Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (4 μέλη και 36 επισκέπτες)

pirosvestis43

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2021
Like
183
Πόντοι
1
περασμα σημερα απο γιαννιτσων στις 12..πολυ πραμα παιδες..ειχε δυο τερμα δυνατα μπιμπελο με φορεμα γοβες

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
667
Πόντοι
366
περασμα σημερα απο γιαννιτσων στις 12..πολυ πραμα παιδες..ειχε δυο τερμα δυνατα μπιμπελο με φορεμα γοβες
Δωσε περισοτερες πληροφορίες ή κάποιος άλλος που τις ειδε... δωστε φώτα παιδιά...

• Like
Αντιδράσεις: Larson

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.137
Πόντοι
2.356
Το πολύ πράμα κ είχε 2 είναι αόριστα
Πες μας πού κ τι ότι θυμάσαι φυσικά γιατί κ η Έλενα βγαίνει με ένα τραβελι κ αν τις δεις από μακριά φαίνονται αστέρια

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
Το πολύ πράμα κ είχε 2 είναι αόριστα
Πες μας πού κ τι ότι θυμάσαι φυσικά γιατί κ η Έλενα βγαίνει με ένα τραβελι κ αν τις δεις από μακριά φαίνονται αστέρια
Εκεί την κόβω και την δουλειά ..γιατί για να ήρθαν καινούρια δύσκολα ,δύο βδομάδες έχω κάψει ένα ντεπόζιτο και δεν βλέπεις τίποτα

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
2.764
Πόντοι
736
Είχε τις προάλλες λίγο πιο κάτω από την Αλβανίδα (με κατεύθυνση στο κέντρο) με ένα σορτς τζιν κολλητό και μια κολλαρα θεϊκή αλλά έπιασε βροχή γαμωτο και μαζεύτηκαν . Ξέρετε ποια ήταν?

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.137
Πόντοι
2.356
Είχε τις προάλλες λίγο πιο κάτω από την Αλβανίδα (με κατεύθυνση στο κέντρο) με ένα σορτς τζιν κολλητό και μια κολλαρα θεϊκή αλλά έπιασε βροχή γαμωτο και μαζεύτηκαν . Ξέρετε ποια ήταν?
Εχει αναφερθεί ότι είναι ξεπετα πράγματι με το τζιν είχε κωλαρα το μωρό

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
Εχει αναφερθεί ότι είναι ξεπετα πράγματι με το τζιν είχε κωλαρα το μωρό
Την είδα και εγώ με το τζιν και είχα πει πριν λίγες μέρες ,δεν σταματούσα γιατί είχε ένα κολητσιδα μια ώρα μαζί της ,μόνο το χέρι δεν της κρατούσε

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
2.764
Πόντοι
736
Ήθελα να την ρωτήσω αν κάνει κ εκτός πιάτσας σε δωμάτιο κλπ .
Και την Μαρία την Αλβανίδα θέλω να ρωτήσω αν κάνει εκτός πιάτσας γιατί εγώ θέλω και τις ανέσεις μου

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
Σήμερα πέρασα 2:45 ,τα ίδια πάλι ,στην στροφή για φιβερ ήταν η ξανθιά με τα τα τατουάζ στο πόδι και μπράτσο αλλά δεν την πρόλαβα μπήκε σε ταξί και έφυγε ;τι πληροφορίες έχουμε για αυτήν ,γενικές και στο γαμησι ;
Λίγο πριν την στροφή για ΚΤΕΛ ήταν και ένα πετιτ Βουλγαράκι ωραίο με τζιν σορτσάκι και μαύρη μπλούζα ,όνομα δεν μπόρεσα να παρω γιατί με το ζόρι απαντούσε πολύ ξινομουρα ,αλλά ήθελα να το καρφώσω ..δεν έπεφτε με τίποτα 30 ακατεβατα ,πέρασα 3 φορές την έκανα παζάρια κανένας δεν την επερνε πόση ώρα και δεν έριχνε τιμή ..ρε αφήστε τες λίγο να πεινάσουνε μην τα δίνετε έτσι ..μες τον τουπε ζητούσε 30 λες και θα με έκανε και χάρη

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.485
Πόντοι
746
Σήμερα πέρασα 2:45 ,τα ίδια πάλι ,στην στροφή για φιβερ ήταν η ξανθιά με τα τα τατουάζ στο πόδι και μπράτσο αλλά δεν την πρόλαβα μπήκε σε ταξί και έφυγε ;τι πληροφορίες έχουμε για αυτήν ,γενικές και στο γαμησι ;
Λίγο πριν την στροφή για ΚΤΕΛ ήταν και ένα πετιτ Βουλγαράκι ωραίο με τζιν σορτσάκι και μαύρη μπλούζα ,όνομα δεν μπόρεσα να παρω γιατί με το ζόρι απαντούσε πολύ ξινομουρα ,αλλά ήθελα να το καρφώσω ..δεν έπεφτε με τίποτα 30 ακατεβατα ,πέρασα 3 φορές την έκανα παζάρια κανένας δεν την επερνε πόση ώρα και δεν έριχνε τιμή ..ρε αφήστε τες λίγο να πεινάσουνε μην τα δίνετε έτσι ..μες τον τουπε ζητούσε 30 λες και θα με έκανε και χάρη
Φιλος απ οτι καταλαβες το 30αρι πλεον ειναι η γενικη γραμμη. Κ δυσκολα θα αλλαξει.....αν αλλαξει.....

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
667
Πόντοι
366
Να ρωτησω κατι ασχετο;
Εμαθα τo daylicius κλεινει νωρις. Τι παιζει παιδια; γιατι;
Εγω θυμαμαι μεχρι αργα ηταν ανοιχτο και

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
Να ρωτησω κατι ασχετο;
Ναι κλείνει σαν τα 4all το πρόσεξα και εγώ ,μάλλον λόγο περιοχής για να μην μαζεύει όλη την σαβουρα νύχτα και στο Βαρδάρη 12 κλείνει

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
667
Πόντοι
366
Να ρωτησω κατι ασχετο;
ητανε στεκι για τος πουτανες και για μας να βλεπουμε...

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
667
Πόντοι
366
Ναι κλείνει σαν τα 4all το πρόσεξα και εγώ ,μάλλον λόγο περιοχής για να μην μαζεύει όλη την σαβουρα νύχτα και στο Βαρδάρη 12 κλείνει
Ετσι το καταλαβαινω...οκ

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
Φιλος απ οτι καταλαβες το 30αρι πλεον ειναι η γενικη γραμμη. Κ δυσκολα θα αλλαξει.....αν αλλαξει.....
Εγώ πάντως δεν το έχω δώσει σε καμία ,στα 30 φεύγω ,δεν ξέρω πως καλομαθανε έτσι .τελευταία που έπαιρνα την Χρύσα ,πάντα με το που σταματούσα έλεγε 20 από μόνη της ,τώρα εξαφανηστικε πάλι και αυτή ,πολύ λέγαν ότι παλιά ήταν από τις ακριβές

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
Που κατάντησαμε ..χθες έκανε πιατσα και ο ΓΑΜΑΘ έλεος ..στην αρχή ήταν γυμνός και έπαιζε την πουτσα του στη μοναστηριού και μετά κατέβηκε Γιαννιτσών με μια σαν γυναικεία τσάντα στα χέρια και παρακαλούσε στα αμάξια να τσιμπουκωσει ..δεν πιστεύω να τον δίνει κανένας τσιμπούκι αυτόν ρε σεις ;

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.485
Πόντοι
746
Εγώ πάντως δεν το έχω δώσει σε καμία ,στα 30 φεύγω ,δεν ξέρω πως καλομαθανε έτσι .τελευταία που έπαιρνα την Χρύσα ,πάντα με το που σταματούσα έλεγε 20 από μόνη της ,τώρα εξαφανηστικε πάλι και αυτή ,πολύ λέγαν ότι παλιά ήταν από τις ακριβές
Ειναι οι αυξησεις που γινονται σε ολα τα.....αγαθα....ετσι κ αυτες. Κ γω δεν το δωσα το 30αρι φιλος. Μ αρεσει η φαση με την πιατσα κ επειδη ειμαι εκτος Θεσ/νικης η θα πρεπει να συμβιβαστω η θα πρεπει να παιρνω τις τελειωμενες...που δεν υπαρχει περιπτωση βεβαια να το κανω.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.137
Πόντοι
2.356
Κανονικά έπρεπε να μειώσουν γιατί λόγω της βενζίνης μείωσαμε κ τα αμέτρητα πάνε έλα
Οπότε στα ένα δυο πέρασματα πού τόσα κάνουμε τώρα αν εργάζονται :fuck1: αυτές θα χάσουν :tn36:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
Ειναι οι αυξησεις που γινονται σε ολα τα.....αγαθα....ετσι κ αυτες. Κ γω δεν το δωσα το 30αρι φιλος. Μ αρεσει η φαση με την πιατσα κ επειδη ειμαι εκτος Θεσ/νικης η θα πρεπει να συμβιβαστω η θα πρεπει να παιρνω τις τελειωμενες...που δεν υπαρχει περιπτωση βεβαια να το κανω.
Εγώ κάνω τις γυρες μου αλλά με αυτά τα δεδομένα ,30 σε πιάτσα δεν γαμαω πάω στούντιο .εσύ που είσαι και από εκτός είναι η καλύτερη επιλογή

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom