gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.532
- Πόντοι
- 7.095
Τι διαφορά έχουν αυτά τα 2?Μπάτσος; Ανώμαλος; Τι φάση;
Τι διαφορά έχουν αυτά τα 2?Μπάτσος; Ανώμαλος; Τι φάση;
Οι ανώμαλοι δεν είναι απαραίτητα και ρουφιάνοι, μη τα ισοπεδώνουμε όλαΤι διαφορά έχουν αυτά τα 2?
Τι να γραψει απο Συλβια;;ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ...
φίλοι υπάρχει κάποιος στη στάση που συνήθως κάθεται η Σύλβια ο οποίος καρφώνει με το κινητό την καβαντζα που πηγαίνει η συγκεκριμένη, απ' ότι μου είπε η Σύλβια είναι μέρες εκεί μάλλον τραβάει βίντεο προσέχετε λίγο
Στεκεται στη διχαλα,ειναι αφυδατωμενη,εχει τρυπηματα γαζες,μοιαζει ζαλισμενη....Εσεις που ειστε πιο παλιοι και ηλικιακα και στην πιατσα...
Ποια ειναι τα 3 αδιάσειστα χαρακτηριστικα μια πρεζους;;
Παραθεστε επιστημονικες και φιλοσοφικες αποψεις!
Την μαλακία που έγραψες,την σκέφτηκες από μόνος σου;Πολλά σημαδια στο πρόσωπο και στο σώμα ,όχι πάντα βέβαια .
Αδύνατες σε υπερβολικό σημείο κάποιες .
Πολλές φορές απεριποιητες με φόρμες και άλλες φορές μισό ντυμένες με διάφορα σέξυ ρούχα αλλά λόγο καταστάσεις δεν τις κολακεύουν καθόλου .
Ομιλία και μαγκιά θυρας 4,
Είναι γνωστό ότι αυτη η θύρα έχει εξωθήσει όλα αυτά τα πουτανακια στην πορνεία .
Για αυτό και το μικρό της ηλικίας ,παοκ εκδρομές ναρκωντικα και ξαφνικά βρίσκονται τρύπιες παντού να ψάχνουν την πρέζα τους,όσοι γνωρίζουν λίγο τις καταστάσεις ξέρουν πως γίνονται αυτά .
Απλυσια είναι από τα στάνταρ σημάδια και η μαστουρα δεν χρειάζεται να διευκρινιστεί.
ΥΒΡΙΣ προς το προσωπο του DEW ΑΣΕΒΑΣΤΕΤην μαλακία που έγραψες,την σκέφτηκες από μόνος σου;
ΥΒΡΙΣ - ΑΤΙΣ - ΝΕΜΕΣΙΣ - ΤΙΣΙΣΥΒΡΙΣ προς το προσωπο του DEW ΑΣΕΒΑΣΤΕ
ΕΝΑ ΕΝΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝΥΒΡΙΣ - ΑΤΙΣ - ΝΕΜΕΣΙΣ - ΤΙΣΙΣ
Αυτός ξεκίνησε και αποκάλεσε έναν ολόκληρο λαό,ότι ωθεί κοπέλες στην πορνεία και στα ναρκωτικά.ΥΒΡΙΣ προς το προσωπο του DEW ΑΣΕΒΑΣΤΕ
Άμα δεν πεταχτεί ο κάθε βλαμμένος να παρερμηνεύσει τα λόγια μου δεν γίνεται .Αυτός ξεκίνησε και αποκάλεσε έναν ολόκληρο λαό,ότι ωθεί κοπέλες στην πορνεία και στα ναρκωτικά.
Για τους ΝοτιοΜακεδονες Απογονους του aleksander macedoński το λες ;;;;Αυτός ξεκίνησε και αποκάλεσε έναν ολόκληρο λαό,ότι ωθεί κοπέλες στην πορνεία και στα ναρκωτικά.
Δεν παρερμηνεύσα τίποτα.Τους χαρακτηρισμούς κράτα τους για σένα.Εσυ μάλλον δεν κατάλαβες.Αυτο που γράφεις το θεωρείς μαγκιά; Αυτό θέλω να σου πω.Άμα δεν πεταχτεί ο κάθε βλαμμένος να παρερμηνεύσει τα λόγια μου δεν γίνεται .
Χρηστάκη θα σου το εξηγήσω σε λίγο.
Μην είσαι χαζοβιολης και εγώ ΠΑΟΚ είμαι .
Επειδή βλέπω ότι το iq σου είναι σε υπό ανάπτυξη ή μάλλον δοκίμασες τίποτα στην διχάλα ..θα σου δώσω να καταλάβεις.Δεν παρερμηνεύσα τίποτα.Τους χαρακτηρισμούς κράτα τους για σένα.Εσυ μάλλον δεν κατάλαβες.Αυτο που γράφεις το θεωρείς μαγκιά; Αυτό θέλω να σου πω.
Συνεχίζεις να προσβάλλεις ανθρώπους που δεν γνωρίζεις.Αυτό δεν σε τιμάει καθόλου.Όσο για το iq ή αν δοκίμασα εγώ κάτι,να ψαχτείς αλλού.Χαλάρωσε με την μαγκιά λίγο.Επειδή βλέπω ότι το iq σου είναι σε υπό ανάπτυξη ή μάλλον δοκίμασες τίποτα στην διχάλα ..θα σου δώσω να καταλάβεις.
Μάλλον είσαι αβγαλτος ή πολύ παιδάκι ακόμα .
Οι παλιοί γνωρίζουν καλύτερα,οι περισσότερες στην διχάλα στα νιάτα τους το παίζαν μαγκιά ,γήπεδο και ιστορία .
Πάρε παράδειγμα Γιώτα μπέμπα ,Χρύσα ,η κοκκινομαλλα που μου έδινε προγνωστικά τον χειμώνα και μου έλεγε παίξε τον ΠΑΟΚ να χάσει είναι στημένο ήδη ,η Εμυ του δεντροποταμου και άλλες πολλές ...ξεκίνησαν από την γνωστή μαγκια του γηπέδου ,λίγο τσιγαρακι λίγο ρετσίνα στην αρχή και με τον καιρό ήρθε η κατάληξη.
Δεν εννοούσα ότι η θύρα τις βγάζει στην πορνεία αλλά ότι από το κεφάλι τους να θεωρούνται και αυτές μάγκες βρέθηκαν σε αυτή την κατάσταση .
Πρέπει να διαβάζεις καλύτερα πριν γράψεις οτιδήποτε νομίζεις εσύ ότι γράφεται για κακό .
Αυτό έλειπε να κατηγορουμε και την ομάδα μας για το χάλι που βρέθηκαν αυτές .
Επίσης τα οπαδικα τα έχω ξεπεράσει ήδη σε μικρότερη ηλικία ,αυτό έλειπε να κάθομαι να μαλώνω στο ίντερνετ για τις ομάδες .
Δεν θέλω να μπούμε σε αντιπαράθεση,ούτε υπάρχει λόγος να χαλάμε την ροή του νήματος .Συνεχίζεις να προσβάλλεις ανθρώπους που δεν γνωρίζεις.Αυτό δεν σε τιμάει καθόλου.Όσο για το iq ή αν δοκίμασα εγώ κάτι,να ψαχτείς αλλού.Χαλάρωσε με την μαγκιά λίγο.
Η γεματουλα η Βουλγάρα που λες είναι η Ντανιέλα .Καλησπέρα μάγκες!
Βόλτα μετά από καιρό ξεκινώντας από κέντρο προς δυτικά στην αρχή 2 τσιγγανοτρανς η μία ήταν όμορφη και ωραίο σώμα την περνάς για γυναικα ανετα πιο κάτω η Τζένη η αλβανιδα πολύ καυλιαρα κάθε φορά απέναντι ένα κρος σκιάχτρο λίγο πιο κάτω μαύρες μέχρι τις λαμαρίνες που ήταν η χοντρή βουλγαρογυφτισα.
Στη συνέχεια αυτή η κρος με τη στραβή περουκα μαλωνε (νομίζω) με μια μαύρη μετά σονια με κρητικια και μια τσιγγανο τρανς μαζί τους λίγο πιο κάτω η μελαχρινή τρανς η μικρή όμορφη που μια εξαφανίζεται μια εμφανίζεται ξανα και στο καφέ πριν την διχάλα η βουλγαρα η γεματουλα.
Από κίνηση κάτι είχε πριν λίγο που γύρισα σπίτι αλλα όχι πολλά πράγματα. Προσωπικά δεν προτίμησα καμία μόνο η γεματουλα βουλγαρα κάτι μου έβγαλε αλλά τελικά έφυγα
Γιατί φίλος;;
Την μαλακία που έγραψες,την σκέφτηκες από μόνος σου;
Την μαλακία που έγραψες,την σκέφτηκες από μόνος σου;