Illuzion
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 5.124
- Πόντοι
- 1.056
Δεν πρόσεξα φάτσα καλά. Λογικα τον είδες η τον ξερειςΟ γκριζομαλλης με τα γυαλιά??
Δεν πρόσεξα φάτσα καλά. Λογικα τον είδες η τον ξερειςΟ γκριζομαλλης με τα γυαλιά??
Ρε φιλε αντι να μας πεις αν γεννησε η οχι μας λες ενα εθεαθη μονοΕθεαθη προ ολιγου η Ιουλια να ψωνιζει στον σκλαβενιτη στο one !
Καυλα ειναι η πουτανα!
Ναι με συγχωρεις!!!!!Ρε φιλε αντι να μας πεις αν γεννησε η οχι μας λες ενα εθεαθη μονο
Ε απο το φαγητο ειναι..δε θα γεννησει ποτε παρα μονο απο πισω..για αυτο δε δινει κωλο αν και θα πρεπε να βρεθει ηρωας για να τη ξεστουμπωσειΝαι με συγχωρεις!!!!!
Οχι ακομη σαν γιουβαρλακι ειναι
Αυτή τι φάση παίζει παιδιάΕχει μια φοβερη περιπτωση γυφτισας μετα τη διχαλα αλλα φορτωνεται αβερτα
Σημερα ηταν στις 15:30 στον Γιαντσιδη. Δεν φορουσε το μπλε κολαν. Με ειπε οτι βγαινει και στις 19:00Αυτή τι φάση παίζει παιδιά
Σα γνωστός μου φαίνεται αυτός!!!!!!! χαχαχαχα.Προσοχή σε έναν τύπο που περνει μάτι με ένα fiat άσπρο panda.....
Βαλεντίνη είναι αυτή με το μακρύ φόρεμα η ΚοκκινομαλλαΣήμερα στις 21.00 πέρασμα. Ψόφια πράγματα, Σόνια παρούσα, σκυλί του πολέμου. Μια χάλια ξανθιά που κάθεται με Μαρία Κρητικιά, πιο κάτω δύο γύφτισες στην περιοχή της Ανίλιας.
Τιμήθηκε Βαλεντίνη, μόνο πίπα 10 ευρώ. Καλή, με το κοντο μαλλάκι της. Δεν φαίνεται τζάνκι αλλά βεβαίως, είναι.
Εγω δεν τον γνωριζω!!Σα γνωστός μου φαίνεται αυτός!!!!!!! χαχαχαχα.
Ο άλλος με το γκριζο σαραβαλάκι που είναι καψουρης με τη χειλου είναι ακόμη εκεί; Η χειλου εμφανίστηκε, ξέρει κανεις; Ωραίο μουνι
Φορουσε μήπως ένα φόρεμα χακί η πράσινο?Σημερα ηταν στις 15:30 στον Γιαντσιδη. Δεν φορουσε το μπλε κολαν. Με ειπε οτι βγαινει και στις 19:00
Οχι. Μια μαυρη φορμα φορουσε...Φορουσε μήπως ένα φόρεμα χακί η πράσινο?
Όχι. Η Βαλεντίνη είναι ένα junkie στα αρχικά ή μεσαία στάδια. Έχει πολύ κοντό μαλλί, καστανό. Αδύνατη με ελάχιστο βυζί. Εχθές φορούσε τζιν σορτσάκι και μπλουζάκι με τσαντάκι φορεμένο χιαστί. Μικρή, ίσως 25 ετών, ομορφούλα.Χθες κατά τις 10
Αλβα με οικοδόμο τα λέγανε, Ιουλία κ απέναντί στιλο, χλόης νέκρα, ψηλή με άλλη μία ξανθιά μάπα πεζοδρόμιό, Ντάνιελα με άννηλια κ στην διχάλα μία με μακρύ φόρεμα
Συμπεθέρες απούσες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Βαλεντίνη είναι αυτή με το μακρύ φόρεμα η Κοκκινομαλλα
Κατάλαβα αυτή π τον χειμώνα είχε μόνιμα κουκούλαΌχι. Η Βαλεντίνη είναι ένα junkie στα αρχικά ή μεσαία στάδια. Έχει πολύ κοντό μαλλί, καστανό. Αδύνατη με ελάχιστο βυζί. Εχθές φορούσε τζιν σορτσάκι και μπλουζάκι με τσαντάκι φορεμένο χιαστί. Μικρή, ίσως 25 ετών, ομορφούλα.
Κοληταρια είστε;Σα γνωστός μου φαίνεται αυτός!!!!!!! χαχαχαχα.
Ο άλλος με το γκριζο σαραβαλάκι που είναι καψουρης με τη χειλου είναι ακόμη εκεί; Η χειλου εμφανίστηκε, ξέρει κανεις; Ωραίο μουνι
Πίπα με καπότα δεν κολλάς τίποτα φίλε μου. C και B ιδίως θέλουν αίμα. HIV θέλει ίδια βελόνα και αναρρόφηση. Σύφιλη πιο εύκολα.Αν εννοείται αυτήν που είναι σαν λοκατζης το μαλλί όχι μόνο στις αρχές τις πρεζας αλλά στα τελειώματα σε λιγο. Κουκούλα χειμώνα και καλοκαίρι (πριν τα κόψει έτσι), πρεζονι, διχάλα, ε να το ξαναπώ δλδη;; Σημάδια αρρώστιας (σύφιλη, aids) Δεν θα το αναλυσω ξανα τι και πως τα είπα και άλλες φορές. Αποτι φαίνεται έχετε άγνοια από συμπτώματα, συμπεριφορές σε ότι αφορά τα ΣΜΝ και ναρκωτικών. Πρεζόνια επίσης σημαίνει και ηπατίτιδα Β και C. 100% αυτό. Αυτη καταρχήν κυνηγάει κ βριζει από μακριά τύπους που κάνουν γυρες και δεν σταματανρ να την πάρουν. Εχει και τον μπαρμπα με το άσπρο corsa να την πηγαίνω φέρνει. Τι να πω ρε μάγκες κακό του κεφαλιού σας. Δώστε 10 ευρω η 20 και γαμησε βουλγαρα η στα δελα.
Ασε τώρα τι ψάχνεις. Εδώ μέσα οι μισοί που γράφουν είναι ματακηδες στην ΓιαννιτσώνΚοληταρια είστε;