ζητω συγνωμη προκαταβολικα για την εκθεση που ακολουθει
περασμα σημερα λοιπον μετα απο πολυ καιρο. πρωτη γυρα περιπου στις 9 με 9μιση. νεκρα, απο ανατολικα προς δυτικα η πρωτη που συναστησα ηταν η μαρια στιλο. στη χλοης 2 χοντρες και απεναντι απο το ερειπιο μανα και κορη και στο στενο της πειραιως το σεβρολετ. ξαναειδα μετα απο χρονια την κατσαριδα, μπορω να πω οτι εχει σπασει αρκετα με αυτο που θυμομουν. εκοβε βολτες και φορτωνοταν συνεχεια εκει που την εβλεπες την εχανες. στις λαμαρινες ειδα τη χρυσα κλασικα στα μαυρα. την φορτωναν γενικα. μοναστηριου μονο η συλβια ντυμενη στα κοκκινα.
στις 11 καπως καλυτερα τα πραγματα εμφανιστηκε η αλβα με φορεμα ντισκομπαλας οσες φορες περασα μονο βολτες εκοβε απο το ποστο της μεχρι το 4αλλ. και μια χοντρουλα μαυρομαλα διπλα. τα κροσακια εμφανιστηκαν και αυτα αν και δεν ξερω ονοματα κτλ ηταν 3-4,
μετα το 4αλλ 2 μαυρες και η μανα της σονιας που ηρθε εκει, και αννα περουκα λιγο παρακατω.
μαρια στιλο και παλι εκει αν και σε κανα 2 περασματα ελειπε επεσε δουλιτσα μαλλον, διπλα στεκοταν και μια μαυρη. οι χοντρες στη χλοης εκει, απενταντι κατι ετοιμοροπα που αφησαν τη διχαλα μαλλον. ντανιελα στο ποστο της και κατι τυπαδες να περιμενουν στο ποστο της νταιζης μιλφ, δεν την ειδα σε καμια γυρα αλλα φανταζομαι για να εχει μαλακες να περιμενουν θα ηταν καπου κει. μοναστηριου η συλβια κλασικα στο ποστο της. κατσαριδα τα ιδια την πετυχαινες παντου και την εχανες. χρυσα δεν ειδα καθολου στη δευτερη γυρα.
και στις 2 γυρες αστυνομια πολυ να σταματαει κοσμο και κοσμακι, μετα απο τα φαναρια στο ονε σαλονικα, απλα αλλαξαν πλευρα.
κατι που δεν ανεφερα στην πρωτη γυρα απεναντι απο το 4αλλ ηταν 2 πιτσιρικες μια μελαχρινη και μια καστανη, πολυ ωραια κοριτσακια θα ελεγα μου φανηκαν ομως πολυ μικρα σε ηλικια και φοβηθηκα να σταματησω, λεω ασε μην ειναι τπτ ανηλικα και γινει καμια μαλακια. τα ειδα να μιλαν σε καποιους στα αυτοκινητα, χανονταν για λιγο και ξαναεμφανιζονταν. δε τις ξανα ειδα στην δευτερη γυρα. αν και δεν περναω τακτικα πλεον δε θυμαμαι να τα εχω ξαναδει. το καστανο φορουσε κιτρινο μπλουζακι και τζιν και το μελαχρινο κολαν τυπου παραλαγης και μαυρο μπλουζακι. ειναι τις πιατσας η τπτ τυχαια που απλα βρεθηκαν εκει? τις εχει ξαναδει καποιος? αν και φαινοταν ζωηρουλια επαιζε το ματι τους. αλλα μου φανηκα πολυ μικρες για να πιατσαρουν.
παμε στα αρνητικα. πρωτο αρνητικο της ημερας που δε το ειχα ξαναδει. τσουρμο με καμια 5-6 νεαρους αλλοι με τα ποδια αλλοι με τα πατινια να περιτριγυριζουν τις κοπελες. ρε μαγκακια ακομα δε βγηκατε απο το αβγο σας θελετε και περιπετειες, τουλαχιστον μη καθεστε με τις ωρες γυρο απο τα κοριτσια.
και παμε στο κυριως προβλημα της ημερας. δεν εχει να κανει με την κοπελα. δε θα αναφερω καν ποια ηταν δεν εχει σημασια. θα αναφερω μονο το σημειο που ειχαμε παει. ηταν στο τερμα της χλοης. εκει που διναμε πονο ενας μαλακας με ενα παλιο φιατ πρεπει να ηταν γκρι, σταματησε λιγο πιο πισω κατεβηκε και αρχισε να τον παιζει ετσι στη ψυχρα. στην αρχη δε τον ειδαμε εγω δεν μπορουσα κιολας, η κοπελα τον ειδε τρομαξε και τραβηχτηκε. λεω τι εγινε καποιος ειναι εκει δε ξερω τι κανει. οταν κοιταξα εγω τα μαζεψε μπηκε μεσα στο αμαξι εκανε πισω γκαζοσε και εφυγε. με αγχος και εφυγε δεν εφυγε ειμασταν με το ζορι τελειωσα. την ρωτησα αν της εχει ξανατυχει κατι τετοιο και αν τον ξερει. μου ειπε κοσμος να περναει με τα ποδια ναι,αλλοι να κοιταν ναι, να ερχεται με αυτοκινητο και να τον παιζει ετσι οχι πρωτη φορα. πελατη με τετοιο αυτοκινητο δεν εχω εγω αν και το αυτοκινητο νομιζω το εχω δει πολλες φορες να κοβει βολτες αλλα δεν ειμαι σιγουρη δεν τον ειδα και αυτον καλα μεσα στο σκοταδι για να πω οτι αν τον ξερω, ετσι μου ειπε τουλαχιστον.
ρε πατε καλα ρε? φιλε αμα εισαι στο φορουμ μακαρι ουτε με βιαγκρα ρε. αν ειναι δυνατον. ειπαμε ματακιας οκ αλλα οχι και να στεκεσαι και να τον παιζεις 5 μετρα παραδιπλα ετσι ανετος. ειχαμε τους μαλακες που περιμεναν στην ουρα η εκοβαν βολτες μεχρι να τελειωσεις τωρα θα εχουμε και τετοια? εχει γινει σε καποιον αλλο κατι τετοιο? καλοκαιρι παει θα γαμαμε εξω και θα βλεπουμε και την τσαπου του αλλου? τι καταντια ειναι τουτη. δε φτανει που χαλασε απο επιλογες η πιατσα χαλασαν και οι θαμωνες.