Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.475
- Πόντοι
- 746
Μεσημεριατικη ενημερωση: Σονια κ Γυφτουλα φιλη της μαζι με το παληκαρι καφε σε γωνιακο μαγαζακι επι της Μοναστηριου!!!!
Είναι το καφεδάκι πριν πιάσουν ΔουλειάΜεσημεριατικη ενημερωση: Σονια κ Γυφτουλα φιλη της μαζι με το παληκαρι καφε σε γωνιακο μαγαζακι επι της Μοναστηριου!!!!
Τρελό μωρό τρελό Κορμι αλλά επικίνδυνη η γκομενα… και μέσα στη καυλα της στιγμής θέλει πολύ προσοχή…γτ μ τη δουλειά που κάνει όλο κ κάποιος θα τη φάει… δυστυχωςΝαι κατάλαβα αυτή πρέπει να είναι αδερφή της βάσιας που ήταν πριν δύο τρία χρόνια πολύ καλό μωρό κρίμα
Εν τω μεταξυ μερα μου φανηκαν πιο ωραιες.....η επειδη ημουν στη δουλεια κ με τοση ζεστη...τις ειδα ετσι!!!Είναι το καφεδάκι πριν πιάσουν Δουλειά
Ολη μέρα εκεί σκυλιά του πολέμου
Ηταν φρέσκες ακόμαΕν τω μεταξυ μερα μου φανηκαν πιο ωραιες.....η επειδη ημουν στη δουλεια κ με τοση ζεστη...τις ειδα ετσι!!!
Nαι την καριολα στεφανια(αδερφη της σοφιας που αραζε με την βασια τσατσα νταβας φαση) οντως ειναι βρωμιαρα και εγω την ειχα παρει πριν 1 μιση χρονο μολις πηγα να την καρφωσω μου ηρθε η μποχα εφαγε μπουλο..Επισης ειναι μαλακισμενο κωλοχαρακτηρας δεν ειναι καλη ειναι σκατοψυχη..Δεν νομιζω να εχει κατι απλυτη(μουνιλα σκατιλα καποτιλα) ειναι διοτι βρωμαει καιρο ετσι ετυχε και σε αλλους..Τ α εχουν πει και αλλοι νομιζω ο dewars η στεφανια κανει και ακα γαμησι τσιμπουκι 30 ευρω πριν κανα χρονο τωρα δεν ξερω..ΠΡΟΣΟΧΗ μαγκες..Προσοχή σε όσους πέσουν στη Βουλγαρα στεφάνια πως τη λένε με τα ράστα με το ωραίο σώμα… πηγα να τη πάρω κ όταν στήθηκε βρώμησε ο τόπος ούτε εγώ ξέρω τι… την έδιωξα αηδίασα… ξενέρωσα τη ζωή μου… προσοχή γτ κάτι έχει κ το κορίτσι κ μάλλον δε την ενδιαφέρει…η απόλυτη ξενερα
Μποχα και η Αννα περουκα συν ψαριλα το μουνι της...Nαι την καριολα στεφανια(αδερφη της σοφιας που αραζε με την βασια τσατσα νταβας φαση) οντως ειναι βρωμιαρα και εγω την ειχα παρει πριν 1 μιση χρονο μολις πηγα να την καρφωσω μου ηρθε η μποχα εφαγε μπουλο..Επισης ειναι μαλακισμενο κωλοχαρακτηρας δεν ειναι καλη ειναι σκατοψυχη..Δεν νομιζω να εχει κατι απλυτη(μουνιλα σκατιλα καποτιλα) ειναι διοτι βρωμαει καιρο ετσι ετυχε και σε αλλους..Τ α εχουν πει και αλλοι νομιζω ο dewars η στεφανια κανει και ακα γαμησι τσιμπουκι 30 ευρω πριν κανα χρονο τωρα δεν ξερω..ΠΡΟΣΟΧΗ μαγκες..
Τα έχουμε πει χίλιες φορές .Nαι την καριολα στεφανια(αδερφη της σοφιας που αραζε με την βασια τσατσα νταβας φαση) οντως ειναι βρωμιαρα και εγω την ειχα παρει πριν 1 μιση χρονο μολις πηγα να την καρφωσω μου ηρθε η μποχα εφαγε μπουλο..Επισης ειναι μαλακισμενο κωλοχαρακτηρας δεν ειναι καλη ειναι σκατοψυχη..Δεν νομιζω να εχει κατι απλυτη(μουνιλα σκατιλα καποτιλα) ειναι διοτι βρωμαει καιρο ετσι ετυχε και σε αλλους..Τ α εχουν πει και αλλοι νομιζω ο dewars η στεφανια κανει και ακα γαμησι τσιμπουκι 30 ευρω πριν κανα χρονο τωρα δεν ξερω..ΠΡΟΣΟΧΗ μαγκες..
Έτσι όπως τα λες είναι..Ο alfie το έχει πει για την στεφάνια τώρα το θυμήθηκα και εγώ..Τα έχουμε πει χίλιες φορές .
Το καλοκαίρι είναι δύσκολο ,πουτανα που στέκεται πολλές ώρες δεν είναι για φόρτωμα,άσε που πολλές δεν πλένονται ούτε από την προηγούμενη μέρα ,πάρε παράδειγμα συμπεθέρα.
Για ακαποτο δεν ανέφερα για αυτήν που λες .
Με αυτή την ζέστη μακριά από αυτές που είναι με τις ώρες στον δρόμο και από τις πρεζουδες .
Η καλύτερη επιλογή της εποχής είναι μόνο για τσιμπούκια ,εκτός άμα πετυχαίνεις κάποιες από τις καθαρές.
Για την Άννα την Βουλγάρα τα λέμε συνέχεια κατά καιρούς ,τίμιο 20ρικο αλλά μεγάλη σε ηλικία και άσχημη.
Σώμα έχει καλό αλλά αμα άρχισε να βρωμάει και αυτή που βγαίνει ένα 2ωρο τι να την κάνεις;
Γερμανοβουλγαρακι, τσιμπουκοχειλου και κτλ μην περιμένετε να εμφανιστούν για καλοκαίρι οπότε αν θέλει κάποιος να γαμησει και όχι να δώσει μόνο τσιμπούκι είναι προτιμότερο να πάρει επιλογές από αλβανίδα, Σία,Ντανιέλα ,Ανιλια ,Νταίζη μιλφ ,κατσαρίδα , που είναι πιο προσεγμένες με τον εαυτό τους και φρεσκαριζονται.
Σώπα ρε... και πάντα περιποιημένη φαίνεται αυτή τουλάχιστον στο ντύσιμοΜποχα και η Αννα περουκα συν ψαριλα το μουνι της...
Όντως περιποιημένη στο ντύσιμο εγώ που την είχα πάρει πριν 2 με 3 χρόνια δεν μύριζε αλλά δεν ήταν καλοκαίρι αλλά για να το λένε οι μάγκες έτσι θα ναι..Σώπα ρε... και πάντα περιποιημένη φαίνεται αυτή τουλάχιστον στο ντύσιμο
Έτσι ακριβώς όπως τα λες. Οι μόνες που αξίζουν από πιάτσα αν κατεβαίνει κάποιος συχνά. Ολες οι άλλες μια φορά στο τόσο. Εκτος αν εμφανιστεί κανα ολοκαίνουριο (σπάνια).Τα έχουμε πει χίλιες φορές .
Το καλοκαίρι είναι δύσκολο ,πουτανα που στέκεται πολλές ώρες δεν είναι για φόρτωμα,άσε που πολλές δεν πλένονται ούτε από την προηγούμενη μέρα ,πάρε παράδειγμα συμπεθέρα.
Για ακαποτο δεν ανέφερα για αυτήν που λες .
Με αυτή την ζέστη μακριά από αυτές που είναι με τις ώρες στον δρόμο και από τις πρεζουδες .
Η καλύτερη επιλογή της εποχής είναι μόνο για τσιμπούκια ,εκτός άμα πετυχαίνεις κάποιες από τις καθαρές.
Για την Άννα την Βουλγάρα τα λέμε συνέχεια κατά καιρούς ,τίμιο 20ρικο αλλά μεγάλη σε ηλικία και άσχημη.
Σώμα έχει καλό αλλά αμα άρχισε να βρωμάει και αυτή που βγαίνει ένα 2ωρο τι να την κάνεις;
Γερμανοβουλγαρακι, τσιμπουκοχειλου και κτλ μην περιμένετε να εμφανιστούν για καλοκαίρι οπότε αν θέλει κάποιος να γαμησει και όχι να δώσει μόνο τσιμπούκι είναι προτιμότερο να πάρει επιλογές από αλβανίδα, Σία,Ντανιέλα ,Ανιλια ,Νταίζη μιλφ ,κατσαρίδα , που είναι πιο προσεγμένες με τον εαυτό τους και φρεσκαριζονται.