου;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.819
Πόντοι
3.796
Αυτός ξεκίνησε και αποκάλεσε έναν ολόκληρο λαό,ότι ωθεί κοπέλες στην πορνεία και στα ναρκωτικά.
Άμα δεν πεταχτεί ο κάθε βλαμμένος να παρερμηνεύσει τα λόγια μου δεν γίνεται .
Χρηστάκη θα σου το εξηγήσω σε λίγο.
Μην είσαι χαζοβιολης και εγώ ΠΑΟΚ είμαι .

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
2.067
Πόντοι
446
Αυτός ξεκίνησε και αποκάλεσε έναν ολόκληρο λαό,ότι ωθεί κοπέλες στην πορνεία και στα ναρκωτικά.
Για τους ΝοτιοΜακεδονες Απογονους του aleksander macedoński το λες ;;;;
Για τους ψευτοπρωταθλητες του Σφυριζα;

Chrys74

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2022
Like
134
Πόντοι
1
Άμα δεν πεταχτεί ο κάθε βλαμμένος να παρερμηνεύσει τα λόγια μου δεν γίνεται .
Χρηστάκη θα σου το εξηγήσω σε λίγο.
Μην είσαι χαζοβιολης και εγώ ΠΑΟΚ είμαι .
Δεν παρερμηνεύσα τίποτα.Τους χαρακτηρισμούς κράτα τους για σένα.Εσυ μάλλον δεν κατάλαβες.Αυτο που γράφεις το θεωρείς μαγκιά; Αυτό θέλω να σου πω.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.819
Πόντοι
3.796
Δεν παρερμηνεύσα τίποτα.Τους χαρακτηρισμούς κράτα τους για σένα.Εσυ μάλλον δεν κατάλαβες.Αυτο που γράφεις το θεωρείς μαγκιά; Αυτό θέλω να σου πω.
Επειδή βλέπω ότι το iq σου είναι σε υπό ανάπτυξη ή μάλλον δοκίμασες τίποτα στην διχάλα ..θα σου δώσω να καταλάβεις.
Μάλλον είσαι αβγαλτος ή πολύ παιδάκι ακόμα .
Οι παλιοί γνωρίζουν καλύτερα,οι περισσότερες στην διχάλα στα νιάτα τους το παίζαν μαγκιά ,γήπεδο και ιστορία .
Πάρε παράδειγμα Γιώτα μπέμπα ,Χρύσα ,η κοκκινομαλλα που μου έδινε προγνωστικά τον χειμώνα και μου έλεγε παίξε τον ΠΑΟΚ να χάσει είναι στημένο ήδη ,η Εμυ του δεντροποταμου και άλλες πολλές ...ξεκίνησαν από την γνωστή μαγκια του γηπέδου ,λίγο τσιγαρακι λίγο ρετσίνα στην αρχή και με τον καιρό ήρθε η κατάληξη.
Δεν εννοούσα ότι η θύρα τις βγάζει στην πορνεία αλλά ότι από το κεφάλι τους να θεωρούνται και αυτές μάγκες βρέθηκαν σε αυτή την κατάσταση .
Πρέπει να διαβάζεις καλύτερα πριν γράψεις οτιδήποτε νομίζεις εσύ ότι γράφεται για κακό .
Αυτό έλειπε να κατηγορουμε και την ομάδα μας για το χάλι που βρέθηκαν αυτές .
Επίσης τα οπαδικα τα έχω ξεπεράσει ήδη σε μικρότερη ηλικία ,αυτό έλειπε να κάθομαι να μαλώνω στο ίντερνετ για τις ομάδες .

Chrys74

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2022
Like
134
Πόντοι
1
Επειδή βλέπω ότι το iq σου είναι σε υπό ανάπτυξη ή μάλλον δοκίμασες τίποτα στην διχάλα ..θα σου δώσω να καταλάβεις.
Μάλλον είσαι αβγαλτος ή πολύ παιδάκι ακόμα .
Οι παλιοί γνωρίζουν καλύτερα,οι περισσότερες στην διχάλα στα νιάτα τους το παίζαν μαγκιά ,γήπεδο και ιστορία .
Πάρε παράδειγμα Γιώτα μπέμπα ,Χρύσα ,η κοκκινομαλλα που μου έδινε προγνωστικά τον χειμώνα και μου έλεγε παίξε τον ΠΑΟΚ να χάσει είναι στημένο ήδη ,η Εμυ του δεντροποταμου και άλλες πολλές ...ξεκίνησαν από την γνωστή μαγκια του γηπέδου ,λίγο τσιγαρακι λίγο ρετσίνα στην αρχή και με τον καιρό ήρθε η κατάληξη.
Δεν εννοούσα ότι η θύρα τις βγάζει στην πορνεία αλλά ότι από το κεφάλι τους να θεωρούνται και αυτές μάγκες βρέθηκαν σε αυτή την κατάσταση .
Πρέπει να διαβάζεις καλύτερα πριν γράψεις οτιδήποτε νομίζεις εσύ ότι γράφεται για κακό .
Αυτό έλειπε να κατηγορουμε και την ομάδα μας για το χάλι που βρέθηκαν αυτές .
Επίσης τα οπαδικα τα έχω ξεπεράσει ήδη σε μικρότερη ηλικία ,αυτό έλειπε να κάθομαι να μαλώνω στο ίντερνετ για τις ομάδες .
Συνεχίζεις να προσβάλλεις ανθρώπους που δεν γνωρίζεις.Αυτό δεν σε τιμάει καθόλου.Όσο για το iq ή αν δοκίμασα εγώ κάτι,να ψαχτείς αλλού.Χαλάρωσε με την μαγκιά λίγο.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.819
Πόντοι
3.796
Συνεχίζεις να προσβάλλεις ανθρώπους που δεν γνωρίζεις.Αυτό δεν σε τιμάει καθόλου.Όσο για το iq ή αν δοκίμασα εγώ κάτι,να ψαχτείς αλλού.Χαλάρωσε με την μαγκιά λίγο.
Δεν θέλω να μπούμε σε αντιπαράθεση,ούτε υπάρχει λόγος να χαλάμε την ροή του νήματος .
Συνεχίζεις να μην καταλαβαίνεις τον τρόπο που το λέω και δεν θα σου το ξανά εξηγήσω .
Αν θεωρείς ότι σε προσβάλλω ζητώ συγχώρεση, αλλά όλο το θέμα πήγαινε αποκλειστικά για την διχάλα ,δεν ξέρω ποιος ειναι ο δικός σου καημός .

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.819
Πόντοι
3.796
Καλησπέρα μάγκες!
Βόλτα μετά από καιρό ξεκινώντας από κέντρο προς δυτικά στην αρχή 2 τσιγγανοτρανς η μία ήταν όμορφη και ωραίο σώμα την περνάς για γυναικα ανετα πιο κάτω η Τζένη η αλβανιδα πολύ καυλιαρα κάθε φορά απέναντι ένα κρος σκιάχτρο λίγο πιο κάτω μαύρες μέχρι τις λαμαρίνες που ήταν η χοντρή βουλγαρογυφτισα.
Στη συνέχεια αυτή η κρος με τη στραβή περουκα μαλωνε (νομίζω) με μια μαύρη μετά σονια με κρητικια και μια τσιγγανο τρανς μαζί τους λίγο πιο κάτω η μελαχρινή τρανς η μικρή όμορφη που μια εξαφανίζεται μια εμφανίζεται ξανα και στο καφέ πριν την διχάλα η βουλγαρα η γεματουλα.
Από κίνηση κάτι είχε πριν λίγο που γύρισα σπίτι αλλα όχι πολλά πράγματα. Προσωπικά δεν προτίμησα καμία μόνο η γεματουλα βουλγαρα κάτι μου έβγαλε αλλά τελικά έφυγα
Η γεματουλα η Βουλγάρα που λες είναι η Ντανιέλα .
Εγώ την έχω πάρει 2 φορές ,πολύ πρόθυμη και με ωραία κωλαρα και βυζάρες αλλά είναι μιλφονι ,προσωπικά δεν τρελάθηκα κιόλας αλλά είναι από τις καλές επιλογές όπως και η αδερφή της η Αννιλια αν βρίσκεται εδώ .

Geko2

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2023
Like
228
Πόντοι
21

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom