Απόψε στο ερείπιο τα μπαζακια έγιναν τρία... μέχρι και πριν κάνα 20λεπτο που γυρνούσα.
Το ξανθό,η μελαχρινή σγουρομαλλα και άλλη μία μελαχρινή χοντρούλα άσχημη.
Δεν είδα να τις φορτώνει κανείς.
Λίγο παραπάνω στη δεξιά μεριά η μελαχρινή Ντανιέλα...
Στο ίδιο ύψος περίπου σταμάτησε το ταξί και κατέβηκε αυτή η ξανθιά η όμορφη με τα διάφορα τατού που λέει ο iluzzion και πρόσεξα απόψε,στην κοιλιά και κάτω από το στήθος αν θυμάμαι... μια που κατέβηκε μια που φορτώθηκε αμέσως.Φορτωνεται συνέχεια όσες φορές την έχω δει...
Στο ίδιο ύψος και αν δεν κάνω τρομερό λάθος γιατί ήταν και αργα,είδα και Νταίζη μιλφ όμορφη και περιποιημένη με λουλουδατο φόρεμα ... περπάτησε μέχρι Μοναστηρίου στο Filoxenia και εκεί μπήκε σε αμάξι χωρίς καν να μιλήσουν.
Προέκταση Γιαννιτσών προς κτελ κάνα δυο πρεζόνια στη μύτη ακριβώς... λίγο παρακάτω στα δεξιά στα σκοτεινά πάλι η ξανθιά Ανιλια και μαζί της ένα χαριτωμένο μελαχρινό, μικροκαμωμένο με σγουρά μαλλάκια.
Στο ίδιο ύψος περίπου, λίγο μετά τη διχάλα,επανεμφάνιση της πολύ όμορφης και θηλυπρεπούς κρος Άννυ που δύσκολα την ξεχωρίζεις από κορίτσι... και αυτή φορτώθηκε αμέσως όπως είδα.
Κοντά της άλλο ένα μελαχρινό κρος αδύνατο.
Κοσμοϊστορικό γεγονός απόψε η απουσία του Stilo
Σε κείνο το σημείο η ξανθιά τρανς Κέλλυ και μια μαύρη τα λέγανε...
Απέναντι τους στη γωνία με Μαζαράκη η επίσης παλιά τρανς, μελαχρινή Βικτώρια...με πολλά κιλά πλέον, κάποτε ήταν ωραία γκόμενα .
Λίγο παρακάτω και απέναντι στο φανάρι η πολύ ψηλή τρανς μεγάλης ηλικίας που συνήθως φοράει σορτσάκι και καπέλο το χειμώνα.Επισκεπτρια από Πάτρα μου είχε πει αν θυμάμαι μια φορά που την μίλησα.
Μοναστηρίου στη eurobank η ξανθιά Σύλβια.
Γιαννιτσών από today μέχρι 4αλλ 5-6 μαύρες να βαράνε μύγες... και τώρα που το λέω στα τόσα χρόνια ελάχιστες φορές έχω δει κάποιον να τις φορτώνει και αν τις φορτώσει συνήθως είναι κάποιος παρακμιακος γέρος με μισοδιαλλυμενο αυτοκίνητο.
Στο περίπτερο δίπλα στη σελ κρος Γιαννούλα με το καπέλο σήμα κατατεθέν...20 χρόνια την βλέπω, άνθρωπο να την φορτώνει ακόμη δεν είδα.
Λίγο παρακάτω πηγαίνοντας προς κτηνιατρική όλα τα γυφτομωρά κρος στην πίστα,5-6 σίγουρα με Εμυ και Ζοζέ σαφώς να ξεχωρίζουν όπως λέω κάθε φορά.
Και στρίβοντας στη Βουτύρα κρος Ζιζελ δεξιά στα σκοτεινά.
Πάλι καλή κίνηση, αυτά που περιγράφω μέχρι 1,30 ώρα τα έβλεπα άρα λόγω καλοκαιριού και ζέστης όπως συνηθίζεται το ωράριο επεκτείνεται.