Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Ήθελα να την ρωτήσω αν κάνει κ εκτός πιάτσας σε δωμάτιο κλπ .
Και την Μαρία την Αλβανίδα θέλω να ρωτήσω αν κάνει εκτός πιάτσας γιατί εγώ θέλω και τις ανέσεις μου
Την αλβανιδα την μαρια την είδα μέσα στη rotonda hotel και με τράβαγε από το μανίκι να την πάρω στο δωμάτιο που εμένα

Billy

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2020
Like
111
Πόντοι
1
Την αλβανιδα την μαρια την είδα μέσα στη rotonda hotel και με τράβαγε από το μανίκι να την πάρω στο δωμάτιο που εμένα
Ξεπέτα είναι και στο δωμάτιο η καλύτερα;

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.485
Πόντοι
746
Κανονικά έπρεπε να μειώσουν γιατί λόγω της βενζίνης μείωσαμε κ τα αμέτρητα πάνε έλα
Οπότε στα ένα δυο πέρασματα πού τόσα κάνουμε τώρα αν εργάζονται :fuck1: αυτές θα χάσουν :tn36:
Σωστος.

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Ξεπέτα είναι και στο δωμάτιο η καλύτερα;
Οχι, δεν τη πήρα γιατί από αυτά που έχω ακούσει εδώ μέσα γιαυτην, δεν κάνω κίνηση. Πιστεύω και στο δωμάτιο τα ιδια σκατα θα είναι, θα αρπαξει τουλάχιστον 50 και αντε γεια σας.

Billy

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2020
Like
111
Πόντοι
1
Χθες κατά τις 10 είχε αρκετές πάντως η Αλβανίδα ήταν με τον κωλο απ έξω λιγο πιο κάτω η ξανθιά Αναστασία νομίζω την λένε μαζί με την νταρντανα την Βουλγαρα με τα τατουάζ και απέναντι μια γεματουλα με κολάν

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Χθες βραδυ κατα τις 11 ήταν και μία μικη σκουρόχρωμη πετιτ με ελάχιστα ελληνικά, σίγουρα γυφτσσα αλλά καλοντυμένη με ένα ολόσωμο γκρι μινι. Κούναγε το κωλο της, μου ζήτησε 20 ευρώ για γσμισι κσι πίπα σε οικόπεδο μέσα στα όρθια και χωρίς αμάξι.
Επίσης στο ιφιο σημείο μετα τα φαναρια προ κτελ πισω απο μια τριαξωνικη, έσκασε μυτη ξανθιά ψιλη με μπλε παντελόνι και λευκη μπλουζα νομίζω και μάλλον στα αλβανικά τσακωνόταν στο κινητό. Τη ξέρει κανένας τι πράμα είναι αυτή;

Τελευταία τροποποίηση:

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Εγώ πάντως δεν το έχω δώσει σε καμία ,στα 30 φεύγω ,δεν ξέρω πως καλομαθανε έτσι .τελευταία που έπαιρνα την Χρύσα ,πάντα με το που σταματούσα έλεγε 20 από μόνη της ,τώρα εξαφανηστικε πάλι και αυτή ,πολύ λέγαν ότι παλιά ήταν από τις ακριβές
Δεν εχει 30...παζαρια να κανουμε. Εδω εξωτερικο ρχιζουν απο 30 και μετα ανεβαινουν.
30 και στην Ελλαδα της κρισης;
Εκτος αυτου να βγουνε καλα μωρα να δωσουμδ 30. Την ωρα που τις κυνηγανε και μεινανε τραβελισ και μαυρες δεν δινω 30...τελος

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Χθες βραδυ κατα τις 11 ήταν και μία μικη σκουρόχρωμη πετιτ με ελάχιστα ελληνικά, σίγουρα γυφτσσα αλλά καλοντυμένη με ένα ολόσωμο γκρι μινι. Κούναγε το κωλο της, μου ζήτησε 20 ευρώ για γσμισι κσι πίπα σε οικόπεδο μέσα στα όρθια και χωρίς αμάξι.
Επίσης στο ιφιο σημείο μετα τα φαναρια προ κτελ πισω απο μια τριαξωνικη, έσκασε μυτη ξανθιά ψιλη με μπλε παντελόνι και λευκη μπλουζα νομίζω και μάλλον στα αλβανικά τσακωνόταν στο κινητό. Τη ξέρει κανένας τι πράμα είναι αυτή;
Μαλον ειναι η μια απο τις 2 αλβανιδες που εμφανιστηκανε πριν 1 μηνα...

Billy

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2020
Like
111
Πόντοι
1
Εκείνη την χοντρούλα με τον μεγάλο κωλο την έχει πάρει κανείς ; Έξω από το 4all στέκεται

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.087
Πόντοι
2.356
Η ξανθιά με τα τατουάζ πού στέκεται στην γωνιά προς fever πού έχει δουλέψει κ σε στούντιο την έχει πάρει κανείς τελευταία μπας κ έβαλε μυαλό κ δε κάνει ξεπετες γιατί όλο λείπει από το σημείο κ είναι κ μουναρος :happy:

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Η ξανθιά με τα τατουάζ πού στέκεται στην γωνιά προς fever πού έχει δουλέψει κ σε στούντιο την έχει πάρει κανείς τελευταία μπας κ έβαλε μυαλό κ δε κάνει ξεπετες γιατί όλο λείπει από το σημείο κ είναι κ μουναρος :happy:
Τελευταία κάθεται με εκείνη την χοντρή-κοντη Βουλγάρα και το θέαμα είναι αντικαυλωτικο.... Παλιότερα που καθόταν μόνη και εμένα με έφτιαχνε να την πάρω... αλλά μόλις έβλεπα αυτο το ξινισμενο πρόσωπο την προσπερνούσα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.911
Πόντοι
3.796
Για αυτήν ρώτησα και εγώ ,χθες μέχρι 3 ήταν έξω και πριν προλάβω να πάρω πληροφορίες μπήκε σε ταξί και έφυγε

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.485
Πόντοι
746
Τελευταία κάθεται με εκείνη την χοντρή-κοντη Βουλγάρα και το θέαμα είναι αντικαυλωτικο.... Παλιότερα που καθόταν μόνη και εμένα με έφτιαχνε να την πάρω... αλλά μόλις έβλεπα αυτο το ξινισμενο πρόσωπο την προσπερνούσα
Μιλαμε για την Ελενη...που μασουσε τσιχλα κ ηταν με το κινητο κ πειραξε τα χειλια της;

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Μιλαμε για την Ελενη...που μασουσε τσιχλα κ ηταν με το κινητο κ πειραξε τα χειλια της;
Έτσι ναι που την λένε κανονικά Αναστασία και είναι από Αλβανία...τα υπόλοιπα οποίος έχει δοκιμάσει ας μας πει

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.485
Πόντοι
746
Έτσι ναι που την λένε κανονικά Αναστασία και είναι από Αλβανία...τα υπόλοιπα οποίος έχει δοκιμάσει ας μας πει
Συγγνωμη που θα το πω αλλη μια φορα.....δεν την πηρα γιατι ηταν αγενεστατη. Οπως ειχε πει κ ο φιλος Σταλονε παλιοτερα. Βεβαια αναφερομαι για περυσι το καλοκαιρι. Οποτε τωρα ποιος ξερει.

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Η ξανθιά με τα τατουάζ πού στέκεται στην γωνιά προς fever πού έχει δουλέψει κ σε 8 στούντιο την έχει πάρει κανείς τελευταία μπας κ έβαλε μυαλό κ δε κάνει ξεπετες γιατί όλο λείπει από το σημείο κ είναι κ μουναρος :happy:

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Μοναστηριου κοντά στη rotonda μετα τις 12 σγουρομαλα ξανθιά με καλό κορμί και ένα τραβελι ψηλό μαζι της, ποια είναι;

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Προσοχη ακολουθει spam!!!
Ξερει κανεις γιατι εκλεισε το AVIN στη Γιαννιτσων?
Εχει καιρο το ξερω αλλα ολο ηθελα να ρωτησω και ολο το ξεχνουσα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.911
Πόντοι
3.796
Μοναστηριου κοντά στη rotonda μετα τις 12 σγουρομαλα ξανθιά με καλό κορμί και ένα τραβελι ψηλό μαζι της, ποια είναι;
Πέρασα κατά τις 2'30 και την είδα με το τραβελι στη Γιαννιτσών λίγο πριν τα ΚΤΕΛ ,κάθε βράδυ προς τα εκεί είναι είπα να σταματήσω αλλά μόλις με είδε ότι κοιτάω άρχισε να χορεύει κάτι σε τσιφτετέλι οπότε συνέχισα τον δρόμο μου ..δεν μπορώ να καταλάβω τι ρόλο βαράει .επίσης ο άλλος πιο πολύ κρος μοιάζει πάρα τρανς ..απλα είναι ντυμένος γυναικεία και φοράει περούκα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom