georgekp34
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.681
- Πόντοι
- 736
Μια μελαχρινή με μαύρο κολλητό φόρεμα σχεδόν μίνι ποια είναι? Συστήθηκε ως Τζέσικα νομίζω.
Τι ματι!!!;;Ματι παίρνουν
Πρεπει να λες γιαυτην που γράφει ο συναδελφος πιο πανω, απεναντι απο το ερειπιο...Μια μελαχρινή με μαύρο κολλητό φόρεμα σχεδόν μίνι ποια είναι? Συστήθηκε ως Τζέσικα νομίζω.
Που ποτέ τι ώρα μη κάνετε μόνο ερώτηση λες κ είμαστε μαντείο των Δελφών κ ξέρουμε τα πάνταΜια μελαχρινή με μαύρο κολλητό φόρεμα σχεδόν μίνι ποια είναι? Συστήθηκε ως Τζέσικα νομίζω.
Τελικα αυτη η ξανθια που πιατσαρει?Εχθές βράδυ πολύς κόσμος στην περιοχή. Και κάποιες που εγώ δεν ήξερα. Από τις ενδιαφέρουσες παρουσίες κατά τα γνωστά η Αλβα με ψηλά παπούτσια και κοντό φόρεμα και η Χρύσα. Ήταν και όλο το υπόλοιπο πακέτο, Σόνια + μάνα, τράβελοι, χοντρή μαύρη με τεράστιες βυζάρες, στίλο, χοντρή γύφτισσα + κανα δύο ακόμη βουλγαρογύφτισσες στην Χλόης και απέναντι. Τρια τζάνκια στη διχάλα σε δραματική κατάσταση. Μια μιλφ ξανθιά στη Μοναστηρίου από μακριά φαίνεται καλή, από κοντά είναι δράμα, γριά και ζαρωμένη.
Το ενδιαφέρον ήταν μια ξανθιά γεμάτη τατουάζ και piercing, Αλβανίδα, κατά δήλωση Ελένη (όχι βέβαια η Ελένη-Σία), η οποία τιμήθηκε. Καλό σόσιαλ, πολύ καλό για πιάτσα, καλή πίπα. Ήθελε να βγούμε στον δρόμο αλλά εκεί που με πήγε ήταν γεμάτο αδέσποτα σκυλιά, δεν βγήκα μη μου τον δαγκώσει κανένα, και μείναμε ως το τέλος στην πίπα. Μου έλεγε συχνά να τελειώνουμε γιατί την περιμένει ο γέρος οδηγός της, αλλά τελικά έκατσε μια χαρά. Καλή εμπειρία, θα ξανατιμηθεί.
Κανονικά πιατσάρει απ' ότι είπε απέναντι από την Ντανιέλα αλλά εγώ την πήρα από τη Μοναστηρίου, στο ίδιο ύψος. Ήταν πολλή αστυνομία εκεί.
Ξέχασα να πω, έγκυος στον τέταρτο μήνα. Δεν το κατάλαβα πριν την πάρω, αυτή μου το είπε και μετά το διαπίστωσα.
Παράβολο 20 δέχτηκε. Πιατσάρει απέναντι από Ντανιέλα. Νομίζω εκεί ήταν οι κάδοι που συζητούσαμε παλιά.Τελικα αυτη η ξανθια που πιατσαρει?
Ηλικια? Παραβολο?
Εγώ την πήρα 23.30-00.00Επισης και ωρες που βγαινει θα ηταν χρησιμο!
Επιβεβαιώνω τον φίλο ,την πήρα πριν κανένα μηνα ξημερώματα στο σημείο της Αλβανιδας ,μόνο πίπα εδωσα και με πήγε στην καβατζα μετά τις γραμμές προς ΚΤΕΛ .Εχθές βράδυ πολύς κόσμος στην περιοχή. Και κάποιες που εγώ δεν ήξερα. Από τις ενδιαφέρουσες παρουσίες κατά τα γνωστά η Αλβα με ψηλά παπούτσια και κοντό φόρεμα και η Χρύσα. Ήταν και όλο το υπόλοιπο πακέτο, Σόνια + μάνα, τράβελοι, χοντρή μαύρη με τεράστιες βυζάρες, στίλο, χοντρή γύφτισσα + κανα δύο ακόμη βουλγαρογύφτισσες στην Χλόης και απέναντι. Τρια τζάνκια στη διχάλα σε δραματική κατάσταση. Μια μιλφ ξανθιά στη Μοναστηρίου από μακριά φαίνεται καλή, από κοντά είναι δράμα, γριά και ζαρωμένη.
Το ενδιαφέρον ήταν μια ξανθιά γεμάτη τατουάζ και piercing, Αλβανίδα, κατά δήλωση Ελένη (όχι βέβαια η Ελένη-Σία), η οποία τιμήθηκε. Καλό σόσιαλ, πολύ καλό για πιάτσα, καλή πίπα. Ήθελε να βγούμε στον δρόμο αλλά εκεί που με πήγε ήταν γεμάτο αδέσποτα σκυλιά, δεν βγήκα μη μου τον δαγκώσει κανένα, και μείναμε ως το τέλος στην πίπα. Μου έλεγε συχνά να τελειώνουμε γιατί την περιμένει ο γέρος οδηγός της, αλλά τελικά έκατσε μια χαρά. Καλή εμπειρία, θα ξανατιμηθεί.
Κανονικά πιατσάρει απ' ότι είπε απέναντι από την Ντανιέλα αλλά εγώ την πήρα από τη Μοναστηρίου, στο ίδιο ύψος. Ήταν πολλή αστυνομία εκεί.
Ξέχασα να πω, έγκυος στον τέταρτο μήνα. Δεν το κατάλαβα πριν την πάρω, αυτή μου το είπε και μετά το διαπίστωσα.
Ίσως είναι αυτή που ανέφερα εγώ στην διχαλα. Δεν ξέρω αλλά η περιγραφή μοιάζει αρκεταΕπιβεβαιώνω τον φίλο ,την πήρα πριν κανένα μηνα ξημερώματα στο σημείο της Αλβανιδας ,μόνο πίπα εδωσα και με πήγε στην καβατζα μετά τις γραμμές προς ΚΤΕΛ .
Δίνει τα βυζάκια για παιχνίδι όσο ρουφάει αλλά ζαλίζει παπάρια να τελειώνει γρήγορα .
Κατά τα άλλα καλή παρουσία αλβανογυφτισα ,με τατουάζ και πιρσινγκ ξανθιά .
Έψαχνε πάντως άτομο να την παει δεντροποταμο μετά οπότε προσοχή μην φορτώσετε και μετά κάνετε κανένα λάθος .
Μαλον ναι. Αυτη ανεφερε και ο Al Pacino. Αρα κανει στους καδους και οχι στην διχαλα ...Ίσως να είναι α
Ίσως είναι αυτή που ανέφερα εγώ στην διχαλα. Δεν ξέρω αλλά η περιγραφή μοιάζει αρκετα
Αυτή με το τατουάζ στο μπούτι είναι η συμπεθέρα Νταίζη.Τρεις ήταν οι ξανθιές εκεί στα ψηλά απόψε...
Στο ερείπιο μπροστά η ξανθιά μαζί με τη μελαχρινή που εμφανίστηκαν πρόσφατα.
Η ξανθούλα κάπως βλέπεται...η μελαχρινή άστα να πάνε.
Δεύτερη ξανθιά βαμμένη και όχι όλο το κεφάλι με τα πολύ όμορφα μάτια τα σχιστά είναι στη διχάλα και απέναντι από τη διχάλα.
Γύφτισσα την κόβω αλλά από τις όμορφες γυφτισσες... είναι αυτή που φορτώνεται αμέσως οπότε την βλέπω.
Απόψε φορούσε και κολάν, λίγο χαμηλοκωλα την είδα αλλά πολύ ωραίο πρόσωπο.
Απόψε στεκόταν απέναντι από τη διχάλα και μιλούσε με Ντανιέλα.
Τρίτη ξανθιά απόψε στην προέκταση της Γιαννιτσών που πάει για ΚΤΕΛ, μετά τη διχάλα δηλαδή στα δεξιά πριν την γωνία με Αγίας Παρασκευής.
Αρχικά καθόταν στα πολύ σκοτεινά κάτω από τα δέντρα...δεν έδωσα σημασία.
Μετά που γύρισα την είδα να μιλάει με αμάξι οπότε την πρόσεξα... συμπαθητικό πρόσωπο, περιποιημένο το μαλλί και το ντύσιμο... δεν φαινόταν για πρεζόνι έτσι με την πρώτη ματιά και δε θυμάμαι να την έχω ξαναδεί.
Αυτές ήταν οι ξανθιές λοιπόν...
Μαμά Σόνιας γωνία Χαλκίδος...
Μαρία Stilo κλασσικά πριν το Sol...
6-7 μαύρες από Χαλκίδος μέχρι Χλόης...
Μοναστηρίου στη eurobank η ξανθιά Σύλβια και απέναντι στο στενό της Honda οι συμπεθερες που λέει και ο illuzion οι μελαχρινές... τις είδα νωρίτερα στο περίπτερο στα φώτα... δεν τρελάθηκα κιόλας, πολύ αδύνατες, φάτσες όχι κάτι ιδιαίτερο... ίδιο ντύσιμο, ίδιο καλούπι.
Η μία είδα έχει τατουάζ στο μπούτι... ποια από τις δύο είναι η καλύτερη υποτίθεται? να τις ξεχωρίζω με το τατουάζ.
Τα κροσακια εκεί στη σελ με την Εμυ απόψε στημένη στο πόστο της αλβανίδας να ξεχωρίζει από μακρυά... αντικειμενικά η πιο ωραία γκόμενα στην πιάτσα ήταν απόψε.
Λίγο παραπάνω η διαχρονική Φιόνα...
Στον ΟΠΑΠ η Τζούλη με το Cayenne και πιο κάτω η Νανά όπως πάντα στο αμάξι της.
Απέναντι από το πάρκο στη γωνία ο κρος με τη στραβή περούκα με το ford
Έριξε μια μια δυνατή βροχή για ώρα αλλά πάλι είχε κίνηση μπορώ να πω στην πιάτσα
Τιμή 30. Παντως ναι οκ από υπηρεσίες συμφωνώ. Αλλα τις περισσότερες φορές λίγδα μαλλί και μυρωδιές από το μουνιΑυτή με το τατουάζ στο μπούτι είναι η συμπεθέρα Νταίζη.
Πολλές απόψεις,καλές και κακές κριτικές κατά καιρούς αλλά σε εμένα 2 φορές ήταν τίμια και ήθελε να με ευχαριστήσει.εχουν ακουστει πολλά για ξεπετα , μυρωδιές,τιμές και άλλα , αλλά εγώ δεν είχα κανένα θέμα από αυτά όταν την πήρα .
Ααα τόσο καλάΤιμή 30. Παντως ναι οκ από υπηρεσίες συμφωνώ. Αλλα τις περισσότερες φορές λίγδα μαλλί και μυρωδιές από το μουνι
1 φορά το εξάμηνο την παίρνω. Κυριολεκτικά. Η Ντάιζη το άκρως αντίθετο. Πεντακάθαρη σε ολαΑαα τόσο καλά