Απελπιστική κατάσταση αν και νωρίς η Κυριακή .
Βόλτα γύρω στις 20:00 με 21:30 .
Στο σελ μπετατζης με καρε μαλλί στο γνωστό σημείο .
Μετά το 4ολ η μάνα της Σόνιας να κάθεται στο κράσπεδο και δίπλα ένα πρεζόνι .
Στις λαμαρίνες η Ιουλία με την κοιλιά τούμπανο ,έχει κοιλιά γκαστρωμενης αλλά το χρονικό διάστημα για τόσο μεγάλη κοιλιά δεν δικαιολογείται.περιμενουμε κάποιον ειδικό συναγωνιστή μαιευτήρα να πάει για εξέταση ,έστω και κτηνίατρος.
Στο σημείο της Μαρίας Φίατ μια πρεζου κοκκινομαλλα που στεκόταν ώρα .
Απέναντι από το ερείπιο η κρητικια με την Σόνια .
Η Σόνια σε χάλια κατάσταση αν και εντυπωσιακή με κοφτό σορτσάκι τζιν ,μέσα στην μαστουρα ακούγοντας μουσική και χαμογελώντας μόνη της .
Η Ντανιέλα με μια Βουλγάρα μιλφ μαυρομαλλα στο πόστο της .
Στην διχάλα αρκετά πρεζόνια μέχρι και την δεύτερη στροφή προς ΚΤΕΛ . χάλια μαύρα όλες αλλά θα σταθώ στο υπερβολικό φόρτωμα που βλέπω από συναγωνιστές.
Ρε σεις κρατήστε λίγο τις καύλες σας είπαμε η αγαμία βαράει κόκκινο αλλά όχι και έτσι.
Η εμυ δεντροποταμου ταλαίπωρη με κολάν ,μια άλλη με σορτσάκι μέσα στην μαστουρα ,μια με κοντό σγουρό μαλλί να φοράει ένα ολόσωμο μαγιό μόνο και από πάνω στους ώμους ριγμένη μια ζακέτα,αυτη κάποιοι πριν μέρες γράφανε για ωραίο μουνακι , σοβαρευτείτε λίγο .
Στο τέλος στην στροφή μια γνωστή πάλι φυσιογνωμία που στέκεται εκεί στους κάδους στο δεύτερο στενό προς το φανάρι η οποία είναι η μόνη που βλέπεται αφού είναι σε καλή κατάσταση αλλά χρόνια στην πιάτσα .
Οι γκόμενοι-νταβαδες σε απόσταση αναπνοής περιμένουν να πέσει το χρήμα.
Πολύ προσοχή στο κοντό γυφτάκι που εμφανίστηκε στην διχάλα ,ένα μελαμψό με ωραίο κωλαρακι και κοτσίδα μαλλί .σε άλλο σημείο δεν θα το περάσεις για πρεζόνι .εχθές αργά τα ξημερώματα μου είπε 20 ευρώ ,αν είσαι καθαρός πάμε χωρίς καποτα δεν έχω πρόβλημα .της λέω γιατί δεν έχεις προφυλακτικά;και λέει τώρα βγήκα μόλις πάρω κανένα πελάτη μετά θα αγοράσω κάνα 2 ..δεν μιλάμε για τσιμπούκι..άρα κάποιοι είστε ή τρελοί ή δεν σας νοιάζει τίποτα .
Επίσης χθες μετά την κτηνιατρική καινούργιο γκεστ Βουλγαράκι με ωραία κωλαρα,μου λέει είμαι ακριβή 60!
Είσαι με τα καλά σου της λέω ;
Μου λέει περίμενε λίγο πάω στον πελάτη και έρχομαι ξανά εδώ ,την περίμενε ένας μπούφος παρκαρισμένος μέσα στην καβατζα ..μετά τελικά εξαφανίστηκε .
Σήμερα όταν πήγαινα προς την Γιαννιτσών την είδα στον σταθμό να παίρνει το λεωφορείο πίσω για Βουλγαρία.
Βέβαια αν υπάρχουν μαλακες που σκανε 40-50-60 για ένα γαμησι σε καβατζα γιατί να μην έρχονται μια δυο μέρες για αρπαχτες και μετά του χρόνου πάλι ;
Και μετά μου περιμένετε τσιμπουκοχειλουδες και γερμανοβουλγαρακια....όταν τις κάνετε μάγκες γιατι μερικοί είστε απελπισμένοι δεν θα δείτε ποτέ σωστό μουνι να στέκεται καιρό στην πιάτσα.
Παντε κάντε σειρά στην Νταίζη μιλφ,σε 20 λεπτά το κλείνει το μαγαζί..μέχρι και αυτή σας πήρε χαμπάρι και το έχει με ωράριο.