Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.473
Πόντοι
746
Τελειωνοντας απο ανατολικα ειπα πριν φυγω να περασω κ απο την..οδο της αμαρτιας. 1 ευσωμη εκει στην Χλοης που εχοντας τα ποδια καπως ανοιχτα καθισμενη κατω φανηκε να μην φοραει εσωρουχο. Περασα δυο τρεις φορες αλλα δεν...τα χε κλεισει λιγο. Ιουλια με μαυρα κι αυτη καθισμενη στις λαμαρινες. Μετα απο δυο τρεις φορες κ αφου ο δρομος αδειος την κοιταζα χαλαρα...περασε απ το μυαλο να σταματησω...τελικα λεω φευγω. Κ κοιτωντας χαμογελαω της δινω φιλακι κ ανταποδιδει κ αυτη ακριβως το ιδιο! Τ ακους Ντιου; Μην πεις οτι δεν στο πα.

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
742
Πόντοι
81
Τελειωνοντας απο ανατολικα ειπα πριν φυγω να περασω κ απο την..οδο της αμαρτιας. 1 ευσωμη εκει στην Χλοης που εχοντας τα ποδια καπως ανοιχτα καθισμενη κατω φανηκε να μην φοραει εσωρουχο. Περασα δυο τρεις φορες αλλα δεν...τα χε κλεισει λιγο. Ιουλια με μαυρα κι αυτη καθισμενη στις λαμαρινες. Μετα απο δυο τρεις φορες κ αφου ο δρομος αδειος την κοιταζα χαλαρα...περασε απ το μυαλο να σταματησω...τελικα λεω φευγω. Κ κοιτωντας χαμογελαω της δινω φιλακι κ ανταποδιδει κ αυτη ακριβως το ιδιο! Τ ακους Ντιου; Μην πεις οτι δεν στο πα.
Και εμενα με γλυκοιταζει καθε φορα που περναω..Μαλλον επεσε πεινα και ειπε να αλλαξει τροπαριο..Αλλα νομιζω δεν σωνεται η κατασταση..

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
742
Πόντοι
81
Για δωστε πληροφορια οσοι ξερετε ευσωμη μαυρη ανιτα στον εζρα μαζαρακη αραζει αξιζει η ειναι κασωμα??η θα μεινω με την ξενερα?

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.473
Πόντοι
746
Και εμενα με γλυκοιταζει καθε φορα που περναω..Μαλλον επεσε πεινα και ειπε να αλλαξει τροπαριο..Αλλα νομιζω δεν σωνεται η κατασταση..
Θα γινει χαμος. Θα μας βαλει να μαλωσουμε στο τελος. Αν κ εγω αγαπαω αλλου!!!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.802
Πόντοι
3.796
Θα γινει χαμος. Θα μας βαλει να μαλωσουμε στο τελος. Αν κ εγω αγαπαω αλλου!!!
Κουτοπόνηρη όπως είπες έπεσε πείνα .μετα στην καβατζα θα σε βγάλει την ψυχή ,πόσο μάλλον ο ζηλιάρης γκόμενος της που μπορεί πλέον να την παίρνει και βιντεοκλήση για να δει μην της το βάζεις πολύ μέσα .

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.473
Πόντοι
746
Κουτοπόνηρη όπως είπες έπεσε πείνα .μετα στην καβατζα θα σε βγάλει την ψυχή ,πόσο μάλλον ο ζηλιάρης γκόμενος της που μπορεί πλέον να την παίρνει και βιντεοκλήση για να δει μην της το βάζεις πολύ μέσα .
Αυτη που πηδιεται τωρα;

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Μάγκες αυτή με το καγιέν τ ρόλο βαράει ?
Ξεπέτα μεγάλη... την πήρα εγώ έχει καιρό.
Πράγματι εντυπωσιακή,ευγενική και καλοντυμένη πάντα...αν σταματήσεις να της μιλήσεις θα το διαπιστώσεις...
αυτά μέχρι να μπεις στο Cayenne.
Με το που μπαίνεις στο Cayenne σε περιμένει με την καποτα στο χέρι, κάνει κάτι σαν πίπα γκλουμπ γκλουμπ από απόσταση για να μην την πιάνεις, δεν γδυνεται και στα 5 λεπτά αφού έχεις ξενερώσει ήδη,σε ρωτάει γιατί δεν καυλώνεις και αρχίζει την γκρίνια για το χρόνο... συν ότι η μποχα της τσιγαριλας μες το αμάξι είναι ανυπόφορη που δεν αντέχεις παραπάνω.
Εκεί που καταλήγει η Καβάλας είναι η καβατζα της αλλά έχει σπίτι εκεί στη γειτονιά αν θέλεις με 50ε.
Για μένα δεν αξίζει,την βάζω στο top 3 ξεπέτες τρανς που έχω δοκιμάσει

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.966
Πόντοι
456
Εγώ περιμένω ακόμα να αναφέρει κάποιος για μια Ελληνίδα που εμφανίστηκε, την πέτυχα στην μοναστηριου μετά το θεσσπλυσιμο αργά κατά της 12 πριν μια βδομάδα που ήμουνα ακόμα εδώ πριν φύγω εκτός στο εξωτερικό πάλι. . Μέτριο ύψος μαύρο μαλλί κανονικό σώμα. Μαύρο φορεματάκι φορούσε. Γνωστή φάτσα μου φάνηκε πάντως. Δεν κατάλαβα όμως από που είναι γνωστή. Νορμαλ όμως η γκομενα. Σταμάτησαν 2 - 3 και μιλούσαν. Φορτωθηκε από τον επόμενο.
Τώρα γτ δεν ειπα κάτι, γτ απλά δεν λέει κανένας τπτα εκτός από τα γνωστά άτομα.

Michaelhot

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2024
Like
138
Πόντοι
1
Έχουμε καμία Σέρρες για σκ; Ξέρει κανείς;

Geko2

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2023
Like
228
Πόντοι
21
Αρκετές βόλτες από τις εννιά παρά ως εννιά και μισή, κατεύθυνση δυτικά!
Στην αρχή τίποτα νεκρά ,αλλά σιγά σιγά άρχισαν να βγαίνουν,Άλβα στο πόστο της ,στην τρίτη γύρα την γνώρισα,στραβή περούκα,μετά το ύψος της χλόης ένα σχετικά μικρό καστανό ξανθό(δεν κατάλαβα πια είναι)πιο μετά δύο ή τρεις δίπλα της,γυφτε λογικά!
Δεν είμαι σίγουρος αν ήταν τα ίδια, δυο στενά πιο μετά στο στενακι δεξια!
Στην τελευταία γύρα είδα την κατσαρίδα και σταμάτησα την φόρτωσα και πήγαμε στο σπίτι της!
Όταν έβγαινα από το σπίτι είδα και την Ιουλία αν δεν κάνω λάθος,στην ίδια πολυκατοικία μένουν!

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.966
Πόντοι
456
Τα σημεία στίξης διακρίνονται ως προς τη λειτουργία τους σε συντακτικά και σχολιαστικά. Ο γράφων χρησιμοποιεί τα συντακτικά σημεία στίξης προκειμένου να διακρίνει συντακτικές ενότητες του κειμένου. Αυτή τη χρήση έχουν η τελεία, το κόμμα, η άνω τελεία, οι παρενθέσεις και οι αγκύλες, η παύλα, το δίστιγμο και τα εισαγωγικά προτάσεως. Συντακτική χρήση σχετικά με τη σύνδεση μεμονωμένων λέξεων έχουν επίσης το ενωτικό και η πλάγια γραμμή.

Τα σχολιαστικά ή κειμενικά σημεία στίξης χρησιμοποιούνται για να εκφράσουν στον γραπτό λόγο ό,τι εκφράζουν οι επιτονικές κυμάνσεις της φωνής του ομιλητή. Τέτοια είναι το θαυμαστικό, το ερωτηματικό, τα αποσιωπητικά και τα εισαγωγικά λέξης.

Geko2

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2023
Like
228
Πόντοι
21
Τα σημεία στίξης διακρίνονται ως προς τη λειτουργία τους σε συντακτικά και σχολιαστικά. Ο γράφων χρησιμοποιεί τα συντακτικά σημεία στίξης προκειμένου να διακρίνει συντακτικές ενότητες του κειμένου. Αυτή τη χρήση έχουν η τελεία, το κόμμα, η άνω τελεία, οι παρενθέσεις και οι αγκύλες, η παύλα, το δίστιγμο και τα εισαγωγικά προτάσεως. Συντακτική χρήση σχετικά με τη σύνδεση μεμονωμένων λέξεων έχουν επίσης το ενωτικό και η πλάγια γραμμή.

Τα σχολιαστικά ή κειμενικά σημεία στίξης χρησιμοποιούνται για να εκφράσουν στον γραπτό λόγο ό,τι εκφράζουν οι επιτονικές κυμάνσεις της φωνής του ομιλητή. Τέτοια είναι το θαυμαστικό, το ερωτηματικό, τα αποσιωπητικά και τα εισαγωγικά λέξης.
Την επόμενη φορά θα στείλω σήματα καπνού στο φόρουμ!
Είμαι περίεργος αν βρεις και εκεί κάποια λάθη!
Παρεμπιπτόντως η έκθεση ήταν το αδύναμο σημείο μου!

Είσαι εκτός θέματος φίλος, μηδενισμός,τον Σεπτέμβριο πάλι!
Εννοείται με κάποιο ίχνος χιούμορ η απάντηση μου!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.802
Πόντοι
3.796

Δέχομαι κείμενα για διόρθωση.

Όλοι ξέρετε ότι τα λέω σαν τον Γρηγόρη Βαλτινό.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom