Mao-Mao4
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 587
- Πόντοι
- 81
Με πιτόγυρα γαμάνε?Η Ντάιζη γύρω στα 29 Η Έλενα 26..
Ντελιβεραδες οι καλύτεροι πελάτες στην διχαλα. Αβέρτα γαμανε κ πιπωνουν τα ζακια
Με πιτόγυρα γαμάνε?Η Ντάιζη γύρω στα 29 Η Έλενα 26..
Ντελιβεραδες οι καλύτεροι πελάτες στην διχαλα. Αβέρτα γαμανε κ πιπωνουν τα ζακια
Τα πιτυγυρα κρυώνουν στην μπαγαζιερα μέχρι να χυσουν.Με πιτόγυρα γαμάνε?
Respect για την ενημέρωση.Που είστε όλοι βρε?... πανηγύρι γίνεται στη Γιαννιτσών και σχεδόν ημιξεβρακωτες όλες.
Αλλά και φουλ αστυνομία παντού μέχρι και τώρα που γυρνούσα
Εντυπωσιακή η Χρύσα με μπορντο φόρεμα την οποία είχα πολύ καιρό να πετύχω και την είδα ψηλά στη Γιαννιτσών στο ύψος της Ντανιέλας και περπατούσε προς διχάλα... μέχρι να γυρίσω είχε εξαφανιστεί.
Ντανιέλα στο πόστο της ψηλά δεξιά στη Γιαννιτσών.
Η κατσαρίδα απέναντι από το ερείπιο αλλά κουνιόταν πάνω κάτω.
Στη διχάλα δύο πρεζόνια σε κακό χάλι αλλά μετά από ώρα εμφανίστηκε μια όμορφη μάλλον γύφτισσα η οποία ξεχωρίζει πολύ από τις άλλες, εμφανίστηκε πρόσφατα και φορτώνεται αμέσως
7-8 μαύρες στις γωνίες από τη Χαλκίδος μέχρι Χλόης...
Το stilo με τη χοντρή κλασσικά στο πόστο του.
Στη Μοναστηρίου λίγο πιο πάνω από τη Honda ένα περιποιημένο μάλλον γυφτάκι κι αυτό που στεκόταν ώρα εκεί.
Επίσης στη Μοναστηρίου στη στάση του λεωφορείου δίπλα στο πλυντήριο η ξανθιά θεία η πολύ αδύνατη που αλλάζει σημεία...την ξέρει κανείς αυτήν? γιατί μου άρεσε απόψε
Η αλβανίδα κλασσικά στο πόστο της...
Λίγο παραπάνω η αειθαλής τρανς Φιόνα... απέναντι δύο γυφτοκρος.
Στο περίπτερο στη σελ κρος μελαχρινή καρέ περούκα κλασσικά και μαζί τρανς Γιώτα την οποία είχα καιρό να πετύχω στην πιάτσα
Στον οπαπ τρανς Τζούλη με το Cayenne και λίγο παρακάτω κλασσικά η Νανά.
Στη γωνία απέναντι από το πάρκο στη Γιαννιτσών κρος με ford και στραβή περούκα.Ποσο κάνει τέλος πάντων μια περούκα που κάθεται σωστά στο κεφάλι??
Στη γωνία Γιαννιτσών Βουτύρα αλλά δύο γυφτοκρος και στον διπλανό δρόμο δηλαδή στην Κυρίλλου άλλες δύο κρος η Ζίζελ και άλλη μία που βγαίνει εκεί
Επίσης προχθές τη νύχτα στο στενάκι δίπλα στο Σαββόπουλο ήταν αυτά τα δύο νεαρά μελαχρινά που έχουν εμφανιστεί εκεί τώρα τελευταία
Γενικά έχει κίνηση η πιάτσα και προχθές που γυρνούσα και απόψε .
Αλλά απόψε τη χάλασε τη δουλειά η αστυνομία, σταματούσαν σε κάθε γωνία...4-5 οχήματα καμιά 15 άντρες να ασχολούνται με τις πουτανες... ξέρω γω υπερβολή μου φαίνεται.
Βέβαια έλεγξαν και ένα μπουλούκι γύφτων και κάτι πακηδες.
Αυτά σε γενικές γραμμές
Γιατί όσες άξιζαν ή μας άρεσαν, τις έχουμε πάρει και όσες δεν μας άρεσαν, μάλλον δεν θα τις πάρουμε ποτέ.Χαμός στην πιάτσα και απόψε μέχρι και πριν λίγη ώρα πολλές κοπέλες και τρανς στα πόστα τους... από τις 00.30 και μετά
Εντυπωσιακή η αλβανίδα με λαχανί μίνι μέχρι το μουνί αλλά δε τη φορτώνει κανείς...
Η κατσαρίδα ανανεωμένη με ράστα μαλλί και ανταύγειες ξεκίνησε απέναντι από το πάρκο και κατέληξε κάτω από το απρόοπτο... αυτή μάλλον φορτώνεται
Χαλκίδος γωνία Άννα περούκα χωρίς περούκα όμως εκεί ως αργά όσες φορές και αν πέρασα.
7-8 μαύρες από Χαλκίδος μέχρι Χλόης στις γωνίες...
Το stilo κλασσικά εκεί με τις ώρες δεν είδα να λείπει καθόλου.
Χλόης γωνία μετά από καιρό είδα τρεις χοντρές γυφτισσες καθισμένες κάτω.
Ψηλά Γιαννιτσών δεξιά η Ντανιέλα στα μαύρα.
Διχάλα δύο νεαρά πρεζόνια σε άσχημη κατάσταση, το ένα με το σγουρό μαλλί χοροπηδάει σαν κατσίκι...
Πολλά αυτοκίνητα πάνω κάτω δεξιά αριστερά στα στενά αλλά επί 1,5 ώρα που γυρνούσα τις περισσότερες τις έβλεπα ακουνητες στα πόστα τους να παίζουν με τα κινητά τους... Γιατί άραγε?? Έχει κανένας καμιά ανάλυση να μας κάνει?
Πόσο δίκιο έχεις άλλωστε μη ξεχνάμε το Γερμανόπουτανακι π ζητούσε στην αρχή 40 κ μετά από λίγες μέρες την κουνούσαμε το 20ρικο κ έμπαινε στο αμάξιΣας ζηλεύω μάγκες ,αλλά συνεχίστε την ενημέρωση!
Λόγο υποχρεώσεων ,δουλειάς εννοείται που πάει τρένο ,λείπω από την πιάτσα ,δεν χάθηκα για κανένα λόγο αλλά χαίρομαι που βλέπω ότι κινείται το νήμα !
Μόλις είμαι πάλι στη γύρα θα πέσει και ενημέρωση .
Όσο για τις νέες που όπως γράφετε έχουν μπει στο παιχνίδι με 30ρια ακόμα δεν βγήκαν στην πιάτσα ,στο χέρι μας είναι να καταλάβουν ότι θα πάρουν τα 3..ελπίζω όσοι διαβάζουν να κρατηθούν και να μην μοιράζουν χρήμα απλόχερα για δέκα λεπτά χύσιμο στις καβατζες .
Μπράβο ρε γεννάει είλωτα Ιλουζιον…Την πέτυχα Τρίτη βράδυ αλλά μέχρι να κάνω γύρα είχε φορτωθεί και ήθελα να μάθω ποια ήταν …Και επανεμφάνισή βουλγαρας στο κόκκινο σχολείο απεναντι. Με μαύρο ολόσωμο μινι και αυτή. Ωραι κορμι. Είναι η πιο μεγάλη στην ηλικία όχι το γυφτο γερμανακι που λέμε χαρακτηριστική τσάντα ασημί στην πλάτη οσοι βγήκαν σήμερα
Ναι αυτή είναι ,είναι αν θυμάσαι που σε μια βόλτα παλιά την κυνηγούσα στην μοναστηριού και αυτή περνούσε τα πεζοδρόμια ζικ Ζακ σαν το φίδι και δεν μπορούσα να σταματήσω .Πόσο δίκιο έχεις άλλωστε μη ξεχνάμε το Γερμανόπουτανακι π ζητούσε στην αρχή 40 κ μετά από λίγες μέρες την κουνούσαμε το 20ρικο κ έμπαινε στο αμάξι
Αυτή π εθεάθη στην μοναστηριού με την τσάντα στην πλάτη είναι η αδερφή της νομίζω σιλβια την λένε
Οχι και ειλωτας....Μπράβο ρε γεννάει είλωτα Ιλουζιον…Την πέτυχα Τρίτη βράδυ αλλά μέχρι να κάνω γύρα είχε φορτωθεί και ήθελα να μάθω ποια ήταν …
Τι ακριβώς κάνει δεν μπορώ να καταλάβω... είναι κολλημένος ο τύπος πάνω της όλη την ώρα που και να θες να την μιλήσεις δε μπορείς με αυτή τη σκατοφατσα δίπλα της.. Σονια σκοπιά Πειραιώς με τον νταβα - τραπερ - πίτα στην κοκα.
Ματι παίρνουνΑυτές ρε τόσο μικρές είναι?... εγώ τώρα τελευταία τις βλέπω τουλάχιστον σχετικά αργά που βγαίνω εγώ.
Με τους ντελιβεραδες της γνωστής αλυσίδας με το μπλε λογότυπο,τι παίζει και βρίσκονται παντού στην πιάτσα?
Κρίμα φίλε ,μαλακία έκανες αν έδειξες ότι ξέρεις ότι είναι μάνα και κόρη ,αν το παίξεις το παιχνίδι σαν ανίδεος ίσως να έτρωγες .Πριν λιγα λεπτα εγινε μοναδικο σκηνικο στ δρομο που αγαπαμε...ειδα μεσα στο λιοπυρι τη Σονια με τη μαμα της χερι χερι περπατουσαν καναν πιατσα...σαν καλος σαμαρειτης και με δοση παπακαλιατη το κανα μαγκες..χαλασε τη βολτα τους και της ειπα σας θελω και τις δυο ξεκινωντας διαπραγματευση..Η σονια μονη ειναι ακατεβατη στα 30 οποτε ηξερα οτι θα ακουγα δυνατο ποσο...δεν δεχτηκαν τιποτα ακομα και υστερα απο το δυνατο επιχειρημα μου οτι ειναι μια σαρκα δεν υπαρχει θεμα και να μη ντρεπονται...