Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

cool-va

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2018
Like
104
Πόντοι
1
Μάγκες εθεάθη Τρίτη Πρωί κατά τις 11 ο Μπένυ χιλ .Στάση Κολόμβου με μέτωπο ανατολικά.Ηταν με τη φίλη του την ξανθιά με το μακρύ μαλλί μέσα στο κόκκινο κάμπριο BMW που έχει.Είχαν τέρμα τη μουσική και χαιρετούσαν τους περαστικούς μέσα στην τρελλή χαρά.Ηταν σκέτη παραμόρφωση από την πολλή ένταση που δεν καταλάβαινες τι τραγούδι είχε.Αλλά μιλάμε για πολλή ένταση.Εβγαιναν όλοι από τα μαγαζιά για να δουν τι γίνεται.Εβγαλα το κινητό να τραβήξω βίντεο αλλά από τα γέλια μου έπεσε από τα χέρια και δεν τις πρόλλαβα.

• Like
Αντιδράσεις: Humax

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Μάγκες εθεάθη Τρίτη Πρωί κατά τις 11 ο Μπένυ χιλ .Στάση Κολόμβου με μέτωπο ανατολικά.Ηταν με τη φίλη του την ξανθιά με το μακρύ μαλλί μέσα στο κόκκινο κάμπριο BMW που έχει.Είχαν τέρμα τη μουσική και χαιρετούσαν τους περαστικούς μέσα στην τρελλή χαρά.Ηταν σκέτη παραμόρφωση από την πολλή ένταση που δεν καταλάβαινες τι τραγούδι είχε.Αλλά μιλάμε για πολλή ένταση.Εβγαιναν όλοι από τα μαγαζιά για να δουν τι γίνεται.Εβγαλα το κινητό να τραβήξω βίντεο αλλά από τα γέλια μου έπεσε από τα χέρια και δεν τις πρόλλαβα.
Αυτός ρε φίλε τι φάση γενικα

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.087
Πόντοι
2.356
Μπορεί να παντρεύτηκαν :grin: :grin:

rage

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
221
Πόντοι
20
Ένα γρήγορο πέρασμα μεσημέρι Κυριακής , 3 βουλγαρογυφτισες αριστερά μετά το one προς δυτικά, μετά εκείνη η ψιλή ξανθιά πριν το ερείπιο και απέναντι μια άλλη ξανθιά με σπασμένο προσωπο φορούσε μαύρο καλσόν και Τζιν , ψιλοτζανκι (?) φάση, 10€ ζήτησε για πίπα αλλά δεν πολύ στεκόταν στα καλά της . Την έχει δοκιμάσει κανείς;

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.485
Πόντοι
746
Πρωτη φετινη επισκεψη στην πιατσα. Λιγα πραγματα. Προς δυτικα καποιες μπαμπατσικες γνωστες φυσιογνωμιες που δεν ξερω τα ονοματα τους. Αφου εκανα τις γυρες Ελενα με σορτσακι...μου λεει 30...ξερω ειμαι ακριβη αλλα δεν μπορω να κανω αλλιως. Συνεχιζω....τιποτα. Ηρθαν κ οι μαυρουλες. Οποτε κ λογω της ωρας αποφασιζω να παρω Σονια. 30 μου λεει. Τι εγινε της λεω πηρατε την ανηφορα ολες...Παμε κ με 20 κ χαμογελαει. Την πηρα. Χωρις βιασυνες μεσα στο αυτοκινητο. Χαμογελαστη συζητησιμη. Αυτα παιδες.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.911
Πόντοι
3.796
Πρωτη φετινη επισκεψη στην πιατσα. Λιγα πραγματα. Προς δυτικα καποιες μπαμπατσικες γνωστες φυσιογνωμιες που δεν ξερω τα ονοματα τους. Αφου εκανα τις γυρες Ελενα με σορτσακι...μου λεει 30...ξερω ειμαι ακριβη αλλα δεν μπορω να κανω αλλιως. Συνεχιζω....τιποτα. Ηρθαν κ οι μαυρουλες. Οποτε κ λογω της ωρας αποφασιζω να παρω Σονια. 30 μου λεει. Τι εγινε της λεω πηρατε την ανηφορα ολες...Παμε κ με 20 κ χαμογελαει. Την πηρα. Χωρις βιασυνες μεσα στο αυτοκινητο. Χαμογελαστη συζητησιμη. Αυτα παιδες.
Εγώ γυρνούσα δύο ώρες από τις μια και μετά και μόνο αυτά που ανέφερες ,δεν εμφανίστηκε σήμερα τίποτα άλλο ..ήθελα να δοκιμάσω να πάρω και εγώ Έλενα ( αυτή με το τζιν σορτσάκι δεν ήτανε ;) Αλλά ήταν συνεχεια κολητσιδα ένας ,μάλλον αγαπητικός της ,δεν ξέρω τι ρόλο βαράει αλλά ήταν κολλητα δίπλα της όλη την ώρα ,οπότε δεν μπορούσα να σταματήσω .είναι πολύ αποκρουστικό αυτό που κάνει

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.485
Πόντοι
746
Εγώ γυρνούσα δύο ώρες από τις μια και μετά και μόνο αυτά που ανέφερες ,δεν εμφανίστηκε σήμερα τίποτα άλλο ..ήθελα να δοκιμάσω να πάρω και εγώ Έλενα ( αυτή με το τζιν σορτσάκι δεν ήτανε ;) Αλλά ήταν συνεχεια κολητσιδα ένας ,μάλλον αγαπητικός της ,δεν ξέρω τι ρόλο βαράει αλλά ήταν κολλητα δίπλα της όλη την ώρα ,οπότε δεν μπορούσα να σταματήσω .είναι πολύ αποκρουστικό αυτό που κάνει
Ναι αυτη ηταν. Εγω την πετυχα μονη...μετα με την Σονια...κ μετα ηρθε ενα τραβελι παλι κ πηγαινε μαζι με οποιον την επαιρνε.

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.485
Πόντοι
746
Οποτε συναγωνιστες θα πρεπει να συμβιβαστουμε απ οτι καταλαβα με την νεα πραγματικοτητα. Την αυξηση των τιμων....πλην ελαχιστων εξαιρεσεων.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.911
Πόντοι
3.796
Οποτε συναγωνιστες θα πρεπει να συμβιβαστουμε απ οτι καταλαβα με την νεα πραγματικοτητα. Την αυξηση των τιμων....πλην ελαχιστων εξαιρεσεων.
Απλά δεν τα δίνεις.μολις πέσει πείνα πάλι 20 θα ζητάνε .άμα είναι να δώσω 30 ούτε το σκέφτομαι πάω στούντιο,σίγουρα και καθαρότερα πράγματα

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Όχι βέβαια! Εκτός από πολύ εξαιρέσεις και ακα πίπες το πιπα-γαμησι πρέπει να ναι 20! Τέλος! Με τριάντα πας ρδελα

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.485
Πόντοι
746
Όχι βέβαια! Εκτός από πολύ εξαιρέσεις και ακα πίπες το πιπα-γαμησι πρέπει να ναι 20! Τέλος! Με τριάντα πας ρδελα
Ποιες εξαιρεσεις ομως φιλος;;; Οι πιο γνωστες κ πιο γαμευσιμες να το πω ετσι το χουν 30. Κ πρεπει να τις πετυχεις σε μερα η να εισαι πολυ τακτικος για να πεσουν λιγο....

• Like
Αντιδράσεις: L3fos

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Ποιες εξαιρεσεις ομως φιλος;;; Οι πιο γνωστες κ πιο γαμευσιμες να το πω ετσι το χουν 30. Κ πρεπει να τις πετυχεις σε μερα η να εισαι πολυ τακτικος για να πεσουν λιγο....
Όταν έρχεται κάποια νέα και πολύ μουναρα. Που συμβαίνει κάθε δυο χρονια

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.485
Πόντοι
746
Όταν έρχεται κάποια νέα και πολύ μουναρα. Που συμβαίνει κάθε δυο χρονια
Τωρα τι γινεται φιλος. Για εμας που ερχομαστε επισκεψη στη Θεσ/νικη κ μας αρεσει λιγο η πιατσα!!!

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Τα 2 τα αλβανακια μαυρομαλλικο-ξανθο εμφανηστικανε καθόλου στην πιάτσα;

Larson