Nasty Dream
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2024
- Like
- 137
- Πόντοι
- 0
Καλώς τον. Γύρισες τελικά από τις διακοπές σου με το τροχόσπιτο στην Αμμουλιανή;Δέχομαι κείμενα για διόρθωση.
Όλοι ξέρετε ότι τα λέω σαν τον Γρηγόρη Βαλτινό.
Καλώς τον. Γύρισες τελικά από τις διακοπές σου με το τροχόσπιτο στην Αμμουλιανή;Δέχομαι κείμενα για διόρθωση.
Όλοι ξέρετε ότι τα λέω σαν τον Γρηγόρη Βαλτινό.
Όταν περάσω την πιάτσα θα μαθευτεί,όπως γίνεται πάντα .Καλώς τον. Γύρισες τελικά από τις διακοπές σου με το τροχόσπιτο στην Αμμουλιανή;
διακρινω μια επιθεση στην Ιουλια;;;Περασμα χτες ανημερα 15/8 μετα τις 00:30. Ελαχιστη κινητικοτητα..Παρουσια φουλ απο μαυρες να φωναζουν Ελα Ελα λες και ειναι λαικατζηδες.Η Νταιζη φορτωνοταν στη διχαλα αβερτα.
Ιουλια πεταμενη στις λαμαρινες με τη κοιλια να κρεμεται..δεν ειναι εγγυος μην μασατε λιπος και σκατα πρεπει να ειναι αλλιως ειναι ελεφαντας που θα γεννησει σε 28 μηνες.δεν υπηρχε ουτε ενα τραβελι κρος σε κανενα σημειο πρωτοφανες και ομως αληθινο.Στη μοναστηριου στη σταση μετα τη πυροσβεστικη μια γυφτισα δυνατη αλλα λιαρδα.Απεναντι απο Χλοης μια ωραια αλλα οι φιλες της ηταν απεναντι στη παιδικη χαρα και εκαναν κουνιες.ηταν τρια πολυ δυνατα περιμενα αρκετα μεχρι να εμφανιστει η Τζανικα αλλα η δυναμη της Βαρνας λογικα την κερδισε και δεν καταφερα να την εντοπισω...παλεψα πολυ για να γαμησω χτες αλλα δεν εκανα φορτωτικη καμια...ξεχασα να πω αδυνατος με παρθενικο μουστακι πρεζας στο Γιαννιρη στη μεση του δρομου εκανε πιατσα και μια πρεζου ακομα στη διχαλα το ριξε στον υπνο.Σκεφτηκα να παω Νταιζη αλλα την ηθελα για τσιμπουκι και λογω του σημειου που παει την απερριψα ασε που εχει υφακι πολλων καρδιναλιων και ακατεβατο 20€.την εκαναν πλουσια τα ταπερ με τα κολοκυθακια γεμιστα και ιμαμ μπαιλντι..ξερουν οι γνωστες..τα σεβη μου
Και με Περιστέρι να φύγει πάλι λάθος θα πάει χαχαχαχαΤην επόμενη φορά θα στείλω σήματα καπνού στο φόρουμ!
Είμαι περίεργος αν βρεις και εκεί κάποια λάθη!
Παρεμπιπτόντως η έκθεση ήταν το αδύναμο σημείο μου!
Είσαι εκτός θέματος φίλος, μηδενισμός,τον Σεπτέμβριο πάλι!
Εννοείται με κάποιο ίχνος χιούμορ η απάντηση μου!
Ποιος ακουει τον αλλον; ( Ντιου)!διακρινω μια επιθεση στην Ιουλια;;;
Πανε πανε ! καλο φαινεται!Φαίνεται δυνατό αλλά είναι αληθινή αγγελία, ξέρει κανείς;
Ότι και να πω εγώ ..πλέον έχει δίκιο ο φίλος .Ποιος ακουει τον αλλον; ( Ντιου)!
Καμια..απλα την εχω παιξει στοιχημα εδω με μερικους και φαινεται πως το χανωδιακρινω μια επιθεση στην Ιουλια;;;
Στοιχημα;;; Τι στοιχημα ;;; να πονταρω και εγω θελω|!Καμια..απλα την εχω παιξει στοιχημα εδω με μερικους και φαινεται πως το χανω
Ειπαοτι θα γεννησει μεχρι τελος του 25 αλλα οι συναδελφοι το παιξαν οβερ 30...Στοιχημα;;; Τι στοιχημα ;;; να πονταρω και εγω θελω|!
Στείλε 2-3 στην Γιαννιτσών που υπάρχει κρίση.Καλη συνέχεια και καλα γαμησια σε ολους!
κοντο αγορε:; ξανθια η μελαχρινη;;; δωσε παραπανω περιγραφη!μολις επεστρεψα απο μια γρηγορη βολτα. τπτ το ενδιαφερον, τα ιδια κ τα ιδια εκτος απο το εξης.
στην διχαλα πανω skinni πολυ ομορφουλα με κοντο αγορε μαλλι. ξερουμε τπτ? σταματησα νομιζω μου ειπε 20 πιπα σεξ αλλα ηταν μεσα στο αγχος και μου λεει κανε εναν κυκλο και ξαναελα γιατι κυκλοφορει τζιπ οπκε.
εκανα αλλα μετα εξαφανιστηκε. ξερουμε τπτ? αρκετα μικρη φανικε σε ηλικια...
Είναι η γνωστή που έχει αναφερθεί και την ονόμασαν κάποιοι λοκατζη .μολις επεστρεψα απο μια γρηγορη βολτα. τπτ το ενδιαφερον, τα ιδια κ τα ιδια εκτος απο το εξης.
στην διχαλα πανω skinni πολυ ομορφουλα με κοντο αγορε μαλλι. ξερουμε τπτ? σταματησα νομιζω μου ειπε 20 πιπα σεξ αλλα ηταν μεσα στο αγχος και μου λεει κανε εναν κυκλο και ξαναελα γιατι κυκλοφορει τζιπ οπκε.
εκανα αλλα μετα εξαφανιστηκε. ξερουμε τπτ? αρκετα μικρη φανικε σε ηλικια...
ΌΕγω να ρωτησω κατι αλλο?ενα κοκκινο αμαξακι παμπαλαιο σαρακοφαγωμενο που κανει βολτες απο Γιαννιρη Θεοδωρου μεχρι διχαλα και αφηνει πρεζονια και οδηγαει ενας θειος γυρω στα 75+ τι ρολο βαραει?
Θυμαμαι μια φαση, πριν 20 χρονια περιπου. Ειχα παρει ενα πιτσιρικι απο Αθηνα 18αρικο που εκανε πιατσα στην Σαπφους απο οισω σε κατι κανουρια χτισμενα κτηρια τοτε. Εχει κατι λαμαρινες εκει. Παρκαρα το αμαξι και πηγαμε στα πισω καθησματα. Δεν περασαν 2 λεπτα και εμφανιζετε στο 1 μετρο ο χοντρος και μας εβλεπε. Την βγαζει και την επεζε μπροστα μας...εγω εκλεισα μονο ασφαλιες αλλα τον αφησα...Δεν ειπα ρε Gagarin να κανουμε σωματειο αλλα ειναι σοβαρο το θεμα..Οκ εμεις αυτο που κανουμε στον δρομο δεν ειναι οτι καλυτερο..Αλλα ρε φιλε ματι βιντεο κ.τ.λ δεν το δεχομαι το εχουν παραγαμησει πρεπει να κοπει αυτο..Ο λογος που το κανω και γραφω ειναι μηπως φιλοτιμηθουν να σταματησουν διοτι οσο το συζηταμε βγαινουν στην σεντρα..Διοτι τοσο καιρο δεν μιλαμε για το θεμα σου λενε αυτοι μλκες ειναι το δεχονται ασε να φοβηθουν λιγο..Να σου πω ουτε εμενα η προσθεση μου ειναι να κατσω να χαλαστω η να μαλωσω για τους μλκες αυτους αλλα αν χρειαστει πιστεψε με δεν μασαω ουτε ειμαι λογια του αερα..Το οτι υπαρχει σαν θεμα το ξερω και οτι θα υπαρχει για παντα αλλα εχουν τρελαθει ρε φιλε ερχονται μπροστα στα μουτρα σου λες και ειναι κατι φυσιολογικο..Τωρα για τον alfie που λες ειναι πολυ χοντρο για αυτο σου λεω πρεπει να γινει κατι δεν γουσταρω να με δω στο φορουμ βιντεο..